Pongolapoort Dam Accommodation at Aber Jetz Guesthouse | TravelGround
+18

Aber Jetz Guesthouse

Review Summary

4.7 out of 5from 25 reviews for Aber Jetz Guesthouse
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.8/5
Frikkie B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Frikkie B
With spouse/partner

Goeie oornaggeriewe.

Goeie fasiliteite, gawe mense.

Lucille D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucille D
Family with teenagers

Fantastic place friendly staff with a great breakfast to get you going in the morning.

The manager was friendly and assisted us to settle into our unit. It was clean and neat with all the little amenities in your room. 4 rooms shared a communal kitchen that had all you needed to make yourself supper, we braaied outside and utilised the kitchen for making the rest of our supper. The garden is well kept. We had a large breakfast before we left the following morning.

Peter M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter M
Family with teenagers

Had a really great experience.

Friendly staff. Good amenities. Close to shops. Off the main road. great breakfast (we prepared our own dinner).

Neville L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neville L
On business

Aangenaam verras.

I am an ex Pongola resident and had visited my ex employer premises. I was pleasantly surprised by the neatness of the accommodation facility. All staff were very friendly and courteous at all times.

Marietjie V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie V
Family with young children

Lovely!

We loved the hospitality and beautiful setting. Thanks for the wonderful stay!

Aber Jetz Guesthouse's response

Thank you for visiting us. You are always welcome. Aber Jetz Guesthouse

Aber Jetz Guesthouse
Klaus K - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Klaus K
With friends

Convenient and very friendly.

Guesthouse has a great location with good parking. Our vehicle was very safe. Quiet area. Hostess very friendly and helpful. We enjoyed our stay. Thanks.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en baie vriendelik.

Gastehuis baie goed geleë met goeie parkering. Motor was baie veilig. Stil omgewing. Gasvrou baie vriendelik en behulpsaam. Ons het lekker gebly. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aber Jetz Guesthouse's response

Dankie dat julle hier by ons tuis gegaan het. Julle is baie welkom!

Aber Jetz Guesthouse
Christell S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christell S
Family with teenagers

Dit was gemaklik en veilig en het vir seker bygedra tot 'n heerlike vakansie wat daar begin het.

Dit was 'n welkome breuk op ons pad na Mosambiek. Ons het in die huisie gebly met die gesinskamer en dit is ideaal vir 'n groep mense met die ander kamers ook daar. Die tuine, kamers en eetvertrek was heerlik knus. Dankie vir die vriendelikheid en heerlike ontbyt!

Aber Jetz Guesthouse's response

Baie dankie vir julle kuiertjie by ons.
Bly julle het dit geniet, en julle is verseker welkom om weer te kom kuier!

Aber Jetz Guesthouse
Johan L - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan L
With spouse/partner

Fantastiese verblyf.

Ons het die gasvryheid baie geniet. Die kamers en fasiliteite op standaard en baie skoon, tuine is pragtig. Die ontbyt was baie goed met 'n groot verskeidenheid. Sal dit definitief aanbeveel.

Aber Jetz Guesthouse's response

Baie dankie dat julle hier by ons tuis gegaan het. Julle is altyd welkom!

Aber Jetz Guesthouse
Christine L - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine L
With spouse/partner

Regtig waarde vir geld!

Heerlik gebly. Dit bied waarde vir geld en die ontbyt was die moeite werd. Daar was 'n probleem met die DStv en die warm water, maar dis gou gou opgelos.

Martin E - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin E

Ons het daar oornag op pad na St. Lucia.

Lanklaas sulke diens en netheid ervaar. Jy kan behoorlik van die grond af eet. Was ook bereid om inligting en gebeure van die omgewing te beskryf en raad te gee.

Lukas S - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lukas S
On business

Baie gemaklik en vriendelike diens! Ontbyt was heerlik!

Het heerlik gebly en die diens was wonderlik! As ons langer as twee dae bly word selfs die wasgoed gewas indien kliënt sou verkies! Dit was regtig 'n eerste! Blyplek baie, baie goed toegerus! Tuin pragtig uitgelê! Eienaar het regtig 'n aanvoeling vir detail, goeie smaak en baie goeie diens! Sal beslis weer daar tuisgaan! Doen so voort!

Herman B - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Herman B
With spouse/partner

Dit was fantasties.

Sien julle binnekort weer.

Aletta S - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aletta S
With spouse/partner

Absoluut wonderlik!

Die Gastehuis is alles wat ons verwag het. Skoon, netjies, gerieflik en veilig . Die ontbyt was heerlik en die gasvryheid van die eienares woord baie waardeer.

Gideon C - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gideon C
With spouse/partner

Aangenaam!

Ons is aangenaam verras met die plek se netheid, vriendelikheid en warm atmosfeer.

Marianne M - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianne M
With spouse/partner

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Christo N - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo N
Family with teenagers

Vriendelik en kan regtig aanbeveel!!

Baie netjies en skoon; sal Aber Jatz definitief aanbeveel!

Hannes M - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannes M
With spouse/partner

Baie gerieflik en baie gasvrye mense! Heerlike ontbyt en rustige area!

Dit was 'n heerlike ervaring aangesien ons graag by ordentlike, skoon en netjiese plekke oornag was hierdie absoluut een van die beteres. Ons het dit regtig geniet!

Costa H - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Costa H
Family with young children

A clean

Our stay was very short, we stayed only for one night but we had a wonderful clean room. The overall atmosphere was pleasant and the room was very comfortable and clean.

Ras J - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Ras J
On business

Goed!

Sien die sterre hieronder.

Gert R - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gert R
With spouse/partner

Fantasties

Baie lekker plek wat ideaal gelee is.

Yaqiang L - Jan 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yaqiang L
With spouse/partner

It was wonderful stay with a very friendly family.

We wish we could have had more time to chat with the family and visited the farm.

Drievus E - Jul 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Drievus E
Individual traveler

It was very good to stay there.

Very good.

Dawie N - Apr 2011
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Dawie N
With spouse/partner

We enjoyed our stay.

We enjoyed our stay. We enjoyed our stay. We enjoyed our stay.

Dale H - Apr 2010
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dale H
With friends

Aber Jetz was peaceful and homely.

I would recommend Aber Jetz as they are friendly and very helpful without being over bearing in any way.

From R1 010
per night (for 2 people)
From R1 010
per night (for 2 people)
From R1 010
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 21 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 5 Jan Kemp street, Pongola, 3170, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDQ4NjRjOWFiLTdhZTQtNGE0OS1iYTY4LWE0ZTIzYjc5N2RlNg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 010  per night (for 2 people) 25 5 1 5 5 Jan Kemp street Pongola 3170 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -27.3756070565 31.608530262566
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com