Port St Johns   Accommodation at Amapondo Backpacker Lodge | TravelGround
+25

Amapondo Backpacker Lodge

14 reviews
Backpacker

Review Summary

4.3 out of 5from 14 reviews for Amapondo Backpacker Lodge
Cleanliness
3.9/5
Service
4.1/5
Location
4.8/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.4/5
Simphiwe Richard M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simphiwe Richard M
With friends

Good.

It was all good. I will go there again in future.

Christi D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christi D
With friends

Baie lekker.

Gerieflike kamers, vriendelike personnel en 'n lekker atmosfeer.

Johan D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan D
With friends

Very lively atmosphere and felt very welcome.

Ever since we arrived we were immediately comfortable. Very nice food and lots of nice people and surroundings. I will definitely go back again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lewendige atmosfeer en het baie welkom gevoel.

Vandat ons daar aangekom het was ons dadelik gemaklik. Baie lekker kos en baie lekker mense en omgewing. Ek sal definitief weer teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marilie V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marilie V
With spouse/partner

Wonderful adventure.

We had an amazing sea view. Our stay fell over Christmas and the Amapondo staff made an amazing Christmas lunch for really affordable. I loved it here. What a beautiful country we have.

Dané V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dané V

We had an amazing time!

Beautiful part of the country! Great backpackers, doubles as one stop shop for all tourism of the town! Super friendly, helpful and accommodating staff. Food at Pondolicious restaurant is absolutely incredible!

Louis Leon K - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louis Leon K
Individual traveler

Verblyf was goed en skoon, billike tariewe, goeie lewendige vermaak, uitstekende diens van kelners, maar die "Amapondo Team" weet nie hoe om as 'n span te funksioneer nie.

Verblyf: Was billik en goedkoop. Alles was skoon. Die lewendige vermaak was goed georganiseer, veral in ag genome die besoeker-getalle. Maar by die ontvangs het dinge nie altyd vlot verloop nie. Eerstens was daar nie vooraf pendelvervoer vir my gereël vanaf die Shell Diensstasie in Mthatha tot by die BP nie. Ten spyte van my e-pos die vorige dag om te herinner. Op 'n laaste nippertjie het 'n sedan taxi my opgetel by Shell en my geneem na die sentrale taxi staanplek waar ek 'n kombi taxi moes kry tot in Port St Johns. In Port St Johns moes ek weer 'n tweede taxi kry vanaf die middedorp tot by die "Backpackers". Iemand wat nie gerat is om op 'n gereelde basis enige middel van openbare vervoer te gebruik nie, veral nie in 'n onbekende streek soos Transkei nie, sou doodgewoon net nie by Amapondo ([Port St Johns) uitgekom het nie. Die tariewe vir wasgoed is billik. Tog het ek nie al my wasgoed teruggekry nie. 'n T-Hemp het in die slag gebly terwyl ek twee ekstra kledingstukke in my sak gekry het wat nie aan my behoort het nie. Dit het ek onmiddellik teruggeneem. Slegs een uitstappie van die vele wat hulle aanbied, het gerealiseer. Dit was die uittog na die vliegveld. Die res moes jy alleen aanpak, met of sonder eie vervoer.

Simphiwe Richard M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simphiwe Richard M
With friends

It was awesome.

The place had outstanding service and friendly staff.

Alvy M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Alvy M
With spouse/partner

Pragtige uitsig en wonderlike eenheid.

Dit het regtig my indruk van Backpackers verander. Die eenheid het karakter, is skoon en het 'n pragtige uitsig. Veiligheid was 'n effense bekommernis, aangesien mense reg agter die eenheid werk toe geloop het en reg op die bad kon sien. Verder was dit regtig 'n heerlike wegbreek.

Marcelle C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marcelle C
Individual traveler

Lawaaierig, baie, baie lawaaierig.

Tussen Kersfees en Nuwejaar het die resturant en bar musiek kliphard gespeel tot omtrent 2 uur tot half 3 elke oggend. Enige klagtes aan die staf is ontmoet met 'n houding van "dit sal aangaan tot die ander gaste uitgekuier is". Ek sal nie die plek aanraai vir enige iemand wat wil wegbreek vir 'n stil vakansie by die see nie. As jy gemaklik is met laataand partytjies, elke dag van die week, dan is Amapondo die plek vir jou.

Amapondo Backpacker Lodge's response

Hello
We are very sorry about the parties, we will try harder to avoid the noise.

Regards,
The Amapondo team

Amapondo Backpacker Lodge
Nkosinomusa V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nkosinomusa V
Individual traveler

Amapondo is the home away from home.

Best location, Amanda made my stay a great one. The whole team in Amapondo is fantastic. Definitely will go there next time. Everything is the best at Amapondo.

Andre En Rykie V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Andre En Rykie V
With spouse/partner

Magnificent.

See star rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Manjifiek.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bertram J - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Bertram J
Family with young children

Something different.

Excellent location, but lacking service during dinner. We waited more than an hour for our food. The lady who served us was presumably under the influence of alcohol.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ja, as jy iets anders as die normale wil beleef.

Die ligging uitstekend, maar hul diens tydens aandete was nie so goed nie. Sekerlik vir meer as 1 uur vir voedsel gewag wat ons by hul bestel het. Die dame wat ons bedien het was vermoedelik ook onder die invloed van drank.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amapondo Backpacker Lodge's response

Thanks for your response. I am glad you enjoyed your time here, though I'm sorry the food was a bit slow. Whilst the rest of the country deal with African time, we have to deal with Pondo time (which is far slower). I really hope that the lady who served you hadn't been drinking - I have taken this up with the bar and restaurant staff as its absolutely not allowed. Thanks for your visit however.

Amapondo Backpacker Lodge
Kobus R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Kobus R
With spouse/partner

Very pleasant place to stay for a couple or singles.

We had a nice stay and could enjoy nature.

Amapondo Backpacker Lodge's response

Thanks for your response. I am glad you enjoyed your time here, and we welcome you back in the future. Thanks for your visit.

Amapondo Backpacker Lodge
Magriet M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Magriet M
Individual traveler

Verseker 'n baie interessante plekkie waar jy mense van ander lande ook ontmoet.

As jy soos 'n reisiger van 'n ander land wil voel is dit die plek om te stop. Die plek het 'n baie rustige gevoel.

Amapondo Backpacker Lodge's response

Thanks for your response. I am glad you enjoyed your time here, and we welcome you back in the future. Thanks for your visit.

Amapondo Backpacker Lodge
From R340
per night (for 2 people)
From R340
per night (for 2 people)
From R340
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 29 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: ERF 647, Second Beach Road, Port St Johns, 5120, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGVlZTE3OWFmLWNlZDQtNGU2My1hYjk1LWVhNDNkMDQxNzI3OA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R340  per night (for 2 people) 14 5 1 5 ERF 647 Second Beach Road 5120 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -31.644469645795 29.521296322346
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com