De Doorns Accommodation at Arbeid Adelt Guesthouse | TravelGround
+32

Arbeid Adelt Guesthouse

32 reviews
Guest House

Review Summary

4.8 out of 5from 32 reviews for Arbeid Adelt Guesthouse
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Esmé J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmé J

Saligheid.

Arbeid Adelt was 'n eennagstop op pad na ons eindbestemming, maar die oomblik toe ek die kothuis sien het ek gesê ons kan maar sommer net hier bly! Dis pragtig en rustig en het beslis ons vakansie op die regte noot afgeskop. Die beskuit in die kombuis en melk in die yskas was 'n baie bedagsame gebaar. Sal die plek definitief aanbeveel. Vir volledigheid moet ek noem dat ons bietjie gesukkel het met warm water, maar omdat ons net een nag gebly het, het ek dit nie met die eienaar self opgeneem nie - miskien net 'n skakelaar of iets wat ons misgekyk het?

Liandi S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liandi S
With spouse/partner

Prentjiemooi.

Die gastehuis is op 'n druiweplaas en die uitsig vanuit die kamer is asemrowend. Die kamer is baie netjies, skoon en modern. Die gasvrou is besonders vriendelik en hulpvaardig. Ons sal hierdie mooi plek beslis aanbeveel!

Rene B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rene B
With spouse/partner

A lovely stop-over with an interesting history.

Dear Susan, thanks for a lovely stop-over, on our way to the Karoo. We enjoyed exploring the farm and walking through the vineyards. The history of the town and the farm is very interesting. We would recommend your accommodation to family and friends.

Ferdian H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ferdian H
With spouse/partner

Peaceful and carefree.

Definitely the place to break away from city life. Quiet and very quiet, a little warm and I think the owners should work on the idea of installing air conditioners, otherwise I would highly recommend it. Even the dogs on the farm are friendly. I'm definitely going again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en sorgeloos.

Definitief die plek om weg te breek van die stadslewe. Rustig en baie stil, bietjie warm en ek dink die eienaars moet tog werk aan die idee om lugversorgers te installeer, andersins beveel ek dit baie sterk aan. Selfs die honde op die plaas is vriendelik. Ek gaan definitief weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eben S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eben S
With spouse/partner

Lovely, quiet stay.

Very neat, clean and convenient. Just sorry about the open-plan bedroom and bathroom with an unlimited view from the double bed to the open shower, open toilet and vice versa! Really not pleasant. I recommend providing at least some sort of partition for guests who would prefer it. Alternatively, this type of layout should be mentioned on the website, so that an informed decision can be made before a booking is made.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike, stil verblyf.

Baie netjies, skoon en gerieflik. Net jammer van die oopplan-slaapkamer en -badkamer met onbeperkte uitsig vanaf die dubbelbed op die oop-stort, oop-toilet en omgekeerd! Werklik nie aangenaam nie. Ek beveel aan dat daar ten minste een of ander afskorting voorsien word, vir gaste wat dit wel sou verkies. As alternatief behoort daar op die webtuiste melding gemaak te word van hierdie tipe uitleg, sodat 'n ingeligte besluit gemaak kan word voordat 'n bespreking gedoen word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arbeid Adelt Guesthouse's response

Regtig jammer dat die moderne oopplan kamer nie vir u lekker was. Ons kon u voorsien het van 'n afskorting indien u dit onder ons aandag gebring het.

Arbeid Adelt Guesthouse
Aletta B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aletta B
With spouse/partner

Ons gasvrou was baie vriendelik en het ons hartlik verwelkom.

Wat 'n aangename verrassing en wonderlike, moderne, skoon, goed toegeruste plek. Sal dit vir seker aanbeveel.

Arbeid Adelt Guesthouse's response

Waardeer die lekker terugvoer. Hoop om u weer te sien.

Arbeid Adelt Guesthouse
Danfred A - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danfred A
With friends

Gerieflik, uitnemend van begin tot einde!

Fantastiese verblyf, rustig en goeie diens.

Hendrik P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik P
Individual traveler

Simple and neat.

I arrived late the afternoon and was received very friendly by the manager, Susan.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenvoudig en netjies.

Ek het laatmiddag daar aangekom en was vriendelik ontvang deur die bestuurder, Susan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arbeid Adelt Guesthouse's response

Waardeer u terugvoer.

Arbeid Adelt Guesthouse
Beth W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Beth W
With spouse/partner

Heerlike plaasverblyf.

Baie lekker geslaap in 'n nuwe plek. Eienaar baie gasvry en behulpsaam.

Jade E - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jade E
On business

Beautiful accommodation.

I was very satisfied with my accommodation during my stay. Staff friendly and great breakfast.

Ian D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ian D
With spouse/partner

Fantastic!

The stay was great, with sincere hosts. Lots of space, enjoyed our braai in the lapa. Delicious breakfast. Real farm experience!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Verblyf was heerlik, want dit is opregte boeremense. Baie spasie - lekker gebraai in die lapa. Heerlike ontbyt. Pure plaas!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Angela V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angela V

Aangenaam.

Baie lekker gebly op druiweplaas. Susan is 'n baie hulpvaardige gasvrou. Barbie die huishulp-vriendelik en hulpvaardig. Kinders het die plaas geniet en baie interessant ervaar. Verblyf was skoon en netjies.

Sonet D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonet D
Family with teenagers

Lekker rustige omgewing.

Pragtige ou gebou met rustige plaasatmosveer. Gasvrou was gaaf en het ons ingewag en dadelik na ons kamers geneem. Groot pluspunt was dat ons ons klein hondjies kon saambring.

Retha V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Retha V
With spouse/partner

Wat 'n pragtige huis in 'n wondermooie omgewing!

Ons ondervinding was nét positief: vriendelike, professionele diens, selfs toe ons bespreking op kort kennisgewing van 2 na 1 verander het. Ons hondjie was welkom. 'n Mens moet eintlik hier langer as een nag vertoef, om die rustigheid en pragtige natuurskoon te kan geniet. Die kamer was gerieflik ingerig en die huis het 'n ouwêreldse bekoring. Aan te bevele!

Annelies D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelies D
Individual traveler

Excellent!

Just stayed overnight, but would recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend!

Het net hier oornag, maar sal dit met 'n geruste hart aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Liza V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liza V
With friends

Friendly people and calm atmosphere.

Definitely worth visiting and for an overnight stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike mense en rustige atmosfeer.

Beslis die moeite werd om te besoek en te oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Daniela C - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniela C
Individual traveler

Great.

It's one of the nicest guesthouses I've stayed in. The lovely old house with old-fashioned charm. Everyone was so hospitable, friendly and helpful. I enjoyed relaxing on the veranda and watching nature. Would recommend the place to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik.

Dis een van die oulikste gastehuise wat ek nog in gebly het. Die lieflike ou huis met outydse sjarme. Almal was so gasvry, vriendelik en behulpsaam. Ek kon heerlik ontspan op die stoep en die natuur aanskou. Sal die plek vir almal aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Reinier B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reinier B
Family with young children

Ongelooflik uitmuntend!

Ons was 7 mense altesaam (ingesluit 2-ling van 4 en seun van 7) en dit was werklik 'n wonderlike naweek tussen die pragtige berge! Arbeid Adelt is vir seker aan te beveel - sentraal, maklik om te kry, gerieflik, spasie, veilig en warm atmosfeer! Baie dankie aan Susan vir 'n heerlike ontspanne naweek - jy is 'n ster!

Chris N - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris N
Individual traveler

Very pleasant, clean, neat and just very enjoyable.

I personally like these types of overnight places that aren't over done. You just want a bed and convenient facilities, and the place has everything. It's not everyday that a guesthouse welcomes a motorcyclist and even let motorcyclists sleep over, but Arbeid Adelt did and I'm very thankful for that.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam, skoon, netjies en sommer net baie lekker.

Ek hou persoonlik van hierdie tipe oornagplekkies wat nie oormatig is nie. 'n Mens soek immers 'n bed en gerieflike fasiliteite en hierdie plekkie het dit als. Dit is nie alledaags dat gastehuise sommer motorfietsryers welkom laat voel of self mense wat motorfietse ry toelaat om oor te bly, maar Arbeid Adelt het en ek is baie dankbaar daarvoor.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sangitha R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sangitha R
Family with teenagers

Wonderful stay, pleasant and welcoming.

We would definitely recommend Arbeid Adelt Guesthouse, for Susan was very welcoming, kind and friendly. Every effort is made to ensure white clean sheets are on the beds, clean towels, rooms, kitchen, lounge and bathroom is neat and tidy. Great value for money. Warm and cosy fire place to snuggle and watch movies with extra beds for comfort for the children. Thank you kindly.

Michael D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael D
With friends

Wonderful hospitality in this stunning old farmhouse.

Susan was a wonderful host, making us feel right at home and going out of her way to help us find the best snow in the area (the reason we came). The guesthouse is a beautiful old farmhouse and was a real treat to stay in. Thank you!

Klaas C - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Klaas C
With friends

Victoriaanse styl vir 'n baie billike prys.

Ons was verras om te ontdek die ontbyt is ingesluit by die prys!

Lizel O - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizel O
With spouse/partner

Fantasties! Ongelooflike gasvryheid, baie mooi ligging!

Ons het regtig ons verblyf by Arbeid Adelt Gastehuis vreeslik baie geniet! Susan was baie behulpsaam en so vriendelik, sy het ons dadelik laat tuis voel. Die huis self is lieflik ingerig en ons was mal oor die huis se geskiedkundige gevoel. Ons het lekker rondgeloop tussen die wingerde en foto's geneem, terwyl ons 100% veilig gevoel het. Mens kan ook lekker op die groot stoep sit, 'n koppie tee geniet en kyk hoe die trekkers mekaar groet soos hulle met hul vragte vol druiwe verby mekaar ry in die pad wat voor die huis verby gaan. Buiten dit het ons die lekkerste middagete by die Veldskoen Padstal (wat Susan aanbeveel het) geëet, wat omtrent net 5 km vanaf die gaste huis is. Definitief 'n besoek werd!

Rina V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rina V
With spouse/partner

Rustige en ontspanne plek om te wees.

Ons het baie lekker gebly by Arbeid Adelt Guesthouse en die ontbyt was besonder lekker en geurig.

Greg H - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Greg H
With spouse/partner

Very comfortable overnight stay and great breakfast.

See stars.

Surene D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Surene D
With spouse/partner

Gasvryheid.

Die gasvrou het ons van die oomblik wat ons bespreek tot ons daar weggery het welkom laat voel en op die hande gedra. Gastehuis was rustig en ons kon lekker ontspan, soos ons graag wou. Ontbyt was heerlik.

Annette V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annette V
With spouse/partner

'n Lieflike, rustige plek wat aan al ons verwagtinge voldoen het.

Arbeid Adelt is 'n pragtige plek wat ons aangenaam verras het. Almal was so gaaf en vriendelik en uiters behulpsaam. Elke oggend het ons heerlik aan ontbyt gesmul. Ons kan net 'n ope hart vir Arbeid Adelt aanbeveel.

Schalk L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Schalk L
With spouse/partner

Baie goeie kliëntediens.

Het baie van die styl en opset van die verblyf gehou.

Paula D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Paula D

Ruim en privaat.

Baie lekker gebly, die huis is groot en baie netjies. Gasvrou het ons hartlik ontvang en ons het baie tuis gevoel. Dankie Susan, ons sal definitief weer terugkom.

Evert F. B - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Evert F. B
Individual traveler

Arbeit Adelt is a gem!

Initially I struggled to find Arbeid Adelt after dark. After contacting Susan she asked me where exaclty I am in De Doorns and then she told me to just stay where I am! Yes, she met me there personally and showe me the way to the guesthouse. I really appreciated it, because she walke the extra mile! When we arrived we were treated to hot coffee and rusks. The entire establishment is well maintained and exudes old-world charm and warmth.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Arbeid Adelt is 'n juweel!

Ek het aanvanklik ietwat gesukkel om Arbeid Adelt te vind, omdat dit reeds donker was. Nadat ek Susan geskakel het, het sy my gevra waar presies ek in De Doorns is en gevra om net daar vir haar te wag! Ja, sy het my persoonlik daar kom ontmoet en my gelei tot by die Gastehuis. Ek het dit werklik opreg waardeer, want sy't die ekstra myl geloop! Met my aankoms het daar stomende koffie en beskuit op my gewag. Die hele opset is pragtig instand gehou en straal ouwêreldse warmte en sjarme uit!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

William C - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
William C
With spouse/partner

Old world charm.

See stars.

Erika S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika S
With spouse/partner

Beautiful historic home on a wine farm for an overnight stay in De Doorns.

The hostess received us warmly late at night. We stayed in the grandmother's room, what a privilege to stay in such a spacious room. Early in the morning we went strolling through the vineyards.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige historiese huis op die druiweplaas vir oornag In De Doorns.

Die gasvrou het ons laataand vriendelik ontvang. Ons het in die oumatjie se kamer geslaap en wat 'n voorreg om so 'n ruim kamer te kon hê. Ons het vroegoggend heerlik in die boorde gaan stap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R750
per night (for 2 people)
From R750
per night (for 2 people)
From R750
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 12:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 38 Voortrekker Street, De Doorns, 6875, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA91A3FNdwW2jYNiZX7V9K5qH3ELStto7VkNPubPd9OS0L3kUNSj?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R750  per night (for 2 people) 32 5 1 5 38 Voortrekker Street De Doorns 6875 Western Cape 0860 022 102 12:00-18:00 10:00 -33.468844082991 19.668735265732
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com