Universitas Ridge Accommodation at Bakgat Oornag | TravelGround
+17

Bakgat Oornag

Review Summary

4.6 out of 5from 31 reviews for Bakgat Oornag
Cleanliness
4.5/5
Service
4.8/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Riaan L - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riaan L
Individual traveler

Accommodation was very basic, and there was no one to receive me upon my arrival.

I was not impressed with my room, but the food set out for breakfast was more than enough.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Akkommodasie was baie basies, en daar was niemand om my by my aankoms te ontvang nie.

Ek was nie beïndruk met my kamer nie, maar die kos wat vir ontbyt uitgesit is was meer as genoeg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sienet H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sienet H
Family with teenagers

Privaat ingang, stil en goed toegerus.

Vriendelik ontvang en kamers was netjies. Nie luuks nie, maar skoon en netjies en alles wat jy nodig het vir oornagverblyf. Lugreëling was 'n bonus asook TV.

Werner V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Werner V
With spouse/partner

Eienaar is baie vriendelik en hulpvaardig en plek netjies ingerig.

Ons was heel tevrede met die kamer, alles wat nodig is was daar. Daar was selfs 'n ontbyt-pakkie vir ons voorsien met vrugte, jogurt en 'n vrugtesappie. Die gastehuis is ook lekker naby die N1 indien jy net 'n oornagplek soek terwyl op reis. Ek, persoonlik, sal net verkies dat van die buiteligte afgeskakel word in die nag, aangesien dit die kamer baie verlig en ek, persoonlik, verkies donkerte wanneer ek slaap.

Rudolph V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rudolph V
Family with teenagers

Excellent value for money and very convenient.

Bakgat is located in a quiet area and we were very kindly received by Manie. The accommodation was comfortable and pleasant. It was great!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende waarde vir geld en baie gerieflik.

Bakgat is in ‘n stil area geleë en ons is baie vriendelik ontvang deur Manie. Die verblyf was gerieflik en aangenaam. Dit was bakgat!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johann E - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann E
With spouse/partner

Puik!

Puik oornagplek en baie lekker!

Romy D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Romy D
On business

Great stay over.

Very pleasant. Thank you.

Ina H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ina H
With spouse/partner

Peaceful and neat.

Very warmly welcomed, place is very neat, would definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en netjies.

Baie vriendelik ontvang, plekkie baie netjies, sal beslis weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Pieter V
With friends

Redelik maar die krakende beddens moet vervang word.

Redelik, maar die krakende beddens moet vervang word. Die netheid kan ook verbeter.

Rianne M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rianne M
With spouse/partner

Safe, comfortable overnight stay.

Bakgat is a very comfortable overnight stay between the Cape and Gauteng. Secure parking, friendly service and hospitable reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilige, gerieflike oornag.

Bakgat is 'n baie gerieflike oornagplek tussen die Kaap en Gauteng. Veilige parkering, vriendelike diens en gasvrye ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tharina B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tharina B
Individual traveler

Baie rustig, goeie diens.

Baie rustig en vriendelike ontvangs. Vir studente om te leer baie goeie lessenaar. Elke dag kos pakkie ontvang. Sal hoogs aanbeveel.

Darren D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Darren D
Individual traveler

Pleasant.

Owners were friendly and when I contacted them if it would OK to check in late, they had no issues.

Basie R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Basie R
Individual traveler

Skoon, gemaklik en vriendelike ontvangs.

Ek sal Bakgat Oornag aanbeveel vir enigiemand wat deur Bloemfontein reis. Dis gemaklike verblyf en is daar tot vrugte en jogurt voorsien. Ek was baie vriendelik ontvang en gehelp oor waar om te gaan eet die aand.

Arrie M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arrie M
With spouse/partner

Tweede keer dat ons hier oornag en weereens hartlik ontvang.

Het in 'n ander eenheid as eerste keer oornag en weereens was dit Bakgat. Die lekker bederffies, vrugte, joghurt en beskuit maak dit lekkerder. Manie en Reinette gee baie aandag daaraan om hul gaste tuis te laat voel.

Arrie M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arrie M
With spouse/partner

Really a great place.

Friendly, homey atmosphere. Close to highway, so the route is easy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rêrig 'n bakgatplek.

Vriendelike, huislike atmosfeer. Naby hoofweg, so dit maak roete maklik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bruce M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bruce M
Individual traveler

Well appointed, spotless, convenient. Perfect in every respect.

I was delighted with the reception I received, warm and welcoming. The room was spotless, well appointed and comfortable. Absolutely more than necessary. I will certainly return should I need to spend a night in Bloem again.

Cp S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cp S
With spouse/partner

Comfortable.

Well located. We arrived rather late and left again very early. Close to main routes.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik.

Goed geleë, ons het laat daar aangekom en is vroeg weer weg, naby hoofroete.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

William S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William S
Individual traveler

Baie gerieflik.

Met aankoms het die eienaar my op die naam gegroet. Dadelik kamer toe geneem. Die kamer was baie netjies en goed toegerus. Bakgat Oornag is ook naby aan die snelweg en winkels. So dis maklik toeganklik.

Louise S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise S

Friendly and tranquil environment.

Enjoyed our time, clean room and they put effort into making our stay pleasant. Friendly owner. Would definitely stay there again if in Bloemfontein.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik en baie rustige omgewing.

Baie lekker gekuier, kamer skoon en baie moeite gedoen om ons verblyf so aangenaam as moontlik te maak. Eienaar vriendelik. Ek sal vir seker weer daar oornag as ek in Bloemfontein moet wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marthinus Smuts B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marthinus Smuts B
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Naby die stad en tog in rustige buurt. Kamer netjies en skoon.

Janine V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine V
With spouse/partner

Home away from home.

Dit was so aangenaam om by Bakgat Oornag tuis te gaan. Die eienaar was so gasvry en vriendelik. Ek beveel beslis Bakgat Oornag aan.

Ate O - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ate O
With spouse/partner

Goeie rusplek.

Lekker gebly en uitgerus.

Petrus Johannes C - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petrus Johannes C
With friends

Netjiese oorslaapplek naby N1.

Was aangenaam verras met gerieflike verblyf.

Christof G - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christof G
On business

Neat, comfy, and very friendly.

Was ideal for my needs ─ an overnight business trip. Central location and in a very peaceful area. Thanks for your hospitality Manie.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, gerieflik en baie vriendelik ontvang.

Bakgat was ideaal vir my behoefte vir net 'n oornagsakereis. Sentraal geleë in 'n baie rustige area. Dankie Manie vir die gasvryheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marthinus Smuts B - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marthinus Smuts B
With spouse/partner

Comfy and clean.

We will stay there again, good value for money and convenient location.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en skoon.

Sal weer daar gaan bly, want dit is waarde vir geld en gerieflik geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karel B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karel B
With spouse/partner

Goed vir net oornag. Kamer was baie klein. Alles daar wat mens nodig het.

Goed net vir oornag want kamer is baie klein. Daar is egter alles wat jy nodig het.

Lorraine V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine V
With spouse/partner

Vriendelik. Professioneel. Ekstra moeite.

Ons is vriendelik, maar professioneel ontvang. Manie het uit sy pad gegaan om ons te help en die parkering te vergemaklik. Raad i.v.m. eetplekke is gegee, het selfs 'n kaart geteken. Baie ekstra bederfies is in die kamer uitgesit. Alhoewel die verkeer gedurende die dag 'n bietjie raserig was, het ons heerlik gebly.

Liezel N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liezel N
Family with young children

Dit is goeie, netjies oorslaap-akkommodasie.

Ek sal definitief Bakgat aanbeveel.

Pierre P - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre P
With spouse/partner

Netjies en gerieflik.

Lekker plek om te oornag. Lekker bederf goedjies soos joghurt, ontbytvlokkies, sjokolade ens. Nie in stad. Lekker stil area

Thys R - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thys R

Clean, quiet and practical!

Perfect for my needs. I enjoyed it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, stil en prakties!

Vir my behoeftes was dit perfek en het my oornag geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joe K - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joe K

I really had nothing to complain about!

Everything I expected. Well located for my needs.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het regtig niks gehad om oor te kla nie!

Alles gehad wat ek verwag het. Goed geleë vir dit wat my behoefte was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anton B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton B
With spouse/partner

Very pleasant, clean, spacious and convenient, close to N1.

Very friendly reception. Clean, comfortable and spacious bedroom, bathroom and a second bedroom/lounge. Kitchen fully equipped with a microwave oven, fridge, air fryer, utensils, fruit, yoghurt, rusks, bread, coffee, tea, milk, sugar, kettle and cereals. Quiet area, safe and close to N1. Very nice overnight stay (1 night).

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam, skoon, ruim en gerieflik, naby N1.

Baie vriendelike ontvangs. Skoon, gerieflike en ruim slaapkamer, badkamer, en tweede slaapkamer/sitkamer. Kombuis is volledig toegerus met 'n mikrogolf, yskas, airfryer en utensils, vugte, yoghurt, beskuit, brood, koffie, tee, melk, suiker, ketel en cereals. Stil omgewing, veilig ens. Naby die N1. Baie lekker oorgeslaap (1 nag).

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R680
per night (for 2 people)
From R680
per night (for 2 people)
From R680
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 35 Jac Van Rhyn Road, Universitasrif, Bloemfontein, 9301, Free State
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDYxMzA4ZGFjLWYyNjYtNDYwNC1iZDNmLWY2NGRmMDMyNzRjMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R680  per night (for 2 people) 31 5 1 5 35 Jac Van Rhyn Road Universitasrif 9301 Free State 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -29.094234887518 26.173729151487
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com