Riebeek-Kasteel Accommodation at Blaauw Self-catering Cottage | TravelGround
+25

Blaauw Self-catering Cottage

19 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 19 reviews for Blaauw Self-catering Cottage
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Dawie N - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawie N
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Netjiese, moderne huis en loft. Elke slaapkamer het sy eie badkamer. Huis en loft het lugreëling en waaiers. Geyser het genoeg warm water vir ons vyf persone. Baie privaat en veilig. Klein swembad is heerlik. Klaus se diens is onoortreflik en blitsvinnig, niks is vir hom te veel moeite nie. Heerlike braaiplek. Ons sal vir seker weer daar oorbly. Kan dit sterk aanbeveel.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Dawie! Ek hoop om julle weer te verwelkom.
Groete,
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Frans L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frans L
With friends

Baie oulik, netjies en gerieflik. Sal great wees in somer wanneer mens die private swembad kan geniet.

Ons het 'n heerlike naweek gehad. Die plek was skoon, baie netjies en goed ingerig. Die huis voel ook veilig. Sal enige tyd teruggaan.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Dankie Frans, ek hoop om julle in toekoms terug te verwelkom.
Groete,
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Angelique D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique D
With friends

Altyd lekker om terug te keer na Blaauw vir ‘n naweek!

Ligging en netheid is perfek. Gesellige huis vir 2 paartjies!

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Angelique! Jammer vir die baie stadige reaksie! Hoop om julle weereens by Blaauw te verwelkom...

Blaauw Self-catering Cottage
Christo K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo K
With friends

Die mees moderne huis.

Gasheer Klaus was briljant. Ons het hom skaars gesien, maar die 2 kere wat ons hom wel gesien het, het hy ons so welkom laat voel. Sal beslis gou weer Blaauw besoek. Die huis is perfek.

This review has been translated,click hereto view the original version.

The most modern home.

The host, Klaus, was brilliant. We never saw him but the two occasions we did he made us feel very welcome. We will definitely be visiting Blaauw very soon. The house is perfect.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Thank you, Christo! I hope to welcome you back again sometime.

Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Linda H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Linda H

Fantastiese huis, met alles wat 'n mens nodig het.

Baie vriendelike eienaar.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Linda! Hoop om julle terug te verwelkom.

Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Cherie C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cherie C

Blaauw was perfect for my parents and I to spend some quality time together in the lovely valley.

Blaauw is a wonderful spot for to stay with the 2 bedrooms and 2 bathrooms being separated by the spacious open-plan living area. It rained heavily while we were there which was a complete joy as the Western Cape is so desperate for rain, so we lit the fire and listened to the rain on the roof while feeling all warm and toasty inside. We loved it, thank you so much.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Thank you so much Cherie, for the wonderful review. You're welcome back anytime, and bring the rain with you again.

Blaauw Self-catering Cottage
Adrian M - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrian M
With friends

Lovely spot close to the center of town.

We really enjoyed our stay at Blaauw. The place is well equipped and nicely laid out. It's a walking distance to the center of town.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Thank you Adrian. You're welcome back anytime. Regards, Klaus.

Blaauw Self-catering Cottage
Arne G - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arne G
With friends

Gorgeous place! Would definitely return!

What an amazing place, so cosy and very modern! The fully furnished kitchen was a great, along with the privacy of the property and cleanliness of the rooms. we didn't want to leave. the host was very friendly and welcoming, easy to get in touch with and always ready to help, a weekend felt to short to enjoy the house and the town.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Thank you Arne. We hope to welcome you again in future.

Blaauw Self-catering Cottage
Ceronia J - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ceronia J
With spouse/partner

Perfekte plekkie om te ontspan.

Ek en my man het vir 2 dae in hierdie lieflike plek gebly. Dit was presies wat ons nodig gehad het. As jy weg van als wil kom en wil "recharge" is dit die perfekte plek. Ons het 'n warm en vriendelike ontvangs van Klaus ontvang en hy het seker gemaak dat als in order is vir ons tydjie daar. Die plek is goed ingerig met als wat jy nodig het. Al wat jy moet doen is om jou skoene uit te skop en te ontspan. Vir die warme dae en aande is daar 'n lugversorger en dakwaaiers en vir die winter is daar 'n kaggel binne en 'n ingeboude braai buite op die stoep. Ons sal definitief weer terugkom.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Ceronia! Lekker om te weet dat ons werk waardeer word! Sien uit daarna om julle terug te verwelkom.

Blaauw Self-catering Cottage
Debby-jo F - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debby-jo F
With friends

Mooi, modern en privaat.

Ons het elke aspek van hierdie kothuis geniet. Mooi, modern, netjies en privaat. Alles wat jy nodig het, swembad was beslis 'n bonus in die hitte. Sal definitief weer gaan! Dankie aan Clause vir sy goeie diens.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Dankie Debbie. Ons sien uit daarna om julle weer te verwelkom.

Blaauw Self-catering Cottage
Nola D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nola D

Fantasties!

Baie dankie vir die ongelooflike gasvryheid. Die plek is regtig 'n klein hemel op aarde, perfek toegerus en heerlike rustig!

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Nola.
Ek hoop om julle weer binnekort te verwelkom.

Groete,
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Lize R - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize R
Family with teenagers

Baie skoon met als wat mens nodig het. Wil weer kom.

Baie lekker blyplek. Gerieflik en baie mooi en sentraal in dorp.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Lize. Ek hoop om julle weer te verwelkom.
Groete
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Leendertz W - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leendertz W
Family with young children

Kontemporêr. Modern.

Pragtige meubels, goeie gasvryheid. Goed ingerigte kothuis.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Contemporary. Modern.

Beautiful finishings, great hospitality. Very well appointed cottage.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Thank you Leendertz. I hope to welcome you back to Blaauw in future.
Kind regards,
Klaus Piprek

Blaauw Self-catering Cottage
Karel V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karel V
With spouse/partner

Everything we expected.

There were no unpleasant surprises. The accommodation was what we needed for a little break.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles wat ons verwag het.

Daar was geen onaangename verrassings nie. Die verblyf was net wat ons nodig gehad het om 'n bietjie weg te breek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Karel. Ek hoop om julle weer te verwelkom.
Groete
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Ilse A - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilse A
Family with teenagers

Modern, beautiful new home with everything you could need in a self-catering unit.

Very nice stay. Owner also very helpful and pleasant. Central location and walking distance from the restaurants and shops.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Moderne, pragtige nuwe huis met alles wat 'n mens kan nodig hê in 'n selfsorg-eenheid.

Baie lekker hier gebly. Eienaar ook baie behulpsaam en aangenaam. Sentraal geleë en loopafstand van restaurantjies en winkels.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Ilse! Ek hoop om julle weer in toekoms te verwelkom.

Blaauw Cottage.

Blaauw Self-catering Cottage
Melanie B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie B
With spouse/partner

We were very happy with the Blaauw Cottage, it was everything we expected and more!

Blaauw Cottage was a fabulous, comfortable, convenient base to stay at to visit the winelands, olive farms and sites of the beautiful Swartland in the Western Cape. We had everything we needed at the cottage and the village of Riebeek Kasteel is truly a delightful place to wander around with plenty of restaurants and interesting shops and galleries - all just a 10 minute walk from the cottage.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Thank you so much Melanie! It was a pleasure hosting you, and I look forward to welcoming you again in future!
Kind regards
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Tania J - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania J
With friends

Best value for money!

The cottage is brilliantly layed out and conveniently equipped with a super clean, lovely swimming pool to cool off in. Don't forget your bathing costume. It is conveniently situated within walking distance of the super market and the best restaurants.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beste waarde vir geld ooit!

Die cottage is uitstekend beplan en gerieflik ingerig met 'n super skoon, heerlike swembadjie om in af te koel. Moenie jou swemklere vergeet nie. Dis gerieflik binne stapafstand vanaf die supermark en beste eetplek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Tania! Ek hoop om julle weer in die toekoms te verwelkom!
Groete
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Sonja D - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja D
Family with teenagers

Blaauw Self-catering Cottage is exceptional!

Blaauw Cottage is perfect and I cannot fault anything. Attention to detail, practical, luxurious and clean. We will definitely book again.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Thank you very much Sonja! We are so pleased you enjoyed your stay.
We hope to welcome you again sometime soon?
Kind regards,
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
Celeste C - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Celeste C
Family with young children

Baie netjiese plek en goed geleë.

Ek sou graag met bespreking al wou geweet het dat beide kamers dubbelbeddens in het. Sou graag eerder 2 enkelbeddens in die een kamer wou gehad het. Ek kan oor niks kla nie. Die linne is van goeie gehalte en daar is oorgenoeg breekware.

Blaauw Self-catering Cottage's response

Baie dankie Celeste! Ek hoop om julle weer te verwelkom.
Groete,
Klaus

Blaauw Self-catering Cottage
From R2 090
per night (for 6 people)
From R2 090
per night (for 6 people)
From R2 090
per night (for 6 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 17A Van Riebeek Street, Riebeek Kasteel, 7300, Western Cape
  • No children under 14
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAq87Gyg6fv6tVeb3JqshZwJnGdEhpk2TJnCtTbaLSLerDJmj987?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R2 090  per night (for 6 people) 19 5 1 5 17A Van Riebeek Street Riebeek Kasteel 7300 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.385165221579 18.898359239101
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com