The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at De Ville Lodge | TravelGround
+16

De Ville Lodge

Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 34 reviews for De Ville Lodge
Cleanliness
4.7/5
Service
4.6/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Rosetta S - Sep 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rosetta S
With friends

Convenient, comfortable, spacy and clean.

Hidden gem, great value for money. Centrally situated. Quiet. Safe.

Dewald D - Sep 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Dewald D
With spouse/partner

Was baie lekker.

Het gegaan vir wynproe.

Esther T - Sep 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esther T
With spouse/partner

Gemaklik, skoon en goedkoop verblyf.

Van die eerste intrapslag was die diens vriendelik en behulpsaam. Kamer is skoon en gemaklik.

Helen P - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helen P
With spouse/partner

Netjies, als wat nodig is in kombuis en stapafstand van die middedorp.

Die drukking in die stort is min, hare was gebruik baie water.

Mandie L - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mandie L
With spouse/partner

Baie lekker sentraal as jy die Wine Tram wil doen.

Baie nice plek as jy die Wine Tram wil doen en oornag in Franschhoek.

Marelize S - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marelize S
With friends

Ideaal vir 'n vinnige oornag.

Die kamer is ideaal as 'n mens 'n plek soek om te oornag. Ons kon lekker slaap en daar was alles wat ons nodig gehad het vir die aand se verblyf.

Danile N - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danile N
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly in De Ville Lodge.

Dit is baie sentraal geleë. Inkloktyd is net baie vroeg.

Roehan L - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Roehan L
With spouse/partner

Baie vriendelike mense.

Die TV en DStv het nie gewerk nie, maar anders baie lekker.

Jana P - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jana P
With spouse/partner

Relaxing.

The lodge is modern and clean with wide open spaces creating a relaxing atmosphere. We were slightly disappointed that there was no view but overall a lekker stay.

Candace V - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candace V
Family with young children

Great location and comfy stay.

Experience at De Ville Lodge was lovely, perfect for walking to dinner and breakfast. The one suggestion is to add a few tea bags to the coffee station, oh, and our friends' room next door, their side lamps had no light bulbs, so we just gave them one of our room's. Thanks for a lovely stay.

Lanel H - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lanel H
With spouse/partner

Goed.

Tweede aand het ander gaste verskiklik geraas, ons kon glad nie slaap van 3:30 tot 05:00. Nadat ons hul mooi gevra het om stil te bly het dit net voort gegaan.

Johanna M S - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Johanna M S
With spouse/partner

Baie netjies en goed geleë.

Ons het lekker geslaap, net jammer daar was geen TV nie.

Sune E - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sune E
With friends

Baie lekker.

Hulle het ons baie vriendelik ontvang. Baie goeie diens gewees.

Carol H - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carol H
With spouse/partner

Gesellig.

Baie tuis gevoel, gerieflike ligging.

Marius V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marius V
With spouse/partner

Die TV het geen DStv opgehad nie en die stort kort aandag.

Sien sterre.

Kylie J - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kylie J
With friends

Comfortable and clean.

There could've been been a few extra towels for hair and hand towel; maybe a nice feather pillow. They were a bit high for me. DStv/ any TV didn't work. But otherwise everything you need for an overnight stay. Location perfect.

Charmaine M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Charmaine M
With spouse/partner

Ideale oornagverblyf.

Baie skoon netjies. Vir ons gewag en was baie behulpsaam. DStv was af, maar ons het 'n ontbyt-voucher gekry om op te maak. Baie dankie.

Stan Y - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stan Y
With spouse/partner

It was a birthday celebration.

It was my wife's birthday and we needed to have a break.

Annelize M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize M

Absoluut professionele en vriendelike diens. Silwerskoon.

Ontvangs was baie hartlik.

Mukhathutshelwa M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mukhathutshelwa M
With friends

Beautiful place to stay in.

I love the fact that it is very convenient. On the main road and easy to find. Very convenient.

Derick P - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Derick P
With spouse/partner

Pragtige plek.

Uitstekende diens en uitstekende geriewe. Waarde vir geld.

Jessie C - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jessie C
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld, puik diens.

Galeisha het ons baie vriendelik ontvang, diens was puik, kamer was gerieflik, sal dit definitief aanbeveel.

Louise V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise V
With spouse/partner

Bitter lekker, vriendelike staff wat uit hulle pad sal gaan om jou te laat gemaklik voel en moeite doen.

Uitstekende diens, lekker groot kamers. Lekkerste king-size bed. 110% tevrede met alles, ons het heerlik gebly en sal beslis weer terug wees.

Chantelle S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle S
With friends

Pragtige ruim kamers.

Ons het ons verblyf verskriklik baie geniet, wens ons kon langer bly. Kamers is groot en skoon en ligging is sentraal. Baie dankie vir die wonderlike gasvryheid.

De Ville Lodge 's response

Hi Chantelle,

Dit was regtig n plesier om u hier te he. Baie dankie vir u terugvoering en hoop ons sien u gou weer.

Vriendelike groete,
Geleisha

De Ville Lodge
Elize G - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elize G
With spouse/partner

Value for the price.

Value. Neat, clean and easily accessible.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Waarde vir geld. Netjies, skoon en maklik bereikbaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nic C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nic C
With spouse/partner

Skoon en netjiese verblyf naby aan alles.

Net 1 aand gebly, maar alles was netjies en skoon. Baie lekker gebly met alles wat jy nodig het.

De Ville Lodge 's response

Hi
Thank you for your review. We strive to do our best for our guests at our lodge.
We hope to see you again
Regards
Annie

De Ville Lodge
Desré L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desré L
With spouse/partner

Fantastiese atmosfeer!

Heerlike akkommodasie vir perfeksionis.

De Ville Lodge 's response

Hi Desre,
Thank you for your kind review.
We strive, at the lodge, to give 100%.
Regards,
Annie

De Ville Lodge
Delisha T - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delisha T
On business

Verbly was ongelooflik lekker, baie netjies en definitief elke sent werd.

Die ligging is baie goed, winkels is stap afstand. Daar is voldoende toebehore in die kamer. het definitief die DStv geniet en lugversorging was baie welkom aangesien dit nogal warm was. Alles was baie skoon en netjies.

De Ville Lodge 's response

Hi
Thank you very much for your review. We at De Ville Lodge strive to make it as comfortable as possible for our guests.
We hope to see you again
Regards
Annie

De Ville Lodge
Trish P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Trish P
With spouse/partner

Very classy and comfortable.

We were very comfortable in our room. There is everything you need, and everything is spotless. I would definitely recommend De Ville to anyone, either for business or leisure. Very classy place.

De Ville Lodge 's response

Hi,
Thanks very much for your review.
We strive to be 100% at our Lodge.
Thanks again,
Annie

De Ville Lodge
Rialize J - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rialize J
With spouse/partner

Very friendly staff and so clean and neat. Can definitely recommen dit. Needs a mirror and a wall plug.

Very clean and neat, friendly and helpful staff. Affordable and I can really recommend it. Nice to be able to walk to town from there. Thanks for the bottle wine as a welcome gift.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike personeel en baie skoon en netjies. Kan dit beslis aanbeveel. Ek het net 'n spieël naby 'n muurprop gemis.

Baie skoon en netjiese verblyf met vriendelike personeel wat regtig behulpsaam is. Dis bekostigbaar en ek kan dit regtig aanbeveel. Lekker dat mens sommer kan dorp toe stap van daar af. Dankie vir die bottel wyn as verwelkomingsgeskenk!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

De Ville Lodge 's response

Good day Rialize,

Thank you very much for your kind review. We strive to be 100% and work on our weak areas.

Regards
Annie

De Ville Lodge
Theo T - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Theo T
With spouse/partner

Sentraal, goed toegerus, silwerskoon en gehaltemeubels en afwerking.

Aangename verblyf soos per al die sterre toegeken wat aan al behoeftes voldoen het. Die warm water was die aand en oggend net nie warm genoeg nie.

De Ville Lodge 's response

Hi Theo,
Thank you for your review.
We strive to be 100% and work on our weak areas.
Regards,
Annie

De Ville Lodge
Saskia L - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Saskia L

It was very nice, tranquil.

Was very neat, right place for one night's sleep. Will definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie lekker, rustig.

Was baie netjies, regte plek vir een aand se oorslaap. Sal beslis dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

De Ville Lodge 's response

Hi,
Thank you very much for your review.
We try to perfect those ratings that are not 100%.
We hope to see you at De Ville Lodge again soon.
Regards,
Annie

De Ville Lodge
Walter G - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Walter G

Goeie waarde vir geld!

In die rustige dorpie van Franschhoek lê hierdie familie-eenheid met meer as genoeg spasie vir die hele gesin en baie parkeerplek. Die mini bar het 'n oorgenoeg verskeidenheid van lekkernye, drankies asook koeldrank. Sal beslis weer daar oornag in die toekoms.

De Ville Lodge 's response

Hi,
Thank you very much for your review.
The ratings that are not 100% but we try to perfect on.
We hope to welcome you to our lodge soon.
Regards,
Annie

De Ville Lodge
Andre B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre B
With spouse/partner

De Ville Lodge is a very comfortable and goal-orientated destination.

De Ville Lodge is a very comfortable and goal-orientated destination, within walking distance of restaurants.

This review has been translated,click hereto view the original version.

De Ville Lodge is 'n baie gerieflike en doelmatige verblyf.

De Ville Lodge is 'n baie gerieflike en doelmatige verblyf binne stapafstand van die restaurante.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From
R1 000
per night (sleeps 2)
From
From R1 000
per night (sleeps 2)
From
R1 000
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 6 De Wet Street, Franschhoek, 7090, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAi9x7MQXfen9vlhjGWPmnXN2kQd8HB6ByiZJaggB1QnBLcATZq7?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 000  per night (sleeps 2) 34 5 1 5 6 De Wet Street Franschhoek 7090 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 11:00 -33.90578910657 19.115227552709
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!