The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Dullstroom Backpackers | TravelGround
+18

Dullstroom Backpackers

20 reviews
Backpacker

Review Summary

4.9 out of 5from 20 reviews for Dullstroom Backpackers
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Celine H - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celine H
With spouse/partner

Alles wat mens nodig het.

Skoon beddegoed, warm water, perfek vir 'n vinnige in en uit.

Kalie L - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kalie L
With friends

Waarde vir geld.

Waarde vir geld vir wat mens kry.

Leroux E - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leroux E
Individual traveler

Baie lekker kuier met die locals!

Ek was in Dullstroom vir 'n naweek. Billa en Tarina is amazing hosts. Het my so welkom voel. Hulle het my amper laat voel asof ek 'n gas in hulle eie huis is. Alles was skoon en gereed vir my. Daar is 'n kombuis vir selfsorg. Dis 3 minute se ry en slegs 15 minute se stap dorp toe. Ek sal enige tyd Dullstroom Backpackers voorstel!

Lize B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize B
With friends

Affordable accommodation that makes you feel like a king!

What a nice place! What a precious, dear host! Very neat, clean, convenient and above all, super affordable! We will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bekostigbare verblyf wat jou soos ‘n koning laat voel!

Wat ‘n lekker plek! Wat ‘n kosbare, dierbare gasheer! Baie netjies, skoon, gerieflik en bo alles, super bekostigbaar! Ons sal vir seker weer gaan kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin W - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin W
With friends

Beautiful setting, congenial host, great setup.

A niggle was that the electricity was off in the area soon after we arrived. We opted not to shower but to use the last of the daylight to look for birds. The problem is that when the electricity is off there is no water either. We opted to shower the next morning but woke to find the electricity off again. We delayed our departure so we could use the bathroom and shower when the power came on. However the water was icy cold. Not much fun. I reckon if we were not the only guests, sharing a bathroom with no water would have been a real problem.

Dwain B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dwain B
With friends

Best place in Dullstroom.

Friendly, clean, affordable and safe. Owners are really great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beste plek in Dullstroom.

Vriendelik, skoon, bekostigbaar en veilig. Eienaars is werklik great.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cornelis V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cornelis V

Lovely and just what we needed after a long day.

We were the medical team for the Dullstroom National Cross Country event for the weekend and we would like to use the accommodation again if the race happens again in the town in 2021.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik en net wat ons nodig gehad het na 'n lang dag.

Ons was die mediese span vir die Dullstroom National Cross Country event vir die naweek en die akkommodasie sal ons graag weer van wil gebruik maak indien die resies weer in 2021 sou plaasvind in die dorp.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wanda L - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wanda L
With spouse/partner

Very quiet and peaceful, well located. Beautiful views. Rooms neat. Guest very friendly!

Although our visit was very short, it was very enjoyable for me and my husband. Really a cute place! The host is very pleasant, and makes you feel very at home! We will definitely come back again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie stil en rustig, goed geleë. Pragtige uitsig. Kamers netjies. Gas baie vriendelik!

Alhoewel ons kuier baie kort was, was dit vir my en my man baie lekker gewees. Regtig 'n oulike plekkie! Die gasheer is baie aangenaam, en laat jou baie tuis voel! Ons sal definitief weer terugkom!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Manie V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Manie V
With spouse/partner

Wow! Dit is nou waarde vir geld. Baie netjies en ver verhewe bo backpackers status. Gasvrye bestuur en eienaars. Silwerskoon en alles wat jy nodig het vir oornag. Van nou af is dit my oornagplek in Dullstroom. Sterk aanbeveel vir opgevoede motorfietsryers.

Super fantasties gewees. Billy doen moeite, mooi uitsig, alles net perfek na lang dag op motorfiets, met 'n lekker boma vir vuurtjie, yskaste, mikrogolf en stoof. Dit voel soos jou eie plek. Ek oordryf nie, ek rits baie rond met motorfiets en slaap op baie plekke oor. Hierdie is in my top 3.

Jaco S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jaco S
With friends

Baie netjiese gasheer doen regtig moeite.

Billy doen regtig moeite om die verblyf so gemaklik as moontlik te maak. Doen baie moeite, sal beslis weer daar oornag.

Deon V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon V
With spouse/partner

Netjies. Skoon. Ruim! 100% Aanbeveelbaar.

Sien sterre.

Giovanni R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Giovanni R
With friends

Goeie waarde vir geld.

Goeie waarde vir geld, netjies en skoon.

Charles D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles D

Wow.

From arrival to departure it was awesome. Friendly, clean and everything I could ask for was supplied.

Muller P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Muller P
With friends

Value for money.

Friendly service, good signal, bilingual people. Would recommend to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Vriendelike diens, goeie sein, tweetalige mense. Sal dit aanbeveel vir enige iemand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Reinhardt S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Reinhardt S
With friends

A quiet, nice and friendly time in Dullstroom.

The service from management is very friendly, the location is very nice and the whole feeling is great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Rustige, heerlike en vriendelike tyd in Dullstroom.

Die diens is baie vriendelik van die bestuur af, die ligging is vreeslik mooi en die hele gevoel is fantasties om daar te slaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Madeleine D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madeleine D
With friends

Aangenaam verras.

Netjiese fasiliteite, vriendelike diens. Billa gaan uit sy pad om aan behoeftes te voldoen en goeie waarde vir geld.

Albie E - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albie E
With spouse/partner

Die mooiste huis met 'n lekker kaggel atmosfeer en persoonlike en vriendelike diens.

Ons is regtig baie goed ontvang en het dadelik baie tuis gevoel. Billa was heeltyd daar om te help met alles. Die plek is skoon, stylvol en die kaggel het die leefvertrek heerlik warm gehou. Al die nodige fasiliteite soos breekware, eetgerei, yskaste ens. was topklas kwaliteit en die meublement en dekor definitief van die hoogste gehalte. Die gasvryheid en gehalte van ontvangs en betrokkenheid van die eienaar het dit moelik gemaak om weer Sondag te pak en verder te ry. Hierdie plek sal ons vir seker weer sien!

Liezel V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel V
With friends

Wonderful atmosphere and service, can't wait to visit again.

Dullstroom Backpacker is the perfect distance from town so that you are close to the action even though you feel as though you are in the middel of nowhere. Billa was the perfect host and made us feel at home. The beds and bedding is the best I've ever experienced in a Backpacker's, felt like a 5 star room and the kitchen and social area is large and comfy with everything you may possibly need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike atmosfeer en diens, kan nie wag om weer te gaan kuier nie!

Dullstroom Backpacker is die perfekte afstand van die dorp sodat jy naby aan die 'aksie' is maar tog voel of jy in die middel van nêrens is. Billa was die perfekte gasheer en het ons super welkom laat voel. Die beddens en beddegoed is die beste wat ek nog ooit in 'n backpackers ervaar het, dit het gevoel soos 'n 5-ster-kamer en die kombuis en kuierarea is groot en gemaklik met alles wat jy moontlik kan nodig hê.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flo S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Flo S
With friends

One of the best places we have stayed at - friendly clean well maintained, all in all totally awesome.

Truly one of the best places to stay - exceptionally clean and well maintained - has everything one would need and more. Owner is friendly but not intrusive, highly recommended.

Carina V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carina V
Individual traveler

Neat and clean.

The backpackers is neat and clean. Billa is an excellent host and made me feel at home. I was completely alone in the backpackers and did not feel unsafe for one moment. The living area is well equipped and the kitchen as well. I will stay here again any time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon.

Die backpackers is netjies en skoon. Billa is 'n uitstekende gasheer, en het my baie tuis laat voel. Ek was heeltemal op my eie in die backpackers en het nie vir 'n oomblik onveilig gevoel nie. Die leefarea is goed toegerus, en die kombuis goed toegerus. Ek sal enige tyd weer hier bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R550
per night (sleeps 2)
From R550
per night (sleeps 2)
From R550
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 389 Gunning Street, Dullstroom, 1110, Mpumalanga
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDQyZDQ0ZDhlLWVhYWYtNDM5NC04MGVlLTA0MzY0MzhkZWI5OQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R550  per night (sleeps 2) 20 5 1 5 389 Gunning Street Dullstroom 1110 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -25.411104644278 30.103070553165
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!