The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Flowerbox Selfsorg | TravelGround
+29

Flowerbox Selfsorg

17 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 17 reviews for Flowerbox Selfsorg
Cleanliness
4.9/5
Service
4.5/5
Location
4.6/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.7/5
Jameela H - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jameela H
With spouse/partner

Nice little apartment.

Very comfortable and clean. Main bedroom has no window.

Willem C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem C
On business

Was baie lekker om daar bietjie te kon wegbreek en ontspan.

Het ’n baie lekker tydjie gehad in die kort rukkie wat ek daar was. Die verblyf was baie aangenaam, die plekkie is lekker ruim en als wat benodig word was daar gewees. Het gevoel of ek by my eie huis is. Dis stapafstand van die see af en daar is ’n winkel net so om die hoek as jy iets benodig en op ander hoek ’n wegneemeetplek. Ek sal vir seker weer daar gaan ontspan. Die perseneel was baie vriendelik en behulpsaam. Enigiemand kan maar daar gaan ontspan. Ek sal dit vir seker aanbeveel.

Ina T - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ina T
Family with teenagers

Was heerlik, baie sentraal, binne loopafstand van dorp en die Punt.

Plek was skoon en netjies, sal definitief aanbeveel en beslis weer daar wil bly.

Denwyne J - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denwyne J
With spouse/partner

Comfortable, homely and tranquil

Flowerbox Cotrage was just the place we needed after an 11hr trip. It was comfortable and very relaxing. The piece and quiet of the surroundings made it very homely. Will definitely come back it in future, if available.

Nicolaas B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolaas B
With spouse/partner

Dit was vir ons baie aangenaam en verfrissend.

Ons was aangenaam verras met die gehalte diens wat ons van die begin af gekry het. Die eienaar was baie vriendelik en gasvry. Die veiligheidsaspek was beslis 'n baie groot bate.

Elois V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elois V
Family with young children

Baie smaakvolle stilering. Ek sou graag nog langer wou bly.

So mooi met smaak versier, ek sal graag terug keur vir 'n langer kuiertjie volgende keer.

Monique H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Monique H
With friends

Baie vinnig, maar alles mooi en netjies.

Geen probleme en alles in goeie toestand.

Marilie B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marilie B
With spouse/partner

It served its purpose, but the braai facilities could be better.

A Weber braai would be better than a gas braai, to make potjiekos etc. There was someone on our stoep the first night while we were sleeping. The second night the people next door made a lot of noise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dien die doel, maar braaigeriewe kan beter wees.

Webberbraai sal beter wees as die gasbraai vir potjiekos maak ens. Daar was iemand op ons stoep die eerste aand terwyl ons geslaap het. Die tweede aand het die mense langsaan baie geraas.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alton G K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alton G K
Family with young children

Breathtaking and relaxing.

At last minute, one sometimes do not know what to expect. Needless to say, the accommodation has more than met my expectations. Considering the cost, Flowerbox is definitely value for money. I definitely recommend the place to the family who just want to relax and explore the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend en ontspannend.

Op 'n laaste minuut weet mens soms nie wat om te verwag nie. Nodeloos om te sé, die akkommodasie het meer as voldoen aan my verwagtinge. Gemeet aan die koste is Flowerbox beslis waarde vir geld. Ek beveel die plek beslis aan vir die gesin wat net wil ontspan en die omgewing wil verken.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carla B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla B
With friends

Fantasties.

Alles daar is baie netjies en pragtig gedoen. Lekker sentraal.

Annalie W - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annalie W
Family with teenagers

Ons het gemaklik, veilig, met goeie ligging, gebly.

Gerieflike, goed ingerigte woonstel teen baie goeie prys. Ek sal enige tyd weer gebruik maak van Flowerbox.

Nathan H - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
4/5
Nathan H
Family with young children

Clean and decent.

Our stay at Flowerbox Selfsorg was good, we enjoyed the stay. The only complaint we have is the parking is not safe - you park in the street. The owner with her friends is loud at the back from early in the morning to late at night. But further more the cottage it self is very nice and clean.

Sulene C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sulene C
Family with young children

One feels at home. We will definitely come here again.

The cottage is cute! Love the decor. And it's so centrally located. So glad we could experience it. Our children wanted to stay longer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mens voel sommer tuis. Ons sal vir seker weer hier wil kom lekker slaap.

Die huisie is oulik verby! Love die dekor. En dis so sentraal geleë. So bly ons kon dit ervaar. Ons kinders wou nog langer bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hein Neuhoff H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hein Neuhoff H
Family with young children

Enjoyable Stay.

Flowerbox Selfsorg is a lovely, well appointed little unit that accommodated our family of 4 with ease. It is neat and tidy and had everything we needed to make our stay very comfortable. The location is also very convenient as we walked to the nearby attractions. There are 2 things which we felt the accommodation could improve on. Safe parking - it needs to be mentioned that the parking is on the street in front of the unit. Air flow in the unit - we did not feel safe leaving the windows open at night as there were no burglar bars.

Riaan S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan S
Family with teenagers

Baie mooi, netjies en skoon plekkie, gasvrye mense.

‘n Pragtige plek, in die hartjie van die dorp met ‘n ongelooflike gasheer. Hy het geen moeite ontsien om ons gemaklik en tevrede te hou nie. Sal weer en weer daarheen gaan.

Janine K - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine K
With friends

Super cute, very central.

We had a lovely stay. Beautiful place with everything you need. Would definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vreeslik oulik - baie sentraal.

Ons het heerlik gebly. Pratige plekkie met alles wat jy nodig het. Sal definitief weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Terrance A - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Terrance A
With friends

It was fantastic.

I'll definitely make use of Flowerbox Selfsorg again. Owners were friendly, place is safe. Will recommend them anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was fantasties.

Ek sal definitief weer van Flowerbox Selfsorg gebruik maak. Eienaars was vriendelik, plek is veilig. Sal hulle enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R690
per night (sleeps 4)
From R690
per night (sleeps 4)
From R690
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 24 Gys Smalberger Street, Mossel Bay, 6500, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAlx6OahKtrPpz1VJz9XnLZFaUn6N2svnRYx9IcfHXZrrDF7Mq31?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R690  per night (sleeps 4) 17 5 1 5 24 Gys Smalberger Street Mossel Bay 6500 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.182437 22.150937
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!