The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Gan Eden Guest Cottage | TravelGround
+19

Gan Eden Guest Cottage

50 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 50 reviews for Gan Eden Guest Cottage
Cleanliness
4.6/5
Service
4.8/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Melisha G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Melisha G

Enjoyed the stay. Was very neat and clean. Thank you Marianna for the warm welcome!

Thank you for an awesome stay.

Divya S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Divya S
With spouse/partner

Lovely place beautiful atmosphere and very friendly people.

It's been a pleasure staying there it's a beautiful house and I'd definitely come back.

Tienie V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tienie V
With spouse/partner

Fantasties.

Baie dankie vir heerlike, rustige verblyf. Marianne en haar man was soos ou vriende wat ons eintlik nou eers ontmoet het.

Gina P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gina P
Family with teenagers

Excellent.

Warm reception, neat and clean. Would 100% recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Warm ontvangs, netjies en skoon. Sal 100% aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ernst Z - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ernst Z
With friends

Excellent.

Thank you Marianna for your hospitality, and thank you for taking such good care of our dogs. We all really enjoyed it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Dankie Marianna vir julle gasvryheid, en baie dankie dat jy so mooi na ons honde gekyk het. Ons almal het dit baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stienie F - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stienie F

Fantasties!

Baie skoon en netjiese gastehuis. Marianna is 'n baie gasvrye, vriendelike gasvrou.

Lebogang M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lebogang M
With friends

Would like to visit the place again, I really enjoyed every single day of my stay.

We enjoyed in Bela-Bela.

Edwina L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edwina L
With friends

It was the best weekend spend with friends and the hospitality was great.

I would recommend the guest house to all my friends and family.

Frikkie S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Frikkie S
With spouse/partner

Gemaklik en effektief.

Vriendelike ontvnags. Sal weer daar bly.

Wim B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wim B
With spouse/partner

Uitstaande bly- en braaiplek.

Marianna was in gereelde kommunikasie met ons op die dag van aankoms. Sy het ons ontvang en baie vriendelik hanteer. Verblyf was uitstaande en privaat. Braaiplek was ook lekker. Alles was ons verwag het. Baie dankie sien gou weer.

Wilson M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wilson M
Family with teenagers

It is a nice cottage at the centre of recreational facilities around Bela-Bela.

Hospitality was great and fulfilling.

Christine P - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christine P
With spouse/partner

Lovely quiet stay.

Thank you for the hospitality. The set table made us feel very welcome! Will definitely come again! Want to come and see the galago. Thank you again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike rustige verblyf.

Dankie vir die gasvryheid. Die gedekte tafel het ons baie welkom laat voel! Sal beslis weer wil kom! Wil nog die nagapies kom kyk. Dankie nogmaals.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nico M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico M
With spouse/partner

Quiet and Marriana is a very hospitable person!

Lovely, peaceful environment and safe. Nice to just get away from it all. Everything you need is there. Owners very friendly and helpful. Thank you, Marianna, for your kindness, will come and visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en Marriana 'n baie gasvrye persoon!

Heerlik gekuier, rustige omgewing en veilig. Lekker om net weg te kom van alles af. Alles wat jy nodig het is daar. Eienaars baie vriendelik en behulpsaam. Dankie, Marianna, vir jou vriendelikheid, sal weer kom kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zelda D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda D
With spouse/partner

Rustig en netjies.

Marianna het uit haar pad gegaan om ons welkom te laat voel. Ons het op 'n stadium probleme gehad met die hek en daar is onmiddellik aan aandag gegee. Rustige area en sal beslis weer daar tuisgaan.

Genna P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Genna P
With friends

A beautiful cottage, in a great location. Will definitely be back!

Thank you very much for your hospitality. We had a lovely weekend and couldn’t have asked for a better place to stay!

Amina S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amina S
Family with young children

Dit was verskriklik lekker.

Die cottage is mooi agter gekyk en Mariaana is baie vriendelik. Alles was perfek.

Madelyn N - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelyn N
Family with teenagers

Baie goed.

Ons verblyf by Gan Eden Guest Cottage was wonderlik met vriendelike diens en 'n welkome gasvryheid. Dit was 'n heerlike ervaring. Die kinders het dit geniet om in die loft te slaap. Baie dankie Marianna. Ons sal beslis weer kom kuier. Jy is 'n warm en vriendelike gasvrou en jou plekkie is pragtig toegerus en silwerskoon. Alles was lekker, verby- en die teruggaan was swaar. Maar ons sien jou beslis weer. Geniet die res van jou gaste.

Hedley P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hedley P
With spouse/partner

Gerieflik, veilig en rustig.

Het rustigheid van die area geniet. Parkering by chalet is knap, maar veilig. Woonplek is toegerus met alles wat nodig is. Eienaar baie behulpsaam en gereeld navraag gedoen of alles in orde is. Sal weer daar kom bly as ons in die omgewing is.

Lucas K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucas K
Family with teenagers

Bly verras.

Baie dankie Mariaan. Ons het so lekker gebly en julle vriendelike gasvryheid het ons sommer tuis laat voel. Sal beslis weer daar oorbly. Mooi, netjies en gerieflik.

Esme S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esme S
With friends

Die gasvryheid is ongelooflik.

Ons het baie lekker gekuier dis naby geleë aan die mall.

Hanlie S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanlie S
Family with young children

Friendly, helpful and hospitable.

We arrived late and left early but the hosts were very friendly and helpful. We slept well and the kids enjoyed the loft a lot!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik, behulpsaam, gasvry.

Ons het laat aangekom en vroeg gery, maar die gashere was vriendelik en behulpsaam. Ons het lekker geslaap en kinders het die loft baie geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Antoinette C - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette C
With friends

Tranquil and safe.

Marianne welcomed us with warm hospitality that made us fel at home immediately. Such a homely atmosphere, well equipped and well located in the heart of Bela-Bela. Can definitely recommend, like a home away from home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en veilig.

Marianna het ons met 'n warm vriendelikheid ontmoet wat ons dadelik tuis laat voel het. Die plekkie het 'n heerlike huislike atmosfeer en is goed toegerus en baie goed geleë in die hartjie van Bela-Bela. Ons sal die plekkie enige tyd aanbeveel. Dit is soos 'n huis net anderkant jou eie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Darne P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Darne P
With friends

A beautifully quaint, homely cottage with a superb host.

See stars.

Sean B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sean B
With spouse/partner

Fantasties.

Ons onlangse ervaring by Gan Eden Guest Cottage kan beskryf word as een van die mees gasvryste ervarings wat ons gehad het. Hartsmense.

Thabelo L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thabelo L
Family with young children

The place felt like home.

The hospitality was good, the place felt like home, my children enjoyed their upstairs room. It was a true value for money experience. It is a walking distance to shops and forever resort.

Anne  - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne
Family with teenagers

Gan Eden Cottage is rustig, skoon en netjies - ons is vriendelik verwelkom deur die eienaar!

Sal dit enige tyd aanbeveel vir oornagverblyf!

Hermanus V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermanus V
Family with young children

Moeite werd, sal aanbeveel. Skoon en netjies.

Marianna het ons baie goed ontvang met aankoms. Gevoel of ons by familie kom kuier. Het 'n ekstra kind saamgeneem was geen probleem, het betaling gesort toe ons vertrek. Ook my hond saamgeneem, was vooraf gereël met Marianna. Hul het hond Skyler soos een van hul eie gesien, het hond in hul huis toegelaat terwyl ons uit was. Plek skoon en netjies gewees. Gan Eden Guest Cottage is waarde vir geld, sal dit weer gebruik.

Rene D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
0/5
Service
0/5
Location
0/5
Safety
0/5
Value for money
0/5
Rene D
Family with teenagers

Beautiful accommodation.

We stayed one night. The accommodation catered to all of our needs. It was well equipped with the necessary amenities.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige akkommodasie.

Ons het een nag oorgebly. Die akkommodasie het aan al ons behoeftes voorsien. Dit was goed toegerus met die nodige.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeannine Z - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jeannine Z
Family with young children

Dit is waarde vir geld.

Het dit baie geniet en is definitief waarde vir geld. Ons gasvrou het uit haar pad gegaan om dit vir ons lekker te maak. Sal dit enige tyd aanbeveel.

Willem R - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem R
With spouse/partner

Baie lekker skoon plekkie.

Sal dit aanbeveel vir enige een.

Tasneem S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tasneem S
With spouse/partner

An awesome weekend getaway.

Just what we were looking for! Quiet, peaceful and a great host! Top service received!

Amanda S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda S
With spouse/partner

Everything was neat and clean.

A relaxing cottage with everything we needed for the weekend. The owners were very friendly and made an effort to make us feel comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles was skoon en netjies.

'n Rustige kothuisie met alles wat ons nodig gehad het vir die naweek. Die eienaars was baie vriendelik en het moeite gedoen om ons gemaklik en tuis te laat voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rebecca K - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rebecca K
With friends

Home away from home.

Marianna the host was the best.the place is centrally located close to everything. Only wished we stayed longer and most of all I loved the privacy we had. Thanks Marianna. See you next time!

Elzabe H - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elzabe H
Family with teenagers

Rustige wegbreek.

Gan Eden Guest Cottage is 'n ideale plekkie vir 'n vinnige wegbreek of om vir 'n aand of twee te oornag. Dit was baie skoon en netjies. 'n Rustige en stil omgewing.

Cathy N - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cathy N
On business

Awesome.

Verblyf baie netjies. Ons sal definitief weer van julle gebruik maak.

Belina M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belina M
Family with teenagers

Fulfilled.

From the moment we arrived Marriana was very helpful very good lady. We had so much fun very relaxing quite peaceful and also my kids enjoys sleeping on top deck very lovey will use it again next time!

Pilane O - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pilane O
Family with young children

A place to be when you need a peace of mind.

A place was beyond my expectations, it was near everything I needed, staff was exceptionally kind and helpful. Will recommend it for families. Place is very spacious especially when with children.

Terence H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Terence H
Individual traveler

Nice but could use a regular cleaning.

Please clean the place before guests arrive but the place is beautiful.

Andile N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andile N
Family with young children

Awesome.

My family enjoyed the stay.

Maphuti M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maphuti M
With friends

Coolest place ever.

My friends and I had a wonderful time. This place is so peaceful and the price is beyond reasonable. Marianna is so sweet, you will think you've visited your friend.

Jennifer M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jennifer M
With friends

Good place for a peaceful weekend.

The place is peaceful and safe. I would visit again and the staff there are friendly.

Stefan L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Stefan L
Family with young children

Convenient and central.

Although my children are still young and did not want to sleep in the loft, there was enough room in the unit to put down mattresses on the floor next to us. Older children will enjoy the loft. The hostess is very helpful and friendly and the house is fully equipped, but we would have liked to have a bath for the children, instead of just the shower. The winter discount was very nice!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en sentraal.

Alhoewel my kinders klein is en nie in die loft wou slaap nie, was daar heeltemal genoeg plek in die eenheid om matrassies op die vloer by ons neer te sit. Groter kinders sal die loft baie geniet. Die gasvrou is baie behulpsaam en vriendelik en die huisie is volledig toegerus, maar ons sou gehou het van 'n bad vir die kinders, in plaas van net die stort. Die wintersafslag was ook baie welkom!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gan Eden Guest Cottage's response

Dankie vir jou mooi resensie, Stephan. Dit was baie aangenaam on julle hier te kon akkomodeer. Ek dink jy vewar ons met 'n ander gastehuis waar julle geslaap het. Ons hier by Gan Eden Guest Cottage het 'n bad soos dit vertoon op die foto's.

Mooi dag,
Marianna

Gan Eden Guest Cottage
Princess W - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Princess W
With spouse/partner

Yes I would. Gan Eden was the best, the place was secured, clean and I felt so welcomed. Marrianna was the best, thank you.

It was great and pleasant stay, we were welcomed and enjoyed our stay. The security, place was clean and near to everything we needed. Even if you don't use your own transport you are just close by everything. Thank you so much! We enjoyed a lot.

Baile N - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Baile N
With spouse/partner

Excellent

Gan Eden Guest Cottage is a tranquil place and offered everything we needed. A comfortable room with all the amenities required. Mariaan the owner was super friendly and welcoming.

Genna N - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Genna N
With friends

We loved it!

Thank you for a lovely weekend. Clean, comfortable accommodation and lovely hosts!

Toinette S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Toinette S
Family with young children

'n Heerlike, rustige wegbreek met wonderlike, gemaklike kliëntediens.

Sien die ster-toekenning.

Sydney M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sydney M
With spouse/partner

Friendly welcome, cozy and beautiful.

Perfect for a hideout, if you need to enjoy your partner's company in a quiet place and have fun.

Anver T - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Anver T
With friends

Skoon, stylvol, veilig en knus.

Mariaan, die eienaar, moes die hek vir ons oopmaak, so die ontvangs was fantasies, ons het gevoel soos familie wat mekaar lanklaas gesien het. Die afstand vanaf die gastehuis na die warm baddens was net 'n klipgooi weg. Die gastehuis was skoon en netjies en baie huislik, dit het gevoel soos ons eie huisie weg van die huis af. Troeteldiere word nie toegelaat by die gastehuis nie so Mariaan was meer as welkom om na ons hondjies te kyk terwyl ons baljaar in die warm baddens. Ons kuiertjie was kort maar ons sal definitief teruggaan vir 'n langer kuiertjie. Baie dankie LekkeSlaap en Gan Eden.

Samantha S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha S
With friends

The unit was perfect for our needs.

We stayed at Gan Eden for 1 night and had a faultless stay. Our hostess Mariaan was friendly and welcoming. Will definitely use the establishment again.

Sid S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sid S
Family with young children

Very nice and peaceful property. The hosts were just amazing!

Very nice and peaceful property. The hosts were just amazing! We would go back again!

Gan Eden Guest Cottage's response

Thank you, it was a pleasure having you here. Looking forward to your next visit. Kind regards, Gan Eden Guest Cottage.

Gan Eden Guest Cottage
From R950
per night (sleeps 4)
From R950
per night (sleeps 4)
From R950
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 12:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 32A Stofberg Road, Bela-Bela, 0480, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDFmNDQxY2NiLWY2NzQtNDYwNy04MGJhLTRlZmRlOTlkMzQ1Ng?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R950  per night (sleeps 4) 50 5 1 5 32A Stofberg Road Bela-Bela 0480 Limpopo 0860 022 102 12:00-23:00 10:00 -24.879394757153 28.287590146065
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!