Glenhills Accommodation at Glen View Guest House | TravelGround
+51

Glen View Guest House

10 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 10 reviews for Glen View Guest House
Cleanliness
4.7/5
Service
4.6/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.6/5
Marinda F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marinda F
On business

Safe overnight stay.

Very close to our training. Everything nice clean and lovely views.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilige oornagplek.

Baie naby ons opleiding. Alles mooi skoon en lieflike uitsig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Steven G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Steven G
On business

My Durban werktrip.

Ek was verwelkom deur Michelle en ook die eienaar self. Hulle gasvryheid en geselsies het my week van werk sommer korter laat voel. Ek het tuis gevoel. Ek het reeds hulle plek aanbeveel aan my hoofkantoor wat gereeld 'n plek soek nader aan die kantoor.

Glen View Guest House's response

Beste Steven,

Baie dankie vir jou kuiertjie. Dit was 'n groot plesier om jou by ons te ontvang. Ons is so bly jy het dit geniet en dat jy 'n nuwe familielid bygekry het.

Baie dankie ook vir die aanbeveling, dit word opreg waardeer. Hopelik sien ons jou weer in die nabye toekoms.

Beste groete,
Michele

Glen View Guest House
Sandra E - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra E
With friends

Baie rustige omgewing.

Baie lekker area, winkels en restaurante nabygeleë, maklike en vinnige toegang tot snelweë. Michelle was baie akkommoderend. Nadat ons groep van 8 op 'n laat stadium bespreek het, het sy moeite gedoen om ons kamers te skuif waar die groep bymekaar kon wees en ons eie braai-area kon gebruik sonder om ander gaste te pla. Kamers was ruim en netjies. Alles wat ons nodig gehad het was beskikbaar.

Gary A - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gary A
Family with teenagers

5 star all round. Felt like we were holidaying with old friends.

Will definitely visit there again when next visiting Durban.

Tinus H - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tinus H
Individual traveler

Groepbesprekings kan baie lekker saam kuier!

Aangenaam, vriendelik en het werklik agteroor gebuig vir my.

Palesa M - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Palesa M
With friends

Everything was perfect, I enjoyed every moment of my stay.

They provide a great service to their guest.

Marius C - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius C
On business

Baie lekker!

Glen View Gastehuis was aangenaam en het goeie kliëntediens gelewer. Ek sal dit aanbeveel vir enigiemand wat Durban toe gaan!

Braam C - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Braam C
Family with teenagers

Baie geniet! Verblyf en diens uitstekend.

Die diens is uitstekend. Die plek is baie skoon en veilig.

Busisiwe M - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Busisiwe M
With spouse/partner

Friendly and very helpful host, comfy rooms

We enjoyed staying at Glen View Guest House. It was our first time travelling alone to Durban and with the kind help of the ever so accommodating host, everything was made so much easier. It was really nice here, and we are planning a return trip soon with the kids, and hope to stay here again!

Eugene D - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Eugene D
With friends

Great view, great host, amazing experience.

The location is great!!!

From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 24 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 7 Casuarina Circle, Glen Hills, Durban North, 4051, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDIzODBlZDcwLThkMTUtNDAzMi05MTRkLWRiNzQwYWE3N2Y0Nw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (for 2 people) 10 5 1 5 7 Casuarina Circle Glen Hills 4051 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -29.759096523156 31.035937070847
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com