40% off Get 40% off. Valid from 1 Apr 2020 until 30 Apr 2020.
Richmond Hill Accommodation at GuestHouse on Irvine | TravelGround
+34

GuestHouse on Irvine

Guest House

Review Summary

4.3 out of 5from 21 reviews for GuestHouse on Irvine
Cleanliness
4.4/5
Service
4.2/5
Location
4.3/5
Safety
4.2/5
Value for money
4.1/5
Martin V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin V
On business

Close to good restaurants.

I was on a visit to PTC Aviation. The guest house is within walking distance of PTC and restaurants. Would definitely recommend this.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Naby goeie restaurante geleë.

Ek was op besoek aan PTC Aviation. Die gaste huis is binne loop afstand van PTC en restaurante. Sal dit beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Qalisa R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Qalisa R
With friends

Loved the guest house.

The owner is very friendly.

GuestHouse on Irvine's response

Thank you for your review, Qalis.
Loved having you stay here.

Friendly regards
Tanya

GuestHouse on Irvine
Valerie J - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Valerie J
With spouse/partner

Comfy.

The accommodation was comfy. Friendly reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik.

Die verblyf was baie gerieflik. Vriendelike ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

GuestHouse on Irvine's response

Baie dankie Valerie!

Vriendelike groete,
Tanya

GuestHouse on Irvine
Franna C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Franna C
With spouse/partner

Baie netjies, kamer effens klein vir twee mense.

Ontvangs was goed, ons was effens vroeg, en Gasvrou het moeite gedoen om ons te ontvang. Kamer is baie netjies en skoon, maar effens klein vir twee mense se bagasie en inhoud van voertuig vir twee aande. Die parkering is ongelukkig ongerieflik aangesien jy in die straat moet stilhou, en alles uit die voertuig kamer toe moet neem. Ons kon ook nie ons sleepwa parkeer nie, omdat die ingang nie hoog genoeg gewees het nie, en moes inderhaas alternatiewe reëlings tref, wat 'n uitdaging was omdat ons van Pretoria gery het, en nie PE ken nie.

Zimbini S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zimbini S
Family with young children

Nice accommodation for family outing.

We had such a wonderful time. I travelled with my husband and two kids. My kids enjoyed themselves in swimming pool as a result they were not interested to go out of the yard and see other places. We enjoyed the free WiFi as well. We would like to book the place again if we can visit PE.

GuestHouse on Irvine's response

Thank you. Hope to see you soon.

Friendly regards,
Tanya.

GuestHouse on Irvine
Rita D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Rita D
With spouse/partner

Dit was nie heeltemal wat ons verwag het nie.

Sien sterre.

GuestHouse on Irvine's response

Hi Rita,

I'm sorry we did not meet your expectations. We will try harder next time.

Friendly regards,
Tanya.

GuestHouse on Irvine
Ed V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Ed V
With spouse/partner

Mooi dicht bij centrum.

Ligging prima, maar de kamer was klein.

Riaan N - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Riaan N
On business

Value for money and service as advertised.

Premises well located for my appointment. Good service, will book again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld en die diens is gelewer soos geadverteer.

Die perseel was goed geleë vir die afspraak wat ek moes bywoon. Die diens was goed en ek sal weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicholas C - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Nicholas C
Individual traveler

Too busy to really enjoy!

Thanks for the friendly reception and concern.

GuestHouse on Irvine's response

Hope you had a wonderful reunion and will be back for more.
Friendly regards
Tanya

GuestHouse on Irvine
Frans Hendrik (henk) B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Frans Hendrik (henk) B
With spouse/partner

Lekker plattelandse ondervinding.

Baie sentraal. Lekker waarde-vir-geld-eetplekke binne loopafstaand. Sou lekker ontbyt by die prys ingesluit waardeer het. Wendy het ons baie vriendelik ontvang.

GuestHouse on Irvine's response

Baie dankie. Ons waardeer die resensie!

GuestHouse on Irvine
Tania L - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania L
With spouse/partner

Wonderlik.

Die gaste huis was skoon, en netjies. Goeie ligging, naby aan alles. Vriendelike mense. Sal definitief weer daar gaan bly!

GuestHouse on Irvine's response

Baie dankie vir die gaaf resensie!

GuestHouse on Irvine
Margie N - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margie N
Individual traveler

Everything was perfect, from my welcome to my departure.

I received a warm welcome from the owner. The room was perfect for my needs , compact but everything I needed for the overnight stay. The room was very clean and the bed was comfortable and the pillows perfect. I can certainly recommend this well situated guesthouse.

GuestHouse on Irvine's response

Many thanks Margie! Hope to see you again!

GuestHouse on Irvine
Johan W - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan W
With spouse/partner

Rustige nag gehad.

Was net een nag daar, maar ons kon goed uitrus.

GuestHouse on Irvine's response

Dankie Johan.

Vriendelike groete,
Tanya

GuestHouse on Irvine
Mayuri K - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Mayuri K

Servicing of room was appalling.

We left our towels in a pile after showering that morning. Th at night when we returned, it was exactly as we had left it. They were not even hung up to dry. We checked-in on Wednesday, checked out on Sunday. None of the hand or bath towels were changed at all, nor was the room swept.

GuestHouse on Irvine's response

Dear Mayuri,

I sincerely apologise for the lack of service, I have taken it up with the housekeepers. The rooms are supposed to be serviced daily between 10am and 2pm. This is the first time we have had such a complaint.

Friendly regards,
Tanya

GuestHouse on Irvine
Riaan K - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan K

Baie aangenaam en ons het lekker geslaap.

Dit is op 'n goeie plek geleë en baie sentraal as jy met die Shozoloza Meyl-trein ry. Dit is nie ver van die treinstasie af nie.

Dina E - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dina E
With spouse/partner

In 'n stil area. Skoon en netjies.

Vir oornagverblyf was dit skoon en gesellig. Daar was alles wat ek nodig gehad het. Die yskas wat naby die bed staan kan steurend wees.

Gretha L - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gretha L
With spouse/partner

Gemaklik en rustig met vriendelike diens.

GuestHouse on Irvine is rustig en skoon met gemaklike beddens en goeie diens.

Jana  - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana
With spouse/partner

Baie aangenaam, skoon en netjies gewees.

Sal hierdie gastehuis aanbeveel.

Ronita E - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronita E
With spouse/partner

Baie goed, sal weer gaan!

Wonderlike waarde vir geld!

Elzie P - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elzie P
With spouse/partner

'n Baie lekker plek.

Skoon en netjies.

Amanda L - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Amanda L
With spouse/partner

Wonderlike diens, skoon gemaklike kamers, binne loopafstand van verskeie goeie eetplekke.

Ons het dringend verblyf in die PE-area nodig gehad en was verlig toe ons binne 'n paar minute na ons navraag bevestiging ontvang dat verblyf beskikbaar is. Ons is vriendelik ontvang, ons kamer was skoon en toegerus met als wat ons onmiddellik nodig gehad het. Daar was verskeie wonderlike eetplekkies binne loopafstand van die gastehuis. Ek was aangenaam verras en sal weer van die gastehuis gebruik maak.

was R20 000
From R12 000
per night (sleeps 2)
was R20 000
From R12 000
per night (sleeps 2)
was R20 000
From R12 000
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 40 Irvine Street , Richmond Hill, Port Elizabeth, 6001, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGYwMWQzYmVkLTRhNDEtNDZhYS05YjE0LTkxOTkwYWNlYWQ5Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R20 000, now From R12 000  per night (sleeps 2) 21 5 1 5 40 Irvine Street Richmond Hill 6001 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.958511758083 25.610919892787
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com