The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Jagerskraal Guest Farm | TravelGround
+33

Jagerskraal Guest Farm

121 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 121 reviews for Jagerskraal Guest Farm
Cleanliness
4.6/5
Service
4.5/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Gideon L - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon L
Family with teenagers

Fantasties!

Het in die Karoo-stoep geslaap, kinders het hulle gate uit geniet. Die stoep met braai is 'n wenner! Kom vir seker weer.

Jagerskraal Guest Farm's response

Baie dankie, bly julle het lekker gekuier!!

Jagerskraal Guest Farm
Barend C - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barend C
Family with young children

Rustig en netjies.

Baie netjies. Mooi natuurskoo. Vriendelik en gasvry.

Almarie J - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Almarie J
With spouse/partner

Ligging tussen koppies en die wonderlike niks van die Karoo, die stilte, die naby sterre. Hemels.

Pragtige ligging, lieflike stilte. Goed ontwerpte plekkie. Sou van koffie en beskuit gehou het, as blyk van gasvryheid.

Jagerskraal Guest Farm's response

Ek is bly u het die verblyf geniet. Ek sal definitief dink aan koffie en beskuit vir die toekoms.

Jagerskraal Guest Farm
Griselda S - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Griselda S
With friends

Great

Die swembad was vuil, maar die gasheer is baie behulpsaam.

Corné R - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Corné R
With friends

Clean, all amenities available.

Three elderly ladies spent 1 evening at Jagerskraal Farm. We nearly missed the turn off as you actually go past the name board placing. We had no problems and were of the opinion that it was a good place to stay.

Christo S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo S
Individual traveler

Goeie verblyf op gasteplaas met nodige toerusting en troeteldiervriendelik.

Het oornag-plek bespreek vir my dogter wat klaar studeer het in Pretoria en alleen met haar 2 katte moes ry na Hermanus om te gaan werk. Sy was vriendelik ontvang en vol lof oor die manier hoe sy ontvang was en oor die goeie en veilige geriewe. Sy was baie bly dat Jagerskraal troeteldier-vriendelik is.

Inus V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Inus V
With spouse/partner

In daai stilte en die eenvoud, ontmoet jy weer jou Skepper!

Ongelooflik stil en rustig, 03:00 opgestaan om die sterre te bewonder. Sal goed wees as daar bietjie koffie, suiker, en melk vir die gaste gelos kan word.

Marcelle C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marcelle C
With spouse/partner

Pragtige Karooplaas verblyf.

Na 'n lang dag se reis kon ons rus vind vir ons siele op hierdie pragtige plaas. Ons vriendelike gasheer en -vrou was baie vriendelik en het ons in 'n afgesonderde huisie gesit met die mooiste uitsigte rondom ons. Ons sal definitief weer hier oorslaap.

Natasha B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha B
Family with young children

Heerlike, rustige, vriendelike, warm atmosfeer. Het lekker gekuier.

Joanita is die beste. Was baie warm, vriendelik en behulpsaam. Plekkie was netjies en skoon, het aan niks 'n tekort gehad nie. Sal die rustige atmosfeer en uitsig vir almal aanbeveel.

Linita A - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Linita A
With spouse/partner

The unit was neat and clean and fulfilled in all our needs.

Except that no hairdryers/hair irons can be used. It would have been nice to be informed beforehand of such a situation to be a bit more prepared. We were welcomed very warmheartedly and felt at home. The location is absolutely stunning and it was a wonderful experience. Thank you.

Liz W - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liz W
Family with teenagers

Loved every moment.

A lovely environment. Sunset and sunrise so beautiful. The stars overhead were magic. The house was clean, warm - firewood was on hand. Juanita was so very friendly and accommodating. Would definitely love to come back and spend a few more days not just a night. Thank you.

Nico D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico D
Individual traveler

Wonderlik en waarde vir geld.

Dit is 'n pragtige plaasomgewing waar jy kan gaan om te gaan rus. Natuurskoon is mooi en die huisies is mooi uiteengesit. Sal dit aanbeveel vir almal wat net n bietjie wil wegbreek en rustig wees. Hulle gaan my beslis weer sien.

Derik G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Derik G

Tranquil and once again very nice!

New owners / manager, but still the same friendly hospitality. It is very nice and quiet here, one can definitely spend a few days here. You will definitely see us again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en weereens baie lekker!

Nuwe eienaars/bestuurder, maar steeds dieselfde vriendelike gasvryheid. Dit is baie mooi en rustig hier, mens kan definitief 'n paar dae hier spandeer. Julle sal ons definitief weer sien.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adele K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adele K
With spouse/partner

Calm and quiet.

We often stay at Jagerskraal. This time we didn't get the best customer service as before. The owners were unsure of which cottage we had booked. We asked for ice that we never got. The food we ordered was delicious and plentiful. Our overnight cottage, kitchen and bathrooms were clean and tidy. When we had to pay for the meal this morning, there was no one to receive the payment and no one to see us off.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en stil.

Ons bly gereeld by Jagerskraal. Die keer het ons nie die beste kliëntediens gekry soos vorige kere nie. Die eienaars was onseker oor watter huisie ons bespreek het. Ons het vir ys gevra wat ons nooit gekry het nie. Die kos wat ons bestel het was heerlik en oorgenoeg. Ons oornaghuisie, kombuis en badkamers was skoon en netjies. Toe ons die oggend wou betaal vir ons ete was daar niemand om die betaling te ontvang nie en niemand om ons af te sien nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jagerskraal Guest Farm's response

Beste Adele,

Ek is baie jammer jy het nie so 'n lekker ondervinding gehad met jou verblyf by ons nie.

Ek wil net regstel, by ontvangs het my man julle ontvang. Ek was in die huis en dit is hoekom hy nie presies geweet het waar ek julle geboek het nie.

Jammer oor die ys, dit het my seker net ongaan. Bly julle het wel die lasagne en slaai geniet.

Ek moes ongelukkig die Saterdagoggend met van ons werksmense ingaan dorp toe wat daatoe gelei het dat ek julle nie kon wegsien nie. Toe ek dorp toe ry, was jul huisie se deure nog toe en ek wou julle nie pla nie.

Groete,
Joanita

Jagerskraal Guest Farm
Rashell L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rashell L

Breathtaking area and very comfortable with everything you need.

Lynn and her husband went out of their way to make our overnight stay comfortable. Very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende omgewing en baie gerieflike met alles wat jy nodig het.

Lynn en haar man het uit hulle pad gegaan om ons oornagverblyf gemaklik te maak. Baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mariette W - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mariette W

Heerlike oornagverblyf in die natuur.

Ek en my ma met twee klein hondjies het een nag oorgebly by Jagerskraal Guest Farm. Ek wens ons kon langer bly! Al is dit slegs sowat 3,5 km vanaf die N1 kan mens geen karre hoor verbyjaag terwyl mens omring is deur die natuur nie. Die geriewe is skoon, netjies en mens kan sien met sorg nagesien. Lieflike stap in die natuur. Ons het nie ons eie kos daar gehad nie, en hulle het vir ons die heerlikste lasagne warm gemaak. Die swembad is ook heerlik om in af te koel. Baie dankie.

Reinette B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reinette B
With spouse/partner

Net wat jy nodig het vir rus en vrede.

Dit was heerlik gewees net om bietjie weg te breek van die gejaag van die lewe.

Hendrik B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hendrik B
With spouse/partner

Rustig.

Goed geleë indien jy ook bietjie Matjiesfontein wil verken teen 'n meer bekostigbare prys as die hotel. Huisie beskik oor alles wat mens nodig het.

Wendy M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wendy M
With spouse/partner

Peaceful and beautiful.

Pity we did not have more time to explore this beautiful peaceful farm. It really is a worthwhile stop over to relax after a long journey.

Heyn V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heyn V
Individual traveler

Skoon, netjies en alles was 100% in orde met aankoms.

Jagerskraal bied basiese verblyf teen 'n baie goeie tarief. Dis ideaal vir een nag se oorslaap maar meer aande onder die Karoo se sterre sal niemand skade doen nie. Die hutte het nie lugverkoeling nie en die stortgeriewe, wat billik is, is in 'n ander gebou, 'n paar tree weg. Alhoewel daar 'n gemeenskaplike kombuis is, voorsien Jagerskraal geen etes nie en beskik hulle ook nie oor 'n kafee nie. Bring dus jou kossies en braaipakkie saam. Die paadjie van die hoofpad af tot by die opstal mag dalk 'n uitdaging bied vir 'n motor met 'n baie lae grondvryhoogte.

Shanice B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Shanice B

Peaceful.

It is the perfect place to go to if you want to get away from the busy city life. It is really peaceful and the area is beautiful. The hosts are also very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Dit is die perfekte plek om te gaan indien jy bietjie weg van die besige stadlewe wil kom. Dis verskriklik rustig en die omgewing is pragtig. Die gashere is ook verskriklik vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
Individual traveler

Peaceful Karoo night.

Third time that I slept there. I really hope for a fourth and fifth time. So quiet and peaceful. Karoo-stilte, sterrehemel, fire burning, sleeping in the quiet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige Karoonag.

Derde keer wat ek daar oorslaap. Hoop rechtig via 'n vierde en vijfde keer. So stil en rustig. Carro-Stilte, sterrenhemel, vuurtje wat brand, slaap in die stilte.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dylan B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Dylan B
With spouse/partner

Disappointed.

We where very disappointed. When we got there we quickly realized that we where double booked and where moved from Brink to Le Grange. These two are so different and it was not even discussed with us. It was clear that the house was not cleaned in a while as we found numerous spider webs and spiders throughout the house. The Braai inside had a birds nest inside and in the chimney. It is safe to say that we will not be going back.

Stix D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stix D
With spouse/partner

Bravo vir Brinkhuis.

Die oomblik wat jy die plaashek agter jou toemaak, daal die Karoo-rustigheid oor jou neer. Die Brinkhuis waarin ons oornag het, het aan al ons verwagtinge voldoen. Skoon akkommodasie, plaasgeluide, fantastiese sterrehemel, ‘n rustige vuurtjie en 'n liplekker Karoo-tjoppie op die kole … wat meer kan jy voor vra? Baie dankie vir jou gasvryheid, Lynn.

Jagerskraal Guest Farm's response

Thank you very much for so kindly and graciously extending your appreciation to us at Jagerskraal. It's wonderful to hear that we were able to ensure that you as our guests enjoyed a memorable stay at the farm. We value your feedback.

We hope to be able to welcome you to Jagerskraal again.

Thank you.
Kindest regards,
Lynn, & everyone at Jagerskraal.

Jagerskraal Guest Farm
Malinda N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Malinda N
Family with teenagers

Baie stil en rustig - ver genoeg van N1 af om nie voertuie te hoor nie.

Stil en rustige plek, huisie het als wat mens nodig het, pragtige uitsig. Goed toegerus en netjies. Sal aanbeveel vir enige persoon wat hou van 'n stil plek.

Jean R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jean R
Individual traveler

Peace and quiet.

Fantastic holiday spot, especially if you have dogs! Not a lot to do otherwise (especially on your own) but I went specifically to take long farm walks with the dogs and it is perfect for this.

Derik G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Derik G
With spouse/partner

Rustig.

Sal weer daar gaan bly as ons in die omtrek is.

Erika M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika M
With spouse/partner

Dit was 'n baie aangename ondervinding.

Afgesien daarvan dat die aanwysings nie baie duidelik is nie, soos bv. 'n naambord met afstand na afdraai, was dit vir ons baie aangenaam. Ons het die natuurskoon en stilte baie geniet. Die ontvangs was baie professioneel, die hut baie gemaklik, die badkamers en kombuis skoon en netjies. Ons sal beslis weer gaan kuier.

Magda M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda M

Dit is stil en rustig.

Hou van die natuur en dat daar nie TV is nie, het dan meer kwaliteit met familie.

Janika Harley M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janika Harley M
With spouse/partner

Fantastiese uitsig.

Eenvoudige huisie, lekker afgeleë en perfek vir afskakel en ontspan en net die buitelug geniet. Die kaggel het ons warm gehou, en ook die ekstra warmwatersakke wat die eienaars vir ons gelos het. Daar was ook 'n lekker 4 km-staproete. Ons het dit baie geniet hier!

Marina L - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Marina L
Family with young children

Was bietjie mislei deur die foto's.

Ons was bietjie mislei deur die foto's. Ons het gedink waar ons bly is die braaiplek wat geadverteer word beskikbaar, maar dit was ongelukkig nie. Dalk ons eie skuld. Daar is die fout met die plek nie, maar ek sal nie sommer weer daar bly nie.

Leon K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon K
With spouse/partner

We had a very nice stay and I'll go back.

The place is very neat, the kitchen is fully equipped with everything you need. The bathroom is very clean and neat. The owners went out of their way to make us feel welcome. It's difficult to find something wrong with Jagerskraal. Will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het baie lekker gebly en ek sal weer daar wil gaan oorbly.

Die plekjies is baie netjes, die kombuis is volledig met alles wat nodig is. Die badkamers is baie skoon en netjies. Die eienaars het uit hulle pad gegaan om ons welkom te laat voel. Dit is moeilik om iets verkeerd te vind met Jagerskraal. Ek wil weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maralize W - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maralize W
Family with young children

Fantasties.

Sal definitief weer kom kuier.

Jillmatee M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jillmatee M
Family with teenagers

Quiet, remote and relaxed.

A lovely, too short stay. The host very friendly and kind. We will be back one day.

Glenda V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glenda V
With spouse/partner

Great Karoo farm stay.

We stayed in De Wit Cottage and very much enjoyed our rustic stay. The farm is off-grid but we were still able to charge our phone and there was very fast WiFi. The cottage had everything that was needed for a short stay. We did a great walk on one of the 4x4 tracks on the property and our little Polo car got us along the entry road easily.

Richard G - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Richard G
With spouse/partner

Simple neat and clean accommodation with great ablutions.

Will always stay there if I require accommodation in that region.

Louis P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis P
Individual traveler

Mooi plaas. Alles perfek vir oornagverblyf.

Rustig en die 2 km grondpad was mooi genoeg vir my Mini Cooper.

Nico S - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico S
Family with teenagers

Gerieflik en vriendelike mense.

Het skoen voor huisie vergeet. Gasvrou my laat weet dis daar en moeite gedoen om N1 toe te ry op my terugtog om vir my te gee. Het net een aand oorgeslaap maar sal beslis weer daar bly.

Johan R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan R
With spouse/partner

Ontspannend.

Vriendelike ontvangs en skoon fasiliteite. WiFi beskikbaar, wat help. Al probleem is dat die aanwysing bord nie goed geplaas is nie en dat jy dit maklik verby ry, veral wat die swaar verkeer betref. Die bord is teen die draad geplaas en nie apart soos ander aanwysingsborde nie.

Koos B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Koos B
With spouse/partner

Ongelooflik!

Ongelooflik verrassend. Die eenheid, Lagrange, was perfek vir ons behoeftes. Jagerskraal Guest Farm was die plek met die skoonste, nie nuutste, vadoeke wat ons ooit aangetref het. As jou siel soek is, is dit dalk by Jagerskraal te vinde. Ons hoop om weer daar te bly. Dankie Shane en Lynn.

Wessel D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wessel D
Family with young children

The host was excellent.

It is a very nice place for a family with small children, the host took them to feed the animals and the rode around on the farm. We really enjoyed it a lot.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die gasheer was puik.

Dis is 'n baie lekker plek vir 'n gesin met klein kinders, die gasheer het hulle elke dag saam geneem om die diere kos te gee en saam op die plaas rond gery. Ons en die kinders het dit baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marietjie P - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie P
Family with teenagers

Baie lekker en gerieflik!

Het baie lekker gebly. Heerlik so binne in die karoo natuur.

Jaco L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jaco L
With spouse/partner

Very tranquil.

Nice if you prefer tranquillity, far from shops so you have to take everything with you. About 5 km gravel road that is quite narrow.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Lekker as jy rustigheid verkies, ver van winkels af so moet alles saam vat. Omtrent 'n 5 km grondpad wat nogal nou is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerhard D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard D
With spouse/partner

Very pleasant and peaceful.

We were the only guests and it was wonderfully peaceful. Accommodation was neat and convenient. It was our first visit at Jagerskraal Guest Farm and we were pleasantly surprised. Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam en rustig.

Ons was die enigste gaste en dit was wonderlik rustig. Verblyf skoon en gerieflik. Dit was ons eerste besoek aan Jagerskraal Guest Farm en ons was aangenaam verras. Sal beslis weer hier aandoen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adele L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele L

Lieflike huisie in die Karoo, rustig en goed ingerig.

Klein maar het alles wat mens benodig. Warm water en WiFi was 'n bonus. Pragtige uitsig, en lekker stil en rustig.

Marina G - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina G
With spouse/partner

Onverbeterlik.

Goeie diens en waarde vir geld. Hoogs aan te bevele vir mense wat die Karoo rustigheid verkies.

Jenny A - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny A
With spouse/partner

Convenient, comfortable, beautiful, peaceful setting.

Equipped with everything we needed for a comfortable overnight stop. Conveniently situated for a visit to Maatjiesfontein the next day.

Stifanus L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stifanus L
Individual traveler

Skoon, netjies, stil, als wat jy nodig het.

Ek het eers laatmiddag vroegaand op die plaas aangekom en vroegoggend vroeg weer gery. Die plekkie was perfek vir my doel en ek kan dit aanbeveel.

Wanda B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wanda B
Family with teenagers

Pragtige uitsig, rustige omgewing.

Dit was die ideale oornagplekkie. Die ligging is lekker naby aan die N1. Die uitsig vanaf die stoep is pragtig. Die omgewing is werlik rustig.

Thys L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thys L
With spouse/partner

Wonderlike still ligging. Plaas atmosfeer.

Dit was ons tweede keer om oor te bly op die plaas. Soos die vorige keer het ons dit terdeë geniet. Ons was so ingenome met die verblyf dat ons in die toekoms dalk langer sal wil oor bly. Verblyf is skoon en prakties en dit is wonderlik stil op die plaas. Die mense is vriendelik en baie behulpsaam.

Deidre D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Deidre D

Baie lekker.

'n Mooi, rustige plek waar jy kan ontspan. Sal enige tyd teruggaan.

Willie A - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Willie A
Family with young children

Aangenaam.

Verblyf was aangenaam, eienaars baie vriendelik en inskiklik. Woonstelle baie gerieflik, kort net waaiers of lugversorging.

Glynnis D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glynnis D

'n Baie aangename en rustige kuierplek onder die sterrehemel.

'n Aangename en netjiese plek om net weer asem te haal. Vars skoon lug en die rustigheid van geen TV is 'n bonus. Enige persoon nodig hierdie tiepe sielsrustigheid van tyd tot tyd en jy kry dit hier.

Susan B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan B
With spouse/partner

Nice and peaceful in nature.

Great overnight spot, not far from Cape Town, just 10 kilometres from Matjiesfontein.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig in die natuur.

Dit is 'n goeie oornagplek, nie ver vanaf Kaapstad, slegs 10 kilometers vanaf Matjiesfontein.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle P - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle P
With spouse/partner

Very nice accommodation if you are more into outdoor than city life.

We really enjoyed our stay, a bit windy, but a nice tranquil setting, road bit in a bad state if you use a sedan (like us!). The bathroom was really a good surprise for a cabin! Beautifully tiled, clean fresh fluffy towels and excellent water pressure in the shower and toilet. Kitchen so modern with brand new stylish tiling and built in cupboards. I would love visiting again and for longer.

Nicolaas Hendrik T - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolaas Hendrik T
With spouse/partner

Wonderful farm area.

We would love to visit agin. The Jackson's, our hosts, were fantastic, friendly service. Had a great stay for one night. Stunning hiking trails.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike plaasomgewing.

Sal so graag weer daar wil gaan bly. Ons gashere, die Jackson's, was fantasties wat diens en vriendelikheid aangaan. Heerlik gebly vir ons een nag. Pragtige wandelpaaie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hendrik O - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Hendrik O
With spouse/partner

Goeie midstop uit die verkeer.

Jammer dat feite nie duidelik deurgekom het. Ablusie en kombuis losstaande van slaapeenhede.

Willie V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Willie V
With friends

Heel aangenaam.

Rustige plaas atmosfeer met 'n goeie uitsig op die veld.

Leon W - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon W
With spouse/partner

Beautiful and peaceful.

Enjoyed the peace and quiet and friendliness of the owner.

Laret L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laret L
Individual traveler

Rustig met plaasdiere se geluide.

Vandat ek deur die eerste hek gery het, het ek die rustigheid ervaar. Ongelukkig was dit baie koud, daarom sal ek weer teruggaan. As jy net niks wil doen nie, is dit die plek!

Lourens D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lourens D

Unieke plekkie om te bly.

Pragtige uitsig oor die Karoo, al die geriewe beskikbaar wat benodig word. Ek dink saam goeie vriende kan jy vir 'n week dit baie geniet.

R C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
R C
With spouse/partner

Fantasties!

Lekker om te ontsnap van die besige stadsgewoel!

Susan S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Susan S
With spouse/partner

Great rest after a long day on the road.

Lynn treated us to a friendly reception, the place is lovely, free WiFi. The wind was very cold but it was bearable in the house, fireplace on the patio inside would have been nice. Will probably be even better in summer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gerus na 'n lang pad.

Lynn het ons baie vriendelike ontvang, plekkie is lieflik, gratis WiFi. Die wind was erg koud gewees maar in die huisie was dit leefbaar, sou graag die kaggel wat op die stoep staan binne wou gehad het. Seker dat in die somer dit nog beter daar sal wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Neeltje S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neeltje S

Lovely place.

Neat accommodation. Very tranquil farm atmosphere. Would like stay longer than one night next time!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike plek.

Netjiese verblyf. Baie rustige plaasatmosfeer. Wil graag volgende keer langer as een nag bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris En Adele B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chris En Adele B
With spouse/partner

Awesome.

Beautiful natural scenery and area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome.

Pragtige, natuurskone, buitelewe omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hermina L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermina L
Family with young children

Baie lekker, skoon en netjies met baie vriendelike en hulpvaardige ontvangs en 'n baie mooi omgewing.

Ons kon ongelukkig net een nag saam met ons kinders en kleinkinders op Jagerskraal oornag, maar het dit baie geniet. Lynn het ons baie vriendelik ontvang en uit haar pad gegaan om ons so gerieflik moontlik te akkommodeer. Sy het selfs 'n beter huis as wat ons bespreek het tot ons beskikking gestel sonder enige ekstra koste. Die kaggel was 'n groot bate in die koue en gelukkig kon ons op die plaas hout koop om te braai sowel as vir die kaggel. Ons kon ongelukkig nie genoeg tyd daar spandeer sodat die kinders die trampolien en ander lekker dinge kon benut nie, maar sou dit beslis met groot vreugde doen indien ons tyd gehad het om langer te bly. Die kinders het ook die skape wat kom "groet" het baie geniet. Dit sou beslis baie lekker gewees het as mens ten minste 'n naweek daar kon oorbly. Die uitsig oor die dam en omgewing is pragtig en dis na genoeg aan Matjiesfontien dat 'n mens daar ook sou kon inloer. Baie dankie vir 'n heerlike afsluiting van ons vakansie.

Ewan J - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ewan J
Family with teenagers

Fantasties.

Jagerskraal is sentraal geleë om vandaar die onder Karoo te verken. Sutherland, Matjiesfontein, Seweweekspoort ens. Dit is 'n pragtige plek, afgesonderd, stil en rustigheid vir die siel. Ek en my seun het gaan stap op die plaas en dit is regtig 'n belewenis. Akkommodasie was uitstekend en die sterre in die aand is ongelooflik. Jagerskraal sien my definitief gou weer en ek sal bly teruggaan as ek net bietjie wil wegkom uit die stad en dit is maar 200 km van my huis af in die Noordelike Voorstede van Kaapstad.

Freddie F - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Freddie F
Family with teenagers

Wonderful, peaceful, stunning!

Wonderfully clean and neat place - farm life through and through! Ladies and gents who cannot go without hairdryers will have to make a different plan, only solar energy provided - green SA - so there are no facilities for devices with elements. Nice down blankets on the beds, kept the cold at bay. Must be so beautiful if the area gets some snowfall! Had a great time, recommended for a getaway from the city noise and the rat race.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik, rustig en asemrowend mooi!

Heerlike skoon en netjiese plek om in te bly - pure plaas! Dames en mans wat nie sonder haardroërs kan klaarkom nie moet net 'n ander plan maak, aangesien die elektrisiteit slegs deur die son opgewek word - groen SA - en sodoende nie vir elektriese toestelle met elemente voorsiening maak nie. Heerlike warm donskomberse op die beddens, wat die winterkoue op 'n afstand gehou het. Dit moet "prentjiemooi" wees as dit sneeu daar! Heerlik gebly en aan te beveel vir 'n wegbreek van die stad se lawaai en "rat-race"!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dudley Y - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dudley Y
With spouse/partner

The only downfall was an outside loo and separate kitchen. In winter not so good.

We enjoyed the area and the staff. Good stay.

Johan D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan D
Family with teenagers

Lekker kaggel warmte.

Dit was baie leker daar, ons was nou in die winter daar, maar die kaggel het baie leker warm gemaak. Net een ding wat jul dalk kan noem is dat daar nie TV is nie en dat hul van sonkrag gebruik maak. Wat wel 'n positief is is dat daar WiFi is, maar dit veroorsaak dat almal op hul selfone is en nie regtig kuier nie. Met 'n kind raak hy vinnig vervelig en veral as mens in die winter daar is. Maar dit was nogsteeds baie leker ervaring.

Anneke V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke V
With spouse/partner

If you enjoy open spaces, stars and nice fireplace in the winter at a fair price, this is the perfect place to stay.

Thank you for a nice stay and your excellent service. We enjoyed the fireplace and absolute silence.

This review has been translated,click hereto view the original version.

As jy die oop ruimtes, sterre en lekker kaggelvuur in die winter geniet teen 'n billike prys, is dit die perfekte oorblyplek.

Dankie vir 'n lekker verblyf en jul puik diens. Ons het die kaggelvuur en absolute stilte terdeë geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adele K - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Adele K
With spouse/partner

Nice and close for a weekend escape!

We fell in love with this beautiful Karoo farm! Close to Cape Town and we could take our dogs along. Quiet, with all the facilities one would need. We've stayed in Le Grange twice and were able to have a braai inside as it's a bit chilly in May. Our room had warm water bottles and enough warm blankets. Our dogs were able to explore the farm and Le Grange has a large fenced lawn, so our dogs could even run around where we stayed. The unit is secluded and private from the other houses on the farm. Thank you Sharon and Lynn, we enjoyed our stay! See you again soon!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker naby vir wegbreeknaweek!

Ons is verlief op die pragtige Karooplaas! Dis lekker naby Kaapstad en ons kon ons honde saamvat. Dis heerlik stil met al die geriewe wat mens nodit het. Ons het 2 keer in La Grange gebly en kon lekker binne braai omdat dit in Mei bietjie koud was. Daar was warmwatersakke in ons kamer en genoeg warm komberse. Ons honde kon oral die plaas verken en Le Grange het 'n groot grasperk wat omhein is so ons diere kon selfs by ons huisie lekker rond hardloop en speel. Die eenheid is ook lekker afgesonder en privaat van die ander huisies op die plaas. Baie dankie aan Shane en Lynn, ons het heerlik gebly! Ons sien julle gou weer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jagerskraal Guest Farm's response

Hi Adele,
Thank you for your great review. It is always good to have great feedback. We are so glad we could host you.
We are looking forward to having you visit again.
Greetings from all at Jagerskraal.

Jagerskraal Guest Farm
Deon J - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deon J
With spouse/partner

Comfortable accommodation but just too short.

Would've liked to stay for longer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik verblyf maar net te kort.

Sou graag langer wou bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pietie T - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pietie T
Individual traveler

Wonderlike skoon fasiliteite en stil omgewing.

Dit is 'n wonderlike plek om net weg te breek van alles af. Dis stilte van die omgewing is tasbaar en laat jou toe om jou kop skoon te maak. Die fasiliteite is wonderlik alhoewel ek gesukkel het om met die mense op die plaas via selfoon te kommunikeer. Mens moet maar seker aanvaar dat solank mens daar bly, selfone eintlik onbelangrik is.

Mari V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mari V
Family with young children

Off the grid.

Jaggerskraal was very tranquil and beautiful. We enjoyed the accommodation a lot. The farm is off the grid so no equipment with elements are allowed because it uses a lot of electricity. It didn't bother us but people have to keep it in mind when they can't part from the hair dryers and straighteners.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Off the grid.

Jaggerskraal was so rustig en mooi. Ons het die verblyf daar baie geniet. Die plaas is 'off the grid' so geen toestelle met elemente word toegelaat omdat dit baie krag gebruik. Dit het ons nie gepla nie maar mense moet dit net in gedagte hou as jy en jou haardroër of straighter nie paaie kan skei nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alma E - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alma E
With spouse/partner

Just what we city slickers needed to get a break!

Friendly, welcoming after our time on the N1 - even the beautiful dog! Our unit, Bink, had everything we needed. we have to stay longer next time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles wat ons stedelinge nodig het!

Vriendelike verwelkoming na die N1 - tot die pragtige hond het so mooi gegroet! Alles wat mens nodig het is beskikbaar in die oulike huisie (Brink). Hoop ons kan volgende keer langer bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinda B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda B
Individual traveler

Enjoyed the stay.

Really enjoyed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Ek het baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannes T - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hannes T
With spouse/partner

It was peaceful, clean and neat.

We enjoyed the stay and the hostess was friendly and helpful. The bathrooms were clean and neat, as well as the room and kitchen. It has a nice farm atmosphere and I'll recommend it for all guests.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was rustig, skoon en netjies.

Ons het lekker gebly en die gasvrou was vriendelik en behulpsaam. Die badkamers was skoon en netjies, asook die kamer en kombuis. Dit het 'n lekker plaas-atmosfeer en ek sal die plek aanbeveel vir alle gaste.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Susan S - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan S
With friends

Heerlik in die Karoo.

Was aangenaam verras met aankoms - regte plaasatmosfeer - stil en rustig.

Annelien P - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelien P
Family with young children

We enjoyed the stay!

It was so nice and tranquil and the view was beautiful, thank you for your hospitality!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het baie lekker gebly!

Dit was so lekker rustig en die uitsig was ongelooflik baie mooi, baie dankie vir julle gasvryheid!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Renske H - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renske H
With spouse/partner

Rustig.

Sien sterre.

Riaan V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan V
Individual traveler

Best Karoo overnight by far!

Still the best. Great place.

Jury N - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jury N
With spouse/partner

Baie lekker!

Het regtig baie lekker hier oorgeslaap. Dis regtig fantasties om in so 'n stil plek te oornag, en om met so 'n uitsig wakker te word. Al vertoon die akkommodasie baie basies is daar tog al die geriewe wat nodig is. Kan beslis Jagerskraal aanbeveel.

Maryke M - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke M
With spouse/partner

Nice overnight accommodation.

See the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker oornagverblyf.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marina G - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina G
With spouse/partner

Fantastic experience and well organised.

Wonderful experience! Accommodation was excellent, clean and practical. Excellent value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese ervaring en alles goed georganiseerd.

Wonderlike ervaring! Akkommodasoe was puik, skoon en prakties. Puik waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beverley B - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beverley B
With spouse/partner

Fantastic.

So on the way to the Cape we stayed at Jagerskraal for anight ... people, I just do not have words. Upon arrival we were welcomed, the accommodation was fantastic, clean, neat and everything one needs for self-catering. Although it is solar panel, it was not a problem. Everything worked (including a large refrigerator which kept our food for the road and drinks cold). The pool was very welcome after the long journey. We will definitely recommend this place for anyone who is looking for a stopover (or even longer if they wish). We stayed in "Brink". Great braai area in between the two cottages with gas inside for coffee etc. The stars we saw was great. Thank you Jagerskraal for an unforgettable evening. Hope to see you again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

So op pad na die Kaap bly ons toe vir 'n aand op Jagerskraal ... mense, ek het net nie woorde nie. Van die intreeslag is ons goed verwelkom, die akkommodasie is fantasties, skoon, netjies en het als wat een benodig vir selfsorg. Alhoewel dit sonpaneel is, was dit nie 'n probleem nie. Als het gewerk (inkluis 'n groot yskas wat al ons "padkossies" en drankies kon koud hou). Die swembad was baie welkom na die lang pad. Ons sal baie beslis die plek aanbeveel vir enigeen wat 'n oornagplek soek (of selfs langer indien hul wil). Ons het in "Brink" gebly. Groot braai-area so tussen die twee "houthuisies" met gas binne vir koffie ens. Die sterre sien was great. Baie dankie Jagerskraal vir 'n onvergeetlike aand. Hoop om julle weer te sien.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerrie S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerrie S
With spouse/partner

Very nice accommodation for an overnight stay or longer.

It was a really good choice, fresh air with a view. All the staff of LekkeSlaap and the people form Jagerskraag was very helpful. Will definitely sleep there again if I have to.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Baie lekker oornag of selfs langer blyplek.

Regtig 'n goeie keuse gewees, vars lug met 'n uitsig. Al die personeel van LekkeSlaap en mense van Jagerskraal is baie hulpvaardig. Sal beslis weer daar slaap as ek moet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chris P
With spouse/partner

Tranquil and without complications.

The unit we stayed in was ideal because our big dog was with us and it was fenced in. The unit inside also met all of our needs. The tranquillity and nature around the unit was very nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en sonder komplikasies.

Aangesien ons 'n groot hond saam met ons gehad het, was die eenheid waarin ons oornag het ideaal aangesien dit veilig omhein is. Die eenheid binne het ook voldoen aan ons behoeftes. Die rustigheid en natuur rondom die eenheid was genotvol.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dawie C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dawie C

Awesome.

The nicest overnight rest I've ever experienced.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome.

Die lekkerste oornag rus wat ek al beleef het .

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Helen V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helen V
Family with young children

Fantastic! Enjoyed it!

Was wonderful! Children enjoyed their playing area. They couldn't get enough. We enjoyed the peace and quiet! It was wonderful and amazing to hear the birds singing in the morning. Will definitely be returning.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties! Was heerlik!

Was wonderlik! Die kinders het die speel omgewing so geniet dat hulle kon nie genoeg kry. Ons het die stilte so geniet! Dit was regtig wonderlik en so amazing om nuwe voëls te hoor in die oggend. Sal beslis weer gaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Richard H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Richard H
Family with teenagers

Wonderful place, feels like farm life.

See the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n wonderlike plek en voel soos plaaslewe.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaan V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan V
With friends

Karoo Dream.

Lynn and her husband who runs the farm are really friendly and the farm has a perfect location. The little units accommodating only two people are perfect and absolutely fully equipped. Pool is always perfectly clean and the grass is green and there is a roof for the sun and braai area at the pool - nice! You only have access to solar power and gas, so nice farm vibe. But after a weekend here you realize you don't need Eskom at all. Just one issue, if it is overcast they use a noisy generator close to the houses. Just keep this in mind if you plan a visit in winter time, it definitely spoils the silence. No fans, so remember to take your own.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Karoo Droom.

Lynn en haar man, wat die plaas bestuur, is baie vriendelik en die ligging van die plaas is perfek. Die kleiner plekkies wat net twee mense vat is perfek en absoluut volledig toegerus. Swembad is altyd skoon en daar is lekker groen gras en 'n afdak vir die son met braaiplekke ook by swembad - NICE! Sonkrag en gas is al wat jy kry so dis lekker plaas. Maar tog na die naweek besef jy dit is glad nie nodig vir gewone Eskomkrag nie. Net een probleem, as dit bewolk is gebruik hulle 'n kragopwekker en hy is baie raserig en naby die huisies. Neem maar in gedagte as jy wintermaande daar gaan besoek, gaan beslis die stilte breek. Geen waaiers ook nie, so vat maar saam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pierre S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pierre S
Family with young children

Goed.

Ideale oornagverblyf op pad na die Weskus.

Leon B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon B
Family with young children

Was moeg en het rus nodig gehad.

Sien die sterre.

Willie J - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Willie J
Family with young children

Pitstop.

We stayed in the 'BRINK' cottage for two nights from 21-23 December 2016 as a stop over between Johannesburg and Cape Town. The cottage is equiped with the basics which we found to be sufficient for the two days. There is a swimmingpool and trampoline if the kids get bored. The facilities are neat and well looked after. We took walks and enjoyed finding bugs and treasures with our toddler. The views from the cottage is really pretty. There is an awesome boma called "Kuier Kraal" and I can imagine that groups/families will have a fab time around the fire. I would not recommend booking the "BRINK" unit if travelling with a child for more than a night as it is too small. Pack a jacket as it is extremely windy. The evenings are cool but the mornings were freezing. We enjoyed our stay but would rather book this establishment out of season/off peak. I did feel a bit like a motel with people booking in and out on a daily basis which spoils the idyllicness of a guest farm on the fringe of the Karoo.

Hannelie B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie B

Here you can just switch off and relax!

The units were clean and neat. Beautiful area. Will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hier kan mens net afskakel en rustig raak!

Die eenhede is skoon en netjies. Die omgewing pragtig. Sal beslis weer daar oornag

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
Individual traveler

Epitome of rest and enjoyment.

Lovely quiet. Farm atmosphere. Stars. Yearly thing that I wish I can do more than once.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Toppunt van rus en lekker.

Lieflike stilte. Plaasatmosfeer. Sterrehemel. Jaarlikse instelling wat ek wens ek meer as een keer per jaar kon doen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Erich L - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erich L
With spouse/partner

Good value for money.

We had a great stay, will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dis nou waarde vir geld.

Ons het lekker gebly, sal beslis volgende keer langer bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Albert V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albert V
With spouse/partner

Great resting place after a long day on the road.

Such a wonderful, relaxed atmosphere, and we got some great rest after a long day on the road.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Na 'n lang pad se ry is dit die ideale plek om te ontspan en te rus.

Dit was waarlik 'n heerlike, ontspanne atmosfeer, en ons het waarlik gerus na 'n lang pad se ry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frank L - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frank L
Family with teenagers

Fantastic place and people.

This place provides physical and emotional R&R! The surrounding beauty will restore your soul! Just breathtaking!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese plek en mense.

Hier sal jy fisies en emosioneel rus vind! Geestelik verkwik word met al die mooi rondom jou! Net onbeskryflik asemrowend!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Susan M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan M
With spouse/partner

An unforgettable time in nature, away from the hustle and bustle of life. Rest and peace.

For the nature lover this is an absolute must! It was nice to be able to breathe the clean, fresh air of the Klein Karoo and just witness the beauty of the farm. Will recommend them with a happy heart to anyone wanting to overnight or even stay there for a weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Onvergeetlike kuier in die natuur weg van die gejaag van die lewe. Rus en vrede.

Vir die natuurliefhebber 'n absolute moet! Dit was so lekker om die skoon, vars lug van die Klein Karoo in te asem en net die mooi van die plaas te aanskou. Sal met 'n blye hart vir enige iemand aanbeveel om daar te oornag of self vir 'n naweek daar tuis te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jacques L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques L
With spouse/partner

Alles was net heerlik!

Sien gerus die sterre.

Gerhardus D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerhardus D
With spouse/partner

Baie aangename ondervinding vir enige reisiger.

Ons het laat die aand op Jagerskraal aangekom en is deur die bestuurder ontvang wat regtig moeite gedoen het om ons verblyf so aangenaam moontlik te maak. Ek wens ek kon 'n dag langer oorbly, want ek is seker dit sou 'n wonderlike ervaring wees.

Pieter L - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pieter L
Family with young children

Very pleasant experience in a great surrounding.

Very pleasant experience. We will be back.

Laura T - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Laura T
With friends

Very uncomfortable accommodation and surly management.

There's no microwave, no stove, no oven and the kitchen cabinets are so gigantically high, unless you're really tall, you'll have to stand on a chair to see into a pot on the two-plate gas stove. Everything is so out of proportion and huge, it's like being in a nasty and far less tastefully-decorated version of Alice in Wonderland. Only a giant could use some of the mirrors, for example, while the bath wouldn't hold much more that such a person's feet. The outside benches and chairs are the most uncomfortable anyone in our party has ever sat on. The cottage slept six but the lounge has seating for three. There is absolutely no attempt at privacy - there's another cottage right next door and not even an attempt at a screen or such has been made. We had to endure screaming children at all hours and being watched by these annoying kids whenever we cooked (the braai being the only cooking option). Just avoid.

Jagerskraal Guest Farm's response

Thank you for your candid review of your recent stay at our establishment. We value the opinions of our guests and regret to hear that we did not meet your expectations and sincerely apologise for the inconvenience and frustration that you experienced.

We appreciate all feedback from our guests and per your comments, we are looking to update our advertising sites to ensure that future guests know the open and casual rustic off-the-grid experience we offer. We sincerely apologise if you did not know this in advance.

I would welcome the opportunity to address your comments personally with you over the phone. Please feel free to call me at your earliest convenience. Your satisfaction and well-being as our guest are important to us and we hope to rectify the situation as soon as possible.
Thank you.

Jagerskraal Guest Farm
Isolde V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Isolde V
With friends

We had a lovely visit!

Jagerskraal is ideal for functions. Weddings, birthdays, a family getaway, relaxation and so much more. We enjoyed our stay and can definitely recommend them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n lekker kuier gewees!

Jagerskraal is ideaal vir baie kuiers! Troues, verjaarsdae, gesinswegbreek, ontspanning en soveel meer. Ons het dit baie geniet om daar oor te bly en sal dit beslis aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christa B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Christa B
Family with teenagers

Aanvaarbaar met 'n paar verrassings, was nie vooraf bewus van gesamentlike badkamers en kombuis nie.

Plek sit 2km vanaf N1, nie naby 'n dorp, dus MOET daar ten minste GPS koördinate en 'n beskikbare selfoon-nommer verskaf word vir besoekers wat in die donker die afdraai moet soek. Die bord vir Jagerskraal is glad nie maklik om te kry/sien in die donker nie. Maak seker dat die webwerf aandui as van die verblyf gekoppel is aan gesamentlike badkamers en 'n kombuis, dit kan 'n verrassing wees om dit eers met aankoms uit te vind. Op die gronde, dui duidelik aan waar die Kantoor of Ontvangs geleë is, dit is baie moeilik om in die donker te weet waar om te stop vir 'n sleutel of iemand wat kan help. Huisies is egter smaakvol en oulik om in te slaap.

Raymond B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Raymond B
Family with teenagers

Stil en ontspanne tussen die Karoo-berge.

Jagerskraal is so 2 km van af die N1 pad ver weg van beskawing, in die Karoo natuur. Vir ons was dit 'n mooi, anderse omgewing met sterre wat soos wolke in die hemel hang. Houthuisies wat 2 persone kan huisves was ruim en snoesig. Al die nodige geriewe is naby die hout huisies. Mooi en skoon. Dit was nou baie lekker, dankie Jagerskraal!

Dries H - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dries H
With spouse/partner

'n Lekker ervaring in die Roggeveld.

Sien die sterre.

Danie M - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Danie M
Family with young children

Baie rustig!

Baie vriendelike ontvangs. Ons was laat en die gasheer en gasvrou het vir ons gewag. Sal graag langer daar wil vertoef. Was 'n wonderlike ervaring.

Tom A - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tom A
With spouse/partner

Stil, rustig en nader aan die natuur in die Karoo sal jy nie sommer kom nie!

Aanwysings na Jagerskraal Guest Farm was perfek, MAAR die laaste syfer van die Telkom telefoonnommer was verkeerd. Miskien kan die bestuur net aandui wat "selfsorg" by Jagerskraal behels. Vir 'n wegbreek van die alledaagse geraas, kan jy gerus Jagerskraal Guest Farm besoek.

Thys L - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thys L
With spouse/partner

Besondere ligging en vriendelike diens.

Dit was 'n besonderse ondervinding. Dit is 'n lang skof van Pretoria na Jagerskraal, maar meer as die moeite werd. Ons sal verseker weer hier oor bly. Die plaas is beeld skoon op 'n Karoo manier en die mense baie vriendelik. Die verblyf is skoon en ruim. Baie aangename ondervinding.

Marietta F - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Marietta F
With friends

Omstandighede van so 'n aard dat geen mens daarvan gebruik kon maak nie.

Dit kan beslis nie vir oornagakkommodasie aanbeveel word nie. Daar is geen sprake van ontvangs nie. Slegs skoonmakers met geen benul van ons verblyf was teenwoordig. Die houtkamertjie was 'n bakoond sonder krag of badkamergeriewe. Ons hele reisbeplanning is omvergegooi a.g.v. onuithoudbare omstandighede.

Wesley B - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wesley B
Family with young children

Peaceful and relaxing.

Jagerskraal Guest Farm is a wonderful place to visit and get away from your busy life. Great for kids and loads of fun for adults. I will be going back someday soon, it is well worth it. Great service by the guys on the farm and quadbike guide. Keep up the good work.

Adrie D - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrie D
Family with young children

I was pleasantly surprised!

I would definitely stay at Jagerskraal again! The scenery was beautiful and peaceful and the accommodation very clean and comfortable.

Gene J - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gene J
With spouse/partner

Dit was lekker rustig gewees.

Die verblyf was baie lekker. Die gasheer en personeel het moeite gedoen om ons welkom te laat voel. Ongelukkig ontbreek geriewe by die swembad-area vir dagbesoekers.

Jagerskraal Guest Farm's response

Ons neem nie juis dag besoekers nie, so ek verstaan nie watse geriewe daar moet wees by die swembad vir dag besoekers nie? As ons well dag besoekers het, is daar braai geriewe, badkamers en 'n ten volle toegeruste kombuis vir hulle om te gebruik.

Bestuur

Jagerskraal Guest Farm
Johan S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
Individual traveler

Dit was fantasties.

Dit was 'n wonderlike Karoo-ervaring. Stil, skoon, gerieflik, vriendelik en waarde vir geld. Sal vir seker weer daar oornag.

Nikette L - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nikette L
With spouse/partner

Fantasties!

Alles was puik, die verblyf, geriewe, veiligheid en stilte. En die uitsig: prentjiemooi! Dankie Wannie, vir die toegewydheid en hulp. In kort: LEKKER.

Corlia J - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Corlia J
Family with young children

Pragtige plaas!

Regte plaasatmosfeer. Uitsig is pragtig en die sterrelug laat mens met heimwee. Die perd en zebra was 'n groot treffer by die kinders.

Pieter W - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter W
Individual traveler

Perfekte oornagplek vir my!

Stil, rustig, skoon en pragtige natuur. Alles naby aan die N1.

Annette M - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annette M
With spouse/partner

Mooiste mooi natuur, stil, totale ontspanning sonder stad se tierlantyntjies ... ons voel so geseënd!!!

Marisa is 'n lieflike plat-op-die-aarde jong vrou, die plaas is pragtig, die huisie was skoon en gerieflik, die bed heel gemaklik met vars, skoon beddegoed, handdoeke, ens. Ons sal baie graag weer wil gaan ontspan en net weer "mens word"... Daar is nie TV of ander stads-kommoditeite nie en ons het dit verskriklik geniet om op die plaas te kuier ─ blikborde, blikbekers gasstofie en al! Ons wil dalk net voorstel dat daar gordyne voor die kombuisvenster en glasdeur geplaas word wat kan toetrek saans., asook gemaklike stoele om in die aand te kan sit en lees. Die weer was taamlik koud en baie winderig en dit was te koud om op die lekker stoepie se stoele buite te sit. Wat van daarvan om die helfte van die stoepie toe te maak? Maar dit was absoluut heerlik by julle!

From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 44 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Jagerskraal Farm, 45 km from Laingsburg, 6900, Western Cape
  • All ages welcome