Scottburgh Accommodation at Kenri | TravelGround
+31

Kenri

49 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 49 reviews for Kenri
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.7/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Hendrik S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendrik S
With spouse/partner

It is a quiet place if you are looking for rest and peace.

There is a major water crisis on the South Coast of Natal and I feel that prospective guests should be informed by the site to eliminate discomfort. We were very happy with Kenri, the owners went and bought us water to keep us going for what we appreciate.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n rustige plek as jy rus en vrede soek.

Daar is 'n groot waterkrisis aan die Suidkus van Natal en ek voel voornemende gaste moet daarvan in kennis gestel word deur die webtuiste om ongemak uit die weg te ruim. Ons was by Kenri baie gelukkig, die eienaars het vir ons water gaan koop en gebring om ons aan die gang te hou waarvoor ons groot waardering het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tjaart V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Tjaart V
With spouse/partner

Value for money.

Thoroughly enjoyed our weekend at Kenri. Our hosts were accommodating and friendly. Would recommend them for sure.

Cobus G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus G
With spouse/partner

Nice and quiet.

The hosts were very friendly and helpful. I hope their business expands. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker en rustig.

Die tannie en oom was baie vriendelik en behulpsaam. Ek hoop hulle besigheid brei uit. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Morné J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morné J
Family with young children

Dit was fantasties gewees. Ons het as gesin ons eerste keer weg gegaan, net die 4 van ons en dit was baie lekker gewees, 'n huis weg van die huis af. Ons gaan beslis weer daar oorbly!

Goeie diens, en baie behulpsaam. Kenri is definitief die moeite werd!

Sandra-dee P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra-dee P
With spouse/partner

We will be back.

Rina was so understanding when I didn't read her booking form where it clearly stated on two people, but I also had my two small kids. That is one special lady and we will be back.

Gerda T - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Gerda T
Family with teenagers

Veilige, rustige omgewing.

Veilige, rustige omgewing. Skoon en netjies. Badkamer is ongelukkig net baie klein.

Zeza G - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zeza G
With spouse/partner

'n Mens het dadelik tuis en rustig gevoel.

Ons het dadelik tuis gevoel. Ons is vriendelik verwelkom. Ons plekkie was klein maar homey en skoon. Die tuin was pragtig en atmosfeer baie rustig. Ons het alles gehad wat ons nodig kon hê en niks gekort nie. Baie dankie, ons sal weer binnekort kom kuier.

Louise L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise L

Die plek is gerieflik, netjies met vriendelike eienaars.

Ons het in huis Leeya gebly wat netjies en goed toegerus is. Die stoep met braai is baie gerieflik. Die swembad, buitebraai-area en die tuin is pragtig en goed onderhou. Die eienaars is vriendelik en behulpsaam.

Elsebie H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsebie H
On business

Warm reception and value for money.

Would definitely recommend Kenri. Our stay was lovely. The accommodation has everything one wants. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Warm ontvangs en waarde vir geld.

Sal beslis Kenri aanbeveel. Ons verblyf was heerlik. Die blyplekkie het als wat 'n mens nodig wil hê. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mandy V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mandy V
Family with teenagers

Beautiful accommodation at a reasonable price.

The place is clean, tidy and has everything that you need, they even go the extra mile by providing you with towels and newspaper to clean the grill. Rina and her husband are so friendly and accommodating.

Jacques S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques S
On business

Everything was great!

They went the extra mile to help me check in later cause of meetings that took longer than planned.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles was puik!

Hulle het die extra myl gegaan om my te help om later in te klok a.g.v. my vergaderings wat langer gevat het as beplan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rebecca J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rebecca J

Netjies, pragtig en fantastiese waarde vir geld.

Ons (ek, ma en suster) se verblyf by Kenri was heerlik - plekkie is baie netjies, pragtig versier en Rina en haar man was baie vriendelik. Ons was in Freeland Park vir die naweek om te gaan haaiduik - Kenri is stapafstand vanaf Blue Wilderness en was dus die ideale plek om te bly. Baie dankie!

Marius D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius D
Family with young children

Rustige, goed toegeruste eenheid.

Ek sal Kenri hoogs aanbeveel. Die eienaars was baie vriendelik en behulpsaam. Die eenheid was baie goed toegerus, die beste wat ons nog teëgekom het. Dit is 'n rustige omgewing met 'n pragtige tuin en swembad. 'n Mooi uitsig van die see alhoewel jy moet ry na die swemstrand. Ons het ons verblyf geniet.

Bronwyn Bernadette V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bronwyn Bernadette V
Family with teenagers

Above and beyond what I expected!

Our stay at Kenri was amazing and just made our holiday perfect! Rina was friendly and welcoming but did not bother us unless we needed her. The room was more than sufficient for a family of 4 with a teenager and a toddler. Rina really thinks of everything with regards to your stay away from home, from an iron, washing liquid and dishtowels to air fresheners and even loo rolls. We will definitely be back for another stay at Kenri.

Tilly F - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tilly F
Family with young children

Awesome plekkie.

Dit was 'n rustige plek met baie vriendelike eienaars. Baie behulpsaam.

Nicolette S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolette S
Family with young children

Die personeel is baie vriendelik, die eenheid, swembad en tuin is skoon.

Het regtig ons verblyf geniet, sal beslis weer daarheen gaan.

This review has been translated,click hereto view the original version.

All staff very friendly, unit, pool and garden clean.

Really enjoyed our stay, will definitely go there again.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anne Maria S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne Maria S
Family with teenagers

From home to home.

Absolutely amazing it was clean, tidy and felt like home accompanied with lovely owners and a place that you will always go back to, it's a wonderful experience and a lovely stay for the whole family.

Hillary H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hillary H
Family with teenagers

Had a lovely stay!

A clean and delightful place to stay. Very comfortable. Hosts Rina and Ken were absolutely fantastic.

Moses P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Moses P
Family with young children

Very nice.

Very comfortable and safe.

Marcel T - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marcel T
Family with young children

It was a great stay.

It was worth every cent spend. Me and my family really had a great 5 days stay and felt at home. I will definitely book there again.

Shaun J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun J
Family with young children

Pragtig, rustig en skoon.

Die tannie en oom is baie gasvry. Plek is baie skoon en netjies. Pragtige tuin en in 'n rustige woonbuurt. Dit was al ons tweede keer by Kenri, sal beslis weer daar bly.

Jason S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jason S
Family with teenagers

Wonderful stay at Kenri.

We had a memorable holiday and really enjoyed our stay at Kenri with our two teenage boys. Rina and Ken are a wonderful, accommodating couple and made us feel at home straight away. We were left to ourselves and had a peaceful stay surrounded by a stunning garden and a view of the sea from our patio. The accommodation was cosy, clean and comfortable and we had everything we needed. We enjoyed the use of the pool after a day at the beach. We would definitely recommend Kenri to anyone.

Ingrid R - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ingrid R
Family with teenagers

Beautiful surroundings, had a wonderful stay.

There were four of us: my husband and I and sons, age 21 and 17. We had a lovely stay at Kenri. Ken and Rina are very kind. Absolutely beautiful cottage in stunning surroundings. Exquisite garden with lots of privacy for quiet time. Beautiful pool and just highly recommendable and a lovely place to stay.

Melanie S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie S
With spouse/partner

Pragtige, netjiese en veilige plekkie. Het heerlik gerus en lekker gekuier.

Kenri is 'n pragtige, netjiese en veilige plekkie. 'n Wonderlike wegbreekplek met 'n asemrowende tuin. Dit is die ideale plek om weg te breek van al die alledaagsestads gewoel. Kenri is baie goed toegerus met alles wat mens benodig. Ons het heerlik gekuier en gerus daar. Ons sal beslis weer daar gaan bly.

Olivia S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Olivia S
With spouse/partner

Breathtaking.

Thank you for the good service, we enjoyed the place very much. Will definitely come back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Baie dankie vir die lekker diens, ons het die plekkie baie geniet. Sal beslis terugkom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ann D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ann D

Very nice neat groundfloor unit.

Ken and Rina were very hospitable and helpful. They went out of their way for us. We were welcomed warmly and felt at home. Would definitely recommend this.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi netjiese grond eenheid.

Ken en Rina was baie gasvry en behulpsaam, het uit hul pad gegaan vir ons. Ons is baie welkom en tuis laat voel. Kan dit definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wiek G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wiek G
Family with teenagers

Peaceful area, could see the ocean from Kenri. It has everything you need for a vacation.

Ken and Rina made us feel at home from the moment we arrived. Hospitality without end, as if Kenri was our own. Everything you could need is there. We would like to thank Ken and Rina for their kindness and good accommodation. This was the best place we've stayed at. Practically furnished and the kitchen ware excellently planned. You really thought of everything. We enjoyed it so much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige omgewing, kon die see sien van Kenri, alles wat mens nodig het vir 'n vakansie.

Ken en Rina het ons tuis laat voel vandat ons daar aangekom het. Gasvryheid sonder einde asof Kenri ons eie was. Alles wat mens nodig het was daar, op sy plek en baie netjies. Ons wil ook graag baie dankie sê vir Ken en Rina se vriendelikheid en goeie akkommodasie. Dit was die beste verblyfplekkie wat ons nog ooit in oorgebly het. Dis prakties ingerig en die kombuistoerusting was uitstekend beplan. Jul het aan alles gedink. Ons het heerlik gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andrea V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrea V
Family with young children

Maklik om lekker hier vakansie te hou.

Gemaklike woonstel met alles wat jy nodig het en dan nog 'n paar ekstras! Ons het baie lekker gebly en sal graag weer kom kuier!

Stuart C - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Stuart C
With spouse/partner

Lovely comfortable accommodation. Everything supplied.

Very good accommodation. Exceeded our expectations. Very well equipped.

Minda B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Minda B
Family with teenagers

Heeltemal te kort, sou graag langer wou bly.

Vreeslike oulike plekkie baie gerieflik met alles wat mens nodig het vir paar dae se verblyf. Die stoepie was heerlik vir saam kuier om die ontbyt tafel, die swembad lekker warm en silwer skoon en Rina en Ken was ongelooflik gasvry. Sal graag weer daar bly.

Marleze J - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marleze J
Family with young children

The place is outstanding.

Our stay at Kenri was out of this world. It's got everything needed for a break away from home. We did not want to come home and leave this peace and serenity behind. We surely will go back and make our stay longer next time.

Glenda L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glenda L
Family with teenagers

It was conveniently situated and very neat.

Conveniently situated and very neat. Thank you for the wonderful stay and your friendliness.

Pieter V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter V
With spouse/partner

Baie rustig en stil.

Beleefd en vriendelike mense.

Frikkie P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frikkie P
With spouse/partner

Heerlik en rustig in stil omgewing.

Goed toegeruste en netjiese eenheid. Ontvangs was vriendelik en verblyf was aangenaam in 'n rustige omgewing.

Loraine H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Loraine H
With spouse/partner

Fantasties.

Die eenheid is wonderlik. Skoon, goed toegerus, en wonderlik geleë. Die eienaars was baie verwelkomend en behulpsaam. My kinders het die swembad geniet veral as die wind op die strand gewaai het. Dit is werklik baie mooi.

Ronel K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel K
Family with young children

Fantasties!

Dit was regtig baie aangenaam. Sal enige tyd weer terug gaan. Baie vriendelik en veilig. Naby aan strand en dorp geleë. Die swembad se gebruik is ook 'n plus punt veral met kinders. Baie baie dankie!

Anna B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna B
Family with teenagers

Knus, goed toegeruste verblyf teen 'n sakpas prys.

Baie dankie vir die aanwins wat die verblyf tot ons vakansie gehad het. Die woonplek is knus maar slim toegerus om verblyf 100 persent gemaklik te maak. Beddens is van 'n goeie gehalte en die plekkie is baie netjies en skoon. Alhoewel die plekkie nie op die strand is nie, is die strand baie maklik per motor bereikbaar. Die swembad en braaiplek is 'n bonus. Ek beveel definitief die verblyf aan enige persoon aan.

Brenda K - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda K
Family with teenagers

As jy stilte soek weg van die gejaag, is hierdie jou plek.

Dit was regtig die wegbreek wat ons nodig gehad het, weg van die gejaag na baie baie stilte toe. Die oom het DVD's vir ons gebring sodat ons iets het om te doen terwyl dit reën. Alhoewel daar ekstra handdoeke was met aankoms, het die tannie weer aangebied om vir ons skoon handdoeke te gee, omdat dit so baie reën. Baie vriendelike mense en ek beveel Kenri aan vir enige iemand vir daai regte "wegbreek". Baie dankie, Oom en Tannie, ons het dit vreeslik baie geniet en ons kom graag weer.

Shaun J - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun J
Family with young children

Beautiful, neat and clean place!

We really enjoyed our stay. It's a beautiful, neat, clean place and has everything you'd need. Rina and Kenny are very hospitable, pleasant and go out of their way to do extras. The garden is beautiful. The decor was also done beautifully. There is safe parking and the swimming pool is a plus! Would stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige, netjiese, skoon plek!

Ons het baie lekker gebly. Dis 'n pragtige, netjiese, skoon plek en dit het alles wat 'n mens nodig het. Rina en Kenny is baie gasvry, aangenaam en gaan uit hulle pad uit en doen daardie ekstra moeite. Die tuin is pragtig. Die dekor is pragtig gedoen. Veilige parkering en die swembad is 'n pluspunt! Sal weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kim Verburgh H - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kim Verburgh H
With spouse/partner

Cozy holiday house.

We had a good stay in Kenri. The accommodation is cosy and very clean with lovely little touches. The owners are very friendly en the garden is beautiful. The location is great to explore the area. We walked from Kenri to the beach and Scottburgh and enjoyed the green surroundings and the beach. Shopping is a 5 minute drive and restaurants are nearby.

Gerrit G - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrit G
Family with teenagers

Alle benodigdhede is in woonstel wat nodig is, het 'n baie mooi see en suikerriet plantasie uitsig en die swembad en tuin is baie netjies en skoon.

Sal weer terug gaan en aanbeveel vir ander.

Jeanette D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette D
Family with young children

Lovely.

Very neat, friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Baie netjies, vriendelike diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

James B - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
James B
With spouse/partner

Great places.

People really friendly and truly care.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker plekkie.

Mense baie vriendelik en gee om.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Melissa P - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa P
With friends

Very nice!

I will definitely recommend Kenri, it's neat, close to everything and has everything you need for a holiday.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker!

Ek sal definitief Kenri aanbeveel, dis netjies, naby aan alles en het alles wat jy nodig het op vakansie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Amelia B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amelia B
Family with teenagers

Die stilte is 'n saligheid.

Dit voel of tyd stil gestaan het by Kenri. Die tuin is so mooi ingerig, soos 'n prentjie uit 'n boek. Die plekkie was netjies en skoon en baie mooi ingerig. Ons kon nie vir beter vra nie. Ons het baie veilig en gemaklik gevoel. Baie baie dankie vir 'n lekker vakansie en al die klein ekstra's wat die plekkie soos tuis laat voel het.

Minky V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Minky V
With spouse/partner

Pragtige, netjies, stil, vriendelike en veilige plekkie.

Rustige, mooi plek, ideaal vir 'n couple om rustig vakansie te hou. Sal enige tyd weer gaan.

Anneke H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke H
Family with teenagers

Great stay. Very cosy.

We had a great stay. It small but more than sufficient vir 4 adults. Quiet area, great braai area and swimming pool.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gebly. Baie "cosy".

Ons het heerlik gebly by Kenri. Dis klein, maar meer as voldoende vir 4 volwassenes. Stil omgewing, heerlike braaiplek en swembad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anneke P - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke P
Family with young children

Heerlik vakansie gehou.

Ons het regtig 'n heerlike vakansie by Kenri gehad. Die huisie was pragtig en het alles wat jy nodig het. Tannie Rina hulle was so dierbaar en vriendelik en dit was rustig. Sal definitief weer daar gaan bly.

Carlien P - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carlien P
Family with young children

A little gem.

Kenri is a little gem. The flat is very neat, the garden is beautiful, ideal for children to explore and it is close enough to the beach. The only thing you'll have to watch out for is when staying there with children, the swimming pool's gate doesn't lock, there was also a bit of acid in the swimming pool (probably a temporary issue). The outdoor shower and toilet by the swimming pool is very handy. We really had a nice stay and will stay there again when going to the South Coast again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Klein juweel

Kenri is 'n klein juweel. Die woonstel is baie netjies, die tuin is pragtig, ideaal vir kinders om te verken en dit is naby genoeg aan die strand. Die enigste punt wat mens net moet dophou as mens met kleintjies daar bly is dat die swembadhekkie nie gesluit was nie, daar was ook bietjie baie suur in die swembad (egter sekerlik net 'n tydelike toestand). Die buitetoilet en stort by die swembad is baie handig. Ons het regtig baie lekker daar gebly en sal beslis weer as ons aan die Suidkus reis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kenri's response

Baie dankie ons het nou n permanente slot aan swembad hek gesit wat alleenlik deur vakansieganger oopgemaak kan word met n sleutel.

Kenri
From R470
per night (sleeps 2)
From R470
per night (sleeps 2)
From R470
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 13:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 15 Escombe Crescent, Freeland Park, Scottburgh, 4180, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGM3MDNlYmJjLWZmYTgtNDdkZC1iOTFjLWYxNTc1MDQ5NmJlZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R470  per night (sleeps 2) 49 5 1 5 15 Escombe Crescent Freeland Park 4180 KwaZulu-Natal 0860 022 102 13:00-17:00 10:00 -30.2684749 30.7593511
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com