Longacres Country Estate Accommodation at Kleine Aussicht | TravelGround
+9

Kleine Aussicht

22 reviews
Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 22 reviews for Kleine Aussicht
Cleanliness
4.9/5
Service
5.0/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Lourens W - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourens W
With spouse/partner

We had a wonderful time.

Thank you for the hospitality and all the treats. Will definitely go back on our next visit to Langebaan.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het 'n wonderlike tyd gehad!

Baie dankie vir die gasvryheid en al die spoils. Ons sal beslis met ons volgende besoek aan Langebaan weer by Kleine Aussicht bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martha A - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Martha A
With spouse/partner

Relaxing with quality service.

The owner Carmen is a warm and bubbly individual who is passionate about her business. She takes personal interest in her guests and offer quality service.

Caron P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caron P
With spouse/partner

Peaceful, intimate and relaxing.

Carmen and her husband made us feel at home the minute we arrived. We had a few glitches, but it was sorted in no time. The highlight was the Jacuzzi session in the rain - it was epic. And to end it off an amazing breakfast basket that left us speechless with delight. I would recommend this accommodation to any couples we are looking at getting away from all the "noise"of city life.

Joy A - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Joy A
With spouse/partner

Tranquil getaway.

What an amazing place! We really enjoyed the peaceful surroundings. Just a quick drive to all amenities and the beach, but feeling like you're secluded somewhere in the bush. Our host, Carmen, went out of her way to make it as comfortable as possible. We enjoyed a couples massage and the Jacuzzi while watching the sunset during our stay. Such a treat! The breakfast basket was delivered to our room door at the time we preferred and was packed with more than we could eat. We absolutely loved our stay and would recommend Kleine Aussicht to any couple looking for a break from the norm.

La Shay E - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
La Shay E
With spouse/partner

Asemrowende atmosfeer en beste diens.

Kleine Aussicht is 'n asemrowende plekkie vol liefde. Puik diens!

Yolandi M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi M

Myself and my bridesmaids stayed the night before my wedding day. What an amazing experience and friendly staff.

We got there the Friday for a very nice and professional pedicure spa treatment, while getting the treatment we were spoiled with wine and later jumped into the Jacuzzi with champagne and truffle pairing, was so relaxing and amazing service. We also stayed for the night and had the 2 most beautiful rooms very clean and modern, the morning of our wedding day Carmen (owner) prepared the best breakfast outside as well with a stunning view. I couldn't ask for anything more for the day before my wedding and getting ready there, took lovely photos. Will definitely recommend to everyone you won't regret it.

Amanda H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Amanda H
With spouse/partner

Ontspannend.

Jy word verwelkom met 'n heerlike bottel rooiwyn en goeie verskeidenheid koffie en tee. Pragtige plek en vriendelike mense. Ek sal 'n voorstel maak om 'n extra opwasbak in te sit vir kombuis doeleindes. Ons het heerlik gekuier en hul spa ook geniet.

Lizeke D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lizeke D
With spouse/partner

Vriendelike mense en rustige omgewing.

Baie vriendelike mense en mooi landelike atmosfeer. Dis net 'n klein bietjie verder uit die dorp gewees as wat ek gedink het. Diens en kwaliteit is ongelooflik. Baie netjiese kamer en fasiliteite. Hulle het uit hulle pad gegaan om ons tuis te laat voel en paar ekstras gedoen wat jou spesiaal laat voel.

Janelle R - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janelle R
With spouse/partner

Quality accommodation in a relaxing environment.

Our accommodation was peaceful in the stillness of Langebaan. Carmen went out of her way to make it unforgettable and was focused on the finer things. Keine Aussticht makes a lot of effort and will definitely see us again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kwaliteit verblyf in ontspannende omgewing.

Ons verblyf was vreedsaam in die stilte van Langebaan. Carmen gaan uit haar pad om dit onvergeetlik te maak en is ingestel op die fyn goedjies. Kleine Aussicht doen moeite en sal ons beslis weer sien!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anja T - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anja T
With spouse/partner

Baie goeie kliƫntediens en Carmen het ons dadelik tuis laat voel.

Uitstekende kliƫntediens.

Brent S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brent S
With spouse/partner

Wonderlike gasvryheid en stilte.

Wonderlike gasvryheid en stilte tydens ons 1 nag daar. Sal definitief teruggaan. Heerlike spageriewe ook.

Christine B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine B
With friends

Mooi, wit en wonderlik!

Mooi, wit en wonderlik! Die verblyf en spa was waarlik fantasties!

Sebastian S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sebastian S
With spouse/partner

Baie modern, maar nog steeds daardie plat op die aarde gevoel.

Was 'n besonderse bestemming altans ek laat was het hulle ons nog steeds verwelkom het. Sal Kleine Aussicht aanbeveel vir enige iemand wat lus het vir 'n wegbreeknaweek in die Weskus.

Lizelle M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle M
With spouse/partner

Pragtige, gerieflike verblyf.

Kleine Aussicht is pragtig, modern, skoon en die personeel was vriendelik en baie behulpsaam.

Dezlin F - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dezlin F
Family with young children

Dit was baie lekker.

Ons is baie tevrede.

This review has been translated,click hereto view the original version.

It was very nice.

We were very satisfied.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ernita V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ernita V
With spouse/partner

Carmen is absoluut 'n fantasiese mens en het my baie welkom laat voel.

Ek sal die plekkie vir enige een aanbeveel. Netheid, dekor, gasvryheid, privaatheid en die lys gaan aan.

Kleine Aussicht's response

Julle is pragtige mense. Duisende dankies vir die pragtige resensie. Dis mensies soos julle wat n mens se beroep absoluut die moeite werd maak.

Kleine Aussicht
Donovan L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Donovan L
With spouse/partner

Baie rustige wegbreekplekkie.

Ons was baie vriendelik ontvang. Het baie lekker gekuier. Veilig gevoel. Net jammer ons kon nie die Jacuzzi gebruik weens water beperkinge nie. Het baie daarna uitgesien. Carmen is 'n great hostess. Goeie begin. Net een voorstel. Sit dalk kamermatjie voor die deur of binne anders bly kamervloer vol sand. Baie dankie Carmen. Julle sien ons definitief weer.

Laurette M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laurette M
With spouse/partner

Peace and quiet.

Beautiful view and quiet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en stil.

Mooi uitsig en baie stil.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Caroldean R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Caroldean R
With spouse/partner

Dit was regtig 'n baie rustige en mooi plekkie.

Dit was regtig 'n plesier. Dankie Carmen.

Wilna R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna R
With spouse/partner

Absoluut stunning.

Vriendelike ontvangs met aankoms, kamers is bitter mooi, heerlike ontbyt mandjies word in jou kamer bedien! Sal Kleine Aussicht sterk aanbeveel vir enige iemand!

Brigitte L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brigitte L
With spouse/partner

Kleine Aussicht is 'n wonderlike plek vir 'n lekker wegbreek, onmiddelik tuis gevoel.

Baie lekker en mooi. Carmen en haar staff is baie vriendelik. Altyd reg om na jou needs vir 'n privaat verblyf om te sien. Ek sal enige tyd weer gaan.

Eugene E - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene E
With spouse/partner

Lekker wegbreek as jy stilte soek.

Gasvryheid. Daar was geen water in Jacuzzi a.g.v. watertekort. Moet so aan gaste verduidelik word vooraf en dalk afslag gee omdat dit die prys insluit. Was lekker wegbreek. Ontbyt was heerlik.

Kleine Aussicht's response

Alhoewel ons ons Jacuzzie as 'n extra bied, gratis is dit nogsteeds binne ons beleid of dit beskikbaar sal wees of nie. Gaste kan ook vooraf vra of dit beskikbaar sou wees want mens moet nietemin dit 6 ure voor die tyd aanskakel. Indirek het ons extra dienste beskikbaar teen 'n prys. Ongelukkig mislei gaste soms hulself deur middel van fotos en neem hul vanselfsprekend aan alles is gratis toe hul gebruik en beskikking. Nietemin sal ons dit van nou af noem as gaste query.

Kleine Aussicht
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 45 Strand Street, Longacres Estate, Langebaan , 7357, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAqdZ7ehGu45v8cKdc4LVfoQwTq9U4d5f4KtpkXtuNpwpFKah31T?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (sleeps 2) 22 5 1 5 45 Strand Street Longacres Estate 7357 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -33.048898229425 18.075342178345
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com