The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Kruger Park Lodge 275 | TravelGround
+27

Kruger Park Lodge 275

Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 15 reviews for Kruger Park Lodge 275
Cleanliness
4.7/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Tumi M - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tumi M
Family with teenagers

My family and I absolutely loved our stay here. The tranquility and peaceful nature surroundings are priceless.

I definitely will be recommending this place to family and friends. We felt at home and didn't have anything to complain about. I loved spending the early hours of the morning just sitting in the backyard listening to different nature calls of different species.

Nthabiseng M - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nthabiseng M
Family with young children

Awesome.

We enjoyed every moment, we definitely book again.

Lizelle S - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle S
Family with young children

Incredible location of the unit - clean and safe.

Everything is in the unit, nothing else is needed. It is clean and the unit has a good location. Would like to stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike ligging van die eenheid - skoon en veilig.

Alles is in die eenheid, niks anders is nodig nie. Dit is skoon en die eenheid is baie goed geleë. Sal weer wil kuier daar!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thinus B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thinus B

Baie goed

Ontspanne en aangenaam. Pragtige omgewing. Skoon en goed versorgde oord.

Kruger Park Lodge 275's response

Thanks Thinus. So glad you enjoy it too.

Kruger Park Lodge 275
Edi B - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edi B
With spouse/partner

Lovely home in beautiful surroundings.

Kruger Park Lodge 275 is by far our favourite of all the houses we have stayed in at KPL.

Lindie J - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindie J
Family with teenagers

Mooi, ruim, uitstekend toegeruste woning.

Hierdie woning was pragtig, netjies en skoon. Die vertrekke is ruim, koel en toegerus met aanloklike meubels wat jou versoek om net te rus. Die kombuis is só deurdag toegerus - dit was 'n plesier om daar etes voor te berei. Alhoewel die eenheid 3 huise weg van die besoekersentrum geleë is, is daar geen klank-steurnis nie. Die kompleks is pragtig en netjies en bied verskeie buitemuurse aktiwiteite. Ons gesin het dit terdeë geniet.

Kruger Park Lodge 275's response

Dankie Lindie, dit was 'n plesier om julle te huisves. Hoop julle kom gou weer, alles wat mooi is vir 2021.

Kruger Park Lodge 275
Ansonet O - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansonet O
Family with young children

Onvergeetlike gesinsvakansie.

Ons het ons tydjie by Kruger Park Lodge baie geniet. Pragtige huis en puik diens. Sien julle beslis weer volgende jaar.

Kruger Park Lodge 275's response

So bly julle het dit geniet! Kom gerus weer.
Groete,
Dalene

Kruger Park Lodge 275
Kobus C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus C
Family with young children

Gorgeous environment: a place to rest for tired souls and relaxation for small children!

A lovely place for a family to relax with enough distractions for parents and children. The accommodation was breathtaking and clean with daily cleaning services. The thunderstorms were special for my children from overseas! Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verruklike omgewing: 'n rusplek vir die moeë siel en ontspanning vir klein kinders!

'n Lieflike plek vir 'n gesin om te ontspan met genoeg afleiding vir ouers en kinders. Die verblyf was asemrowend en skoon met daaglikse skoonmaakdienste. Die weerlig en donderweer was spesiaal vir my kinders van oorsee! Sal beslis weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kruger Park Lodge 275's response

Bly julle het dit geniet!

Kruger Park Lodge 275
Lizzy M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizzy M
With friends

Best place to go to for some peace and tranquillity.

The lodge is well located. Many attractions that are easily accessible from the place. Also has a Shopping complex within 500m. The Lodge is very clean and well maintained. Beautiful pool area. The house we stayed at is very spacious. We loved the braai area and built in braai stand. The only problem was the carpets in the bedrooms that made the house stuffy, and the bugs. Otherwise, the place was clean. I will definitely be going back.

Kruger Park Lodge 275's response

Hi Lizzy, I am glad you had a good time, hope to see you again!

Kruger Park Lodge 275
Susan B - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Susan B
With spouse/partner

Very good.

Very pretty, neat and well equipped unit. Accommodation was pleasant. Would like to book the same unit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed.

Baie mooi, netjies en goed toegeruste eenheid. Verblyf was baie aangenaam. Sal graag weer dieselfde eenheid wil huur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kruger Park Lodge 275's response

Dankie Susan, ek's bly julle het dit geniet!
Ons hoop om julle gou weer te verwelkom.
Dalene KPLodge 275

Kruger Park Lodge 275
Hannes V - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes V
With friends

Excellent accommodation to see everything Mpumalanga has to offer.

We had friends here from Germany and wanted to go to the Kruger Park and Blyde River Canyon to show them the sights. We had to pack it all into 5 days. Kruger Park Lodge is excellently located and we could do it with no trouble. Lodge 275 that we got can only be described as fantastic. Absolutely everything you need is in the lodge and high quality. It is a beautiful place with wonderful gardens around it. The house was cleaned daily. The fact that I could even squeeze in some golf was a bonus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende verblyf om alles wat Mpumalanga bied te besigtig.

Ons het vriende van Duitsland gehad en ons wou graag die Kruger Park en die Blydepoort se besienswaardighede vir hulle wys. Ons moes dit alles in 5 dae doen. Kruger Park Lodge is uitstekend geleë en ons kon dit sonder veel moeite doen. Lodge 275 wat ons gekry het kan ek maar net as fantasties beskryf. Absoluut alles wat mens nodig het was in die lodge, en alles was van 'n hoë gehalte. Dit is 'n pragtige woning met baie mooi tuine rondom. Die woning was daagliks skoongemaak. Die feit dat ek nog 'n bietjie gholf kon inpas was 'n bonus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kruger Park Lodge 275's response

Ons is so bly julle het n genotvolle tyd gehad, besoek ons asseblief weer!
Vriendelike groete,
KPL275

Kruger Park Lodge 275
Billy K - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Billy K
Family with young children

'n Rustige wegbreek in 'n fantastiese huis en oord.

Die week wat ons by Kruger Park Lodge 275 spandeer het was voorwaar elke rand en sent werd gewees. Slegs 11 km van die Phabeni-hekke van die Krugerwildtuin af, en net 'n klipgooi van winkelsentrums af. Die lodge is optimaal geleë in Hazyview. Ek gaan beslis weer terugkeer hierheen. Die lodge waarin die huis geleë is, is beeldskoon. Die huis (275) is gemaklik en baie goed toegerus. Hulle sal my weer sien.

Kruger Park Lodge 275's response

Thank you Billy, hope to see you again in future!
Kind regards,
KPL275

Kruger Park Lodge 275
Janette P - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janette P
With friends

Lieflik! Rustig en baie mooi.

Ons gaste uit die VSA was baie beïndruk met die huis en die landgoed. Ons sal verseker weer in die toekoms daar bespreek.

Kruger Park Lodge 275's response

Dankie Janette, so bly julle het dit geniet!

Kruger Park Lodge 275
Joleen B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joleen B
With friends

Dit was asemrowend! Jul sien ons gou weer!

Ons was mal oor die plek! Die diens was uitstekend! LekkeSlaap het dit ook baie maklik gemaak vir ons om die bespreking te maak! Ons het eintlik nie woorde nie! Julle sien ons gou weer! Die "caddy" wat ons op die gholfbaan gehad het, Clement, het die gholf net soveel meer aangenaam gemaak! 10 uit 10!

Kruger Park Lodge 275's response

Hi Joleen, dankie vir die positiewe terugvoer, dis altyd lekker om te hoor as mense dit so geniet het! Hoop om jul gou weer te sien.
Vriendelike groete, Dalene KPL275

Kruger Park Lodge 275
Leon D - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon D
Family with teenagers

Very good!

Wow, the best! Very comfortable and relaxing, really enjoyed my stay. The best I had in a few years, keep up the good work. Thank you very much indeed.

Kruger Park Lodge 275's response

We aim to keep it of high standard and enjoyable, thank you for your positive review.
Hope to welcome you again,
Kpl275

Kruger Park Lodge 275
From
R2 500
per night (sleeps 7)
From
From R2 500
per night (sleeps 7)
From
R2 500
per night (sleeps 7)
Make a Booking
  • Capacity: 7 people
  • Check-in: 16:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Kruger Park Lodge, Woodpecker Drive 275, Hazyview, 1242, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAc4dcc0bd6cdfdd2cda6b68add8fbcbb42c8eda0d528bfcfcfaf5e7399779d2c56dfa24be02d4324891fb0d370981b70213bb?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R2 500  per night(sleeps 7) 15 5 1 5 Kruger Park Lodge Woodpecker Drive 275 1242 Mpumalanga 0860 022 102 16:00-22:00 10:00 -25.029850403091 31.136868596077
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!