The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Lamarique | TravelGround
+28

Lamarique

Review Summary

4.9 out of 5from 20 reviews for Lamarique
Cleanliness
4.7/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Lucius V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucius V
On business

Skoon en netjies!

Leon is gasvry en vriendelik. Baie dankie vir 'n stort wat werk! Ek bly graag weer hier.

Lamarique's response

Hi Lucius,
Baie dankie vir die mooi woorde. Dit word hoogs waardeer.
Hopelik sien ek jou binnekort weer.
Groete,
Leon.

Lamarique
Vilene N - May 2021
Overall score
Cleanliness
0/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vilene N
With spouse/partner

Baie lekker gekuier, was warm verwelkom en het baie lekker gekuier.

Ons kuiertjie was baie lekker en het sommer soos huis gevoel, baie netjies en baie lekker kos gekry, en was baie veilig gewees.

Lamarique's response

Hi Vilene,
Baie dankie vir die mooi woorde.
Ek vertrou dit gaan goed met julle.
Groete,
Leon

Lamarique
Derik B - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Derik B
With spouse/partner

Dit was baie rustig en aangenaam.

Die kamers is puik en baie skoon en die gasvryheid was uit 'n ander klas. Ons het baie welkom gevoel en sal beslis weer van hulle gebruik maak as ons daar verby moet gaan.

Lamarique's response

Hi Derik,

Baie dankie vir die resensie. Waardeer jou terugvoer.
Hoop ek sien jou weer.

Groete,
Leon

Lamarique
Maurice J - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maurice J
On business

Baie lekker verblyf.

Leon is 'n baie vriendelike gasheer. Die vertrekke is baie ruim en skoon. Die omgewing is rustig en veilig. Dit is heerlik om onder die groot bome rustig te braai, en die swembad bied lafenis na 'n lang warm dag.

Lamarique's response

Baie dankie!
Ek poog om dit so te hou indien nie verbeter nie...

Lamarique
Maurice J - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maurice J
On business

Vriendelik, skoon en veilig.

Leon laat jou onmiddellik tuis voel. Die kamers is ruim en baie netjies. Die buurt is baie stil en die snelweg is lekker naby indien jy na die sakesentrum of winkelsentrum moet reis. Hierdie verblyf voel soos 'n huis weg van jou huis.

Lamarique's response

Baie dankie Maurice. Ek waardeer die resensie

Lamarique
Gerda E - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda E
Individual traveler

Lovely, peaceful, tree-rich place. Neat place with lovely bird sounds.

Host me spoiled with the nicest room, most delicious breakfasts, chocolate on the bed. Pleasant stay. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike, rustige, boomryke plek. Netjiese plek met lieflike voëlgeluide.

Gasheer my bederf met die mooiste kamer, lekkerste ontbyte, sjokolade op bed. Aangename verblyf gewees. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lamarique's response

Hi Gerda,
Baie dankie vir die mooi woorde.
Vertrou dat jou rit veilig verloop het.
Geniet verder jou geseende leer.
Hoop ons ontmoet weer.
Groete

Lamarique
Michelle C - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle C
Individual traveler

Vriendelike onthaal, uiters netjies en die lekkerste kos.

Ek is ontvang met vriendelikheid in oorvloed, verras met 'n chocolate op my bed en lekker warm kamer te danke aan 'n verwarmer wat klaar aan was toe ek daar arriveer. Ek was op die hande gedra en met 'n lekker koppie tee en koekies wakker gemaak die volgende oggend. Net voor ek moes vertrek was ek bederf met 'n heerlike ontbyt wat my maag vol gehou het vir die hele dag. Dit was great.

Lamarique's response

Hi Michelle,
Baie dankie vir die mooi woorde en gradeering.
Dit was 'n plesier om jou te akkommodeer. Hoop om jou weer te kan akkommodeer.

Beste groete

Lamarique
Ilze W - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze W
With spouse/partner

Vriendelik, skoon, heerlike kos. Jou huis weg van jou eie huis.

Skoon en netjiese verblyf. Die eienaars gaan uit hul pad om dit vir 'n mens lekker te maak voel. Kos is fantasties. En hul het selfs die kamer mooi gemaak en nog sjokolade en sjampanje en rose in die kamer gesit vir my verjaarsdag teen geen ekstra koste nie. Tot koffie in die bed gekry! Sal Lamarique aanbeveel en definitief weer daarheen gaan bly.

Heinrich W - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich W
On business

Friendly, peaceful, supporting.

What a wonderful privilege to be part of thisse hosts' home for 2 days.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike, rustig, ondersteunend.

Wat 'n wonderlike voorreg om deel van hierdie gasheer en gasvrou se houshouding te kon word vir twee dae.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lamarique's response

Baie dankie vir jou mooi woorde. Dit was vir ons ook 'n voorreg om jou as gas te he.
Tot volgende keer.

Groete.

Lamarique
Monique K - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique K
On business

Fantastiese blyplek met fantastiese diens!

Werknemer is met warmte en vriendelikheid verwelkom. Geriewe was skoon en netjies. Baie dankie.

Lamarique's response

Goeiedag Monique,

Baie dankie vir die mooi woorde. Ek is bly om te hoor dat alles reg was.

Groete,
Marika

Lamarique
Chris. O. G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris. O. G
Individual traveler

Lovely.

Lamarique's host and hostess are great. I thoroughly enjoyed them. Well done.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Lamarique se gasheer en gasvrou is puik. Ek het hul terdeë geniet. Welgedaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Diana V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Diana V
With friends

Gemaklik en veilig.

Gasvrye eienaars wat 'n heerlike ontbyt bedien het. Kamers was stylvol gemeubileer en uiters netjies.

Lamarique's response

Diana julle groep was baie gemaklik en het dadelik ingeskakel en met ons gekommunikeer.
Die kamers was uiter netjies gelaat. Dit was en sal 'n plesier wees om julle weer te huisves.
Ek kan julle beslis aanbeveel as gaste.

Lamarique
Ronald M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronald M
With spouse/partner

Ons as 'n gesin het die gasvryheid baie geniet.

Ons was baie hartlik ontvang. Die gasvrou Marika, het baie moeite gedoen om te verseker, ons het alles wat ons nodig het vir ons verblyf.

Lamarique's response

Goeiedag Ronald,

Baie dankie vir die goeie woorde. Ek is bly om te hoor dat julle tevrede was en hoop om julle weer te kan huisves.

Groete,
Marika

Lamarique
Theresa J - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa J
Individual traveler

Soveel meer as wat ek voor kon gehoop het!

Die warmte waarmee 'n mens ontvang word is konstant deel van jou verblyf by Lamarique. Dit voel nie of jy besoek en oorslaap nie, dit voel asof jy gaan kuier by goeie vriende. Die kos is absoluut uitstekend en Marika het soveel moeite gedoen om my te akkommodeer. Leon en Marika is warm, opregte en pragtige mense. Die decor van die kamers en die hele huis is smaakvol, uniek en pragtig. Dit was vir my eintlik hartseer om te vertrek. Baie dankie, Leon & Marika!

Lamarique's response

Theresa, ek waardeer hierdie pragtige resensie.
Dit is vir my baie belangrik dat my gaste volle waarde vir self en geld kry.
Theresa, as 'n gas kan ook aanbeveel word. Sy komunikeer baie gemaklik en wys waardeering vir als wat vir haar gedoen word.
Ek hoop om jou weer te kan huisves in die toekoms.

Lamarique
Berna W - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Berna W
With spouse/partner

So 'n pragtige plek, die eienaars is lieflik en die ontbyt was uit die boeke!

Sien sterre.

Lamarique's response

Baie Dankie vir die mooi resensie. Ek waardeer die uiters.
Berna en Gary is stunning gaste!
Baie vriendelike en baie netjies die kamer gelaat.
Ek sal hulle enige tyd aanbevel as gaste bty ander instansies.
Groete,
Marika

Lamarique
Ricky N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ricky N
Individual traveler

Ek het lekkegeslaap!

Die eienaars is baie gasvry, maak die lekkerste kos en kyk mooi na hulle gaste. My kamer was pragtig versier en het als gehad wat nodig is om gemaklik te bly.

Lamarique's response

Hi Ricky
Baie dankie vir die mooi woorde en resensie.
Dit was vir my 'n groot plesier om jou as 'n gas te hê. Dit is vir my lekker as my gaste spontaan is en deel van die huis word.
Ek hoop ek sal jou weer kan huisves in die toekoms.
Baie groete
Marika

Lamarique
Irma S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Irma S

Absolutely awesome.

It was the first time ever that I saw my name on a board that welcomed me and then I saw my name on TV to welcome me - awesome. The room was absolutely beautiful with everything we needed. The "stoepie" outside our room was just the place to enjoy our cold pizza from the box (our personal choice) and drink wine while listening and watching the birds in the garden. The bathroom was clean, the water hot, the towels fresh. After a good night's rest we were treated to an amazing breakfast and good conversation with our hosts, Marika and Leon. I will definitely stay there again.

Lamarique's response

Hi Irma,
Thank you for the kind words. It was a pleasure hosting you and your niece. I look forward to hosting you again in the near future.
Best regards,
Marika

Lamarique
Willie N - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie N
On business

The owners are hospitable and friendly, had a lovely stay.

Very nice and peaceful stay, good food and facilities, very neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eienaars is baie gasvry en vriendelik, aangename verblyf gehad.

Baie lekker en rustige verblyf, goeie kos en geriewe, baie netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lamarique's response

Hi Willie
Baie dankie vir jou resensie en jou ondersteuning.
Dit was vir my net 'n plesier om jou te huisves. Ek hoop dat ons jou weer sal kan akkommodeer.
Groete
Marika

Lamarique
Rizwana W - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rizwana W
On business

What a treat!

Really enjoyed my stay. Felt like I was on vacation for one night. I was spoiled in style. Marika is so friendly and the room so beautifully furnished. Would recommend Lamarique to everyone. Thank you for the delicious food and wonderful treat. Hope to see you again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker bederf!

Ek het so lekker gebly. Dit het gevoel of ek op vakansie was vir 'n aand. Ek is so lekker bederf in styl. Marika is so vriendelik en die huis en kamer is so mooi gemeubeleer. Ek sal Lamarique vir almal aanbeveel. Baie dankie vir die lekker kos en heerlike bederf. Hoop ek sien julle weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lamarique's response

Hi Rizwana,
Baie dankie vir jou terugvoer. Ek waardeer dit opreg. Dit is altyd goed om te weet dat alles vir my gas reg was/is.
Ek vertrou dat jy weer Witbank toe gaan kom en dit sal vir my 'n groot eer wees om jou weer te kan akkommedeer en bederf.
Groete,
Marika

Lamarique
Phillip E - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Phillip E
Family with teenagers

Very friendly host and service excellent overall.

My lady friend and her 2 kids stayed there. They were very happy with the service and accommodation. They also enjoyed the breakfast a lot. I/we will definitely recommend Lamarique in the future. Thank you Leon and team.

Lamarique's response

Hi Phillip,
Baie dankie vir jou terugvoer. Dit word hoog op prys gestel.
Ek is bly om te hoor dat almal gelukkig was en dat julle ons weer sal ondersteun.
Tot ons weer sien.
Groete,
Marika

Lamarique
From R570
per night (for 2 people)
From R570
per night (for 2 people)
From R570
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 12 Bester Street, Del Judor 1, Emalahleni, 1034, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGY5OTdhMDVlLWQzN2ItNGMxYi05ZDIzLTVhMTc0ODRhYWI3ZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R570  per night (for 2 people) 20 5 1 5 12 Bester Street Del Judor 1 1034 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-18:00 09:00 -25.893415 29.234038
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!