Tzaneen Accommodation at Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge | TravelGround
+25

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge

Review Summary

4.1 out of 5from 160 reviews for Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Cleanliness
3.9/5
Service
4.1/5
Location
4.6/5
Safety
4.2/5
Value for money
3.9/5
Elias K - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elias K
With spouse/partner

Tranquility, peaceful and restful haven.

What a pleasant environment, especially for a mature couple from a rat race Gauteng place.

Henry B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henry B
Family with young children

Was baie lekker en rustig.

Mooi natuur en heerlike kuierplek.

Izak V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Izak V
With spouse/partner

Baie lekker het dit geniet.

Wel ons het dit baie geniet, was twee keer daar in vier maande se tyd.

Hans C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Hans C
With spouse/partner

Glad nie aangenaam nie.

Die lodge is afgeleef. Die meubels en toerusting is van 'n baie swak gehalte. Die restaurant is heel goed. Die diens was baie goed en die kos aanvaarbaar. Hierdie blyplek is definitief een om te vermy en behoort glad nie 'n keuse op die webtuiste te wees nie.

Ane M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ane M
With spouse/partner

Very cute and comfortable place to stay!

The cottages are very cute and comfortable with everything you need for a quick weekend getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie oulike en gerieflike plek om by te bly!

Die huisies is baie oulik en gerieflik met alles wat jy nodig het vir 'n vinnige naweekwegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Picwat Partnership V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Picwat Partnership V
With spouse/partner

Magoebaskloof Ruskamp was 'n verfrissende lafenis vir ons na 'n lang en uitputtende reis.

Ontvangs is verwelkomend, huisvesting in rondawel is goed. Restaurant-bediening is spesiaal, kos is heerlik en porsies is ruim. Tuin is pragtig en goedversorg, die mis na die nag se ligte reën spokiesagtig. Die apies wat dadels onder die bome kom optel het, was baie skugter, geensins 'n oorlas soos soms gebeur nie.

Euphemia V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Euphemia V
With spouse/partner

Netjies en rustig.

Die diens was puik. Personeel baie vriendelik. Restaurant se kos is heerlik.

Johan V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
Individual traveler

Neat. Friendly.

Highly recommended because of neat accommodation and friendly staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies. Vriendelik.

Word sterk aanbeveel weens netjiese verblyf en vriendelike personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Berbera S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Berbera S
With spouse/partner

Great value for money. Beautiful environment!

We attended a wedding on Saturday, Sept. 7, 2019 at Edens Gate, but stayed at Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge. The accommodation was very nice. Quiet beautiful area. The 2-bedroom self-catering unit was very clean and tidy. As far as our needs were concerned, we were very satisfied and good value for money. Very friendly staff. We boldly recommend Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir geld. Pragtige omgewing!

Ons het 'n troue bygewoon op Saterdag 7 Sept 2019 by Edens Gate, maar oorgebly by Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge. Die verblyf was baie lekker. Rustige pragtige omgewing. Die 2-slaapkamer selfsorgeenheid was baie skoon en netjies. Wat ons behoeftes aanbetref het was ons baie tevrede en goeie waarde vir geld. Baie vriendelike personeel. Ons beveel Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge met vrymoedigheid aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sonja K - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sonja K
With spouse/partner

Quiet. Very neat and all very helpful.

Would definitely recommend Magoebaskloof for a weekend getaway, linen neat, clean and staff very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig. Baie netjies en almal baie behulpsaam.

Sal vir seker Magoebaskloof aanbeveel vir 'n naweekwegbreek, linne netjies, skoon en personeel baie behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leon V
With spouse/partner

Fantastiese bestemming in die berge!

'n Pragtige vakansie-oord om 'n naweek of langer te geniet. Uitstekende restaurant en kroeggeriewe met baie goeie diens. Chalet dienste ook uitstekend. 'n Moet om te probeer!

Dirk C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk C
With friends

Overnight.

Beautiful area. Nice chalets, well equipped and clean. Secure parking. Would definitely recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oornag.

Pragtige area. Oulike chalets, goed toegerus en skoon. Veilige parkering. Sal beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marjonette H - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marjonette H
With spouse/partner

A piece of paradise.

Very neat accommodation, peaceful atmosphere and friendly staff. Kitchen well equipped, bathroom clean. Had a great stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Stukkie paradys.

Baie netjiese akkommodasie, rustige atmosfeer en vriendelike personeel. Kombuisies is goed toegerus, badkamers silwerskoon. Het heerlik geslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Marjonette,

Baie dankie vir u ongelooflike resensie. Kom kuier asb. gou weer.

Beste groete,
Bestuur - Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Jaco J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jaco J
With spouse/partner

The venue is awesome.

The unit could have been more comfortable comparing to similar venues we have been to. DStv channels not according to need of sports enthusiasts and not even a signal. I have been in better units for same price. Venue is awesome.

Veronica K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Veronica K
Family with teenagers

Ons het baie gerieflik gebly.

Die restaurant was absoluut fantasties. Die chalet netjies en skoon met n baie gemaklike bed. Rustige, stil omgewing.

Marie S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie S
With spouse/partner

Was fantastic!

Will definitely stay at Magoebaskloof Rest Camp again and definitely recommend it to friends. Staff are friendly, helpful and our chalet was neat and clean. Beautiful resort!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was fantasties!

Sal definitief weer by Magoebaskloof Ruskamp oornag en dit definitief vir vriende aanbeveel. Personeel is vriendelik, behulpsaam en ons chalet was netjies en skoon. Pragtige oord!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jared B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jared B
With spouse/partner

Location is absolutely beautiful, and my dogs loved it.

Highly recommended.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Good day Jared,

Thank you so much for your awesome review following your stay with us. We appreciate your heartwarming words and look forward to accommodating you soon again.

Kind regards,
Staff and Management - Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Hennie L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hennie L
With spouse/partner

Nice and peaceful stay.

Receptionist and staff were friendly and helpful. Even flowers in the room. Need to replace the stove and add channel 201.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename en rustige tyd gehad.

Ontvangsdame en personeel baie vriendelik en hulpvaardig, selfs blomme in kamer. Sal stoof moet vervang en miskien kanaal 201 opsie vir rugby.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Salomien L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salomien L
With spouse/partner

Wonderlik.

Dit is 'n baie mooi natuurskap hoe die eenhede geplaas is en baie rustig.

Amanda S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda S
With spouse/partner

Gerieflik en bekostigbaar.

Baie goed geleë. Bekostigbaar en baie netjies.

Dewald D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dewald D
With spouse/partner

Quiet.

Enjoyed it a lot. Had to stay there for a wedding.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Het dit vreeslik geniet. Moes daar bly vir 'n troue.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jana V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana V
With spouse/partner

Heerlike verblyf, sentraal geleë en verbasend ruim vir die kleinste eenheid beskikbaar.

Wat 'n heerlike naweek-wegbreek by Magoebaskloof Ruskamp / The Mountain Lodge! Alhoewel ons die kleinste selfsorg-eenheid gehad het, was dit verbasend ruim, perfek vir ons behoeftes. Dis ook heerlik sentraal geleë in die Magoebaskloof, baie naby aan die Swartbos-staproete en naby genoeg aan die Debageni watervalle. Vriendelike ontvangs en behulpsame sekuriteitswagte. Ons sal weer daar bly en dit vir seker aanbeveel.

Braam V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Braam V
With spouse/partner

Vuil en gebreekte toilette.

Die plek is vuil die restaurant het die helfde van die kos nie en die toilet het nie 'n sitplek op nie. Hulle laundry afdeling se vir almal hulle is te besig, bring die klere op 'n volgende dag terug, net om dieselfde verskoning te hoor.

Roelf H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roelf H
With spouse/partner

Dit was baie lekker, jammer net te kort.

Die uitsig is asemrowend, en ons het lekker uitgerus.

Quintus B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Quintus B
Family with young children

Te veel skuinstes.

Te veel skuinstes vir klein kinders, die stoep is hoog en gevaarlik.

Johan V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
Individual traveler

Wonderlike ervaring.

Aangename en vriendelike ontvangs en verblyf.

Nichelle S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nichelle S
Family with young children

Waarde vir geld.

Ruim rondawel, netjies ingerig. Alles wat jy nodig het. Daar is baie om te doen. Die eienaar doen baie moeite. Skoonmaker is by die prys ingesluit wat 'n bonus was wat ons nie verwag het nie. Baie mooi pub met verskriklike mooi uitsig op berge. Regtig die moeite werd.

Mimmie  - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mimmie
With spouse/partner

Friendly service, recommended at any time. Just bring your own candles for when the power is down.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike diens, sal enige tyd aanbeveel. Bring net jou eie kerse vir as die krag af is.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tebatso R - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tebatso R
Individual traveler

Peaceful and quiet with a beautiful backdrop.

It was a peaceful, beautiful and quiet time. The chalets are decent and clean and the restaurant also has a decent variety of food.

Johannes S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Johannes S
With friends

Sheets unfortunatly had fishmoths & bedbugs, otherwise the meals were good.

See stars.

Annemarie V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annemarie V
With spouse/partner

Very nice and quiet between the valley.

Will definitely go back and recommend to anyone. There is a nice swimming pool, snooker table, trampoline, jungle gym, putt-putt and the restaurant makes very nice food.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en rustig tussen die kloof.

Sal definitief weer wil teruggaan en sal enige iemand aanbeveel. Daar is 'n lekker swembad, snoekertafel, trampolien, klimraam, putt-putt en die restaurant maak baie lekker kos.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dawnevin S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dawnevin S
Family with young children

Was baie lekker en gerieflik.

Was lekker naby aan die venue waar die troue was. Personeel was altyd vriendelik en hulpvaardig.

Jaco V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jaco V
Family with young children

Baie rustig.

Die plek was netjies en mense was baie hulpvaardig. Van die publieke geboue het aandag nodig en die Game Room was nie in 'n goeie toestand nie. Die kos was lekker. Dit is nie regtig 'n plek waar jy jou kinders kan besig hou vir dae nie. Dit was baie rustig daar.

Louise S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louise S

Redelik bekostigbaar, pragtige omgewing.

Die lodge en chalets was skoon en netjies, personeel behulpsaam. Die restaurant op die perseel se etes was lekker, maar die diens baie stadig en glad nie bevredigend nie. Ons sal nie weer die restaurant besoek nie.

Tracy K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tracy K
Family with teenagers

Very peaceful and cosy.

We just took a quick break. The rooms were neat, but would have preferred a shower over a bathtub. There were pieces of glass on the stairs at the front door and the coach is broken unfortunately. The area is beautiful. Good value for money. It was neat and clean inside. Will stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en gesellig.

Ons het net 'n vinnige wegbreek gemaak. Kamers baie netjies, sou 'n stort bo 'n bad verkies het. Daar was stukkies glas op die trappies by die voordeur en die rusbank ongelukkig stukkend. Baie mooi omgewing. Goeie waarde vir geld. Binne was dit mooi netjies en skoon. Sal weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ansie S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansie S
With spouse/partner

Ons het baie lekker geslaap. Hoewel ons net vir een nag daar was, is ons baie tevrede.

Die plek was baie netjies en skoon. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Dit is baie rustig en die natuur is asemrowend.

Quintun Y - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Quintun Y
Family with young children

Totally awesome place

I'm impressed by the place, service was excellent and friendly staff always willing to assist. Had an awesome stay and will definitely go back again. Real value for your money.

Willem K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Willem K
With spouse/partner

Bungalow slightly primitive. Pan had to be replaced, outside braai grid not usable.

See stars.

Sebastian S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sebastian S
With spouse/partner

Baie netjies en rustige vakansie gewees.

Enigste problem was dat daar nie 'n stort in die eenheid was nie. Middeljarige en ouer mense kan nie in die bad sit nie.

Sue J - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sue J
With friends

Fantasties. Die personeel is absoluut so hulpvaardig en is bereid om te help met enige iets.

Ons was daar in 'n groep. Dit was seker die beste plek waar ons nog gebly het. Die ligging is perfek. Die personeel en Jacques was ongelooflik hulpvaardig en vriendelik.

Lourens D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lourens D
Family with young children

Easy, affordable and neat.

We had a short stay, but it was enjoyable and very quaint. Enjoyed a braai outside and it felt like a holiday destination.

Ansie B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ansie B
With spouse/partner

Puik.

Sal enige tyd weer gaan. Vars blommetjies op tafel het ons tuis laat voel. Als was skoon en netjies.

Sp R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sp R
Family with young children

Relaxing, comfortable and great.

It was a pleasant experience. Accommodation was reasonable in a beautiful environment. Looking forward to go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspanne, gerieflik en baie lekker.

Dit was 'n aangename ondervinding en 'n lekker ervaring. Verblyf was billik in 'n pragtige omgewing. Sien daarna uit om terug te keer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mirna M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mirna M
Individual traveler

Netjiese en goed ingerigte verblyf.

Baie dankie vir die wonderlike voorreg om tussen die mooiste heuwels te kon wakker word na 'n heerlike troue van 'n vriend naby die Magoebaskloof Ruskamp op die 7 Julie 2018. Die chalet was heeltemal goed ingerig. Ek het heerlik geslaap en die chalet was skoon en verwelkomend met paslike dekor. Ek het egter een verleentheid in die gesig gestaar met die dat by bespreking het my betaling volgens die bevestiging ontbyt ingesluit. Ek moes egter dat vriende vir my my ontbyt betaal omdat dit nie volgens die ontbytlokaal ingesluit was nie. Dit was 'n redelike verleentheid en ek kon dit nie daar uitsorteer sonder om 'n groter verleentheid vir myself te veroorsaak nie. Ek het besluit om dit te noem in my resensie, aangesien dit 'n volgende kliënt kan voorberei.

Alida V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alida V
Family with young children

More than enough.

Beautiful view. Enough entertainment for the family.

Barend D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Barend D
With friends

Fantastiese kliëntediens en blyplek wat daarby pas.

Diens was werklik fantasties. Die plekkie was skoon en baie oulik.

Cecilia K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cecilia K
Family with young children

Excellent value for money!

We had a wonderful stay at Blue Cottages. The staff are all very friendly and helpful. Everything you need under one roof. And the surroundings are absolute beautiful! We will definitely stay over again, should we be in the area. Thanks.

Malose K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malose K
With spouse/partner

Very scenic and breathtaking. A wonderful area for a little time out.

Amazing views and so on. It was awesome.

Rene D - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene D
Family with teenagers

Vriendelike diens.

Ek al voorheen by Magoebaskloof ruskamp oornag. Die diens was vriendelik en flink. Die chalet waar ek gebly het was netjies, maar in die dak was daar muise. Ek sal weer daar bespreek.

Frik S - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Frik S

Uitstekend, netjies, waarde vir geld.

Baie netjiese plek met klantvriendelike personeel wat onmiddelik aandag gee aan enige versoeke of navrae. Restaurant is uitstekend en daar is baie te doen vir kinders. Het dit baie geniet en sal weer van die plek gebruik maak. Lekker sentraal geleë om die hele omgewing te besoek. Wat 'n pragtige plek met uitsigte oor die berge en klowe.

Annalene D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annalene D
Family with teenagers

Awesome.

It was unbelievably peaceful and you can forget about the city's hustle and bustle. Fantastic place to relax.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome.

Dit is ongelooflik rustig en mens kan behoorlik vergeet van die gejaagde stadslewe. Fantasiese plek net om te ontspan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Petrus F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petrus F
With spouse/partner

Veilig, rustig, vriendelike mense, baie lekker plek om af te saal.

Baie mooi plek, mooi natuur, ideaal om te gaan rus en swembad altyd skoon, ablusiegeriewe puik. Probleem is net kampeerareas baie nat en modderig maar nog steeds sal ek enige tyd weer kom. Dankie vir 'n wonderlike voorreg om daar te kon wees.

Hendrik M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hendrik M
Family with teenagers

Dit was aangenaam gewees.

Dit was baie mooi skoon en netjies die enigste kritiek is dat die eenheid wat ons in was 'n elektriese probleem het. Het dit ook aan ontvangs gerapporteer.

Willem S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willem S
With spouse/partner

Heerlik ontspan in die mooie natuurskoon.

Natuurskoon wonderlik. Goed geleë in die klowe van Magoebaskloof. Vriendelike en hulpvaardige personeel. Ablusie geriewe kan asb meer as een keer per dag skoongemaak word. Rustige omgewing. Baie om te doen in Haenertsburg/Tzaneen omgewing.

Bertie F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bertie F
With spouse/partner

Awesome!

Die staff is baie vriendelik en behulpsaam. Prentjiemooi!

Euzelle O - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Euzelle O
With spouse/partner

Skoon, netjies en gerieflik.

Het baie lekker gebly. Vriendelike, gasvrye ontvangs. Kamer was skoon, netjies en gerieflik. Sal definitief weer daar gaan bly.

Danie W - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie W
With friends

Dit was 'n absolute heerlike oornag kuiertjie.

Van ons aankoms tot ons vertrek was alles goed gereël en absoluut heerlik. Die kos was van bostaande gehalte en komplimente aan die chef en al die staf.

Justin H - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Justin H
With spouse/partner

Lekker, mooi.

Die restaurant was veral lekker. Die uitsig is beeldskoon.

Donald W - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Donald W
Family with teenagers

Vriendelike diens en baie rustig.

Personeel is baie vriendelik and die uitsig oor die berge is baie mooi in die oggend as die mis oor hulle lê soos ’n kombers

Elma O - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elma O
Family with teenagers

Ons verblyf was heerlik.

Die plek is pragtig en die natuurskoon prentjiemooi. Baie dankie vir heerlike 2 dae.

Charmaine B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Charmaine B
With spouse/partner

Nie aan my verwagtinge voldoen nie.

Instandhouding van oord moet aandag kry.

Hennie G - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Hennie G
With spouse/partner

Amazingly beautiful environment.

Staff are friendly and very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende mooi omgewing.

Persooneel is vriendelik en uiters behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Mountain Lodge. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words.

Thank you for taking the time to write such a positive review, we appreciate it a lot.

We do hope to see you return in the near future and come and visit us again.

Best regards,
Staff and management
Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Nicolaas S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolaas S
With spouse/partner

Lekker rondawels in die kloof.

Die Magoebaskloof Ruskamp is reg in die middel van die kloof - as jy nie mooi kyk nie sal jy verby ry aangesien dit op `n skerp draai sit. Dit is `n netjiese plek, goed bestuur, die diens is baie goed en die personeel vriendelik. Uitstekende ligging, naby aan die Debegeni-waterval en verskeie ander plekkies om te sien, soos The Wheelbarrow, Haenertsburg (met sy restaurantjies en winkeltjies) ens. Die oord is goed ingerig en netjies. Goeie waarde vir geld.

Paul V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul V
With friends

Uitstekende diens, netjies en skoon!

Netjiese verblyf, goeie diens, goed geleë - sal enige tyd weer daarvan gebruik maak!

Farhad A - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Farhad A
Family with teenagers

Was a great weekend with small problems.

Place has an awesome view, people all are great just small things put people off is like the shower for example needs attention asap and place needs an AC not a fan.

Jo Anne R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jo Anne R
With spouse/partner

Aangenaam.

Baie mooi plek. Ligging is uitstekend, hoef nie ver van roete af te gaan nie.

Mechelle D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mechelle D
Family with teenagers

Baie lekker familievakansie, daar is baie om te doen en te sien in en om die lodge.

Sal vir seker weer daar gaan bly. Net 1 ding: Die Games-kamer kort aandag.

Peter L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Peter L
With spouse/partner

Enjoyable and rustic.

Although older chalets, they are functional and clean. Lovely setting in a beautiful area with well-maintained gardens. Restaurant offers a good selection with friendly staff in attendance.

Bianca N - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Bianca N
With spouse/partner

Sleg

Daar was nie seep in die kamer nie en ook nie koffie nie en ons het nie ontbyt gekry nie.

Wayne C - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wayne C
On business

Excellent location and good value for money.

We stayed overnight and really enjoyed The Mountain Lodge. We had bed and breakfast booked but the supper on offer was superb and not overpriced.

Jannie V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jannie V
With spouse/partner

Baie lekker.

Alles wat 'n mens nodig het.

Martin P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin P
With spouse/partner

We had a nice time, divine food and outstanding service.

We had a great stay, 2 nights. Rooms were comfy and reasonably appointed, but they should think of replacing the mattresses and should do something about the cleanliness (my wife found weird hair in the bathroom). The restaurant is under the baton of Jacques and the food is delicious, also excellent service and fair prices.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Lekker kuier met uitmuntende kos en uitstekende diens.

Ons het lekker hier oorgebly vir 2 aande. Kamers is gerieflik en redelik uitgerus, maar hulle kan begin dink om die uitgeslape matrasse te vervang en bietjie meer op te let na skoonheid (My vrou het snaakse hare in die die badkamer gekry). Die restaurant onder leiding van Jacques en sy span lewer uitmuntende kos, met uitstekende diens en teen billike pryse.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest

Thank you for your honest review following your stay with us. We would like to apologize for any inconvenience you may have experienced. Please note that we take these issues very seriously and senior management have investigated the matter. We are taking every measure to improve on our accommodation and services. We hope that you will afford us the chance to win back your most valued business.


Best regards,
Staff and management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Valeri J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Valeri J
Family with teenagers

Lovely view.

Peaceful and lovely views of the mountain. Friendly service.

Jacob P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacob P
Family with young children

The lodge is neat, quiet and it is well maintained

The staff were friendly and very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die lodge is netjies, dit is stil en dit word goed in stand gehou.

Die personeel is vriendelik en hulpvaardig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Esti V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Esti V
Family with young children

Huisies is oulik ingerig!

Huisies is oulik ingerig en dit was skoon gewees. Daar is 'n swembad, springmat en putt-putt bane om kinders besig te hou. Die omgewing het ook heelwat om te doen!

Riana P - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riana P
With spouse/partner

Very neat and peaceful.

Had a good sleep and rested well.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en rustig.

Lekker geslaap en baie gerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Shawn V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shawn V
With friends

Lekker.

Goed geslaap en lekker geëet.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Hi Shawn,

Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot!

We do hope to see you return in the near future and come and visit us again

Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Shawn V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shawn V
With friends

Sommer net lekker gekuier geen klagtes van niemand nie.

Bestuur was baie tegemoetkomend, ons was 'n klomp vriende en kon onsself geniet.

Braam V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Braam V
Family with teenagers

Duur, nie baie goeie waarde vir geld.

Baie basies, te duur vir wat jy kry.

Jannie L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Jannie L
Family with teenagers

We enjoyed it but there were one or two issues.

Low water pressure. Uncomfortable, worn bed in the main bedroom. Ants are an issue in the unit. Put-put course not very good.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het dit geniet, maar een of twee probleme.

Waterdruk is laag. Hoofslaapkamer se bed was baie ongemaklik en uitgeslaap. Miere 'n probleem in die wooneenheid. Put-put baan nie baie goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest,

Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Mountain Lodge. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words.

We also acknowledge the points you have raised, as mentioned they are our highest priority at the moment and are being attended to.

Best Regards,

Magoebaskloof Mountain Lodge and Staff

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Dot S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dot S
Family with teenagers

Very peaceful in a beautiful environment.

Friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig in 'n baie mooi omgewing.

Vriendelike diens van al die personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

At G - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
At G
Family with young children

Een negatiewe opmerking. Bed se matras baie ongemaklik.

Baie mooi ligging en mooi natuur. Ontvangs baie vriendelik en gasvry.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Hi At Greyling,

Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Mountain Lodge. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words.

We also acknowledge the points you have raised, as mentioned they are our highest priority at the moment and are being attended to.

Best regards,

Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Christa D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa D
With friends

My baas se dit was baie rustig en hul het dit geniet.

Ek het die bespreking vir my baas gemaak en sy is baie gelukkig, sy se hul het haar baie goed behandel en selfs vroeër laat ingaan so natuurlik is ek baie verlig en bly.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Hi Christa,

Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot!

We do hope to see you return in the near future and come and visit us again.

Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Daleen V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Daleen V

Peaceful and beautiful.

No security gates, just single wooden door and the cleaners have keys. The rondavels area right by the main road so I think it is quite dangerous to sleep there at night without a security gate. Terrible TV channels.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en mooi.

Daar is geen veiligheidsdeure aan die enkel houtvoordeur nie en die skoonmakers het ook sleutels. Die rondawels is teen die hoofpad en ek dink dit is nogal gevaarlik om in die aand te gaan slaap sonder 'n veiligheidsdeur. TV-kanale is absoluut power.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michelle T - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle T
With spouse/partner

Lovely, friendly service, fantastic food and a very neat lodge.

I can definitely recommend this lodge, on the contrary, I already have.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik, vriendelike diens, kos is fantasties en die lodge baie netjies.

Ek sal die lodge beslis aanbeveel, inteendeel ek het al!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Hi Michelle,

Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot.

We do hope to see you return in the near future and come and visit us again

Best Regards,

Staff and Management
Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Jan S - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan S
With friends

Excellent accommodation and restaurant.

We only stayed one night - very satisfied with facilities and friendly staff.

Diff D - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Diff D
With spouse/partner

Met all needs. For business accommodation it has everything you need.

Friendly reception and the unit was clean and neat. Delicious food at the restaurant. Coffee, tea, sugar soap and shampoo not provided, unlike other accommodations. No TV remote and it is high time they upgrade to a flat screen television, and more channels. Beautiful garden.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Voldoen aan alles. Alles wat jy sou wou hê in 'n besigheids oornag fasiliteit is beskikbaar.

Die ontvangs was vriendelik en die eenheid was skoon en netjies. Die restuarant bedien lekker kos. Die gebruiklike koffie, tee, suiker, seep en sjampoe het ontbreek wat gewoonlik by soortgelyke plekke beskikbaar is. Die afwesigheid van 'n TV "remote" is onverskoonbaar en die TV kan gerus vervang word met 'n platskerm TV en gerus meer DStv-kanale soos bv. KykNet - julle spog dan dat Afrikaans oorwegend daar gepraat word. Die tuin is 'n lus vir die oog.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris D - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris D
With spouse/partner

Accommodation was excellent and convenient. The view was fantastic.

Chalet was very neat and nice to stay in. The restaurant was tops.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf plek was uitstekend en gerieflik. Die uitsig was fantasties.

Chalet was baie netjies en lekker om in te bly. Die restaurant was baie puik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Chris,

Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot! We do hope to see you return in the near future and come and visit us again.

Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Danie S - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Danie S
With spouse/partner

It is beautiful.

We had a very nice stay in the mountains, it is beautiful and the camp is beautifully equipped and breakfast was delicious. The rondavels are clean and neat and the only thing that is missing is a one or two plate stove and a braai grid.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ja dit is pragtig.

Ons het baie lekker daar gekuier in die berge, dis pragtig en die kamp is mooi ingerig en ontbyt was baie aangenaam. Die rondawels is skoon en netjies al wat kort is 'n een- of tweeplaatstoof en 'n braairooster.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest,

Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Mountain Lodge. We are delighted with the positive review and we thank you for writing such kind words.

We also acknowledge the points you have raised, as mentioned they are our highest priority at the moment and are being attended to.

Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot.

We do hope to see you return in the near future and come and visit us again

Best regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Paul V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul V
With friends

Neat, clean and pleasant, friendly reception!

Good value for money, pleasant staff. Small problems we experienced were quickly sorted out.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, skoon en aangenaam, vriendelike ontvangs!

Goeie waarde vir geld, aangename personeel. Klein probleempies wat ondervind is, is dadelik uitgesorteer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest,

Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Mountain Lodge. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words.
We appreciate it a lot.

We do hope to see you return in the near future and come and visit us again.

Best regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Mountain Lodge

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Linda B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda B
With spouse/partner

Lieflike plek vir 'n wegbreek.

Wonderlike mooi omgewing en verblyf was skoon en netjies met vriendelike personeel.

Corme V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Corme V
With spouse/partner

Peaceful, beautiful accommodation.

I would really like to thank the staff of Magoebaskloof Rest Camp. After a 3 day, 40 km walk in the area we were tired, hurt and hungry. At arrival the reception offered to bring us sandwiches and cooldrink to our chalet, which was very welcome. The sandwiches, cool drink and hot shower was heavenly. They also moved us from a room to a chalet at no extra cost so we could be close to the restaurant for dinner and didn't have to walk so far. The food was great, the service friendly and the facilities beautiful. Thank you to the staff and a special thank you to the reception who were so friendly and helpful. We will definitely see you again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en pragtige verblyf.

Graag bedank ek al die staf van Magoebaskloof Ruskamp. Na 'n 3 dag en 40 km stap in die omgewing was ons moeg, seer en honger. Met ons arrival het die ontvangs aangebied om vir ons broodtjies en koeldrank na die chalet te stuur wat oneidiglik welkom was. Die broodjies, koue koeldrank en warm stort was hemels. Hulle het ons ook van 'n kamer na 'n chalet oorgeskuif met geen ekstra kostes om ons nader aan die restaurant te boek sodat ons nie vir aandete ver hoef te loop nie. Ons kos was heerlik, die diens uiters vriendelik en die geriewe pragtig. Baie dankie aan al die staf en 'n spesiale dankie aan die ontvangs wat verskriklik oulik en vriendelik was. Ons sien julle definitief weer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Petro S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Petro S
Family with teenagers

Dit was regtig baie mooi en lekker.

Sien sterre.

Hannelie S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Hannelie S

Not to be recommended at all.

This guest house is substandard. The house's finishings aren't neat. We didn't stay for the duration of our booking and rather moved to another place. The management apparently upgraded my booking since another group booked my chalet. The bedding, towels, dishcloths, sofas and carpets dirty. The security guards were very helpful though.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Glad nie aan te beveel om in gastehuis oor te bly nie.

Die kwaliteit van die gastehuis is substandaard. Die huis is glad nie netjies en afgerond nie. Ons het nie die volle tyd gebly nie en eerder na ander verblyf geskuif. Die bestuur het my kamtig opgegradeer omdat hulle 'n ander groep in my rondawel bespreek het. Die beddegoed is vuil, die handdoeke is oud en gevlek, die kombuisvadoeke was vuil, rusbanke en matte baie vuil. Die sekuriteitspersoneel was baie behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest,
Thank you for your honest review following your stay with us. We would like to apologise for any inconvenience you may have experienced. Please note that we take these issues very seriously and senior management have investigated the matter and we are taking every measure to improve on our accommodation and services. We hope that you will afford us the chance to win back your most valued business.
Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Ian D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Ian D
On business

House is in poor condition, most of the lights are broken, had a nice meal at the restaurant.

I took a guest from Germany with me on a business trip. Was very disappointed with the house - it needs a lot of attention. Would not stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Huisie in swak toestand - geen handdoeke, meeste gloeilampe stukkend, lekker geëet by restaurant.

Ek het 'n gas uit Duitsland saam geneem op besigheidstoer. Was baie teleurgesteld met die huisie - dit kort baie aandag. Sal nie weer daar oornag nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest Thank you for your honest review following your stay with us. We would like to apologise for any inconvenience you may have experienced. Please note that we take these issues very seriously and senior management have investigated the matter and we are taking every measure to improve on our accommodation and services. We hope that you will afford us the chance to win back your most valued business. Best Regards, Staff and Management Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Gerald W - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerald W
With spouse/partner

Peaceful and quiet, beautiful gardens.

With the easy booking and payment through LekkeSlaap, the friendly reception at Magoebaskloof, the well furnished unit and the beautiful nature, we would always stay here again. Thank you for the owner who arranged the umbrella very quickly when it started to rain for our braai.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en stil, pragtige tuine.

Met die maklike bespreking en betaling deur LekkeSlaap, die vriendelike ontvangs by Magoebaskloof, die goed ingerigte rondawel en pragtige natuur, sal ons altyd weer hier bly. Dankie vir die eienaar wat baie vinnig die sambreel gereël het toe dit begin reën het vir ons braai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Ruskamp. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words! Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot! We do hope to see you return in the near future and come and visit us again Best Regards, Staff and Management Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Marna M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marna M
With spouse/partner

'n Baie aangename ondervinding met vriendelike diens.

Magoebaskloof Ruskamp is baie goed geleë en baie skoon en netjiese verblyf. Ons het die heerlikste kos geëet in Haenetsburg, definitief elke sent werd!

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Ruskamp. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words!

We also acknowledge the points you have raised, as mentioned they are our highest priority at the moment and are being attended to.

Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot!

We do hope to see you return in the near future and come and visit us again

Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Christo B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Christo B
With friends

Wat sal mens nou sê.

Dagbestuur vriendelik en aangenaam. Het plan gemaak om behulpsaam te wees met die knaende kragonderbrekings. Nagpersoneel beslis nie Afrikaans nie. Eerste aand en toe hele verblyf is versuur deur geraasmakers. Oord bestuur en sekuriteit kon niks aangaande die situasie doen nie. Uiters swak. Vier oproepe is gemaak om te kla. Elke slag in Engels gedoen. (Het onveilig gevoel. dus die 1 punt vir veiligheid.) Tuinafval en bourommel is sigbaar. Bo blink en onder stink of hoe is die gesegde nou weer?

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Christo,

Thank you for your honest and kind review following your time with us.
Your compliments are deeply appreciated.

We also acknowledge the points you have raised, as mentioned they are our highest priority at the moment and are being attended to.

Thank you for bringing this to our attention. We thank you once again and we hope to see you soon.


Best Regards.
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Frik T - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Frik T
With spouse/partner

Disappointing.

Went without electricity the whole weekend in a self-catering unit due to bad weather. They could've at least offered us free dinner, seeing that they had insufficient power supply.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstellend.

Heel naweek in 'n selfsorgeenheid sonder krag a.g.v. die weer. Hulle kon ten minste 'n gratis aandete aangebied het aangesien hul nie voldoende kragtoevoer gehad het nie. Voel effens ingedoen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest
Thank you for your honest review following your stay with us. We would like to apologise for any inconvenience you may have experienced. Please note that we take these issues very seriously and senior management have investigated the matter and we are taking every measure to improve on our accommodation and services. We hope that you will afford us the chance to win back your most valued business.
Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Amanda W - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Amanda W

Disappointing.

8-sleeper guesthouse looks like it's from the 70s. Definitely needs an upgrade. Felt like we stepped into an old age home full of mothballs. Went without electricity the whole night and the next morning, and no candles were available. Definitely not worth the money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstellend.

8-slaapplek gastehuis lyk of die uit die 70's dateer. Het beslis 'n upgrade nodig. Het gevoel of ons in 'n oumens-huis vol motbolle inloop. Heel aand en volgende oggend sonder krag gesit en geen kerse was te vinde nie. Beslis nie waarde vir geld nie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest
Thank you for your honest review following your stay with us. We would like to apologise for any inconvenience you may have experienced. Please note that we take these issues very seriously and senior management have investigated the matter and we are taking every measure to improve on our accommodation and services. We hope that you will afford us the chance to win back your most valued business.
Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Mariana S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mariana S
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld, gerieflik, netjies en skoon.

Padgeraas is bietjie lastig. Ons sal weer daar bly.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Ruskamp. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words!
Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot!
We do hope to see you return in the near future and come and visit us again
Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Linda H - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Linda H

Slept over for a tournament in Tzaneen.

Very nice stay. Upgraded unit looks very nice. Looking forward to visit the place after everything has been upgraded and improved. But had a nice time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oorgeslaap om toernooi te speel in Tzaneen.

Baie lekker gebly, die opgeknapte rondawels lyk baie mooi. Sien uit daarna om die plek te besoek nadat alles opgeknap en verbeter is, maar het baie lekker gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest,
Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Ruskamp. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words!
We also acknowledge the points you have raised, as mentioned they are our highest priority at the moment and are being attended to.
Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot!
We do hope to see you return in the near future and come and visit us again.
Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Martha C.e P - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Martha C.e P
With spouse/partner

Baie lekker!

Die deur van die rondawel onder kon nie inhaak of sluit nie.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest,
Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Ruskamp. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words!
We also acknowledge the points you have raised, as mentioned they are our highest priority at the moment and are being attended to.
Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot!
We do hope to see you return in the near future and come and visit us again.
Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Mieke S - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mieke S
With spouse/partner

Baie mooi plekkie.

Rondawel nie so netjies nie.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest,
Thank you for the awesome review of Magoebaskloof Ruskamp. We are delighted with the positive review and thank you for writing such kind words!
We also acknowledge the points you have raised, as mentioned they are our highest priority at the moment and are being attended to.
Thank you for taking the time to write such a positive review. We appreciate it a lot!
We do hope to see you return in the near future and come and visit us again.
Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Salome B - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Salome B
With spouse/partner

Nie wat ons verwag het nie.

Waaiers in die kamers het so geraas dat mens nie kon slaap nie. Die bank in die sitkamer was vreeslik ongemaklik en hard.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Dear Guest
Thank you for your honest review following your stay with us. We would like to apologise for any inconvenience you may have experienced. Please note that we take these issues very seriously and senior management have investigated the matter and we are taking every measure to improve on our accommodation and services. We hope that you will afford us the chance to win back your most valued business.
Best Regards,
Staff and Management
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Anna D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Anna D
With spouse/partner

Bietjie klein, maar die kos is heerlik.

Die 2 slaapkamer eenheid bied beperkte ruimte vir 3 volwassenes wat deel. Die verblyf het nie werklik aan ons verwagtinge voldoen nie. Die kos was egter wonderlik.

Anita G - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita G
With spouse/partner

Eenslaapkamer rondawel.

Baie rustige atmosfeer. Pragtige omgewing, netjies en skoon.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Good day Anita,

Thank you so much for your review. We are glad you enjoyed your stay at Magoebaskloof Ruskamp. We hope to be accommodating you again in the near future.

Best Regards,
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Leon H - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Leon H
With spouse/partner

Een nag.

Ons was nie beïndruk nie. Pragtige ligging maar die verblyf is oudmodies. Ek kan nie sien hoe enige iemand meer as een nag daar kan bly nie.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Good day Leon,

Thank you for your feedback, any feedback is good feedback.
We do apologize for your experience at Magoebaskloof Ruskamp.
We are aware that our accommodation is "out dated". But rest assured we are busy upgrading all of the units to modern standards.
We hope to be accommodating you again in the near future.

Best Regards,
Magoebaskloof Ruskamp

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Rina V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Rina V
With spouse/partner

Ek sal dit aanbeveel.

Alhoewel die rondawels baie oud is en nie baie goed instandgehou word nie (dié waarin ons gebly het) het ons 'n rustige nagrus gehad nadat die bestuur bereid was om ons sonder enige probleme in 'n ander rondawel te skuif nadat 'n groep by die swembad waar ons eerste blyplek was, baie steurend geraas en harde musiek gespeel het in hulle individuele motors wat natuurlik ook met 'n oormaat drank gepaard gegaan het. Die omgewing en natuur is asemrowend mooi gewees en was goed vir die siel. Ontbyt was smaaklik en meer as genoeg. Ek sal die plek wel aanbeveel en moontlik self weer gaan, maar stel voor hulle moet dringend aandag gee aan die onderhoud en ook opknapping en bestuur moet definitief meer betrokke en sigbaar wees wanneer groepe die plek bespreek vir funksies. Die groep by die swembad het baie geraas en gedrink. Harde musiek versteur die rustigheid. Bestuur nie baie betrokke of sigbaar nie. Almal wil nie geforseerd deel wees van ander se partytjies nie. Sommiges soek juis die stilte en wil die natuur en omgewing geniet. Ek is net dankbaar daar was 'n ander rondawel verder weg van die funksie beskikbaar anders sou dit wel 'n baie onaangename ervaring kon wees.

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge's response

Good day Rina,

Thank you so much for your good review.

We are in the process of doing a whole revamp of the accommodation and facilities and will be completed mid 2016.

We always appreciate good and bad feedback as it brings attention to the matters to improve on the and helps us reach the standards we strive to achieve.

Best Regards,

Management

Magoebaskloof Ruskamp The Mountain Lodge
Lizani M - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lizani M
With friends

Heerlik gerus! Pragtige omgewing.

Goeie waarde vir geld. Dit is baie eenvoudig, die huisies het net die nodigste in. Die huisies was skoon en netjies.

Magda K - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Magda K
With spouse/partner

Swakste oornag-geriewe!

Dit was voorwaar die grootste teleurstelling ooit. Die huisvesting is onder standaard - baie oudmodies en van swak standaard. Die eenheid self, die meubels en toebehore kort 'n dringende opgradering. Die teëls langs die bad is pikswart soos die alge daar groei... Toe ons daar arriveer was daar 'n matriekgroep wat oorverdowende musiek gespeel het en die groep self was baie luidkeels. Die musiek was so hard dat die vensterrame van die eenheid aanhoudend vibreer het. Ons was ongeveer 'n halfuur daar en het toe besluit om ander verblyf te gaan soek. Gelukkig kon Magoebaskloof Oribi Hotel ons akkommodeer, anders sou ons beslis nie 'n aangename nagrus kon geniet nie. Toe ons die sleutels wou terughandig, was daar nie eers iemand by ontvangs om ons te woord te staan nie. Ek moes soek om iemand te kry en die probeer ons toe oortuig dat die lawaai nie die hele nag sou aanhou nie. Sou enige persoon dit goedsmoeds aanvaar? Hierdie fasiliteit sal verseker nie deur ons aanbeveel word nie.

Marnus S - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Marnus S
With spouse/partner

Terdeë geniet!

Ideale selfsorgverblyf in Magoebaskloof. Personeel is fantasties. Akkommodasie is silwerskoon en uitstekend toegerus. Die ligging is perfek.

Marc B - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marc B
With friends

A good en-route stop over.

Generally clean and well kept. It could do with some upgrades, but not important if one only intends to stop over.

Alma V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Alma V
Family with teenagers

Baie verwaarloos!

Die beddens staan op stene. Nie goed instandgehou nie.

Allan S - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Allan S
Family with teenagers

Die verblyf is glad nie soos geadverteer nie.

Sien die sterre.

Chris H - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris H
With friends

Uitstekende prys. Baie goeie waarde vir jou geld.

Netjiese plek met vriendelik en hulpvaardige personeel.

Ronel V - May 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Ronel V
With spouse/partner

Geriewe was pateties.

Die chalet waar ons bespreek was se stort was buite werking en het ons die volgende dag gevra om geskuif te word aangesien ek slegs kon stort weens mediese redes. Ons is die volgende dag geskuif na 'n ander chalet waarvan die TV toe buite werking is. My man is 'n groot Cheetah-ondersteuner en ons het gevra dat dit reg gestel moet word sodat hy sy rugby kon kyk, maar ons is bloot meegedeel dat die mense reeds van diens af is. 2 ure na die wedstryd kom hulle toe eers agter dat die DStv vanwaar ons ontvangs moes kry, deur die gaste afgeskakel is. Ons het dus betaal vir geriewe wat nie eens beskikbaar was nie.

Hannelie M - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hannelie M
With spouse/partner

Kort wegbreek van die haastige lewe in die stad.

Rustig verblyf met pragtige uitsig en heerlike bekostigbare etes!

Francis D - May 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Francis D
Family with teenagers

Heerlik maar lawaaierig.

Ons is 02:30 die oggend wakker geraas deur 'n klomp mans by ons deur wat probeer inkom het. Hulle het die verkeerde chalet-nommer gehad. Wie weet wat sou gebeur het as ons nie die sleutel in die deur gelos het nie! En dit met jong tienermeisies by ons en hulle 'n klomp dronk mans. Sekuriteit moet dalk bietjie opgeskerp word.

Ratna D - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Ratna D
With spouse/partner

It was good experience.

Beautiful place with nice view,clean, peace and big enough. Excellent for night stay.

Maronel L - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maronel L
Family with young children

Wonderful experience! Clean, helpful and very friendly!

What a wonderful experience. It's absolutely beautiful! I definitely recommend his place!

Werner O - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Werner O
With spouse/partner

Swak.

Ons rondawel was vuil en kort nuwe alles. Verf kom van die mure af, badkamerdeur kan nie toemaak nie, dooie spinnekoppe teen die mure en nog meer. Kan 'n goeie bestemming wees maar is nie!

Fred W - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Fred W
Individual traveler

Daar moet aandag gegee word aan kliëntediens en instandhouding.

Dit wat op die webtuiste geadverteer word moet definitief aangebied word.

Jannie B - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jannie B
With spouse/partner

Baie rustig! Die pad was bietjie smal en die stort het nie lekker gewerk nie. Diens was professioneel en behulpsaam.

Baie rustig en ideaal om vir 'n nag weg te breek uit die stadslewe!

Mari L - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Mari L
With spouse/partner

Dit was baie lekker.

Ek sal enige tyd weer hier bly. Julle kos is puik en goedkoop. Dankie vir alles ons het dit baie geniet en sal enige tyd weer so maak.

Johan J - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money