The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Portmanteau Villa | TravelGround
+25

Portmanteau Villa

25 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 25 reviews for Portmanteau Villa
Cleanliness
4.6/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Dion A - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dion A
Family with teenagers

Definitely weer. Sal dit oor en oor kan doen, want dit was die moeite werd.

Jy kan ook die natuur skoon gaan bewonder in L'Agulhas. Die verkeer is ook oop en niks onderdruk nie.

Sonia C - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonia C
With friends

Was baie aangenaam en sal enige tyd weer die plek bespreek.

Plek was baie netjies en eienaar het ons met ope arms ontvang. Als was gerieflik.

Karen R - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karen R
Family with teenagers

Baie lekker, stil area. Rudolf die gasheer, was baie vriendelik en behulpsaam.

Huis gerieflik en mooi skoon. Lekker loopafstand van die see. Net jammer daar is nie regtig privaat braai-area en wasmasjien.

Marco J - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marco J

Lovely place.

Rudolf die gasheer is die beste! Huis is baie mooi skoon.

Brandon A - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brandon A

Wonderlik en lekker om te kuier.

Alles was net lekker!

Nadia H - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia H
With friends

Asemrowende sonsondergang! Stil en rustig.

Dit was 'n ongelooflike ondervinding. Ek sal Portmanteau vir seker aanbeveel, dit was netjies, skoon. Ons het absoluut tuis gevoel met toegang tot alles wat mens by jou huis sal wil hê en soveel meer. Pragtige uitsig, maar ons gaan definitief weer daar gaan kuier. Dit was baie lekker.

Alan K - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alan K
With friends

The owner was very accommodating and friendly. We had a blast. You literally just have to bring yourself, your clothes and food.

The unit was neat, nicely clean with everything you needed. It is safe and the location is also in a quiet neighborhood. In short, it is value for money and we would love to use it again in the future. Will definitely recommend Portmanteau Villa to holidaymakers.

Rohan J - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rohan J
With spouse/partner

Baie lekker ontspannend

Na n jaar wat ons beleef het soos 2020 het almal so n lekker bederf nodig om weer perspektief te kry en wat is beter as n naweek langs die kus

Luan S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Luan S
Family with teenagers

Very nice. Quiet.

Very good service. Will use it again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker. Rustig.

Baie goeie diens. Sal weer dit gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Logan J - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Logan J

Rustigheid waarna jy soek.

Ons het dit geniet by Portmanteau as jy uit die stad uit wil kom vir rustigheid is dit die plek. Die huis is baie netjies en die view uit die kamers uit is perfek. Rudolf is uitstekend, baie goeie verwelkoming.

Edwinah M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edwinah M
Family with young children

Dit was perfek en baie rustig, net wat ons nodig gehad het.

Hierdie bly plek is perfek veral die see-uitsig vanuit die boonste kamer. Dit is baie rustig en veilig. Ek sal beslis weer dit bespreek.

Anusha C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Anusha C
With friends

Nice.

Lovely place, nice visit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker.

Pragtige plekkie, lekker gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joanne C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joanne C
With spouse/partner

Bale rustig, mooi plek.

Goeie ontvangs van Rudolf, plekkie baie gesellig, view is baie nice.

Audrey A - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Audrey A
With friends

Dit was fantasties.

Die plek is baie rustig, en veilig. Die gasheer was wonderlik en gasvry en ons baie welkom laat voel, en nie eenkeer gepla. Die huis is baie gerieflik en baie netjies. Alles is goed en wel, maar die bome kan getop word sodat jy die strand beter kan sien vanuit die grondkamer en voorkamervenster, dan sal die view fantasties wees.

Helen J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helen J
Family with teenagers

Rudolf was the best. Friendly and in his place.

My family and I really enjoyed it. It's so peaceful, you could just relax and be yourself. All you hear is the sound of the sea. Wonderful experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rudolf was die beste. Vriendelik en op sy plek.

Ek en my gesin het dit baie geniet. Dis so rustig, mens kon net ontspan en jou self wees. Al wat jy hoor is die gedruis van die see. Wonderlike ervaring.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

William P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
William P
With spouse/partner

Well equipped apartment, nothing short.

Very friendly people and clean, neat apartment. Safe and quiet, clean environment. Nice visit for a weekend, will recommend and will stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed ingerigte woonstel, niks kort nie.

Baie vriendelike mense en skoon, netjiese woonstel. Veilige en stil skoon omgewing. Lekker gekuier vir naweek, sal hom aanbeveel en sal weer daar tuisgaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alet K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alet K
Family with teenagers

Very spacious house.

Good accommodation with enough space. Steep stairs to the upper bedrooms, but we were warned. Host very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker ruim huis.

Goeie verblyf met genoeg ruimte. Steil trappe na die boonste slaapkamers, maar ons was gewaarsku. Gasheer baie behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lynne M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lynne M
With friends

Overall we had a good experience at this venue. There were a couple of maintenance issues which we addressed with the owner.

The beds were very comfortable!

Lizette K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Lizette K
With friends

Good location.

Beautiful view from upstairs bedroom. House needs thorough cleaning (especially kitchen) after busy season, further modernization and repairs (eg loose shelf, stove plate/oven lights and window clips). A wind-protected braai area will also be an asset.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie ligging.

Pragtige uitsig vanaf boonste slaapkamer. Huis het na besige seisoen deeglike skoonmaak (veral kombuis), verdere modernisering en herstelwerk (bv. los dakplank, plaat/oondliggies en vensterknippe) nodig. 'n Windbeskutte braaiplek sal ook 'n aanwins wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tania P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania P
Family with teenagers

It was very relaxing.

We would like to thank you for allowing us to stay in your villa. Thank you to Rudolf for his friendliness and his hospitality. This was the perfect break away for us and we would recommend this villa to all our family and friends.

Portmanteau Villa's response

Good day Tania,

Thank you for your kind words. We are very happy that you enjoyed your stay. Hope to see you again.

Kind regards
Eugene

Portmanteau Villa
Tania P - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tania P
With friends

Nice place, need a roof for braai area, very hot outside.

Just need a bit of tender care again - maybe some replacement of the cupboard, quick paint.

Portmanteau Villa's response

Hi Tania,
Thank you for your stay and review. We got 2 braai area's on the property. The one in front of the house has a small tree and a bench that you can move to be in the shade and the braai area in the back with a big tree and bench that gives plenty of shade. We are working little by little to get the house in mint condition. We are planning to repaint the house and put in new window frames in March and after that putting in tiles in the whole house. So hopefully soon the place will look brand new.
Greetings,
Eugene

Portmanteau Villa
Rozelle D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rozelle D
With spouse/partner

It was very nice and my kids enjoyed it.

We had a warm welcome when we got there. The house is neat and the view is great. I will definitely go again and I enjoyed the weekend. My child also enjoyed it as well as my partner. We are planning to go there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie lekker. My kinders het dit geniet.

Die ontvangs was goed gewees wat ons daar aankom. Die huis baie netjies, uitsig baie mooi. Ek sal beslis weer gaan, het die naweek geniet. My kind het dit geniet, asook my geliefde. Ons beplan om weer te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Portmanteau Villa's response

Dankie Rozelle, ons is baie bly julle dit geniet. Sien julle gou weer.

Portmanteau Villa
Ronel J - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel J
With spouse/partner

Lekker man, lekker

Love dit.

Portmanteau Villa's response

Dankie vir julle resensie. Ons is so bly dat julle dit geniet het. Hoop om julle gou weer te sien.

Portmanteau Villa
Lorraine R - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine R
Family with young children

Value for money. Will definitely go again.

Lovely, clean and affordable for family.

Portmanteau Villa's response

Thank you Lorraine. We are glad that you and the family enjoyed your stay. Hope to see you again.

Portmanteau Villa
Jeanne J - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanne J
Family with young children

Kon heerlik ontspan en ons het baie tuis gevoel.

Die huis is baie goed toegerus en ingerig, dit was 'n heerlike wegbreek naweek en met 'n pragtige see uitsig. Ons sal jul weer sien!

Portmanteau Villa's response

Baie dankie vir julle mooi review. Ons waardeer dit baie. Hoop om julle gou weer te sien.
Goed gaan.
Vriendelike groete,
Portmanteau

Portmanteau Villa
From R980
per night (sleeps 6)
From R980
per night (sleeps 6)
From R980
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 42 De Wall Street, Struisbaai, 7285, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAUg7LBUXnxTQmJy0eBTWXdjlVkgCKeJGa6soez8Qh8qKzLbqkuO?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R980  per night (sleeps 6) 25 5 1 5 42 De Wall Street Struisbaai 7285 Western Cape 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -34.81177029631 20.049127601558
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!