The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Portofino Guest House | TravelGround
+28

Portofino Guest House

Guest House

Review Summary

3.9 out of 5from 61 reviews for Portofino Guest House
Cleanliness
3.8/5
Service
4.0/5
Location
4.0/5
Safety
3.9/5
Value for money
3.7/5
Pottie P - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Pottie P
Individual traveler

Skokkend, teleurgestel na 800 km se reis.

Eerstens baie teleurgesteld, en my vraag is kon die webtuiste se agent my nie dalk net vooraf ingelig het dat Port Alfred oor geen water beskik nie, ek het eers die volgende oggend 2 emmers water gekry om toilet te spoel en verder gereis sonder om te stort, deure na binnegebou geraas van werkers al die oggend 6 uur en laat tot die aand voorberei vir volgende oggend, plafon in badkamer se verf dop af, beddegoed oud en matras verweer en oor algemeen oud en verweer.

Christa N - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa N
With spouse/partner

Ongelooflike gasvryheid. Lance en sy vroutjie het ons so tuis laat voel.

Gasvreiheid van Lance was ongelooflik. Ontbyt wat sy vroutjie voorberei het was besonders. Sal beslis weer daar aandoen.

Francois D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Francois D
With friends

Not what is advertised.

The place is run down and needs maintenance.

Gerda A - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Gerda A
Family with teenagers

Plek is uiters verwaarloos, tuin en instandhouding het baie aandag nodig. Die eenheid het geweldig gestink en ons moes lugverfrissers gaan koop het.

WiFi was ook nie in werking nie, ontbyt was nie ingesluit nie en ook nie as 'n opsie aanbeveel nie.

Chanrie B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Chanrie B
With spouse/partner

Not recommended to anyone! Horrible stay.

Horrible. This place is in need of more maintenance and less excuses. The deck is falling apart, the pool was unusable for the first 2 days, the bathrooms are not cleaned, no garden maintenance has happened in months, the front door of the apartment is right next to reception and the staff stand in reception and make noise all morning. Very very disappointed. This is false advertising as the place does not match the pictures on the website. Not worth the money!

Eunice E - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Eunice E
With spouse/partner

Teleurstellend.

Plek is verwaarloos. Wat geadverteer word is glad nie wat jy gebied word nie.

D/wo Pcw P - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
D/wo Pcw P
With spouse/partner

Baie verwaarloos.

Die foto's volgens die webtuiste lyk glad nie soos dit daar lyk nie. Die swembad is vuil, dis baie slordig in die tuin en die plek het regtig werk nodig.

Rene J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Rene J
Family with young children

Average.

Was nice. Reception was very nice and helpful. Room was a bit small for a family. Clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemiddeld.

As lekker. Ontvangs was baie gaaf en behulpsaam. Kamer was bietjie klein vir gesin. Skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dirk C - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk C

Oorslaap na 'n staproete.

Ons het 'n vriendelike en warm ontvangs gekry, skoon en ruim kamers. Lekker warm storte - als wat ons kon begeer na 'n 6 dag staproete. Waar probleme opgeduik het, is dit vinnig hanteer en opgelos. Sal dit aanbeveel.

Lindo V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Lindo V
With spouse/partner

Baie teleurgesteld.

Die kamer wat ons gekry het se badkamer het nie eens 'n venstertjie of extractor fan nie. Eetgerei - die kos het nog in die vurk se gapings gesit. Die dame het ons om die dek-gedeelte geneem wat pragtig was met die mooiste uitsig - ons kamer was agter in 'n nou gangetjie in waar die wassery ens was. Baie uitgesien na die 3 dae by 'n heerlike plek. Groot was ons teleurstelling. Hulle het ons laaste aand by 'n uitsig kamer laat slaap. Vanaf 11h die nag het die bure baie erg te kere gegaan. Ons het gebel, maar geen reaksie. My man het later gaan aanklop. Geen reaksie. Ons het geen nagrus die laaste aand waarna ons so uitgesien het gehad nie. Sal niemand aanbeveel om daar te gaan oornag nie.

Portofino Guest House's response

Good day Elmarie,
Thank you for staying with us. Thank you for your review and feedback, it is much appreciated.
As per our conversation at reception on the 15th of February that morning, we had explained that we were fully booked and could only move you to a new room on the 16th of February. We had also explained that all our room descriptions are provided to all the agents that do bookings with us, and sent to you in the quote as well. We are sorry to hear that you were not happy in the room that was booked and chosen by you or the agency. We do our bookings as per the guests request, that is why all our room descriptions are stated in all our emails and online. As for the noise complaint, I personally received your call at 23:34. I had attended to your call 2-3 minutes later, I went to the room to ask the guests to keep the noise down due to people having to travel early in the morning and also to take into consideration the time at that moment. They apologized and said that they would not make any further noise. I am sorry to hear that they kept you awake.
We are very sorry to hear that you did not enjoy your stay as per your review. Thank you again, for the feedback and the review. All mentioned is duly noted, and my apologies for any inconvenience caused. We hope you have a wonderful day further and week ahead. Kindest regards, Nikki - Manageress.

Portofino Guest House
Davéne S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Davéne S
With spouse/partner

Baie rustige plek. Kamers bietjie kleiner as wat ons verwag het.

Kamers bietjie kleiner as wat ons verwag het, maar tog lekker en intiem.

Yvonne D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne D
With friends

Gemaklik en gerieflik naby alles.

Die kamers is lekker ruim en privaat. Die personeel is baie vriendelik en kamerdiens is puik. Ons kon kom en gaan soos ons wou op die perseel. Ek sal graag weer hier wil kuier.

Ada V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ada V
With friends

Baie gerieflik, netjies met veilige parkering.

Netjiese gerieflike kamers, met 'n klein kombuisie vir selfsorgetes.

Graham A - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Graham A
Family with young children

Good value for money.

Happy with the stay, good location and friendly staff.

Maryke E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Maryke E
With spouse/partner

Die plek is oud en afgeleef.

Die werknemers is baie behulpsaam maar die kamers en die badkamers het baie aandag nodig. Dit is nie wat 'n mens verwag as jy die foto's sien nie.

Karen B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen B
With spouse/partner

Gerieflik en veilig.

Vriendelike diens en skoon akkommodasie. Sal beslis weer gebruik!

Lourens K - May 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Lourens K
With spouse/partner

It's a sad story of a poor manager who tries her best to manage with broken equipment whilst the owner sits in Centurion and is untouchable.

The lady who welcomed us very friendly and tried her best, but she spent half the time apologising for everything that was wrong. Clearly, very little maintenance is done or money isn't provided for the upkeep. The owner, who stays in Centurion, hasn't been to the guest house in months, but in the meantime guests pay to stay in a place that is far from perfect. The table in the unit broke after we placed a single item on it! It is clear that it was not broken by the people just before us - it has been broken for a long time and only one of the four screws holding the top in place was still present. The shower head is broken - 75% of the water sprays horizontally to the wall leaving you to shower in the remaining 25%. Really not a pleasant experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dis 'n hartseer storie van 'n arme bestuurder wat haar bes probeer met stukkende toerusting en die eienaar sit in Centurion en is onaantasbaar.

Die dame wat ons ontvang het was baie vriendelik en probeer haar bes, maar sy spandeer die helfte van die tyd om verskoning te vra vir alles wat verkeerd is. Daar word duidelik baie min onderhoud gedoen of daar wil nie daarvoor betaal word nie. Die eienaar wat maande laas op die perseel was, sit in Centurion, maar intussen word kliënte se geld gevat en die diens is alles behalwe perfek. Die tafeltjie in die eenheid het gebreek toe ons die eerste item daarop neersit! Dit is duidelik dat dit nie deur die mense net voor ons gebreek is nie - dit is reeds lankal stukkend en net een van die vier skroewe wat die blad vashou, was nog teenwoordig. Die stortkop is stukkend - 75% van die water spuit horisontaal na die muur toe en dan moet jy probeer nat word met die orige 25%. Regtig nie 'n aangename ervaring nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pierrette D - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierrette D
Family with young children

Pleasant.

Had a pleasant overnight stay.

Madelein F - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Madelein F
With friends

Very nice, clean and neat.

It was nice accommodation - no complaints.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie lekker - skoon en netjies.

Dit was aangename verblyf - geen klagtes nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joey V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Joey V
Family with teenagers

Value for money.

It is a place where you really get your monies worth, friendly reception. Clean fresh rooms, spacious. Please just get us sport channels. Otherwise I will highly recommend it.

Dot C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Dot C
With spouse/partner

Security issue.

Will recommend, but only if security is improved. We had an unpleasant experience when they tried to break into our room in the morning hours. Would have liked the manager to at least ask us if we were OK. Was not a pleasant experience and we didn't sleep at all after that.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sekuriteitsprobleem.

Sal aanbeveel, maar slegs as sekuriteit opgeskerp word. Ons het onaangename ervaring gehad deurdat hul probeer inbreek het in ons kamer in die oggendure. Sou graag wou gehad het dat die bestuur net moes gevra het of ons darem okay is. Was nie aangename ervaring nie en het ons glad nie weer geslaap nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chenel F - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Chenel F
With spouse/partner

Wonderful view of Port Alfred from the deck, just a pity the rooms look over the parking lot. Found Portofino Guest House to be expensive for what you get.

Portofino Guest House has a wonderful location and view over Port Alfred from the deck, just a pity that the rooms look over the parking lot. Good security - there is a security guard. Clean, neat rooms. Drinking water is available in a tank next to the entrance - which we only found on the day of departure. Tip: breakfast is not included in the price.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike uitsig oor Port Alfred van die dek, jammer die kamers kyk uit op die parkeerterrein. Het Portofino Guest House duur gevind vir wat jy kry.

Portofino Guest House het 'n wonderlike ligging en uitsig oor Port Alfred van die dek af, 'n jammerte dat die kamers op die parkeerterrein uitkyk. Goeie sekuriteit - daar is 'n sekuriteitswag aan diens. Skoon, netjiese kamer. Drinkwater is beskikbaar in 'n tenk langs die ingang - wat ons eers uitgevind het met ons vertrek. (Wenk: Ontbyt is nie ingesluit by die prys nie.)

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Antonio A - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antonio A
Family with young children

Het dit geniet.

Baie lekker.

Sharon P - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sharon P
Family with teenagers

The experience was excellent.

Friendly and welcoming atmosphere. Accommodating to our needs and always willing to help. The rooms were neat and tidy and well situated .

Mntu M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mntu M

It was so enjoyable, a home away from home.

A peaceful place to unwind and escape all the pollution of big cities. I would definitely like to return and spend more time here.

Louis L - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis L
Family with young children

Uitstekend.

Het die verblyf vreeslik geniet.

Kumbula S - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kumbula S
With spouse/partner

A definite place to visit with spectacular view.

Portofino Guest House is home away from home, we really felt like we are at home. The place has a beautiful garden.

Lourens S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lourens S
With spouse/partner

Baie mooi uitsig.

Baie gerieflik. Baie behulpsame personeel. Alles was skoon. Baie mooi uitsig.

Kanyisa N - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kanyisa N
Family with young children

Portofino Guest House is a beautiful place with big spacious rooms, the staff are friendly.

I really enjoyed my stay there and would go back there anytime. I would definitely recomment the place to my friends.

Julie H - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Julie H
With spouse/partner

Baie teleurgesteld.

Ons het in no 4 gebly en was baie teleurgesteld met die hele ondervinding. Linne was vuil en het kolle op gehad. Handdoeke moet vervang word, dit is stokoud. Die kamer was baie donker en daar was geen lugversorging in die sitkamer nie, so jy kan nie daar sit nie. Die kouewaterkraan in die stort kon nie heeltemal oopmaak nie. Ons het die Vrydag ingeklok en toe ons Saterdagoggend iemand wou sien is daar niemand by ontvangs nie. Lee-Ann, wat veronderstel was om aan diens te wees, wou nie uit haar kamer kom nie. Ons het toe die nommer gekry van die bestuurder en haar gekontak. Ek dink daar is baie beter plekke vir dieselfde prys in Port Alfred.

Celeste D - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celeste D
Family with teenagers

Heerlike, ontspanne verblyf. Netjies, stil en sal weer gaan.

Portofino personeel het uit hul pad gegaan om aan ons behoeftes as gesin te voldoen. Ontbyt was heerlik teen 'n billike prys.

Charel E - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charel E
With spouse/partner

Baie lekker. Sal dit met graagte aanbeveel

Ons het heerlik gebly. Karen het ons werklik spesiaal laat voel. Die enigste negatiewe punt vir ons was dat die binne swembad baie koud was. Dalk moet hulle hom verhit met sonpanele.

Des J - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Des J
With friends

Moenie dat die pragtige voorkoms jou mislei nie.

Op die oog af is dit 'n mooi gastehuis met 'n pragtige uitsig oor die dorp, maar die kamers kort heelwat aandag. Ons handdoeke was verweer en die een het geskeur toe ek daarmee afdroog. Een van die ander handdoeke was vuil en het gelyk asof dit nie voorheen gewas is nie. Die kaste is muwwerig en in Kamer 1 hang daar 'n permanente mufreuk. Dit is ook duidelik dat die kamers nooit in detail skoongemaak word nie, die rakke in die kaste is nie almal skoon nie en ons stel voor jy vee dit self uit voor jy jou klere uitpak. Onthou ook dat die water brak is en jy net gebottelde water sal wil gebruik.

David V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
David V
With spouse/partner

Knus.

Ons het baie lekker ontbyt met 'n asemrowende uitsig oor Port Alfred geniet. Sagte groot bed en kombuis is groter as wat ek verwag het.

Thembakazi N - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thembakazi N
With friends

Very neat. Easy to find the place. Close to places of interest and town.

Well received. Workers very kind. Value for money.

Marianne G - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marianne G
With spouse/partner

Netjiese eenhede, goed onderhou, vriendelike personeel, veilige parkering, goed geleë.

Baie dankie vir die pragtige verblyf, ontvangs, vriendelike en hulpvaardige personeel. Heerlik gekuier, sal weer 'n draai maak!

Coen S - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Coen S
With spouse/partner

Uitstekende waarde vir geld!

Baie dankie vir uitstekende diens. Die gastehuis en kamer is netjies en baie goed geleë. Die spesiale diens wat ons van die gasvrou ontvang het, was uitstekend. Sal definitief aanbeveel by ander reisigers.

John H - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
John H
With friends

Ideal location. Very friendly and helpful staff

The staff were very enthusiastic and helpful.

Kees K - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kees K
Family with teenagers

Veel ruimte voor weinig geld.

Goede centrale ligging.

Izanne V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Izanne V
With spouse/partner

Kan beter.

Teleurgesteld met die kamer. Beddegoed is nie gastehuis-standaard nie en die oortreksels het vlekke op gehad. Geen WiFi soos geadverteer nie en DStv was ook buite werking. Gebou kort dringend 'n nuwe laag verf en die badkamer se plafon is muwwerig. Kamers is skoon, maar kombuis kan beter ingerig word. Vismotte is in kaste gevind en die oond kan doen met 'n behoorlike skoonmaak. Die tuin kort werk. Kon nie die swembad gebruik nie aangesien dit vuil was. Vriendelike personeel.

Sibongiseni N - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sibongiseni N
Family with young children

I had a pleasant stay at the guesthouse

The house is easy to locate. The service was excellent. Guest house is clean, everything about the place was great. I truly enjoyed my stay.

Dirkie L - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirkie L
With spouse/partner

Pragtig, gerieflik en veilig.

Sal gerus weer daar wil slaap!

Nobahle M - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nobahle M
With spouse/partner

Everything was excellent,we enjoyed our stay at portofino

I would like to thank all the staff at Portofino Guest House, the house is clean, everything was good, staff was very friendly. I would love to visit the house again,I love the environment,it's clean and healthy,

Engela L - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Engela L
With spouse/partner

Baie oud en verwaarloos.

Benodig dringende opknapping. Glad nie waarde vir geld nie.

Charmaine W - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charmaine W
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Sien die sterre hieronder.

Judy K - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Judy K
With spouse/partner

Slegs geskik vir oornagverblyf.

Ons het vir die Kowie-wedren na Port Alfred gekom. Portofino was nie bereid om vir ons stortgeriewe te bied na 10:00 die volgende dag nie. Die kamer het geen uitsig gehad nie en was beknop. Daar is 'n dubbelstapelbed voor die enigste venster. Die stort het definitief opdatering en aandag nodig. Die akkommodasie is aanvaarbaar vir een aand, maar nie vir langer nie.

Alyson C - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alyson C
Family with teenagers

Very friendly and perfect for family.

Perfect to park huge trailer and 4 bikes safely.

Connie G - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Connie G
On business

Die gastehuis is baie oud, maar skoon en gerieflik.

Die huis het onderhoud nodig.

Fuzile S - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Fuzile S
With spouse/partner

Nice quiet place for peace of mind

Great place, great view from the outside balcony.

Vusumzi S - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vusumzi S
With spouse/partner

It was good,

I really enjoyed my stay here - the only problem experienced was that I got lost trying to find them. I will recommend to friends.

Claudia P - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Claudia P
Family with young children

'n Baie lekker en mooi uitsig.

Dit was 'n netjiese, mooi plek met 'n goeie uitsig.

Joanne P - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Joanne P

Lovely views and spotless accommodation.

However, the exterior is in need of repair and paint.

Andrea S - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrea S
With spouse/partner

Fantastic

A lovely place.

Elriza K - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elriza K
With spouse/partner

Like a small glimpse of heaven!

It was lovely to stay at the hotel. Everything was awesome and neatly put. Would have loved to stay longer.

Devin D - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Devin D
With spouse/partner

Die perfekte wegbreek!

'n Goeie plek vir pasgetroudes op wittebrood.

Vanessa P - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Vanessa P
With spouse/partner

Great

Great stay but air con did not work at heating, so the room was a bit chilly.

Ebeth V - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ebeth V
With spouse/partner

Baie rustig. Sal dit wel aanbeveel.

Dit was te kort om regtig 'n ervaring te beskryf.

Neels F - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Neels F

Was nice

Had a good stay here, however I would recommend you place a notice board in the communal areas stating the times your office is open for the balance of payments.

Diana S - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diana S
With spouse/partner

Lovely and pleasant

Would stay there again.

Andelene S - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Andelene S
Family with young children

Waarde vir geld.

Veilig en netjies!

Allan I - Jun 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Allan I
Individual traveler

Welcoming with all the necessary ameneties

Welcomed and all was ready. Was the only person there but felt safe as there was a security guard all night. All needs catered for and was always asked if they could assist in any way. Would highly recommend it.

From R800
per night (sleeps 3)
From R800
per night (sleeps 3)
From R800
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 22 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 18 Park Road, Port Alfred, 6170, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA4bf351ce7236c1e8f3d8e3634c48cb32e5a906d3b4420bb6c9667c406e37455ff185e8349c210f558915d16b569e2f62e59c?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R800  per night (sleeps 3) 61 5 1 4 18 Park Road Port Alfred 6170 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -33.591989042201 26.895797252655
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!