The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Rockydrift Private Nature Reserve | TravelGround
+62

Rockydrift Private Nature Reserve

53 reviews
Self Catering

Review Summary

4.1 out of 5from 53 reviews for Rockydrift Private Nature Reserve
Cleanliness
4.2/5
Service
3.9/5
Location
4.2/5
Safety
4.1/5
Value for money
4.2/5
Rajesh B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rajesh B
Family with teenagers

Excellent all round.

Brilliant service. Excellent hospitality. Management and staff at Rockydrift Private Nature Reserve were very very friendly and accommodating. Will most definitely go back to Rockydrift.

Amanda C - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda C
With spouse/partner

Gesellig en rustig.

Goeie ontvangs. Baie vriendelike mense. Pragtige uitsig.

Erika S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Erika S
With spouse/partner

Dankie vir 'n vriendelike ontvangs. Dit was heerlik om te ontspan by die kaggelvuur in die aand en in die natuurskoon deur die dag.

Die staproetes wat die bergstroom insluit was 'n aangename verassing veral op die 10 km-roete, met die weggesteekte waterval aan die einde. Ons het die wegbreek so nodig gehad en is verfris met die natuurskoon alhoewel dit nog droog is na die winter, kan nie wag om te sien hoe dit in die laatsomer sal lyk nie.

Johanna D - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanna D
With spouse/partner

Beautiful, peaceful place.

We loved being in nature again. Rocky drift doesn't have many chalets so it felt as if we were alone, wonderful. So calming to walk the trail as it goes all the way next to and over the river. Loved it so much that we booked again and this time for the whole family!

Elize V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Elize V
Family with teenagers

Ons kon nie die afdraai na die akkommodasie kry nie en die eienaar het nie op navrae gereageer nie.

Ons kon nie die afdraai na die akkommodasie kry nie want die GPS koördinate wat op die webwerf verskyn, het ons na nerens gelei. Die eerste oproep na die eienaar was onbeantwooord. Hy het egter 'n paar minute later 'n boodskap gestuur met aanwysings. Die aanwysings het ons langs 'n treinspoor op 'n grondpad geneem na 'n omheinde huis met 'n geslote hek en geen ligte wat aan was nie (dit was reeds stikdonker). Ons het gepoog om die eienaar te kontak, maar hy het nie sy foon geantwoord nie. Ek het vir hom 'n boodskap gestuur dat ons nie die plek kan kry nie en oorkant die pad by Oasis gaan oorbly. Die boodskap is eers die volgende dag beantwoord met 'n: "Oasis is reg by die afdraai"!

Marlene P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marlene P
With spouse/partner

Cottage nr 5 next to the water stream is awesome.

Very quiet, peaceful and very beautiful scenery.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Huisie no 5 by waterstroompie is awesome.

Baie stil, rustig en baie mooi natuurskoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerrit P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerrit P
Family with young children

Heerlike, rustige naweek tussen pragtige berge.

Baie lekker plek om net af te skakel en die natuur te geniet. Die huisies het alles wat mens nodig het en was baie netjies en skoon. Al wat bietjie gesteur het was 'n klomp scramblers en vierwielfietse vanaf 'n ander plek wat 3 keer deur die plaas gery het die Saterdag. Dit was 'n vieslike geraas deur ander mense wat nie respek het vir gaste wat kom afskakel in die bos nie.

Sonia O - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonia O
With spouse/partner

Pragtig en rustig.

Mooi deel van die land. Tranquil.

Christine K - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine K
With spouse/partner

Nice and peaceful.

My wife and the dogs really enjoyed the weekend. Thanks to the owner.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker rustig.

My vrou en die honde het die naweek baie geniet. Baie dankie aan die eienaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Daan O - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daan O
With spouse/partner

Baie lekker gerus en die natuurskoon was amazing.

Kan dit aanbeveel vir almal wat rus nodig het. Akkommodasie is baie skoon en netjies en het alles wat jy benodig. Die natuurskoon is baie mooi. Personeel baie vriendelik.

Alex R - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alex R
With spouse/partner

Bad cellphone reception, can not ask for better.

Friendly, isolated, beautiful view from the bed. Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Swak selfoonsein, kan nie vir beter gevra het nie.

Vriendelik, geïsoleer, mooi uitsig vanaf bed. Ek gaan beslis weer teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mary-ann G - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Mary-ann G
With spouse/partner

Simple, get what you pay for.

It is for sleeping only, TV did not work (thunder) one bedroom with bathroom and kitchen, do not expect too much, was clean and tidy, but the door could not close.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenvoudig, kry waarvoor jy betaal.

Die is slegs vir oorslaap, TV het nie gewerk nie (donderweer) een slaapkamer met badkamer en 'n kombuis, moet nie te veel verwag nie, was darem skoon en netjies, maar die deur kon nie sluit nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rudi B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudi B
With spouse/partner

Incredibly beautiful, peaceful environment!

We were there with our 3 dogs for two nights and I'm not sure who enjoyed it anymore, us or them! The accommodation was very well appointed and despite the cold weather the first day and night the fireplace kept us very warm and cozy. The hiking trail along the river with the dogs was incredibly beautiful and ideal for picnics. We really do not want to recommend the place too strongly in case it gets so busy that we will not find space again! Thank you very much, we will definitely be back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike mooi, rustige omgewing!

Ons was daar met ons 3 brakke vir twee nagte en ek's nie seker wie het dit meer geniet, ons of hulle nie! Die blyplek was baie goed ingerig en ten spyte van die koue weer die eerste dag en nag het die kaggel ons baie goed warm en cosy gehou. Die staproete rivier langs met die honde was ongelooflik mooi en ideale setting vir piekniek. Ons wil eintlik nie die plek te sterk aanbeveel nie ingeval dit so besig raak dat ons nie weer plek kry nie! Baie dankie, ons sal definitief terug wees!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zelda G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Zelda G
With spouse/partner

The scenery was really worth it.

Accommodation is very nice, just a pity that there is no extra things to keep you warm. The place itself is very cold. Wood for sale is quite expensive. Attention is needed at the spot we stayed in. Among other things, there was no broom. The braai area is not cleaned after one has a braai and there are no facilities to do it yourself. The braai area is also a bit far from the chalet. The other chalets had a Weber braai except for the chalet we stayed in. This is just to name a few things. Other than that, our stay was very quiet and nature definitely made up for the other things that were missing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die natuurskoon was regtig die moeite werd.

Verblyf is baie mooi, net jammer dat daar nie addisionele warm goed is nie. Die plek self is bitter koud. Hout wat te koop is is nogal duur. Daar kort nog aandag aan die plekkie waarin ons gebly het. Onder andere was daar nie 'n besem om self bietjie uit te vee nie. Die braai-area word nie skoongemaak nadat mens gebraai het nie en daar is ook nie fasiliteite om dit self te doen nie. Die braai-area is ook bietjie ver van die chalet af. Die ander chalets het Weber-braais gehad behalwe die chalet waarin ons gebly het. Dis net om 'n paar goedjies op te noem. Verder was ons verblyf baie rustig en die natuur het definitief opgemaak vir die ander goed wat verlore gegaan het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Helene W - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Helene W

Only for off road vehicles.

Nice chalet but very cold. Was not informed if we could make a fire in the fireplace. Busy with renovations so no game drives or hiking. Road to the reserve very bad.

Ruan A - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan A
With spouse/partner

Beautiful scenery and incredible tranquility.

Will definitely recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige natuurskoon en ongelooflike rustigheid.

Sal dit definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cheryl K - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cheryl K
With spouse/partner

Stunning views, Hans was very helpful and accommodating to us.

Hans was very accommodating and helpful, as cancelled that morning due to unforeseen events and later during day we decided to see if our chalet was still available and make our way through. Hans got our chalet ready for us once more. The chalets are still new and they are still busy building a restaurant. Really cute cottages and perfect for 2 or 3 people. The views are stunning.

Hanna V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanna V
With spouse/partner

Very primitive.

The Owl House was clean and neat. Good for an overnight stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie primitief.

Die Owl House was skoon en netjies. Goed vir net 1 nag se oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris B
With spouse/partner

The place is off the beaten path and very peaceful.

You have to self cater as the road, in my view, would be a real challenge at night if you went for dinner elsewhere.

Shaun  - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Shaun
With spouse/partner

Nice, neat accommodation!

We had a wonderful weekend here, neat, clean place! First people to stay in the new Reed Cottage will definitely stay there again. Very friendly and helpful host. Will definitely recommend if you just want to get away from the city noise and want a quiet weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker, netjiese verblyf!

Ons het 'n wonderlike naweek hier gehad, netjiese skoon plek! Eerste mense om in die nuwe Reed Cottage te bly, sal definitief weer daar bly. Baie vriendelike en behulpsame gasheer. Sal definitief aanbeveel as jy net wil weg kom van die stad se geraas af en 'n rustige naweek wil hê.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annerie B - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Annerie B
With spouse/partner

Had a very nice stay. A couple of things need to be renovated.

Beautiful reserve with a lot of potential. Owl House was a great house but needs some renovations (toilet bowl in rood drips on your head when you sit) and better security (less dodgy locks on big sliding doors and burglar bars). We were somewhat disappointed with the reception which completely forgot our booking and arrangement of checking in late. Was quite bad to wait in front of the gate at night with the owner cellphone being unanswered from the afternoon already. Thank you very much to LekkeSlaap for their excellent help line and sorting it out within minutes. We also had to wait for the house to get prepared. Other than that we slept great and if a couple of things regarding the service can be sharpened we'll definitely visit them again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly. 'n Paar dinge wat opskerp nodig het.

Pragtige reservaat met baie potensiaal. Owl house was 'n lekker huisie maar het 'n bietjie instandhouding (toiletbak in dak lek op mens se kop as jy sit) nodig en verbeterde sekuriteit (minder wankelrige slotte aan groot skuifdeure en diefwering). Ons was ietwat teleurgesteld met die ontvangs wat ons bespreking en reëling om laat in te klok heeltemal vergeet het. Was nogal sleg om voor die hek te wag in die nag met eienaar se selfoon wat sedert die middag al nie beantwoord word nie. Baie dankie aan LekkeSlaap se uitstekende hulplyn wat dit in 'n japtrap vir ons uitsorteer het. Ons moes ook wag dat die huisie reggemaak word. Nietemin het ons heerlik gerus en as die paar dinge in terme van diens opgeskerp kan word sal ons definitief weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Renette V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Renette V
Family with teenagers

Stunning environment and lovely guest unit in Webster House.

The guesthouse is stunning and well equipped. The tame peacocks were very entertaining! The kids were a bit disappointed that the DStv didn't work.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige omgewing en lieflike gaste-eenheid in Webster-huis.

Die gastehuis is pragtig en baie goed toegerus. Die mak poue het baie plesier verskaf! Die kinders was net bietjie teleurgesteld oor die DStv nie in werking was nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin. V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin. V

Heaven on earth.

Not much to say. You'd have to stay here to really experience it. Thanks Judas and Lina for welcoming us and making us feel at home immediately. Our unit was clean and neat, we didn't want for anything. It was really pleasant, a place we'd definitely stay at again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Stukkie Hemel op Aarde.

Daar is nie veel om te se nie, jy moet die plekkie besoek om dit te beleef. Dankie Judas en Lina dat julle ons so mooi ontvang en dadelik tuis laat voel het. Ons plekkie was skoon en netjies , niks gekort nie. Dit was regtig 'n baie aangename wegbreek gewees , 'n plekkie wat ons definitief weer sal besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eric D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eric D
With spouse/partner

Lovely and peaceful, beautiful natural surroundings.

It is a place in the bush that we'll visit again. Peace and quiet, and yet a lot to do.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik rustig en pragtige natuurskoon.

Dit is 'n plekkie in die bos wat ons weer gaan besoek. Stilte en rustigheid, maar tog baie om te doen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Conrad K - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Conrad K
With spouse/partner

Moeite werd as 'n rustige wegbreek vir gesinne en paartjies.

Moeite werd as 'n rustige wegbreek vir gesinne en paartjies.

Gerhard V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerhard V
With spouse/partner

A totally different experience that rouses relaxation.

Although you are sceptical upon arrival, we were very happy with the cute chalet and the staff's helpfulness. The environment lends itself to relaxation and enjoyment of nature. I will stay for a bit longer next time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Ondervinding wat anders is en ontspanning aanwakker.

Alhoewel 'n mens skepties is met die aankoms, was ons tog tevrede met die oulike chalet en hulp van die personeel. Die omgewing leen hom daartoe om te ontspan en die natuur te geniet. Ek sal volgende keer 'n bietjie langer wil bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Judy S - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Judy S
Family with young children

Eenheid baie mooi en netjies, perseel pragtig, maar was baie teleurgesteld oor die slegte diens in terme van kliënte by hul besprekings te besorg.

Ek het met die eienaar self telefonies gekommunikeer en seker gemaak ons kan vroeg inboek. Toe ons by die bestemming aankom, was daar 'n ander groep mense in ons eenheid. Ons moes meer as 'n uur wag om in ons bespreekte (en bevestigde) eenheid te kon inkom. Die opsigter wat op die perseel bly en die gaste inwag, het blykbaar vir die ander groep gesê dat daar nie nog mense die naweek kom nie, so hul kan in enige van die huisies ingaan. Dis regtig onaanvaarbaar. Die man was besig om te bad toe ons wou ingaan, so die eenheid was ook nie weer skoongemaak voordat ons kon in nie. Daar het ook blykbaar nog 'n groep mense aangekom wat by die ander eenheid bespreek was. Hul was toe gedwing om êrens anders te gaan aanklop. Ek het nie self met hulle gepraat nie, my man en pa het. Maar dis bloot ook onaanvaarbaar! Ek het geen probleem met die eenheid self nie. Alles was baie netjies en heeltemal aanvaarbaar.

Wendy S - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wendy S
With spouse/partner

Het die baie geniet rustig en stil.

Die ontvangs baie goed en Juta baie vriendelik en behulpsaam. Die huis alles wat nodig is en lekker groot yskas. Die omgewing stil en rustig en baie mooi en lekker om te gaan stap die berg op. Dit was maar sukkel-sukkel, maar die moeite werd. Die uitsig op pad boontoe en bo-op die berg asemrowend.

Marianne Janse N - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianne Janse N
With spouse/partner

Wat een mooi plekje om te verblijven.

Prima schoon huis. Complete keukeninrichting. Mooie wandelingen te doen in het nature reserve. Enkel had de eigenaar had niet door gegeven dat we zouden komen.

Andrew L - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Andrew L
Individual traveler

Totally disappointed with the standards.

Upon arrival I had to search for any staff. The owners house was inhabited by non-paying guests who commandeered the quad am bikes. The vegetation and runds were in a dreadful state due to a family of dwarf goats which were roaming free. These animals defecated all over the patio of the owl house, jumped up onto the table and chairs and were totally loose within the compound. The grid to the "private braai" had been taken by the non-paying guests and to cap it all their appeared two kittens which attacked the peahens chicks. Access to any walks was blocked and the area behind the rondel was filthy

Kelly A - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kelly A
Family with teenagers

Baie stap, foto's, bos, berg, rivier, poele, vuur, braai en kaggel... vriendelike honde!

Dis 'n baie lekker plek met 'n mooi uitsig en skilderagtige rivierpoele en berge. Webster House was netjies en baie gemaklik. Vriendelike diere en mense. Baie gesellig - veral met die kaggel. Sal weer by RockyDrift gaan bly.

Adaan V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Adaan V
Family with young children

Ideale wegbreekplek vir grootmense.

Die uitsig is fantasties. Die huis is pragtig, maar die beddegoed het nie vars en skoon gelyk of gevoel nie. Ons was verras met die groot huis. Die ligte werk egter nie in die kombuis nie en dit was 'n groot irritasie. 'n Swembad sou welkom gewees het.

Johannes E - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Johannes E
With spouse/partner

Salig en rustig met die mooiste natuurskoon en heerlike skoon lug. Dis hier waar jou siel weer kan asemhaal.

Dis 'n pragtige plekkie wat gerieflik ingerig is vir 'n heerlike naweek wegbreek. Lowergroen grasperke en pragtige wandelroetes.

Nicolette H - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Nicolette H
With spouse/partner

Verblyf was lekker privaat en stil. Personeel is vriendelik en behulpsaam.

Die bos geluide gemeng met die pragtige uitsig en stil kamp atmosfeer was amazing, ons het die ou bergbokkie wat elke oggend kom inloer het verskriklik geniet. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Die pad tussen die spoor en die kamp kort net bietjie opknapping, werk nie so lekker met 'n standaard voertuig nie.

Jacquoline S - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacquoline S
Family with young children

Beautiful location and stunning house! Friendly staff! Child-friendly environment!

We were 6 adults, 2 toddlers and we had a WONDERFUL time! The house is very well looked after and built beautifully. The garden is spacious for the children to run and play and we really enjoyed the location - off the beaten track yet also close enough to shops if needed. The onsite staff are very friendly and helpful! We enjoyed the hiking trails and swimming in the rock pools. Thank you for a fantastic weekend to remember! We will most definitely recommend Rockydrift to anyone looking for accommodation in the area.

Gertruida T - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gertruida T
With spouse/partner

Baie rustig en het heerlik gestap en die natuur geniet!

Ons voel net die beddegoed moet meer ontsmet word. Daar was baie goed in die bed en kussings wat ons met bytplekke laat opstaan het na ons eerste nag se slaap. Die matras kan dalk ook meer omgedraai of dalk sommer vervang word. Ons het in die eenslaapkamerhuisie gebly.

Ron J - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ron J
With spouse/partner

'n Pragtige plek met 'n regte plaasgevoel.

Die eienaar kan egter koffie, tee, suiker en melk voorsien, al is dit net vir die eerste nag.

Madelein M - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelein M

Ruim en gerieflik; lieflike stapplek langs kabbelende water naby omliggende besienswaardighede!

Rockydrift het ons stadsiele rustig gestem met kabbelende water op ons drumpel, berge wat ons omring en stapplek wat ons voete die pad laat vat het. Ons kon heerlik kuier langs die kaggel in die ruim oopplan-ontwerp en vir die kosmakers was daar alles wat hulle nodig gehad het. Die volledige gasstoof met oond en moderne, GROOT yskas het ons verras. Die twee dubbelbeddens en twee badkamers is beslis 'n pluspunt (daar is 'n derde kamer met twee enkelbeddens). Die toesighouers het ons vriendelik ontvang en na ons behoeftes omgesien, maar die feit dat hulle ons direkte bure is, beteken dat privaatheid opgeogffer word. Ons beveel Rockdrift sonder skroom aan en dis ideaal vir gesinne met jong kinders wat rondhardloopplek nodig het. Weereens dankie vir 'n heerlike tyd en blyplek wat ons verwagtinge oortref het.

Lee C - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lee C
With spouse/partner

Very peaceful and relaxing, we had a nice quite holiday.

My husband and I had such a nice relaxing getaway from the rat race of our everyday lives while at Rockydrift Private Nature Reserve. Very enjoyable, thank you.

Thea J - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Thea J
With spouse/partner

Rustig!

Laat asb. die likkewaan in die hok vry.

Anna B - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna B
Family with young children

Baie rustig.

Kon tyd as 'n familie spandeer.

Henriette M - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henriette M
Family with young children

Baie lekker gekuier! Lekker stil en rustig.

Dit was lekker warm gewees. Dalk kan daar oorweeg word om 'n swembad te bou. Ons sal weer daar gaan kuier vir 'n naweek.

Renier K - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Renier K
With spouse/partner

Het meer verwag van die plek. Kostes regverdig nie die gehalte verblyf nie.

Lekker stil en afgesonder van buite wereld.Egter slegs die aand geslaap en sal dalk volgende keer langer oorbly en stap roetes volg. Kry dalk 'n ander siening van alles. Kostes wat vir drie betaal was om egter net te slaap, was na my mening te hoog.

Charl B - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charl B
Family with teenagers

Die hele gesin het dit geniet. Die omgewing en rivier is pragtig.

Baie goed.

Vincent A - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Vincent A
Family with young children

Good stay ... but if there was a pool on the Reserve it would have been nicer

The place was very difficult to find no markings to Rockydrift but to Bergwater the owner should at least explain that when he send out directions. Despite that, good value for money, and good service.

Willemien N - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Willemien N
Family with young children

Ons verblyf was gemaklik, maar daar is heelwat ruimte vir verbetering.

Ons was teleurgestel dat ons nie ingelig is dat daar geen opgeleide/formele personeel sal wees om ons te ontvang nie.

Dirk P - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dirk P
With spouse/partner

Ervaar moeder natuur se liefdeskus.

'n Wonderlike klein chalet met pragtige afwerking. Stappies in die valley met sy watervalle was 'n hoogtepunt. Judas was baie vriendelik en hulpvaardig. Dit word sterk aanbeveel vir sielopruiming.

Dot C - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dot C
With spouse/partner

Ons het dit baie geniet en sal weer daar gaan bly.

Dit was baie mooi, al is daar bietjie kar-geraas op 'n besige naweek. Behalwe van die misverstand met die ander persone wat dieselfde naweek daar was, het ons dit baie geniet.

Innocentia M - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Innocentia M
With spouse/partner

Peaceful, quite, relaxing away from everything but nature, just what my partner and needed

Beautiful and peaceful just what my partner and I needed. I would suggest the cottage has a couch added, as we wanted to utilize the fireplace, but had no comfy place to snuggle up on. There were also a few cockroaches in the kitchen :( . The road leading to the reserve is not friendly to regular cars, and is better suited to a bakkie or a 4x4. Other than that, we had a wonderful time and we will definitely be coming back soon. The care taker and his family were amazing. Thank you for a great stay!!

Linda V - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Linda V
Family with teenagers

Lucky to have been in Webster House. Wonderful. !

We booked Owl House but luckily were offered Webster House on arrival. The Owl House loft is in my mind, not habitable, and should not be marketed as accommodation. I would have been very upset if we were forced to stay there. We enjoyed our stay immensely and will definitely return to stay in Webster House only. Love to Whiskey and kudos to Jonas and Linah!

Matthew S - May 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Matthew S
Individual traveler

Quiet and relaxing

I enjoyed the peace and tranquility of the Reserve.Staff were friendly and did their jobs very well.

Teboho M - Jan 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Teboho M
Family with young children

Enjoyed it

I enjoyed myself , the place was clean and welcoming.. unfortunately we never got to use the scooters.....

Cecilia S - May 2010
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecilia S
With friends

It is a beautiful, quit place for the whole family, I definitely recommend it to anyone.

It is a beautiful, quit place for the whole family, I definitely recommend it to anyone. If you need peace of mind with no cell reception, Rockdrift is the place to go. I love it there. Thank you once again for a wonderful stay.

From R300
per night (for 2 people)
From R300
per night (for 2 people)
From R300
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 41 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Portion 3 of Farm Kaalbooi JT 386, Waterval Onder, 0000, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDRmM2IxNzk3LWZjNjMtNDZhNS05YzhjLTlmNmVkZjQ3YjNhMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R300  per night (for 2 people) 53 5 1 5 Portion 3 of Farm Kaalbooi JT 386 Waterval Onder 0000 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.653944 30.37545
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!