Sea Park Accommodation at Seapark Cottages | TravelGround
+41

Seapark Cottages

21 reviews
Self Catering

Review Summary

3.9 out of 5from 21 reviews for Seapark Cottages
Cleanliness
4.0/5
Service
4.0/5
Location
3.6/5
Safety
3.6/5
Value for money
4.1/5
Martha H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martha H
Family with teenagers

Safe, very peaceful.

Clean, neat, comfortable, helpful grounds keeper en enjoyed the sea view.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Veilig baie rustig.

Skoon, netjies, gerieflik, opsigter baie behulpsaam, geniet die see-uitsig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lurica S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Lurica S
Family with teenagers

Die plek was netjies toe ons arriveer, maar die potte was haglik en die glase en koppies almal vuil.

Die kaste was vuil binne. Die plekkie is oulik, maar veiligheid was maar 'n storie en die area is baie iffy. Die loop strand toe was ook so smaaklik omdat die paadjie toegegroei was. Julle moet dalk ook net noem dat dit nie 'n swemstrand is nie.

Mary-ann J - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Mary-ann J
Family with young children

Not on the beach.

We expected it to be close to the beach but the photos are deceiving. It is not safe to walk to beach and area also not safe.

Andrew B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew B
Family with young children

Fantsties.

Seapark Cottages het soos huis gevoel. Veilig, netjies, skoon en baie still en rustig al wat jy hoor is die branders. Ons het ons tydjie daar baie geniet. Die eienaars was so wonderlik om ons 'n extra dag te laat bly aangesien ons karprobleme opgetel het en 'n dag en 'n half gemis het. Bernard die opsigter is ook 'n baie aangename man, en het ons baie welkom laat voel. Hy was altyd 'n klipgooi ver indien mens hom sou nodig het. Hy sien mooi om na die plekkies. Die cottage is self mooier as wat foto's wys. Sal beslis weer by Seapark Cottages inboek volgende jaar. Knap gedaan.

Sorika M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sorika M
With spouse/partner

Very comfortable for holiday makers.

Very friendly reception. Everything in place and clean. Will stay here again.

Maerlize V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Maerlize V
Family with young children

Dit was aanvaarbaar.

Dit was 'n baie netjiese plekkie en baie skoon gewees, Bernard was aangenaam gewees. Daar is glad nie toiletpapier of skottelgoedseep gewees nie en die stort is relatief ongemaklik en onveilig op die teëls oopplan-stort so alles word letterlik nat, geen stortmatjie nie. Baie belangrik, maak seker jy vat ekstra fans, die dak fan help nie en jy sal uitbrand. Daar is nie fasiliteite vir self wasgoed was nie, Beranard is die een wat wasgoed was en skoonmaak en hy doen dit self jy moet jou eie waspoeier en alles voorsien al is daar kostes verbonde. Daar is 'n Laundromat 300m vanaf die plek. Andersins vir 'n goedkoop vakansie is dit die moeite werd en netjies, geen klagtes nie. Wees net verdag daar word gesê daar is DStv Easyview maar dit werk glad nie, maar dit het ons wel nie gepla nie, was daar om vakansie te hou en dit was baie lekker gewees.

Bonita N - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bonita N
Family with young children

Dit was uitstekend.

Ons het dit so baie geniet.

Seapark Cottages's response

Thank you Bonita. We hope to see you again soon.

Seapark Cottages
Dewaldt S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Dewaldt S
Family with young children

Lovely stay.

We were very happy with the cottage and the cleanliness, it's also close to the beach. Only downside was the lack of privacy and security as there is no front wall, so we couldn't sit outside on the patio or let the little one play outside unattended for fear he might run into the road. A thank you to Bernard who was very helpful and always willing to assist.

Llani S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Llani S

Alles wat ons nodig gehad het, op kort kennisgewing.

Dit was 'n onverwagste besoek, waar akkommodasie op die nippertjie bespreek moes word. Bestuur en die opsigter het uit hul pad gegaan om te help, en ons te akkommodeer. Die huis was skoon en netjies, en het alles die basiese behoeftes gevul. Baie dankie vir al julle hulp. Ons waardeer dit baie.

Rosemarie M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rosemarie M

Pleasant accommodation.

Apartment was conveniently close tot he shops.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was aangenaam.

Woonstel gerieflik naby aan winkels. Skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan D - May 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Johan D
With spouse/partner

The unit smelled like smoke. Faulty security gate. Toilet was faulty too and I fixed it myself. Braai was never cleaned.

Won't recommend it for someone who doesn't smoke. Also difficult to find.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenheid het gestink na rook. Veiligheidshek foutief. Toilet was foutief en het dit self reggemaak. Braai was nooit skoongemaak nie.

Sal dit nie aanbeveel vir iemand wat nie rook nie. Ook moeiliik om te vind.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elsie M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elsie M
Family with young children

Lekker goedkoop wegbreek.

Netjiese, goedkoop plekkie vir vinnige wegbreek met al die basics tot jou beskikking. Die opsigter is baie behulsaam. Padaanduidings nie heeltemal duidelik.

Jennifer L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jennifer L
Individual traveler

Convenient and clean.

Considering I was out most of the time l lacked for nothing. Bernard, the caretaker, is absolutely delightful and seemed quite concerned about me being a woman on my own. Parking is not in a secured area, but the car was right outside the unit. Everything was very clean and tidy and the bed comfortable. There is a small shop just around the corner which is convenient. The entrance is actually in Pumula Terrace so I got a bit confused when I could not find an entrance but no problem as it was sorted by just a phone call.

Seapark Cottages's response

Thank you, Jennifer, we hope to see you again soon!

Seapark Cottages
Hannetjie V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hannetjie V
With spouse/partner

Rustig, veilig en gerieflik naby groter instansies, en regtig 'n sakpas prysklas.

Behalwe vir die volgende: bad- en stortgeriewe in die eenheid waar ons tuis was baie ongemaklik en nie vriendelik vir mense met gebreke nie, geen braaigereiwe nie.

Amanda M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Amanda M

Baie klein vertrek, feitlik geen pakplek, kort omvattende instandhouding, net oppervlakkig skoon, en die enigste venster het teen die opsigter se kwartiere vasgekyk.

Die plekkie is vissermanshuisie, tipiese vissermanshuisie in 'n kothuis. Ons verblyf was in 'n omgeboude motorhuis. Die eenheid het instandhouding nodig. Daar is nie geute nie, met die gevolg dat dit by die vensters ingereën het. Dis skynbaar 'n ou probleem, want die mure het orals watervlekke. Slegs die absoluut basiese is voorsien. Daar was skoon beddegoed op die beddens, maar geen ekstra komberse nie. Soos geadverteer, was daar geen handdoeke nie. Daar was ook geen toiletpapier of skottelgoedseep nie. Daar was geen vullisverwydering of sigbare buite-asblikke nie. Die braaistoep het bestaan uit 'n geteëlde area rondom die agterdeur, sonder enige afdak of braai. Die hoofvenster het direk op die opsigter se kwartiere, omtrent 5 m verder, uitgekyk, dus geen see-uitsig. Die verblyf is nie in Southport, 'n Blouvlagstrand, soos geadverteer nie, maar in Seapark. Daar word geadverteer dat die huisies 200 m van die strand af is, maar dis soos die kraai vlieg, en omdat die voorste strandhuise almal omhein is, is daar inderwaarheid geen direkte toegang tot die strand nie. Die matte was báie vuil, en ons kon die bad nie gebruik nie, aangesien daar bruin water met stukke in by die warmkraan uitgekom het. Gelukkig kon ons stort, alhoewel dié ook nie baie skoon was nie. Alhoewel dit goedkoop is, sal ek Seapark Cottages nie aanbeveel nie en self ook nie weer daar bly nie.

Kobie L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobie L
With spouse/partner

Netjies en met alles. Baie gerieflik.

Sal enige tyd weer daar bly.

Seapark Cottages's response

Thank you very much Kobie, we really are happy that you enjoyed your stay. Hope to see you there again soon.

Seapark Cottages
Adri V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri V
Family with teenagers

Basiese verblyf, maar als wat jy nodig het.

Verblyf was basies, maar skoon en netjies. Als wat jy nodig het. Bernard was baie vriendelik en behulpsaam, asook Rodney. Ons sal beslis weer teruggaan.

Seapark Cottages's response

Thank you very much Mr Van Heerden for the review, much appreciated. We are very happy that you enjoyed your stay, hope to see you again soon.

Seapark Cottages
Nadia L - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Nadia L
Family with young children

It fulfilled our needs.

The place was clean and neat, but our unit didn't have a sea view and the bath water was brown. The manager was very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit het aan ons behoeftes voldoen.

Die plek was skoon en netjies, maar ons eenheid het nie 'n see-uitsig gehad nie en die badwater was bruin. Die bestuurder was baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seapark Cottages's response

Hi Nadia,

I hope you are well.
We do apologize about the water as there was a burst pipe in the area which we had no control over. The council is currently working on it.

Regards,
Seapark

Seapark Cottages
Margaret Y - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Margaret Y
With spouse/partner

Was relative, but won't go again, used to better.

There were a lot of problems. Mnet didn't work, like advertised - but was sorted out eventually. No bath towels like advertised. Ceiling fans in living room dint work - nor in one of the bedrooms, same with the light. No extra bedding or blankets. Beddens in bad state, it's slept through. Drain was blocked, it was reported on Thursday and Friday and Saturday they started to work, but left and didn't return for the rest of the week. We couldn't braai on the patio, because there was a big whole next to it. Broken chair - it just stood upside down in the corner, was broken and not even removed from the apartment. Shower's floor wasn't clean, grout in between is black.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was relatief, maar sal dit nie weer besoek nie, is beter gewoond.

Daar was baie probleme. MNet het nie gewerk nie, soos wel geadverteer - maar toe uitgesorteer. Geen badhanddoeke soos geadverteer nie. Dak fans in sitkamer werk nie - dak fan in spaarkamer werk nie, ook nie die lig nie. Geen ekstra beddegoed nie of ekstra kombersies nie. Beddens baie swak kondisie, dit is heeltemal papgelê. Drein was verstop, dis Donderdag deurgegee en Vrydag en Saterdag het hulle dit kom oopgrou en die res van die week net so gelos en nie weer teruggekom nie. Ons kon nie die braai langs die stoep verder gebruik nie, want daar was 'n groot gat langs dit uitgegrou. Stukkende stoel - dit het net in die hoek onderstebo gestaan, was gebreek en nie eens verwyder uit die woonstel nie. Stortvloer was nie regtig skoon nie, grout tussen in is al swart.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seapark Cottages's response

Yes, we did have problems, which were difficult to resolve during the festive season. The soak-pit from the septic tank was full of sand, probably caused by heavy rainfall leading up to the holiday season. The problem only became evident after occupation and the additional load was more than what the soak-pit could handle. We were unaware of the problem beforehand. This problem caused very slow drainage of the septic tank. Holiday season leaves a serious shortage of contractors, the contractor that we could get was so busy he never finished the job. We apologize for the inconvenience but we were really caught by surprise. With regards to the towels, we do provide linen but neither beach or bath towels, we did lend the guest towels, our guest must had misread the advertisement. Our advertisement does say we provide DStv and we do, we did not know that Explora decoders needed a different dish and cables. We immediately installed the required dish and the unit was cabled on the same day the complaint was made.
The shower floor grout stained black, it does need bleaching but it was clean. We have had a problem with water supply from the municipality which has been a problem for a few weeks. The council assured us the problem would be resolved, an apparent pipe fault supposedly caused the brown water, which stained the shower, this problem was beyond our control.
This is the first complaint we have had about the beds, we will investigate and resolve the issue. The chair was broken by the previous guest and could not be repaired, in time once again, the contractors are in short supply in holiday season.

Seapark Cottages
Martha H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Martha H

Really relaxed during our stay.

Very pleasant, just a shame that we had to drive so far for a beach (Voetplaat). A few improvements in the bathroom will also be great. Safety was great. Very peaceful. But the bath water was brown every night. Premises was very neat and the caretaker was very helpful. Thanks so much, we really feel well rested.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gerus.

Baie aangenaam net baie jammer moes so ver gery het vir 'n strand (Voetplaat). So paar verbeterings in badkamer sal ook goed wees. Veiligheid was goed, baie rustig andersins - badwater was elke aand van die 6dae bruin. Erf baie netjies opsigter was baie behulpsaam. Baie dankie lekker gerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seapark Cottages's response

Thank you, for the next time, there are very nice beaches with tidal pools at Southport about 1.5 km to the North and also about 1.5 km to the South at Umtentweni, A good walk for the energetic, a bit hot in summer however.
We are going to upgrade both cottages 1 and 3 bathrooms and it will be ready by the Easter holidays. The brown water has been a frustration, and seemed to have been resolved by council a few weeks before the holiday season. Our complaint to council went unanswered, Bernard did manage to establish that a broken pipe feeding us was the cause of the brown water. We are taking this up with council, the rates we pay are punitive yet service is lacking. We apologize for the inconvenience, but we were honestly powerless to do anything.

Seapark Cottages
Ajendra G - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ajendra G
Family with teenagers

Great value for money, just what you need, bed and shower.

Great place to sleep and shower.

Seapark Cottages's response

Thank you Ajendra, your feedback is much appreciated. Have a wonderful festive season.

Seapark Cottages
From R500
per night (sleeps 4)
From R500
per night (sleeps 4)
From R500
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 2 Ocean Drive South, Southport, 4230, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDZmZTU2N2Y0LWQ3NDctNDViNC1hZGYyLWM4MTVlMjNmZDhhYQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (sleeps 4) 21 5 1 4 2 Ocean Drive South Southport 4230 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -30.69521583 30.492813885212
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com