The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Shelley Point TF22 | TravelGround
+23

Shelley Point TF22

Self Catering

Review Summary

4.3 out of 5from 11 reviews for Shelley Point TF22
Cleanliness
4.0/5
Service
4.0/5
Location
4.2/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.4/5
Maryke B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Maryke B
With friends

Lekker, veilig en rustig!

Dit was baie lekker. Die DStv het ongelukkig nie gewerk nie, en ons kon dit nie regkry in die 4 dae wat ons daar was nie. Parkering is min - garage is vol, so kan nie gebruik word soos in die advertensie nie. Ek wens 'n besem en mop was beskikbaar in die huis. Als en als was dit baie lekker gewees. Die huisie is oulik en gemaklik uitgelê vir 8 persone. Kan nie wag om weer te gaan nie - hierdie keer weet ons wat om te verwag - en reël die kleiner dinge vooraf!

Lynette H - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette H

Was baie goed toegerus en verskriklike mooi plek.

Baie netjies, stil en rustige omgewing. Sekuriteit uitstekend en see baie naby. Moderne en goed toegerus met alles. Kan dit aanbeveel vir enige iemand. Mooiste akkommodasie en waarde vir geld.

Ernest B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ernest B
With friends

It was euphoric! Thank you!

Wonderful and celestial! Perfect for a weekend break away!

John W - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
John W

Peaceful, safe space.

House well equipped, but for 8 people there should be more than just half a toilet roll in the toilets. At least 2 rolls per toilet. Couldn't find a broom anywhere. But we enjoyed it. As the house is advertised for 8 people, we would prefer more chairs or a couch in the lounge. We liked the doors at the dining room for privacy. As we used the house for marriage enrichment it was possible to evaluate couples in privacy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige en veilige spasie.

Die huis was goed toegerus, maar vir agt mense moet daar meer as 'n halwe toiletpapierrol in toilette wees. Ten minste twee rolle per toilet. Kon nêrens 'n besem vind nie. Maar het ons geniet. Omdat die huis vir agt mense geadverteer word, sou ons verkies het dat daar meer gemaklike stoele of nog 'n rusbank in sitkamer moes wees. Hou van die deure by eetkamer vir privaatheid, aangesien ons huis gebruik vir huweliksverryking kon ons maklik in privaatheid paartjies evalueer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chantel D - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chantel D

Beautiful place, beautiful view, but difficult to socialise with a group.

The house is well appointed and the view lovely, but we had some problems. By Saturday morning the drains were blocked and though we informed the relevant parties, nothing was done. When we were socialising on Saturday evening ADT arrived at 19:20 and said that we were making too much of a noise. We really weren't since half of the group were watching TV and the other half were in the house braai-ing and listening to music. Another lady and myself went for a stroll outside to try and hear if we really were making a noise, since we were 12 ladies staying here. The doors were close and we could barely hear anything. So, my commentary would be that possible guests should be advised that very little noise is allowed, since my friends weren't very happy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi plek, en mooi uitsig, maar moeilik om te kuier met 'n groep.

Die huis is baie mooi uitgelê, en die uitsig pragtig, maar ons het probleme gehad. Teen Saterdagoggend was die dreine geblok en ons het laat weet maar niemand het iets daaraan kom doen nie. Toe ons Saterdagaand kuier het ADT daar aan gekom (19:20) om te sê ons raas te veel, en ons het regtig nie so hard geraas nie, want helfte van ons het TV gekyk en die ander in die huis gebraai en musiek geluister. Ek persoonlik en een van die ander dames het buite gaan stap om te luister of ons nie te veel raas, want ons was 12 dames, en deure was toe en kon amper niks hoor. So my kommentaar sal wees om asb mense in te lig dat daar nie veel van geraas mag plaas vind nie, want dames was nie baie gelukkig gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jamie S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jamie S
With friends

The place is beautiful, cozy and great for relaxation and vacation.

Thank you to Travelground for an amazing stay. Thank you to the owner, George, for assisting me with any uncertainties prior to our arrival, and thank you to Milande for the hospitality. We indeed enjoyed the house, area and surroundings.

Tamzyn D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tamzyn D
With friends

We loved our stay!

We were a group of friends travelling together. The lady that came to show us around Malande was very helpful and friendly from the get go. When we walked in the place was even more beautiful than the pictures. The house had everything that we needed. We enjoyed ourselves fully and would definitely return in future.

Suzette F - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Suzette F
With friends

Alles was baie lekker en reg. Niks om oor te kla nie.

Diens was goed, ons het lekker gebly en als was daar wat in 'n huis moes wees. Die skottelgoedwasser was 'n groot pluspunt.

Justin L - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Justin L

Good value for money.

Could accommodate our whole group comfortably. Bathroom space limited though, especially when staying in the loft.

Hannelize V - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hannelize V

'n Heerlike huis met genoeg ruimte om 10 mense gemaklik te akkommodeer.

Baie gerieflik met alles byderhand wat jy moontlik kan bebodig. Stort- en badtye moes mooi beplan word aangesien daar net een geyser is. Gemaklike sitplek was 'n probleem, aangesien daar 10 van ons was en die sitkamerstel sitplek voorsien vir 4 persone. Die slaapbank het gehelp met sitplek vir nog 3 nadat ons dit afgedra het na onder. Ons sal beslis weer van die huis gebruik maak.

Nici K - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nici K
Family with young children

Baie lekker, maar die beddens kan beslis na gekyk word.

Ons het dit oor die algemeen baie geniet.

From R1 700
per night (sleeps 8)
From R1 700
per night (sleeps 8)
From R1 700
per night (sleeps 8)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: The Fountains Crescent, Shelley Point, St. Helena Bay, 7390, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDc5NjMzZjlmLTI3MjktNGI1MS1hNTdhLTU2MWQ0ODZiNWIwYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 700  per night (sleeps 8) 11 5 1 5 The Fountains Crescent Shelley Point 7390 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.706119855204 17.971063256264
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!