The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Stillwaters Waterfront Apartments | TravelGround
+52

Stillwaters Waterfront Apartments

58 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 58 reviews for Stillwaters Waterfront Apartments
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Marzelle B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marzelle B
Family with young children

Ongelooflike naweek.

Daar is nie woorde om ons langnaweek by Stillwaters te verduidelik nie. Dit was ongelooflik. Die plekkie is skoon, goed ingerig met pragtige uitsigte en is baie privaat. Dit was ons huweliksherdenking naweek, en ons sou dit nêrens ander wou deurbring nie. Julle sal ons beslis weer sien!

Jermaine F - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jermaine F
With spouse/partner

Very nice little apartment, we thoroughly enjoyed our stay, highly recommended.

Apartment was very clean, had everything (kitchen utensils, cutlery, crockery, clean towels) that we needed. Gardens are well manicured and the dam is a stone throw away, for a nice quiet stroll, located in a boomed-off area so it very felt safe.

Pasqueline M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pasqueline M
With spouse/partner

Perfect.

Perfect place for a romantic getaway, we enjoyed the private pool and the hot tub very much. Very private place. Enjoyed myself.

Magdalena W - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdalena W
With spouse/partner

Asemrowend en heerlik!

Net die beste en sal dit beslis aanbeveel. Baie dankie!

Dirkie S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirkie S
With spouse/partner

Baie lekker atmosfeer en baie netjies.

Waarde vir geld. Sal aanbeveel.

Anton V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton V
Family with teenagers

Rustig maar te kort, wou nie ry nie.

Wens kon daar bly!

Erne A - Jul 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erne A
With spouse/partner

Perfekte naweekwegbreek.

Baie mooi uitsig en die woonstel is toegerus met als wat jy nodig het vir 'n naweek weg. Skottelgoedwasser is 'n groot pluspunt.

Janita B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janita B
With spouse/partner

Perfekte wegbreek.

Was perfek en baie lekker, my verloofde het my daar gevra om te trou. Eienaars het baie moeite gedoen met rose en champagne, beveel vir almal aan.

Soekie E - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Soekie E
With spouse/partner

Well rested.

We had a great stay and really relaxed. Lots to do in Harties.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker het heerlik gerus.

Ons het heerlik gerus en baie lekker ontspan. Baie om te doen in Harties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lauren K - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lauren K
With spouse/partner

Beautiful.

We stayed in the glass house for our anniversary. Lovely little place. It's smaller than what the pictures show. But beautiful. No-one is in your hair 24/7. The only problem is the Jacuzzi area, the apartment's balcony corner and 1 room overlooks the Jacuzzi area. The owners were staying there on the same weekend so we had our privacy but it could be quite awkward if two different families stay over. Peeking will be an issue.

Sasha-lee F - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sasha-lee F
With spouse/partner

Nice view, great hospitality, we had everything we needed.

See stars.

Eunice D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Eunice D
With spouse/partner

Heerlike naweek wegbreek!

Als wat mens nodig het vir 'n rustige naweekwegbreek. Skoon en netjies, baie goed toegerus!

Johan B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan B
Family with teenagers

Wonderlike en ook baie rustige tyd saam met die gesin gewees.

Dit was regtig 'n lekker tyd. Ons sal beslis weer die tyd benut. Baie dankie aan almal wat gehelp het om alles moontlik te maak.

Ntshetseng M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ntshetseng M
With spouse/partner

Amazing getaway from the hustle and bustle.

The place and service is amazing we were staying by the glass house with our own private Jacuzzi and braai area. The kitchen had everything we needed and there was an ice pack in the fridge something you dearly get at your account you normally need to drive out and go buy. And it's close to the dam fishing experience right under your nose it was amazing.

Riana G - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana G
With spouse/partner

Fantastic.

Beautiful, neat and clean accommodation with a beautiful view of the dam. All the facilities are there, absolutely nothing extra is needed. Friendly owners, will visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasies.

Pragtige, netjies en skoon verblyf met mooiste uitsig oor dam. Alle geriewe daar, absoluut niks ekstra saamvat nie. Vriendelike eienaars, sal beslis weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jaco-martin V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco-martin V
With spouse/partner

Fantasties!

Ons het vir twee dae in the View gebly by Stillwaters. Dit was werklik 'n lekker ervaring. Skoon en baie netjies met al die nodige en nog meer. Dit is baie stil en rustig en perfek vir recharge. Ons beplan reeds ons volgende besoek daar.

Peter L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Peter L
With spouse/partner

A quiet and restful location.

Unit is well maintained. Garden well looked after. Unfortunately WiFi did not work.

Dawid S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dawid S
With spouse/partner

Rested well!

It was the perfect place for me and my loved one to get away and rest. The apartment is well equipped and extremely neat. The Glashuis with its braai facilities and Jacuzzi is a perfect place to relax in a romantic atmosphere. The dam is within walking distance and at the right time of day it is very beautiful. Enjoyed our time very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gerus!

Dit was die perfekte plek vir my en my geliefde om bietjie weg te kom en te rus. Die woonstel is goed toegerus en ontsettend netjies. Die Glashuis met sy braaigeriewe en Jacuzzi is 'n perfekte plek om rustig te kuier in 'n romantiese atmosfeer. Die dam is stapafstand en op die regte tyd van die dag baie mooi. Het ons tyd erg geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Margaret J - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margaret J
Individual traveler

Fantasties en absolute waarde vir geld.

Verblyf is puik en kan op niks verbeter nie. Eienaar is vriendelik en hulpvaardig. 'n Perfekte plek om jou batterye te herlaai. Die beste van alles was dat ek my hondjie kon saamneem.

Silla O - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Silla O
With spouse/partner

It would maybe work if there is a sofa.

There was no couch to sit down and relax. Just outside at the spa bath were 2 chairs, but also no privacy at spa baths, neighbors could look through the glass roof. To crown it it was our 34th wedding anniversary.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit sal dalk werk as daar 'n rusbank was.

Daar was nie 'n rusbank om te sit en ontspan nie. Net buite by die borrelbad was 2 stoele, maar ook geen privaatheid by borrelbad, bure kan van bo af deur glasdak kyk. Om als te kroon was dit ons 34ste huweliksherdenking.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stillwaters Waterfront Apartments's response

Dankie vir jou terugvoer Sarel.
As ek jou kommentaar lees klink dit of jy verwag het dat jy "The View" geboek het en teleurgesteld daaroor was. Ek kan ongelukkig niks daaraan doen nie, ons doen baie moeite om te onderskei tussen die woonstelle en net om die beskrywings te gelees het sou jy nie die verwagting gehad het nie.
Rakende die privaatheid, die woonstel was so ontwerp om privaatheid as eerste prioriteit te stel, jy sou sien dat daar skerms orals is waar moontlik mens se privaatheid belemmer kan word. Ek wens net jy het dit eerder met my bespreek voordat jy dit op 'n openbare platform bespreek het, ek sou 'n baie meer aantreklike oplossing vir jou gebied het.
Groete,
Pieter

Stillwaters Waterfront Apartments
Sharon M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharon M
With spouse/partner

Breathtakingly beautiful.

My fiance and I had a lovely stay. The View is very private with its own swimming pool and Jacuzzi which was the highlight. The unit absolutely has what you need. The most beautiful view of the dam and so peaceful. Exactly what we were looking for. Beautifully clean and very neat modern finishes. Roof parking for your car. Close to everything and TV with DStv. I can definitely recommend the place. Take your food together and fly and mosquito sprays as well as a binoculars and you as well. We were too relaxed to drive somewhere. Thank you Pieter for the special bottle of champagne and rose petals because my fiance has birthday at no extra cost. We really appreciated it. We definitely make another trip.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend mooi.

Ek en my verloofde het heerlik gebly. The View is baie privaat met sy eie swembad en Jacuzzi wat die hoogtepunt was. Die eenheid het absoluut als wat jy nodig het. Die mooiste uitsig oor die dam en so rustig. Presies waarna ons gesoek het. Pragtig skoon en baie netjiese moderne afwerkings. Afdakparkering vir jou motor. Naby alles en TV met DStv. Ek kan die plek beslis aanbeveel. Neem jou kos saam en vlieë- en muskiet-spuitmiddels asook 'n verkyker en jy het als. Ons was te ontspanne om êrens heen te ry. Dankie Pieter vir die spesiale bottel sjampanje en roosblare omdat my verloofde verjaar het teen geen ekstra koste. Ons het dit opreg waardeer. Ons maak beslis weer 'n draai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

André E - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
André E
With spouse/partner

Fantasties geleë.

Die diens was puik. Die eenheid was perfek toegerus, baie skoon en netjies, en baie gerieflik. Pragtige sonsondergange en baie rustig.

Stephan P - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephan P
With spouse/partner

Sal definitief weer by Stillwaters bespreek!

Baie netjiese en rustige atmosfeer, net die regte plek vir 'n naweek wegbreek.

Leon B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon B
With spouse/partner

Very nice area and very nice stay, perfect getaway for a couple.

The apartment is perfect for a couple who wants to break away. Everything that is needed is there, from relaxation to cooking.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi area en baie mooi verblyf, perfek vir 'n wegbreek vir 'n egpaar.

Die woonstel is perfek vir 'n egpaar wat wil wegbreek. Alles wat benodig word is daar, van ontspanning tot kosmaak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anje O - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anje O
With spouse/partner

Unbelievable.

It was definitely worth it. We were very impressed with the place. Better than we expected. We will go back anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik.

Dit was vir seker die moeite werd. Ons was baie beïndruk met die plek. Beter as wat ons verwag het. Ons sal enige tyd weer terug gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan O - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan O
With spouse/partner

Awesome en rustig!

Baie netjiese atmosfeer. Kamer is netjies. Die Jacuzzi en Weber was lekker. Braai was nog nooit so lekker nie.

Marwileen V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marwileen V
With friends

Peaceful breakaway.

Beautiful place and the Jacuzzi in the glass house is very relaxing. Will surely stay there again and recommend it. The house is equipped with everything you need. The best of all was that we could take our 2 dogs with us. I recommend it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige wegbreek.

Pragtige plekkie en die Jacuzzi in die glashuis is baie ontspannend. Sal verseker weer daar gaan bly en dit aanbeveel. Die huisie is ook toegerus met alles wat jy nodig het. En die beste van alles was om ons 2 hondjies ook saam te vat. Beveel dit verseker aan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Juane B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juane B
With spouse/partner

Baie netjies en mooi.

Baie lekker blyplek en goeie diens.

Timna V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Timna V
With spouse/partner

Beautifully clean and neat.

Very peaceful stay and we had a good visit. Clean, private which makes it a good weekend getaway with your partner.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi netjies en skoon.

Baie rustig en lekker gekuier. Skoon en privaat vir ‘n lekker wegbreeknaweek saam met jou metgesel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nkateko H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nkateko H
With spouse/partner

Perfect place and I's considering booking again.

We enjoyed our stay at the apartments. I loved the atmosphere and the service was perfect.

Martie S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martie S
With spouse/partner

Netjies, skoon en so snoesig.

Ons het heerlik daar gebly. Sal dit vir enige mense aanbeveel.

Casandra H - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Casandra H
With friends

Rustig en ideaal vir groep vriende.

Goed geleë in veilige area.

Angie B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angie B

Absolutely wonderful.

Felt satisfied upon arrival. Son went to go fishing, and although the dam was full of hyacinths, pulled out a reasonable 5 kg carp. The hot tub was the cherry on top for my wife and her sister. Absolutely a wonderful weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut wonderlik.

Het met aankoms al die gevoel van tevredenheid gekry, wonderlik ontvang. Seun het koers gekies na die viswaters en alhoewel die dam vol hiasinte was, 'n redelike karp van 5 kg geland. Die borrelbad was die kersie op die koek is my vrou en haar suster. Absoluut 'n wonderlike naweek gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stillwaters Waterfront Apartments's response

Dankie vir die mooi resensie Sakkie, bly julle het dit geniet! Julle is 'n wonderlike gesin en gee mens sommer hoop vir die samelewing.

Stillwaters Waterfront Apartments
Nanine B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nanine B
With spouse/partner

Wonderblk, beeldskoon en baie netjies!

Stilwaters Waterfront Apartments was hoogs aanbeveel deur talle reisegers en hulle terugvoer was baie goed. Maar ek moet sê ons was meer as tevrede met die verblyf, wens ons kon 6 sterre gee. Dis was baie privaat, baie netjies en skoon en beslis elke sent werd. Die woonstel is pragtig versier en baie goed ingerig. Ons sal vir seker weer soontoe gaan vir 'n wegbreeknaweek.

Rina V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rina V
With spouse/partner

Baie lekker. Die Jacuzzi in die aande was die hoogtepunt.

Die verblyf was baie lekker gewees en baie netjies. Sal net baie lekker gewees het as daar 'n oond in die eenheid was. Het dit nogal gemis. Sal definitief aanbeveel vir ander.

Lindiwe M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindiwe M
With friends

The place was so amazing safe and breath taking specially the nature and the environment and its quiet. I love it!

I love nature with all my heart and beauty accommodation is so stylish big enough for a family and a get away with friends private enough.

Marisa D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa D
With spouse/partner

Ongelooflik spesiaal!

Baie dankie vir 'n wonderlike naweek. Ons het ons 5de huweliksherdenking deurgebring by Stillwaters en ons kon nie 'n beter keuse gemaak het nie. Die plek is verskriklik mooi, skoon en uitsig pragtig! Ons sal vir seker weer 'n draai kom maak. Ons sal vir seker Stillwaters aanbeveel. Dankie dat julle ons naweek so spesiaal gemaak het.

Liz R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liz R
Individual traveler

Juweel in Harties.

Almal sê altyd “sien die sterre hierbo", maar ek dink nie dit regverdig die gastehuis nie. Daar is nie genoeg sterre om te beskryf hoe aangenaam en fantasties die verblyf is nie! Die plekkie is onsettend skoon, baie privaat. Ek was alleen daar en het glad nie onveilig gevoel nie. Die Jacuzzi is heerlik en sommer om jou ekstra te bederf, jou eie privaat swembad met die mooiste uitsig oor die dam om 'n braai te kan geniet. Daar is al die nodigste toerusting om van die spesiale plek 'n behoorlike selfsorg-woonstel te maak. Die badkamers is ruim met 'n bad en stort. Wat meer kan jy vra? Die verblyf sal ek oor en oor aanbeveel. Baie dankie.

Stillwaters Waterfront Apartments's response

Wow, baie dankie Liz.

Stillwaters Waterfront Apartments
Sonika D - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonika D
With spouse/partner

Wow!

Ons het op Stillwaters Waterfront Apartments besluit om ons 15de huweliksherdenking te vier, en was ons aangenaam verras! Ons gaan vir seker weer van julle eenheid gebruik maak.

Marlize K - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize K
With spouse/partner

Absoluut fantasties!

Dit was 'n super lekker tydjie by Sillwaters Waterfront Apartments. Ons het die privaatheid baie waardeer. Die uitsig vanaf die stoep oor die water is lieflik, en ons het heerlike rustige aande gehad. Die Jacuzzi was 'n lekker bederf! Die plekkie is baie goed uiteengesit, luuks en hulle het aan als gedink - daar was niks was ons nodig gehad het wat nie daar was nie. Eienaars is baie vriendelik en hulpvaardig. Ons wou net daar bly en nie huistoe gaan nie! Dankie vir als julle!

Duan S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Duan S
With spouse/partner

Uitstekend.

Ons het heerlik gebly, als was skoon en netjies. Eienaars was baie vriendelik en die uitsig ongelooflik. Die Jacuzzi en swembad maak die plek uniek. Ons het beslis ons huis in Harties gevind en sal elke keer soontoe gaan.

Dom A - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dom A
Family with young children

Great views.

Really super place with all the amenities you would need, in a great location. Highly recommended!

Barend J - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Barend J
With friends

Was heerlik gewees! Baie baie lekker gebly.

Was baie lekker, skoon en netjies en sal weer daar oorbly.

Andre V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre V
With friends

Had an awesome time. Thank you. Will definitely go again.

Very friendly and accommodating host. Loved my stay at Stillwater. Would definitely recommend it. It's a beautiful place.

Glenda S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glenda S
With spouse/partner

Just amazing, very quiet, totally private, wonderful accommodation... the best.

The view is just amazing, the condo is beautiful, the Jacuzzi to die for and the privacy of the unit was just amazing. Will be back.

Nico E - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nico E
With friends

Great and neat accommodation. Pretty view. Will go back.

Great and neat accommodation. Pretty view. Will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Puik en netjiese verblyf. Mooi uitsig. Sal weer gaan.

Puik en netjiese verblyf. Mooi uitsig. Sal weer gaan

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mari V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mari V
With spouse/partner

Pragtige plek, sal definitief weer daar wil bly.

5 ster waarde vir n fraksie van die koste. Pragtige plek en warm vriendelike eienaars.

Hennie V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie V
Family with young children

Value for money.

Fantastic accommodation. Clean, neat, and very private. Would recommend it to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Die verblyf was fantasties. Dit was skoon en netjies en baie privaat. Sal dit vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Helmien A - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Helmien A
Family with young children

Very quaint little spot!

We enjoyed our stay and the service was very good.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie oulike plekkie!

Ons het baie lekker gebly en die diens was baie goed gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lucinda F - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucinda F
With spouse/partner

Dit was ongelooflik, sal beslis nog baie soontoe gaan.

Daar is 'n rustigheid wat oor jou kom as jy daar is. Sal beslis weer soontoe gaan, nie net met my maat nie, maar ook saam met familie en vriende. Ons het dit so baie geniet!

Helene C - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helene C
Family with young children

Lovely!

We were welcomed warmly. The place is beautiful, impeccably clean, well located and we can highly recommend them. It was also nice and quiet. We had a lovely stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik!

Ons was vriendelik ontvang, die plek is pragtig, silwerskoon, goed geleë, vir seker aan te beveel. Dit was ook lekker stil. Ons het baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Danie K - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie K
With spouse/partner

Lieflike plek, vriendelike mense, veilig en lekker Jacuzzi!

Mooi plek, vriendelike eienaars, skoon en netjies, swembad en Jacuzzi lekker, en veilige area!

Danie R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie R
Family with young children

Breathtaking!

It was a great priviledge to spend the weekend with our kids, especially in such a exceptional home. We can definitely recommend it. Everything was clean and neat. The owners are fantastic! Very nice and helpful. Will go there again in summer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend!

Dit was vir ons 'n groot voorreg om die naweek saam met ons kinders te kon deurbring en dit by so 'n besonderse tuiste. Ons kan die plek verseker aanbeveel. Alles was skoon en netjies. Die eienaars is fantasties! Baie gaaf en behulpsaam. Sal graag weer daar gaan uitspan in die somer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hanelie C - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hanelie C
Family with young children

Baie netjies en gemaklik.

Netjies en gemaklik, veral met jong kinders.

Louisa P - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louisa P
On business

Baie gerieflik en netjies!

Ruim, netjiese selfsorg-eenheid. Baie geskik vir 'n langer periode om nie ingehok in 'n gastekamer of lodge te wees nie.

Nicki B - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicki B
With spouse/partner

Uitstekend!

Baie mooi en rustig. Dierbare mense. Sal enige tyd weer gaan.

Naomi V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naomi V
With spouse/partner

Sal enige tyd weer teruggaan.

Dis op 'n pragtige plek, baie netjies, baie rustig en privaat, perfek vir 'n naweek weg. Hulle het aan alles gedink wat 'n mens kan nodig kry. Dis kalm en rustig en was net perfek. Ons het die swembad en borrelbad baie geniet.

Monte B - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monte B
Family with young children

Baie lekker.

Baie netjies en rustig. Ons het veral die Jacuzzi geniet! Sal vir seker weer daar oornag!

From R1 430
per night (for 2 people)
From R1 430
per night (for 2 people)
From R1 430
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 111 Coleman Street, Kosmos, Hartbeespoort, 0261, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDI5NmUwMjkwLWU0YWYtNDZmZC05ZGQxLTJmNWEyMzQyZmQ4ZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 430  per night (for 2 people) 58 5 1 5 111 Coleman Street Kosmos 0261 North West 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.743282815952 27.845254576721
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!