The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Threeways Getaway | TravelGround
+33

Threeways Getaway

44 reviews
Guest House

Review Summary

4.4 out of 5from 44 reviews for Threeways Getaway
Cleanliness
4.5/5
Service
4.4/5
Location
4.2/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.4/5
Peet S - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Peet S
With spouse/partner

Rustig en 'n gemaklike oornag stopplek.

As mense wat van groot stede af kom is daar geen diefwering op enige vensters of deure nie. Dit was bietjie ongemaklik vir ons. Daar was 'n probleem met die toilet drein, hy het nie weggespoel soos dit moet nie.

Ansie G - May 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ansie G
Family with young children

Dit is baie lekker en privaat.

Daar kort net 'n vrou se hand in die verblyfplek. Daar is spinnerakke onder van die stoele en kaste. Vir die prys wat mens betaal is dit 'n baie lekker verblyfervaring. Die website kort opgradering, want van die aktiwiteite word nie meer aangebied nie.

Lungi K - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lungi K
Family with young children

Good!

Caravan site is not good on rainy days. For kids entertainment you must bring your own. The ad must specify what is in the kitchen for the guests to be prepared. Their service was very good and everything we asked for was arranged at their best. We also got an invite for champagne as it was New Year's Eve. All was great.

Shannon M - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shannon M
Family with teenagers

Peaceful

Threeways Getaway is the place to go for peace and quiet and tranquility. We took a stroll down to the river and went for a canoe ride, we also got to feed the horses. Other than that, there is nothing else to do there, but that is what makes it so magical. You get to enjoy nature and your family at its best. Loved our time there and hope to visit there again one day.

Threeways Getaway's response

Thank you so much for your beautiful review. We would love to have the honour of accommodating you again in future. Wishing you a fabulous year. Warmest regards, Threeways Getaway.

Threeways Getaway
Lizani V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizani V
Family with teenagers

Skoon en netjies.

Ons het gebruik gemaak van hulle kampgeriewe. Dit is baie mooi, skoon en goed ingerig. Jy het 'n kombuis en netjiese badkamer. Sal dit beslis vir enige kampeerder aanbeveel.

Jan D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan D
Family with young children

Heerlike rustige atmosfeer!

Wind was erg onplesierig, maar dit was wonderlik om ons tent nog steeds te kon opslaan onder die grasdak (op teëls!) Dit het ons verblyf maklik en gerieflik gemaak.

Andrew S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andrew S
With spouse/partner

Delightful environment, particularly the river.

Excellent value. Particularly appreciated direct access to the river, and use of the canoe. But guests definitely need to take responsibility for their own safety at and on the water. A few minor "niggles" that could be easily addressed at low cost to the hosts: No clothes hanging space/arrangement. Even pegs on the wall would help. Microwave placed on a tea trolley with a lip that didn't allow the door to be opened. Shared power point for kettle and microwave - had to unplug the kettle to use the microwave and vice versa. Just a trickle of water from the basin tap, had to carry water from the bath to fill the basin. But we prefer a bath to a shower and really appreciated the "couples" bath!

Paul V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Paul V
With spouse/partner

Netjiese kamer met badkamer en-suite. Vriendelike personeel

Netjiese en skoon kamer, met badkamer en-suite. Kombuisie met yskas, alle nodige breekgoed en eetgerei. Geen mikrogolf - wel 'n klein twee-plaatstofie met oond. Ruim badkamer, groot bad. Koffie, tee, melk alles beskikbaar - insluitend moerkoffie vir die perkuleerder wat beskikbaar is. Goed gelee en binne maklike afstand van alles in die Midlans Meander.. Was ons tweede keer daar, en sal weer daar oorbly.

Marius V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius V
Family with teenagers

Neat and friendly.

Although it was relatively difficult to get there, because their sign was not visible in the evening, the place was very neat and Trish was very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en vriendelik.

Alhoewel dit relatief moeilik was om daar uit te kom, omrede hulle bordjie nie in die aand sigbaar was nie, is die plek baie netjies en was Trish baie behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brett N - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brett N
With friends

Beautiful setting.

Very nice socialising area and kitchen. Beautiful farm.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige "setting".

Baie lekker kuierarea en kombuis. Pragtige plaas.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Paul V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul V
With spouse/partner

Netjiese akkommodasie in pragtige omgewing!

Baie netjiese akkommodasie, vriendelike ontvangs, alles wat nodig is in die kamer, afgerond met genoeg koffie en tee, koekies om te eet en 'n sjokolade op die bed. Pragtige omgewing, rustig en stil, maar naby al die ander aantrekkings van die Meander. Hoogs aanbeveel!

Alexander John D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Alexander John D
With spouse/partner

Alright.

We had a problem with all of the flies, apparently it is because of all of the animals.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Redelik.

Ons het 'n probleem gehad met die baie vlieë, skryf dit toe aan die baie diere wat daar is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Renee B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Renee B
Family with teenagers

Wonderlike ligging, pragtig, skoon, waarde vir geld en beslis aanbeveelbaar. Dankie vir die mense wat ons so gul ontvang het.

Threeways Getaway is 'n lieflike, skoon en baie gerieflike gastehuis wat ek beslis sal aanbeveel. Ons bespreking met die webtuiste was maklik, vinnig en gerieflik. Die verblyf wonderlik, die plaas pragtig en die mense baie behulpsaam. Reis ons ooit weer af kus toe is dit beslis 'n plek waar ek hoop ons weer plek kan kry.

Threeways Getaway's response

Dankie vir die terugvoer.
Ons sien uit om julle weer by Threeways te verwelkom

Threeways Getaway
June U - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
June U

Heerlik stil en pragtig, met vriendelike eienaar.

Ons het in erge reën arriveer. Die krag het af gegaan, maar Trish was vinnig daar met kookwater en 'n drink dingetjie. Baie netjies, maar ons eenheid was effens beknop vir 3 volwassenes. Verder heerlik gebly in 'n pragtige omgewing met vriendelike mense.

Glen P - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Glen P
Individual traveler

Quiet spot.

Enjoyed a comfortable stay at the venue. Trish runs a great place and was friendly and efficient. Ablutions were modern and spotless.

Threeways Getaway's response

Thank you for your response. We enjoyed having you here and hope to see you here again with an even better experience.

Threeways Getaway
Dorothy S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorothy S
Family with young children

Lovely.

A piece of heaven on earth.

Jan N - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan N
With spouse/partner

Lovely resting place at the foot of the Drakensberg.

We were welcomed warmly and had a great stay. Unfortunately, it was just too short, but we'll come and stay here again. Our room was well equipped for self-catering. It was neat, clean and comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike afsaalplekkie aan die voet van die Drakensberge.

Ons is gul ontvang en het baie lekker gebly. Ongelukkig net te kort, maar sal beslis weer hier kom kuier. Ons kamer was goed toegerus vir selfsorg, netjies skoon en gemaklik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Esmé N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmé N
With spouse/partner

Gerieflik en rustig.

Baie dankie vir 'n heerlike tyd. Trish is 'n baie vriendelike gasvrou. Ons sal beslis weer daar oorslaap.

Philip V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Philip V
With spouse/partner

Pleasant and peaceful.

The following changes will make a huge difference for people staying more than 2 nights: A mirror in the room, more railings for towels in the bathroom and a small dresser-drawer for clothing so that you don't have to live out of your suitcase. There is enough space in the room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam en rustig.

In geval van twee en meer nagte se verblyf, sal die volgende verbeteringe 'n groot verskil maak: 1. 'n Spieël in die kamer. 2. Nog 'n handdoekreling in die badkamer. 3. 'n Klein laaikassie waarin klere gepak kan word sodat mens nie dae aaneen elke dag uit 'n tas hoef te leef nie. Daar is genoeg spasie in die kamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Threeways Getaway's response

Dankie vir die terugvoer. Dit was 'n plesier om julle hier te verwelkom.

Threeways Getaway
Jacobus Johannes R - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jacobus Johannes R
With friends

Very good value for money, spacious and well located for Midlands Meander Tour.

See stars.

Colin O - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Colin O
On business

Rustig en veilig.

Rustige, veilige, en skoon oornag.

Karin D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karin D
Family with young children

Friendly, fast service.

Beautiful place with everything that you need. Friendly, accommodation help. The sign at the turn-off was a little unclear.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike, vinnige diens.

Pragtige plek met alles wat mens nodig het. Vriendelike, tegemoetkomende hulp. Die naambord by die afdraai was bietjie onduidelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marientjie V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marientjie V
With spouse/partner

Pleasant

Everything was good and right and hostess is pleasant. Accommodation adequate for one night's sleep. Nice and beautiful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Als was goed en reg en gasvrou is aangenaam. Verblyf voldoende vir een nag se slaap. Lekker stil en mooi.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annette E - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annette E
With spouse/partner

Ruim, baie netjies en gerieflik.

Die verblyf was baie ruim, skoon en netjies. Ideaal vir 'n een nag oorslaap op pad. Baie rustige omgewing en gasvrou was vriendelik en hulpvaardig.

Threeways Getaway's response

Dankie vir u terugvoer. Ons sien uit om julle weer te verwelkom.

Threeways Getaway
Maricelle R - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maricelle R

Asemrowend.

Ons gasvrou het ons hartlik verwelkom. Eenheid was ongelooflik netjies en smaakvol gemeubileerd. Hoogs aanbeveel.

Threeways Getaway's response

Dit was 'n plesier om julle te verwelkom by ons.

Threeways Getaway
Yogan P - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Yogan P

Very neat and clean. Very accommodating hostess.

A very warm and friendly place. Trish and her staff are on point and could really teach people in SA about customer service and hospitality. The place itself was better than expected.

Threeways Getaway's response

It was great having your family with us, and I am glad you got to have time out from the rush of city life.

Threeways Getaway
Joanne D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joanne D
With spouse/partner

We had the most wonderful stay.

We really enjoyed our stay, beautiful scenery, loved the river and the horses. We were very comfortable and warmly welcomed. Thank you.

Gerrit E - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerrit E
Family with teenagers

Baie rustig en landelik.

Ons het die verblyf baie geniet, die kamers was baie netjies en skoon. Die omgewing is baie mooi en rustig. Ligging was goed vir ons doeleindes. Ons gasvrou het baie mooi na ons omgesien. Sal definitief weer hier wil kom bly.

Rosemary B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rosemary B
With friends

It was a pleasure to stay at Threeways Getaway - beautiful accommodation - garden amazing and Trish, our hostess, was a honey!

Would definitely recommend this, out of the way, peaceful accommodation!

Threeways Getaway's response

Thank you, it was a pleasure having you here.

Threeways Getaway
Cobie B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobie B
With friends

Asemrowend.

Dit was presies wat ek nodig gehad het om uit die mal gejaag van die stad te kon ontsnap. Trish die eienaar het ons hartlik ontvang en uit haar pad gegaan om ons te akkommodeer. Die eenheid is modern, netjies en pragtig skoon. Die plaas is pragtig, om in die oggend op te staan en na jou omgewing te kyk, wow. Dit is asemrowend mooi op die plaas. Die diens deur die personeel is fantasies, alles was net 5-ster-diens. Ons is selfs met wortelkoek verras op ons vertrek. Sal definitief weer gaan.

Dries B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dries B
With spouse/partner

Baie lekker en rustig.

Threeways is baie netjies en rustig.

Irma D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Irma D

Beautifully furnished and comfortable overnight stay, just too short.

We had a comfortable, short stay. It was much colder than we expected, but we had a fireplace and plenty of wood to help keep out the cold. Trish was very attentive, putting on our heaters and even arranged that we all slept in the same house instead of different buildings. The feather duvets really kept us all nice and warm. Next time we will stay longer to enjoy the beautiful farm.

Bronwyn E - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bronwyn E
With spouse/partner

What a remarkable experience.

Trish treated us like family and she ensured that we were well taken care of everyday. Our room was always clean upon our return, nothing out of place, and the ambiance was remarkable. I would recommend Threeways Getaway to any and all.

Fritz D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fritz D
With spouse/partner

Beautiful in nature next to the Mooiriver

What a beautiful place, out of the town. It is so peaceful and quiet, pity we only were here for one night, and then that was mostly spent in Nottingham Road. We were welcomed with open arms, and made to feel special. The next morning just outside of the guesthouse we had some car trouble. As chance had it, the owner of the guesthouse drove the same road, stopped and stayed with us until the problem was sorted, thank you so much.

Threeways Getaway's response

I hope you enjoyed the rest of your holiday after the hiccup with the car, It was lovely having you here.

Threeways Getaway
Bernice P - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernice P
Family with young children

Lekker gebly.

Baie skoon en netjies. Het heerlik oornag op pad huis toe.

Rentia D - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rentia D
With spouse/partner

Ons was oorweldig deur die diens, gasvryheid en voorkoms van Threeways.

Ons het heerlik gebly en enigiets wat ons wou weet en nodig gehad het was verskaf, altyd met 'n glimlag. Die kamer was netjies, skoon met pragtige versierings.

Ina B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ina B
With spouse/partner

Aangenaam.

Alhoewel die geriewe in die kamer baie goed was, het ons probleme ondervind met die stort. Die stort het nie 'n deur nie, dus is die badkamervloer nat as die stort gebruik word. Die warm water neem lank om warm te word en net sodra die warm water beskikbaar is, verminder die watervloei - mens is dus of vol seep sonder warm water of jy moet stort in koue water. Dalk sal dit help as die geisers met komberse toegemaak word om isolasie te bevorder. Daar was nie wynglase in die kombuis nie. Ontvangs was problematies. Eers was die persoon nie beskikbaar nie en 'n gas moes vir ons die hek oopmaak. Hy het ook genoem dat hulle probleme gehad het om by die perseel in te kom. Die dame het nie geweet in watter kamer ons geplaas moes word nie en moes eers addisionele navraag doen om te bevestig dat ons wel ingeboek was.

Threeways Getaway's response

Jammer vir die laat respons. Die oop plan stort is in lyn met moderne styl. Nogtans het ons nou 'n plan gemaak met 'n groot mat in die badkamer. Dit is verder beplan om 'n badkamer verwarmers in te sit. Die water probleem is ondersoek. Dit het te doen met die water pomp en filtrasie stelsel en is nou heelwat beter. Verdere verfyning in die verband is nog in die pyplyn. Ons het wyn glase in die kamer bygesit soos wat dit moes gewees het. Ongelukkig was ek weg en dit will voorkom dat daar misverstand was met die personeel en kommunikasie. Ek is baie jammer vir die ongerief en streef nog altyd om 'n aangename ondervinding vir ons gaste te versorg. Ek vra ook verskoning vir my Afrikaans taal gebruik wat so bietjie geroes is.

Threeways Getaway
Kobie P - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Kobie P
Family with young children

Gerieflike, maar raserige eenheid.

Dis reg langs die motorhek en ook 'n waterdrukpomp wat feitlik heelnag aan en af skakel. Was bietjie ongerieflik met ons kinders 50 m weg van ons af met min lig in die aand. Verder is die drukpomp reg langs ons eenheid, deel die fondament, en daarom veroorsaak dit 'n irriterende lawaai feitlik regdeur die nag. Sodra 'n kraan oopgemaak of toilet getrek word, skakel dit aan. Met die eenheid langsaan met kleintjies in was dit nie aangenaam nie, aangesien ons die laaste oggend alreeds 04:00 opgestaan het. Ons het min geslaap. Die motorhek se hek skuif tot by jou venster elke keer as 'n motor in of uit. Kan gerus belê in motorafdakke vir al die eenhede. Die eenhede was skoon en gerieflik.

Ria M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ria M
With spouse/partner

Ons het baie lekker gekuier.

Ons voel die tarief is te hoog vir wat gebied word.

Threeways Getaway's response

Dankie vir u terugvoer. Ons probeer om waarde vir geld aan te bied asook 'n minimum standaard to behou. Ons hoop om u weer welkom te maak by ons in die toekoms.

Threeways Getaway
Hendi S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendi S
With friends

Baie aangenaam,. Ons het dadelik tuis gevoel en die plek is goed toegerus.

Pragtige omgewing met vriendelike gasvrou. Blyplek is goed toegerus, ruim en netjies. Gou tuis gevoel. Aangename plekkie om te bly.

Kas V - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kas V
With spouse/partner

Dit was 'n belewenis.

Die verblyf was baie lekker. Ons het die een nag baie geniet.

Arno N - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arno N
With friends

Pragtig en gemaklik.

Die plek is net buite Mooi Rivier en skoon en alles werk. Die uitsigte is pragtig en die beddens is gemaklik. 'n Baie lekker plek om te bly!

Julie B - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Julie B
Family with teenagers

Shocking - needs a Zero Rating

We had my daughter wth us from the UK, our car engine blew up en-route and we informed the owner that we wouldn't be able to make it. So we asked that the R600 deposit be held over for another visit, the most she was prepared to do was the Sunday, this was Saturday, the response was Business is Business. Even in the UK you are allowed to re-book without time constraints,. This was just daylight robbery because of circumstances beyond our control, we were stranded with a broken car. This place gets a Zero Rating.

Threeways Getaway's response

We regret the difficulty of this situation for you. Unfortunately we go to considerable trouble with preparing units for our guests, ensuring that there is staff to take care of the needs. There is also a cost involved in paying commission to the agent. By reserving the booking we would not only lose the availability of the room on a busy weekend but it would cost us the commission with no income. While we do bend over backwards for our guests, and would certainly consider concessions with a ;later booking, to indefinitely reserve a deposit for another time is counter-productive. On another occasion we would be more than happy to make allowances for your loss and we do regret the car problems which you experienced.

Threeways Getaway
Anna V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna V
Family with young children

Goeie waarde vir geld. Baie vriendelike gasvrou.

Skoon, netjiese verblyf. Gasvrou het geskakel om te hoor of ons op pad is en om aanwysings te gee. Verwarmers was aangeskakel vir verwelkoming. Die volgende dag het sy my jongste seuntjie kom roep om die babalammetjie bottel te gee - 'n hoogtepunt vir hom. Kan Threeways aanbeveel.

From R400
per night (for 2 people)
From R400
per night (for 2 people)
From R400
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 24 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Off the R103, 3 km from Rosetta, 3301, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDE1N2UzZjM1LTIxYzgtNDRiYy1iNzE3LWQ5MTY0NWJhNTEyMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R400  per night (for 2 people) 44 5 1 5 Off the R103 3 km from Rosetta 3301 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -29.27502285403 29.973851271164
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!