Paternoster Accommodation at Tietiesdraai | TravelGround
+9

Tietiesdraai

23 reviews
Self Catering

Review Summary

4 out of 5from 23 reviews for Tietiesdraai
Cleanliness
4.2/5
Service
3.9/5
Location
4.0/5
Safety
4.0/5
Value for money
4.0/5
Neels S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neels S
With spouse/partner

Very nice and quiet. Wind was fierce on Saturday and Sunday, but it is only expected on the coast.

Very close to other towns and quickly to go there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker rustig. Wind het Saterdag en Sondag kwaai gewaai, maar dit is maar te wagte op die kus.

Baie naby ander dorpe en gou om soontoe te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eurika S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eurika S
With spouse/partner

Keys were waiting for us, they told us where we must leave keys when we go ─ clean, safe and a very enjoyable stay.

The place was clean, near the sea and very safe.

Charnay W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Charnay W
With spouse/partner

Die plek is nice maar daar kort aandag aan die gebou en hoe dit oorgehandig word aan hul gaste.

Die badkamerstort werk niks lekker nie, daar is omtrent geen waterdruk. Die plek word nie behoorlik skoongemaak nie en dis baie vuil in die hoeke van 'n kamer. Die kombuisgoedere, panne, messe, vurke - vuil. Die plek is so mooi oorgedoen maar dit word verwaarloos. Bietjie teleurgesteld maar ek het my tyd geniet ongeag die gerief.

Shawn W - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Shawn W
With spouse/partner

Value for money.

Close to beach walking distance. Safe to park your car, nice and value for money.

Ethan S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ethan S
Family with young children

Nice view and very close to the beach, great for children.

Enjoyed it very much, peaceful area.

Anita B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita B
With friends

Baie lekker gekuier.

Baie oulike plek. Sal weer daar gaan bly.

Joyce A - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joyce A
With spouse/partner

A nice cosy getaway for two.

A nice cosy place for two. Ideal location, near the beach and a few eating spots. Definitely value for money. We will be back.

Prudence D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Prudence D
With spouse/partner

No space.

Was like a bachelor apartment, cramped, only 1 cupboard where clothes had to be put in, but the same cupboard is used as a broom cupboard with a mop taking up space. No couch, literally had to use the bed for TV, we put our clothes in the hallway. We stayed the longest, but had the worst apartment.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen ruimte.

Was soos 'n bachelor woonstel, beknop, slegs 1 kas waar klere moes in, maar dit word ook gebruik as besemkas waar selfs die mop ook ingesit word. Geen rusbank, moes letterlik die bed gebruik vir TV kyk, ons klere het ons maar in die gang gesit. Ons het die langste gebly, maar het die swakste woonstelletjie gekry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mariuz J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Mariuz J
Family with young children

Baie lekker plek.

Ons as gesin sal weer wil kom.

Diane N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Diane N
With spouse/partner

Very friendly welcome. Room was very pleasant.

We enjoyed our weekend very much. Room very private, and easily accessible. It was a short walk from the beach.

Alicia K - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Alicia K
With spouse/partner

Beautiful, peaceful.

Exactly what one needs to escape the hustle and bustle of life. Tietiesdraai 1 is nicely furnished with everything you need. As well as walking distance from the sea. Would definitely recommend going there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, rustig.

Presies wat mens nodig het om bietjie te ontsnap van die gejaagde lewe. Tietiesdraai 1 is lekker ingerig met alles wat jy nodig het. Asook loopafstand vanaf die see. Sal definitief aanraai om soontoe te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beyers N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Beyers N
Family with teenagers

Waarde vir geld.

Goeie verblyf vir n nag. Skoon en netjies.

Marita L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marita L
With spouse/partner

Ongelooflik. Het elke liewe dag die weskus explore.

Hierdie verblyf was perfek vir ons. Alles wat jy menslik nodig kon kry was beskikbaar. Baie gerieflik. Tietiesdraai 1 se uitsig oor die dorpie en see was 'n bonus. Baie dankie.

Arno B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Arno B
Family with teenagers

Very quiet, definitely booking again in the near future.

I fully enjoyed it even though it was only for one night. Will definitely recommend people to visit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig, definitief weer bespreek in die nabye toekoms.

Ek het dit ten volle geniet al was dit net vir een nag. Sal definitief mense aanraai om draai te maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kelvin S - May 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Kelvin S
With spouse/partner

Nie waarde vir die koste van verblyf.

Ek het my vrou daarheen gevat. Dit was ons huweliksherdenking en ons was verwelkom met 'n buitetafel en stoele wat vasgehou word met cello tape. Die stoele het gelyk asof dit uit die 2de wêreldoorlog uitkom, binne die plek was 'n deur wat jou skei van die ander tenants wat bedoel jy kan als hoor wat langsaan aangaan.

Beverley K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Beverley K
With spouse/partner

Okay.

It was not what we expected but was fair. Good enough for and 1 night stay over.

Louwallen V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louwallen V
Family with young children

Baie rustige naweek gehad.

Ek beveel 'n hekkie bo by die trap aan, by Tietiesdraai 1. Veral belangrik met klein kindertjies.

Andrew H - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andrew H
With spouse/partner

It was a refreshing home stay ... awesome place.

The weather was perfect. Unit 1 is my recommendation as a honeymoon facility. The unit was fully equipped, warm bedding and the place very clean. We had friends who joined us for the rugby between South Africa and France, the fireplaces on the balcony and inside great for a social atmosphere, the celebrations and they left at 02h00. A young couple, getting married in December, hope to book Unit 1 for a week in January 2018. I'll go back again!

Marlise V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marlise V
With spouse/partner

Perfect!

We had a wonderful experience! The little place was so clean and it had everything we needed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfek!

Ons het 'n fantastiese ervaring gehad! Ons plekkie was so skoon en het als gehad wat ons nodig gehad het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lorraine E - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lorraine E
With spouse/partner

Had a nice stay there.

We had a nice stay. I do think that you wouldn't be able to use the sleeper couch in the kitchen area because of limited room. I would have liked a sea view. We couldn't braai. There was no braai grid by the indoor braai. We did find the portable braai, but couldn't braai because of the wind. The wind is strong in the little hallway. And before our last day, the portable braai had been moved to number 2.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly daar.

Ons het lekker gebly. Ek dink egter nie mens sou die bankbed in die kombuisdeel kon gebruik nie, a.g.v. spasie. Ek sou wel graag see uitsig wou hê. Ons kon nie braai nie. Daar was nie 'n rooster by die ingeboude braai nie. Ons het toe wel die skottelbraai gekry, maar ons kon a.g.v. die wind nie braai nie. Die wind waai erg in die gangetjie af. En voor die laaste dag is die skottelbraai verskuif na nr 2.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Candice H - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Candice H
With spouse/partner

So great.

We were fortunate enough to get accommodation at Tietiesbaai on short notice. Next time I would definitely stay on the top floor for a better view. We could here the movements of kids living above and next door to us, but it is understandable - they're on holiday. A bonus was that the beach is walking distance. That's wonderful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker

Ons was gelukkig om op kort kennisgewing by Tietiesdraai reg te kom vir blyplek. Volgende keer sal ons beslis die boonste verdieping verkies vir die uitsig. Ons kon beweging en kinders hoor wat bo ons en langsaan gebly het, maar dis vakansie so te verstane. Pluspunt was die strand wat loopafstand was, wonderlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magda H - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Magda H

Ons was net in die aande tuis, maar het dit geniet.

Van al die plekke wat ek besoek het is Tietiesdraai se kombuis baie goed ingerig behalwe vir die yskas wat nie gewerk het nie. Ons het wel elke maaltyd buite die woonplek geniet en nie van die kombuisgeriewe gebruik gemaak nie. Wat die veiligheid betref is dit baie goed maar die een badkamer se venster kon nie sluit nie. Die stortdeur kon ook nie heeltemal toemaak nie. Ek het ontvangs ingelig en glo hulle het daarna gekyk. Ek sal ook net lugverfrissers aanbeveel, die plek het nie baie aangenaam geruik nie.

Gj L - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Gj L
With spouse/partner

Ek sal dit aanbeveel.

Dit was baie aangenaam behalwe dat daar nie ligte was in die aand nie. Jy kon ook nie braai nie want daar was geen lig nie. Die wasbak in die badkamer was verstop andersins was dit baie lekker. Dankie aan almal.

Tietiesdraai's response

Ek is jammer om te hoor wil graag hoor was dit die lig buite jul deur wat nie gewerk het nie of die hele eenheid. Ek kontak nou die dame van my skoonmaakdiens sy is veronderstel om dit na te gaan. Nogmaals jammer vir die ongerief!

Tietiesdraai
From R750
per night (sleeps 2)
From R750
per night (sleeps 2)
From R750
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1 Kriedoring Road, Bekbaai, Paternoster, 7381, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGMyZWZhOGExLWFmZTktNGNiOC1hNDkzLTA4YzY5ZDYwMGQwOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R750  per night (sleeps 2) 23 5 1 4 1 Kriedoring Road Bekbaai 7381 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.811231 17.885441
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com