Verified Reviews of East London

All reviews have been left by TravelGround customers staying in East London

Rated 4.32 out of 5 based on 180 reviews.
Keorapetse S. - 23rd October 2021
staying in East London
It's a lovely place.
Morapedi S. - 20th October 2021
staying in East London
People there are very kind.
Nelize D. - 13th October 2021
staying in East London
Very windy.
Bertram K. - 12th October 2021
staying in East London
Just the roads were really bad conditions.
Julie P. - 11th October 2021
staying in East London
Beautiful place, a must see.
Francoise E. - 6th October 2021
staying in East London
Mooi en skoon dorp.
Cecilia K. - 5th October 2021
staying in East London
Die weer was nie so aangenaam nie. Die paaie het verbetering nodig met al die slaggate! Maar ons het vir die familie gaan kuier en dit was wonderlik. Baie dankie.
Shereen L. - 26th September 2021
staying in East London
Baie nice plek vir ontspan en lekker kuier.
Laws M. - 26th September 2021
staying in East London
The place has a potential to be better than Cape Town, it needs some good planning!
Zelda S. - 3rd September 2021
staying in East London
Jy moet navorsing doen en weet waarheen om te gaan!
Sue F. - 31st August 2021
staying in East London
Gonubie is beautiful.
Ronell O. - 31st August 2021
staying in East London
Ons het 'n jaar terug vir die eerste keer Oos-Londen besoek en ons is verslaaf. Wanneer die geleentheid hom bied, is ons vinnig in die kar vir 'n heerlike naweek en was nog nie een keer teleurgestel nie.
Natasha J. - 30th August 2021
staying in East London
East London is definitely home away from home.
Gina H. - 17th August 2021
staying in East London
Clean and friendly city with beautiful see views and wide streets.
Ruan S. - 25th June 2021
staying in East London
I haven't seen too much of East London, all I will remember is The Cow Shed which is an amazing local restaurant. The infrastructure is not like the major cities in South Africa.
Eugene A. - 18th June 2021
staying in East London
Oos-Londen is 'n baie bedrywige stad, definitief nie 'n vakansie-bestemming nie.
Derek M. - 12th June 2021
staying in East London
Ons het tee en scones geniet by Morgan Bay Hotel. Nahoon strand bly maar net een van die mooiste ooit!
Sonja B. - 31st May 2021
staying in East London
Ons sal enige tyd in Gonubie oornag en daar na die strand gaan. Die dorp gedeelte het dit nie vir ons gedoen nie.
Karin K. - 15th May 2021
staying in East London
My 3de keer daar, nie 'n baie skoon stad nie, en baie hartseer hoe alles net uit mekaar val.
Jacky H. - 14th May 2021
staying in East London
Place to visit.
Stellie W. - 10th May 2021
staying in East London
Mooi en lekker.
Neil F. - 10th May 2021
staying in East London
Very unclean, dirty in the CBD.
Arno F. - 7th May 2021
staying in East London
Pragtige plantegroei. Bly weg uit die stad. Geniet die mooi see.
Pelisa J. - 6th May 2021
staying in East London
One of the best cities to visit.
Maureen M. - 3rd May 2021
staying in East London
Good holiday destinations!
Gaillynn B. - 27th April 2021
staying in East London
Loved Gonubie and the weather is always good.
Yolande M. - 17th April 2021
staying in East London
Sommige paaie is ontoeganklik en ongerieflik as gevolg van die feit dat die GPS nie verbouings optel nie en ons 'n paar keer deurmekaar moes ry om by ons bestemmings uit te kom. Die dorp sal nooit my gunstelingplek wees nie.
Evé B. - 15th April 2021
staying in East London
Besoek was te kort om Oos Londen te verken, maar was baie beïndruk met dit wat ons 'n kort tydjie kon waarneem en beplan om weer Oos Londen te besoek en definitief vir 'n langer tydperk!
Marietjie V. - 14th April 2021
staying in East London
Baie rustig en geen gejaag.
Anri C. - 13th April 2021
staying in East London
Mooi strand, vriendelike mense, groot Spar!
Stienel T. - 23rd March 2021
staying in East London
Ongelooflike natuurlewe, see en rivier en buitelug. Genoeg winkels en restaurante. Die Oos-Kaap is daar vir natuurlewe en buitelug sport en aktiwiteite.
Chris H. - 19th March 2021
staying in East London
A clean city without pestering car guards.
Mark A. - 15th March 2021
staying in East London
We enjoyed our evening - in the morning we had a run around Nahoon Beach. Swam on the beach and a great breakfast. Were then on our way.
Annemarie M. - 9th March 2021
staying in East London
Passop vir spitsverkeer!
Aldin M. - 8th February 2021
staying in East London
Great beaches and people. Just stay away from the city center, it's too congested and not very clean.
Cherie K. - 26th January 2021
staying in East London
Gonubie is a great friendly little town.
Nomandla M. - 18th January 2021
staying in East London
We did not see much of the city.
J.j. S. - 14th January 2021
staying in East London
Stad self nie aan te beveel, maar omliggende gebiede baie mooi en aan te beveel.
Tersia L. - 8th January 2021
staying in East London
Baie besiger as paar jare gelede, maar steeds my gunstelingstad.
Samantha M. - 4th January 2021
staying in East London
Peaceful stay.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]