Verified Reviews of George

All reviews have been left by TravelGround customers staying in George

Rated 4.71 out of 5 based on 866 reviews.
Gert J. - 10th October 2021
staying in George
Rocco Mamas is 'n moet!
Mariette T. - 10th October 2021
staying in George
Pragtige dorp en so mooi skoon!
Carol S. - 7th October 2021
staying in George
We love George and will keep returning. Simply the best!
Lisa B. - 6th October 2021
staying in George
The Outeniqua Transport Museum and Power Van is highly recommended.
Wessel V. - 6th October 2021
staying in George
Pragtige area.
Samantha A. - 5th October 2021
staying in George
Pragtige dorpie.
Willem V. - 4th October 2021
staying in George
Fantastiese plek, want hy het alles, mense is vriendelik en jy kan maklik die Tuinroete vandaar besoek.
Dewet B. - 4th October 2021
staying in George
Fantastiese toerismebestemming.
Frederick R. - 2nd October 2021
staying in George
Die weer het nie vir ons saamgespeel nie, so ons kom nie baie plekke besoek nie.
Ian M. - 29th September 2021
staying in George
George is the most beautiful town there is. I grew up there and I'm always at my most happy there. Great place. Will always recommend it to everyone.
Samantha L. - 28th September 2021
staying in George
Baie lekker plek. Daar is baie om te doen. Baie geskik vir families en vriende wegbreek.
Des B. - 28th September 2021
staying in George
Pragtige, skoon dorp.
Annemieke O. - 28th September 2021
staying in George
Mooi dorp, skoon en vriendelik.
Karien F. - 28th September 2021
staying in George
Mooi, rustige dorpie. Goed vir 'n aftree-dorpie.
Samantha M. - 13th September 2021
staying in George
The people were friendly and helpful to share ideas on what to do and see.
Willmare J. - 10th September 2021
staying in George
Lekkerste kuierplek!
Riaan T. - 6th September 2021
staying in George
Mal oor die George-area en natuurskoon.
Jurgen V. - 6th September 2021
staying in George
George is a amazing plek en sal definitief weer George toe gaan.
Christine W. - 5th September 2021
staying in George
Baie mooi dorp. Baie om te doen daar.
Louis D. - 30th August 2021
staying in George
'n Doeltreffend-bestuurde, skoon en netjiese dorp - met sy eie lughawe!
Wilma B. - 30th August 2021
staying in George
George is baie groot en het gerieflike winkelsentrums.
Patricia J. - 27th August 2021
staying in George
Good place for rest and relaxation.
Tharina H. - 23rd August 2021
staying in George
Mooiste stad in Suid-Afrika.
Mariette Q. - 23rd August 2021
staying in George
George is 'n rustige plekkie.
Wilna V. - 21st August 2021
staying in George
There is no comparison between George and Bloemfontein. George is so clean and well-managed. The streets are 100% better than Bloemfontein. The two things that stood out for me was that people clean the streets on Sundays and I did not see one garbage bag on side walks or on street corners. Keep it up George.
Marietjie O. - 20th August 2021
staying in George
Netjiese dorp.
Madelein C. - 19th August 2021
staying in George
Uitstekende bestemming vir natuurliefhebbers. Baie staproetes en plekke om te besoek. Die PowerVan rit teen die berg op word baie sterk aanbeveel en onthou om 'n piekniekmandjie te pak vir stop bo teen die berg met die mooiste uitsig. Klipgooi van verskeie strande en aktiwiteite.
Anthony B. - 18th August 2021
staying in George
Clean City unlike Port Elizabeth.
Shamila V. - 18th August 2021
staying in George
Best place ever.
Johan F. - 16th August 2021
staying in George
Dis net jammer dat soveel van George se toeriste-besienswaardighede nie Sondae oop is nie, andersins is dit 'n pragtige dorp.
Leslie S. - 15th August 2021
staying in George
Airport is convenient but not much action happening in George.
John V. - 10th August 2021
staying in George
Lekker plek om tuis te gaan en te ontspan.
Anita W. - 10th August 2021
staying in George
We have known George all our lives even though we no longer live there. We have seen all the major changes and yet we still enjoy visiting and going down memory lane. Thank you.
Lee-anne C. - 10th August 2021
staying in George
Awesome, friendly city.
Nelie B. - 10th August 2021
staying in George
George en omgewing het pragtige natuurskoon en die kaaskoek op Hoekwil was 'n wenner!
Trevor L. - 4th August 2021
staying in George
Excellent place for retirement.
Robin B. - 3rd August 2021
staying in George
The perfect place for a friends, a romantic or family getaway! Highly recommended.
Lappies L. - 2nd August 2021
staying in George
Baie mooi, skoon dorp.
Lourens M. - 29th July 2021
staying in George
Baie beïndruk met George en die mense, lyk na 'n uitstekende plek om te woon en 'n besigheid te vestig.
Mariechen E. - 27th July 2021
staying in George
Sentraal en pragtig.

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | [email protected]