Secunda Accommodation at 13 Hobson | TravelGround
+10

13 Hobson

34 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 34 reviews for 13 Hobson
Cleanliness
4.6/5
Service
4.4/5
Location
4.5/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
John B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
John B
Individual traveler

Clean and everything worked in the accommodation.

There needs to be a doorbell at the front gate so as to be able to attract and get attention on arrival.

13 Hobson's response

Good day John,

We appreciate your feedback and we are glad that you experienced a pleasant stay. We will surely look into the matter of the doorbell.

13 Hobson
Ria S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria S

Clean and comfortable.

Comfortable, neat and very clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en gemaklik.

Gemaklik, netjies en baie skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sandi R - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandi R
On business

Had a good stay, thank you.

No problems. Had a good stay.

Karin B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin B
With friends

Very pleasant and will visit again.

We slept wonderfully in the cold Highveld. The kitchenette was well appointed and made the stay comfortable. We were in room 5 and just suggest they put a brighter light bulb in the bathroom.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam en sal weer besoek.

Ons het heerlik warm geslaap in die koue Hoëveld. Die kombuisie was goed ingerig en maak die verblyf gerieflik. Ons was in kamer 5 en stel net voor dat hulle 'n helderder gloeilamp in die badkamer sit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Allan O - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Allan O
On business

Nice stay.

Cold in winter, would be nice if room had a heater!

Annaliese K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annaliese K
Family with young children

Hospitable and helpful.

Safe, quiet environment, clean facilities. The kids enjoyed the garden and lawn. We can definitely recommend 13 Hobson.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvry en behulpsaam.

Veilige, rustige omgewing, skoon geriewe. Die kinders het die tuin en grasperk geniet. Ons kan beslis 13 Hobson aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

13 Hobson's response

Dit was 'n plesier om julle te huisves. Net jammer julle klomp was bietjie olik. Julle is enige tyd weer welkom.

13 Hobson
David O - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
David O

Was in die haak.

Niemand by ontvangs. Yskas nie heeltemal skoon. TV maak geluid.

13 Hobson's response

Goeie middag David
Dankie vir jou op bouende kritiek.
Ons poog altyd om ons kliënte waarde vir hulle geld te gee.
Ek wil net onder jou aandag bring dat 13 Hobson nie 24 uur ontvangs het nie. Daar is altyd personeel om ons gaste te ontvang gedurende die vasgestelde ontvangs tye.
Toe jy my gebel het om te vra of u kan vroeër inboek het ek dadelik een van die dames gestuur om jou te ontvang, omdat ek in die dorp was, besig met aankope.
Ek het die yskas self gaan inspekteur en dit is skoon.
Die TV se afstand beheer was te hard gestel en dus sal daar 'n "destortion" wees. Dit is die geraas wat jy gehoor het. U moes dit net self reg gestel het sodat dit op die DStv afstand beheer korrek geklink het.
Omdat u reeds vroeër telefoniese kontak met my gemaak het, kon u met vrymoedigheid my enige tyd gevra het om na u klagte om te sien. Ek bly op die perseel, en ek sou met graagte na u klagtes omgesien het.

13 Hobson
Boet S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Boet S
With spouse/partner

Baie vriendelik en aangenaam.

Gerieflik geleë. Personeel baie vriendelik en behulpsaam. Kamer/eenheid netjies en skoon. Eienaars uiters behulpsaam.

13 Hobson's response

Julle was soos familie op die erf.
Julle is enige tyd weer welkom.

13 Hobson
Xander C - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Xander C
With friends

Fantastiese waarde vir geld en gerief.

13 Hobson bied fantastiese waarde vir geld en gerief. Ek moes onlangs my bespreking ten laaste oomblik uitstel met 'n week, a.g.v. 'n onvoorsieningheid, maar 13 Hobson het my onmiddelik geakkommodeer. Ek sal 13 Hobson ten sterkte aanbeveel.

13 Hobson's response

Baie dankie vir julle terug kom hierdie jaar. Dit is lekker om weer familie te sien.

Die studente was super.

13 Hobson
Rina D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina D

Rustige omgewing en naby als.

Dit is 'n rustige omgewing, en baie vriendelike diens!

13 Hobson's response

Baie dankie.

13 Hobson
Stephen C - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephen C
With spouse/partner

Very comfortable, clean and welcoming.

Riana went out of her way to make our stay comfortable.

13 Hobson's response

Baie dankie. Julle was super gaste.

13 Hobson
Fritz O - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fritz O
With friends

Fantasties, ons kom weer volgende jaar.

Die tweede keer wat ons hier tuisgaan en weer was dit alles en nog meer as wat ons verwag het.

Rialene R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rialene R
Individual traveler

Lekker rustig. Nie mense wat jou heeltyd pla nie!

'n Rustige plekkie! Dankie Riana vir 'n lekker oorslaap!

Jaco D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco D
On business

Neat, tidy and secure.

Great price, room was perfect for my needs. Clean, secure area. Will definitely book there again and recommend to others.

13 Hobson's response

Baie dankie Jaco, jy is enige tyd welkom.

13 Hobson
Marilize S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marilize S
Family with young children

It was really amazing and would go there again any time.

As a matter of fact we have to go to Secunda every year for my son's dancing and we will definitely be staying here every time. The unit was very neat and the owners were so kind and hospitable. Great area and close to everything, close to the malls.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was regtig amazing en sal enige typ weer gaan.

Inteendeel ons moet jaarliks Sucunda toe gaan vir my seuntjie se dans en gaan beslis elke keer daar oorbly. Die eenheid was baie netjies en die eienaars was baie vriendelik en gasvry. Baie lekker omgewing en naby aan alles en die malls.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

13 Hobson's response

Dit was lekker om julle te huisves. Ons sien julle volgende jaar.

13 Hobson
Denise L - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Denise L
Family with young children

It's clean and neat.

It's not the ideal place to stay with smaller kids. We had to book 2 rooms and my husband and I each had to sleep with one of them in different rooms. The fact that there isn't really a window to open for fresh air, makes you feel stuffy and cramped. There's no aircon either, so I definitely wouldn't stay there during the warmer months either. On the plus side, it was clean and neat and it's conveniently located.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dis skoon en netjies.

Dis nie 'n ideale plek om oor te bly saam met kleiner kinders nie. Ons moes 2 kamers bespreek en ek en my man moes elkeen saam met 'n kind in 'n ander kamer slaap. Die feit dat daar nie regtig 'n venster is om oop te maak vir vars lug nie laat mens benoud voel. Daar is ook nie 'n lugversorger nie dus sal ek beslis nie daar kan bly in die warm maande nie. Aan die plus kant was dit skoon en netjies en gerieflik geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

13 Hobson's response

Baie dankie vir jou terugvoering.
Hierdie was die enigste 2 dubbel kamers wat verbind kon word met mekaar. Die koningin bed kamer het 2 vensters bo wat kan oopmaak en die dubbelbed kamer het ook 2 medium vensters langs die skuifdeur wat kon oopmaak. Ons bly indien die hoëveld dus koel die nagte baie af. Vir die baie bekostigbare prys wat u vir die verblyf betaal het kan ons nie nog lugversorgers ook voorsien nie.

13 Hobson
Erik V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erik V
Family with young children

Very neat and helpful.

Enjoyed the stay. Everything was in place and neat. Will recommend this friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en behulpsaam.

Baie lekker gebly. Alles was in plek en netjies. Sal die vriendelike diens gerus aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

13 Hobson's response

Baie dankie. Dit maak dit lekker en maklik as ons sulke goeie kliënte het.

13 Hobson
Celeste O - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celeste O
With spouse/partner

See rating.

It was more than we needed and will go back. Very neat, clean, private and modern.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sien die sterre!

Dit was meer as wat ons nodig gehad het en sal weer daar bly in die toekoms. Baie netjies, skoon, privaat en modern.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

13 Hobson's response

Baie dankie.

13 Hobson
Xander C - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Xander C
With friends

Very nice, friendly service, good value for money!

It was a pleasure staying at 13 Hobson. We had a nice time. Really friendly service and I think 13 Hobson is very good value for money! Will definitely be returning.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly, vriendelike diens en goeie waarde vir geld!

Dit was 'n plesier om by 13 Hobson te kon bly. Ons het baie lekker gebly, die diens was baie vriendelik en ek dink 13 Hobson is baie goeie waarde vir geld! Ek sal vir seker weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

13 Hobson's response

Baie dankie! Julle het omtrent 'n uitdaging gehad met die nat weer.

13 Hobson
Arthur S - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arthur S
With friends

Wonderful place and very hospitable. Will stay there again.

Very clean and neat. Friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike plek en baie gasvry. Sal weer daar bly.

Baie skoon en net. Vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

13 Hobson's response

Arthur, dit was lekker om jou te ontmoet. Jou grappies trek al ver, veral die muishond een.

13 Hobson
Annette E - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annette E
With spouse/partner

Lovely time with Riana. Good night's sleep.

We had a good night's sleep, our car was safe and we enjoyed the beautiful garden a lot. Riana is an excellent hostess. When we left there I felt as if I had gained a friend. Thank you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gekuier saam met Riana. Lekker geslaap.

Ons het lekker geslaap, ons motor was veilig en ons het die pragtige tuin baie geniet. Riana is 'n puik gasvrou. Toe ons daar wegry het ek gevoel ek het 'n vriendin bygekry. Baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

13 Hobson's response

Dit vat goeie mense met gesonde siele om iets mooi te waardeer en geniet.

13 Hobson
Sunette B - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sunette B
With spouse/partner

Baie lekker en netjies. Het heerlik gebly.

Alles was baie netjies en reg. Het heerlik gebly. Geen probleme.

13 Hobson's response

Jammer net ons nie vir jou warmer weer gee nie! Dankie. Jy is enige tyd weer welkom.

13 Hobson
Ronnie V - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronnie V
With spouse/partner

Hennie and Riana's friendliness, hospitality and helpfulness was unsurpassable, and the unit faultless.

The unit is secure and safe, spotless, the beds comfortable and delightfully cosy and warm on the cold evening we spent there. The kitchenette is very well equipped and the milk and home made rusks were a delightful surprise in a self-catering unit. When our GPS had failed us, Hennie unhesitatingly came to our rescue and escorted us to our accommodation. Not content with that, he checked out our GPS and programmed it in readiness for our trip in the morning. Despite having done that, early on the public holiday, Hennie and Riana insisted on putting us on the road to our destination. This kind and personal attention was most unexpected and much appreciated. We left feeling we had made new friends.

13 Hobson's response

It was our pleasure!

13 Hobson
Tanja N - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tanja N
On business

Skoon, netjiese, rustige akkommodasie teen 'n goeie prys.

Ons sal beslis weer 13 Hobson kies as ons in Secunda is.

13 Hobson's response

Baie dankie Tanja. Ek waardeer dit.
Groete

13 Hobson
Tanya V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Tanya V
With friends

Ongelooflike swak diens.

Ons was baie onprofessioneel behandel. Die beddegoed was nie gewas nie. Ek sal die gastehuis vir niemand voorstel nie.

13 Hobson's response

Die waarheid is: Mej. Venter het geweier om die uitstaande bedrag van die verblyf te betaal met aankoms - soos wat ons beleid is. Sy het aangedring op haar terme, naamlik dat sy eers met vertrek die volgende dag dit sal betaal. Nadat ek haar herhaaldelik gevra het sodat ons dit kan afhandel. Vergunning teen geen ekstra koste is aan haar gemaak om reeds teen 10:30 die dag van aankoms in stede van eers 14:00 in te boek.
Die kamers sleutels is deur haar in besit geneem nadat sy dit geïnspekteer het. Sy was tevrede en het niks gesê oor "vuil" linne nie. Die vuil/gekreukelde linne is as gevolg van haar vriend wat die kamer tot sy gebruik gehad het vanaf 09:30 en hy daarop gelê het. Ek persoonlik het die bed opgemaak.

Dankie vir al ons gereelde, gewaardeerde kliënte wat ons weekliks ondersteun. Julle is 'n plesier!

13 Hobson
Masiba N - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Masiba N

What a pleasant stay, wow!

I am going back next year.

13 Hobson's response

Thank you for giving us a positive review! We appreciate it. See you next year.

13 Hobson
Michele F - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Michele F
Family with young children

Goed.

Lekker geslaap, diens was standaard.

Ilna R - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilna R
With spouse/partner

Veilig en rustig.

Sal weer oorbly, skoon en netjies asook veilig.

Christo N - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christo N
With spouse/partner

Baie dankie vir die gasvryheid. Ons het lekker gebly.

Die kamer kon doen met 'n lugversorger of 'n waaier. Ek kry vinnig warm as ek slaap, maar dis maar my opinie, verder het ek geen klagtes.

13 Hobson's response

Christo
Omdat ons in die hoëveld bly koel dit af in die nag.
Dit is ook ongewone warm weer wat die land beleef.
Ons kan 'n waaier of lugversorger aanskaf MAAR dan gaan die kliënte baie meer vir die verblyf betaal. Elke luukse dra by tot 'n verhoogde tarief. Ons lewer netjiese, goed versorgde verblyf teen 'n bekostigbare tarief.

13 Hobson
Louis Victor N - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis Victor N
With spouse/partner

13 Hobson is 'n toonbeeld van Secunda se gasvryheid.

Die verblyf by 13 Hobson Secunda is van die beste oorslaapplekke wat ek in 'n lang tyd ervaar het. Keurige kamers en geriewe (om nie eers te praat van die spieël onder die afdak nie). Puik gedaan, Hennie en Riana. Ek kom beslis weer 'n draai maak.

13 Hobson's response

Baie dankie. Dit is oulike gaste soos julle wat dit lekker maak vir ons :)

13 Hobson
Johan V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan V

Ek is baie tevrede met wat ons gekry het vir die prys wat ons betaal het.

Ek sal 13 Hobson aanbeveel. Dit is definitief goeie waarde vir geld.

Mike & Sandra H - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mike & Sandra H
On business

A high quality establishment close to all ammenities as well as Sasol.

Friendly personnel, neat and tidy with all the necessary items. Highly recommended.

Annatjie A - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie A
Family with teenagers

BAIE gasvry! Ons het regtig tuis gevoel. Skoon en netjies.

Eerste keer wat ons in Secunda moes oornag en wat 'n aangename ervaring! 'n Goeie nagrus by 13 Hobson - kan dit regtig aanbeveel!

Len O - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Len O
Individual traveler

Ek sal verseker weer daar bly.

Die mense is baie vriendelik en jy voel of jy by die huis is. Baie netjies en skoon.

From R650
per night (for 2 people)
From R650
per night (for 2 people)
From R650
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 13 Hobson Street, Secunda, 2302, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDY2M2VhODYwLTViYjYtNDU4OS1hZTFjLWMxOGMyMTk1Yzc3MA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (for 2 people) 34 5 1 5 13 Hobson Street Secunda 2302 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-18:00 09:00 -26.502954207817 29.193417165676
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com