Howick Accommodation at 40 Fraser Street B&B | TravelGround
+13

40 Fraser Street B&B

Review Summary

4.2 out of 5from 18 reviews for 40 Fraser Street B&B
Cleanliness
4.2/5
Service
4.4/5
Location
4.3/5
Safety
4.1/5
Value for money
3.8/5
Carin M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carin M
With spouse/partner

Dit was goeie akkommodasie en vriendelike diens.

Die diens was baie vriendelik en die akkommodasie was skoon en netjies.

Robert J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Robert J
Family with teenagers

Baie lekker gebly.

Ons was baie vriendelik ontvang.

Alta W - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Alta W

Poor ventilation, no air-conditioning. Rooms very cold.

Not recommendable. Very basic, no air-conditioning, rooms cold so windows can't open, too cold. Host and wife not presentable (look sloppy). Kettle takes a long time to boil for tea / coffee. There was no water, they had no plan to provide, we went to buy water. Location is not well maintained. On the positive side the beds have warm blankets and breakfast was nice and enough.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Swak ventilasie, geen lugreëling. Vertrekke baie koud.

Nie aan te beveel nie. Baie basies, geen lugreëling, vertrekke koud so kan nie vensters oop maak nie te koud. Gasheer en vrou nie presentable nie (kom slordig voor). Ketel vat baie lank om te kook vir tee/koffie. Daar was nie water nie, hulle het geen plan in plek om te voorsien nie, ons het water gaan koop. Plek is nie goed in stand gehou nie. Positief is die beddens het warm komberse op en ontbyt was lekker en genoeg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lindie P - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindie P
With spouse/partner

Hierdie is 'n pragtige, veilige plek.

Ek sal 40 Fraser Street vir almal aanbeveel, wat op pad na die Suidkus moet oorslaap. Dit is baie stil, veilig, en die gasheer en gasvrou is vriendelike hulpvaardige mense. Snoesige kamers en heerlike ontbyt.

Daleen E - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Daleen E

Goed geleë vir 'n nag-oorslaap op pad see toe.

Vriendelike mense. WiFi is baie swak of geen opvangs waarskynlik weens die ou tipe huis met dik mure. Slegs Ricoffy in die kamer beskikbaar. Verwag 'n beter tipe koffie. Verder 'n heerlike nagrus en skoon, netjiese plek.

Fransie R - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Fransie R
With spouse/partner

Awesome.

Baie mooi skoon, ontbyt was baie lekker gewees.

Jeanette S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette S
With spouse/partner

Gasvrye ontvangs, netheid 100%, ontbyt vyfster, baie behulpsame gasheer en gasvrou.

Mooi omgewing met baie potensiaal. Naby groot stede en hospitale asook geskik vir afgetredenes.

Danell P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danell P

Rustig.

Ons het ons verblyf baie geniet, rustige omgewing en baie vriendelike gesigte het ons ontvang.

Elna V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna V
With friends

Fantasties.

Skoon en netjies. Vriendelik ontvang. Gawe mense.

Celente F - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Celente F
With spouse/partner

Baie netjies en aangenaam.

Ons ontbyt was spesiaal vroeër gemaak sodat ons vroeg kan wegkom. Die gasvrou het baie liefde ingesit en ons was vriendelik verwelkom. Lekker geselsies gehad met die gashere. Baie dankie vir die aangename verblyf.

Louis V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Louis V
With spouse/partner

Plek aanvaarbaar, sal dit aanbeveel.

Stort- en TV-geriewe ontbreek, ek sal so iets aanbeveel. Parkeergeriewe nie na wense nie.

Lindiwe N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lindiwe N
Family with teenagers

It's a good place but not for a long stay.

It would be better if they have an additional bathroom if you have booked for a minimum of four people. A lounge for the guests will be appreciated rather than sharing the lounge with owners.

Makkie S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Makkie S
With spouse/partner

Aangenaam.

Ons is vriendelik ontvang en het tuis gevoel. Die kamer was netjies en goed toegerus vir die koue weer. Die ontbyt was smaaklik en ons kon dit in 'n lekker atmosfeer geniet.

Billy D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Billy D
With spouse/partner

Peaceful, beautiful, pleasant, personal.

Very nice place, peaceful with personal attention and service. Would gladly recommend and make use of it myself again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, mooi aangenaam, persoonlik.

Baie lekker plek, mooi rustig met persoonlike aandag en diens, sal dit enige tyd aanbeveel, en weer gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Francois J - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Francois J
Family with young children

Never again.

We stayed in the family room, stains on the carpet. The bathroom has no door and closes with a curtain. They broke into our vehicle in the evening, terrible security. Owners were helpful with cleaning of vehicle. Doesn't feel like a guesthouse at all, feels like renting a room in a boarding house for one night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nooit weer.

Het in die familiekamer gebly, daar is kolle op die matte. Die badkamer het geen deur en maak toe met 'n gordyn. Daar is ook die aand by ons voertuig ingebreek, sekuriteit is baie swak. Eienaars was wel behulpsaam met die skoonmaak van die voertuig. Voel glad nie soos 'n gastehuis nie, voel of jy 'n kamer vir een aand in 'n losieshuis huur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

40 Fraser Street B&B's response

Dear Francois,

Thank you for your review.

To advise this booking was originally booked as a double room for 2 adults, in regards to your phone call regarding bringing your niece with, we agreed for a small extra charge, we upgraded you to a Family room. When arriving you came with 3 adults, and 1 child. We decided not to charge any extra for extra adult. Our normal check in time is from 13:00, however you did arrive approx 11.30, which was a bit earlier than expected, and therefore we did not have sufficient time to inspect the room, and I apologise you found this not suitable. As to your car being broken into, this is a first time incident for us in the 10 years we have been in Howick, we were just as shocked as you. We did lock the gate as is our normal procedure, after this event we are reviewing our security.We did phone SAPS, and tried to help clean the car as best we could, we felt we did our best to accommodate you in this unfortunate incident.

Regards,
Grahame and Linken.

40 Fraser Street B&B
Megan B - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Megan B
Individual traveler

Beautiful quiet B&B.

Thank you for your wonderful hospitality in your beautiful quiet B&B.

Sakkie M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sakkie M
On business

Great hospitality.

See the stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gasvry.

Sien die sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pietman J - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pietman J
With spouse/partner

Bekostigbare en goed versorgde oornagplek met vriendelike ontvangs.

Vriendelike eienaars het ons gou tuis laat voel met allerhande inligting oor die omgewing en roetes om te volg. Goed versorgde oornagplek in 'n rustige omgewing.

From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 13:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 40 Fraser Street , Howick, 3920, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGI2ZTc3OGU0LWM2MzctNGQzMC1hZWI2LTk4NWE1ZjVhOGNiOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (for 2 people) 18 5 1 5 40 Fraser Street Howick 3920 KwaZulu-Natal 0860 022 102 13:00-21:00 10:00 -29.479221515267 30.219720262566
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com