The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 42 On Adderley | TravelGround
+48

42 On Adderley

46 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 46 reviews for 42 On Adderley
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Leon D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon D
Family with young children

Ons het heerlik gebly.

Dit was 'n absolute plesier om by 42 on Adderley te bly. Ons sal nie oorweeg om by enige ander plek te bly as ons weer George toe gaan nie.

Vivien M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vivien M
With spouse/partner

Lekker gebly met genoeg spasie en lekker stil omgewing.

Die eenheid het 'n goeie ligging, vriendelike eienaars en in stil omgewing. Vir TV-verslaafdes is daar opnames, maar geen TV-ontvangs nie, dit het ons nie gepla nie. Lekker buitetafel en braai beskikbaar.

Monika G - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monika G
With spouse/partner

Uiters netjies, baie spasie, gemaklik, fantasties toegerus.

Die woning is in 'n baie veilige, netjiese area, die kothuis is heeltemal privaat, ons kon kom en gaan soos ons wou. Volledig toegerus met alles wat jy kan nodig he en meer, sal baie gemaklik vir 'n week of meer daar kon bly, lieflike badkamer en die bed slaap heerlik. Die woning is ook heeltemal gereed gemaak vir loadshedding wat baie bedagsaam is. Dankie Yvonne!

Kamiela R - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kamiela R
With spouse/partner

The place was very friendly, we were warmly welcomed by the kind lady and her son.

It felt like home away from home and their tariffs was shockingly cheap. I will always make use of this website should I again need to travel. I can also thank the friendly staff with assistance of payments. All aspects of this experience was good.

Anne-maree S - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne-maree S
With spouse/partner

A great place to stay.

The accommodation was absolutely immaculate and a great size. Nice private patio off of the main bedroom to relax on. Can highly recommend it.

Fritz E - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fritz E
Family with young children

Uitstekende waarde vir geld.

Ek kan regtig 42 On Adderley aanbeveel. Dit is modern, ruim en baie goed geleë. Yvonne en Kenny was ongelooflik en ons sal definitief weer gaan kuier.

Louise B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise B
With spouse/partner

Pragtige gemeubileerde woonstel, gerieflik, skoon en bekostigbaar.

Ons het ons verblyf baie geniet. Die woonstel is skoon, netjies, gerieflik en baie veilig. Die tuin is pragtig en die omgewing rustig. Die eienaars is baie vriendelik en hulpvaardig. Ons sal 42 On Adderley enige tyd aanbeveel en beslis weer daar bespreek wanneer ons George besoek.

Michael H - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael H
With friends

Friendly hosts and really great accommodation.

Close to restaurants and shops.

Nicky L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicky L
Family with teenagers

Yvonne and Kenny are the best. 42 on Adderley is centrally located. Nice clean and neat.

I would suggest 42 On Adderley to anyone. We had a great holiday.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Yvonne en Kenny is die beste. 42 on Adderley is lekker sentraal. Mooi skoon en netjies.

Ek sal 42 On Adderley vir enige iemand voorstel. Ons hou baie lekker vakansie daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nico M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico M
Family with young children

Dit was 'n ongelooflike tyd en die eienaars is die vriendelikste mensies. Blyplekkie en selfs die tuin was so mooi en skoon. Sal definitief weer kom kuier.

Dit was so waar 'n wonderlike, stil naweek. Vriendelikste mensies en baie netjiese blyplek.

Joy K - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joy K
With spouse/partner

Great hospitality.

We enjoyed our time there, was worth driving there from Cape Town and the hostess made us feel so at home. With safe parking and would recommend staying there anytime.

Geoffrey P - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Geoffrey P
Family with young children

Five star.

Very much enjoyed and would definitely recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vyfster.

Vreeslik baie geniet en sal beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lee-anne C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee-anne C
Family with young children

Our stay was so nice and relaxed. I will give 42 On Adderley 10/10.

Our stay was amazing. Yvonne and Kenny are the most warm and welcoming people. The place is super cosy, neat and everything we needed was catered for. I will highly recommend 42 on Adderley and will surely return for another holiday.

Jaco J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco J
Family with young children

Netjiese en privaat verblyf.

Ons as gesin het dit baie geniet! Als was daar sonder om te vra. Netjies en gerieflik. Het baie tuis gevoel. Sal dit definitief aanbeveel.

Clarence S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clarence S
With spouse/partner

Very happy with overall experience.

Only negative was that the bathroom offers no privacy with a see-through door. Does not make any sense and made worse by the fact that there is no shower curtain/shower glass with the shower directly across the glass door. But overall, fantastic accommodation with lovely hosts, would recommend them anytime.

42 On Adderley's response

So sorry you found the open shower a problem. But as we explained "Elsorg Home Based Nursing Services" often use the flat to care for people who have had major surgery and it is convenient for the Nursing staff to be able to get into the shower with the patients.

We loved having you stay.

42 On Adderley
Colette G - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colette G
Family with teenagers

Die eenheid is keurig ingerig en ons het dadelik tuis gevoel.

Ons is vriendelik ontvang, die eenheid is keurig ingerig en ons het dadelik tuis gevoel. Die hoofslaapkamerbed en beddegoed was heerlik warm en gemaklik en die seuns het ook gemaklik geslaap op n bankbed in die voorkamer. Die eenheid is naby Outeniqua Hoërskool en ons kon ons jonger tiener met 'n geruste hart alleen laat laat slaap terwyl die res van die gesin skool toe is vir sport. Reeds aanbeveel vir vriende.

Corien R - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corien R
Family with young children

Die eenheid was privaat, gerieflik en baie sentraal.

Ons het ons eie kombuis en toiletgeriewe gehad, lekker warm, gemaklike beddens and alles wat ons nodig gehad het om ons gerieflik te laat voel.

Ella D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ella D
With spouse/partner

Very convenient.

We were warmly welcomed and everything was in order and neat and clean. Slept well and no complaints at all. The place was central enough for us to get to all the golf courses. Will definitely recommend it. Everything 100%!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik.

Ons is baie vriendelik ontvang en alles was in orde en netjies en skoon. Heerlik geslaap en hoegenaamd geen klagtes nie. Die plekkie was sentraal genoeg vir ons om by al die gholfbane uit te kom. Sal dit definitief aanbeveel. Alles 100%!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

John M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John M
Family with young children

42 On Adderley is ruim, skoon, privaat, goed toegerus, maklik bereikbaar en goed geleë.

Die eenheid is ruim, skoon, privaat en goed toegerus. 42 On Adderley is maklik bereikbaar en goed geleë om die omliggende omgewing van George, Knysna, Hartenbos ens. te verken. Die paashaas het selfs sy verskyning gemaak en het dit ons dogter se dag gemaak. Of dit is vir verblyf om die Tuinroete te verken of vir verblyf om sportbyeenkomste by te woon kan ons vir 42 On Adderley aanbeveel. Die eenheid is ruim genoeg om 'n klein gesin van 4 gerieflik te akkommodeer. Ons het baie lekker gekuier en sal weer van die verblyf gebruik maak as ons weer in die omgewing is. Baie dankie Yvonne en Kenny!

Jan K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan K
With friends

Good layout.

The second bedroom could be better. It's uncomfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie uitleg.

Die tweede slaapplek kan verbeter. Dit is ongemaklik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

42 On Adderley's response

Dear Jan,

It was lovely having you stay with us.

We are so sorry you did not accept our numerous offers of a mattress for the sleeper couch.

Kind regards,
Kenny and Yvonne

42 On Adderley
Miriam B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Miriam B
With spouse/partner

Was like home away from home.

A self-contained unit with a very homely feeling.

Aletta V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aletta V
Family with teenagers

Lekkerste verblyf.

Dink julle het te min sterre vir die resensie. Wow, dit was verskriklik baie lekker om daar te bly. Die eienaars is so vriendelik. Het sommer verlief geraak op die plekkie. So gerieflik en het alles en nog meer as wat nodig is. Het tot 'n kersboom vir ons gehad. Die is 'n groot moet om te bly. Sal weer daar gaan bly asook baie bekostigbaar.

Gert V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert V
Family with young children

Very neat and clean, fully equipped, relaxed.

The entertainment centre was such a blessing for our child. We could watch movies til late at night. Thank you Kenny for the amazing hospitality. Hope to see you again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en skoon, ten volle toegerus en lekker gerus.

Die vermaaklikheidsentrum was 'n absolute seëning vir die kind. Ons het lekker sit en films kyk tot laat. Baie dankie Kenny vir die ongelooflike gasvryheid en sorg. Ons hoop om julle weer te sien.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elizma B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizma B
Family with young children

Baie netjies en gerieflik.

Baie lekker gebly en die eienaars is baie aangename mense.

Bonita A - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bonita A
With friends

42 On Adderley feels like your own home.

42 On Adderley has everything that you need, just bring yourself and enjoy it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

42 On Adderley voel sy jou eie tuiste.

42 On Adderley het als wat jy benodig, bring net jouself en geniet dit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ida V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ida V
Family with teenagers

Pragtige, netjiese plek met alles wat jy moontlik nodig kan kry.

Ek sal net voorstel dat die matrasse vervang word, veral op die slaapbank. Die beddegoed was pynlik netjies en pragtig met linte gebind. Ek sal definitief die verblyf aanbeveel. Ontvangs was gasvry en warm.

Deon H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Deon H
Family with young children

Wonderful surprise! Yvonne and Kenny are amazing hosts, friendly and very hospitable.

The living area was full of unexpected and pleasant little surprises. Our family felt so at home and our expectations were exceeded. The place is very neat and private. There are extra games for the whole family, a lot of movies for couch potatoes and tranquillity for the outdoor nature junkie. It was so nice to come back to the house in the evening after an outing. Yvonne and Kenny are dear people with beautiful souls.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike verassing! Yvonne en Kenny is amazing gashere, vriendelik en baie gasvry.

Die woon-eenheid was vol onverwagte en aangename klein verassings. Ons gesin het só tuis gevoel en ons verwagtinge is oorskry. Die plek is baie netjies en privaat. Daar's ekstra speletjies vir die hele gesin, klomp rolprente, vir couch-potatoes en rustigheid self vir die outdoor natuur junkie. Dit was so lekker om saans weer terug van 'n uitstappie na die woonplekkie te kom. Yvonne en Kenny is dierbare mense met beautiful siele.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kathleen T - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kathleen T
Family with young children

We had a lovely stay at 42 On Adderley.

We used our accommodation as a base while we attended our son's hockey tour. It was ideal as it was close to the schools where he was playing. Our hosts were warm, welcoming and accommodating. In time a new mattress might be required for the double bed. We enjoyed being able to braai in the evening and appreciated their attentive service on arrival, during our stay and on departure.

Anita S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anita S
Family with teenagers

42 on Adderley is goed geleë, met als wat jy nodig het vir lekker verblyf.

Ek en my 2 dogters het vir 'n week daar gebly. Dit was veilig met als wat nodig is vir 'n lekker vakansie.

Suzette E - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzette E
With spouse/partner

Baie stylvolle, netjiese en ruim verblyf met 'n ongelooflike gasvrye gasheer en gasvrou.

Heerlike ruim woonstel, stylvol en netjies en alles wat jy nodig het is daar. Het gevoel soos my eie huis, Yvonne en Kenny is dierbare mense, motor baie veilig. Sal enige tyd weer daar gaan bly. Jy kan heerlik daar vakansie hou.

Tana K - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tana K
Family with teenagers

Hospitality and house full of extra surprises.

Well equipped with pretty decor and full of extra surprises, such as books, games and cards. Interesting corners and great stoep next to the main bedroom.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvryheid en huisie vol ekstra verrassings.

Heerlik ingerig met mooi dekor en vol ekstra verrassings soos boeke, speletjies en kaarte. Interessante hoekies en heerlike stoepie langs hoofslaapkamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gert D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert D
Family with young children

Exactly what we were looking for!

The 4 days was truly great to visit there with my kids, and our 4-year-old grandchild also enjoyed it a lot! The owners are very friendly and hospitable, will recommend this guesthouse with pleasure.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Presies wat ons gesoek het!

Die 4 dae was werklik baie lekker om daar te kuier saam met my kinders, en ons vierjarige kleinkind het dit ook baie geniet! Die eienaars is vriendelik en baie gasvry, sal die gastehuis met liefde aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jerry V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jerry V
Family with young children

Rustig, aangename, netjiese kuierplek.

Baie netjies, skoon en rustige blyplek. Beveel dit vir seker aan.

Rainette C - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rainette C
Family with teenagers

Baie gerieflik, veilig en netjies.

Goeie ligging. Gerieflik, veilig en netjies. Waarde vir geld.

Adaan D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Adaan D
Family with teenagers

Sal definitief nie skroom om weer daar te bly nie.

Eienaar regtig aangenaam. Kan dalk oorweeg om stort toe te maak.

Chrsity D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chrsity D
Family with young children

A home away from home!

Thank you very much for making us feel so welcome, the guest house is well equipped with everything, you might need and feels warm and cosy. It is situated close to all amenities and shops and definitely value for money.

Elize F - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elize F
With spouse/partner

Relaxing and quiet!

Kenny and Yvonne are wonderful people. Very friendly, hospitable and 42 On Adderley is a beautiful little place. We enjoyed our stay and were able to come and go as we wished. Would recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend en rustig!

Kenny en Yvonne is pragtige mense. Baie vriendelik, gasvry en 42 On Adderley is 'n pragtige plekkie. Ons het baie lekker gebly en kon kom en gaan soos ons wil. Sal definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannelie V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie V
Family with young children

Billike, gerieflike verblyf.

Baie lekker gebly, perfekte verblyf vir klein gesin!

Helen F - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helen F
Family with teenagers

Dis was 'n wonderlike plekkie!

Ons het baie lekker gebly. Baie netjies en skoon. Baie vriendelike gasheer en gasvrou, Kenny en Yvonne, sal hulle beslis aanbeveel.

Nicky L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicky L
Family with teenagers

Baie netjies en skoon.

Ek sal die verblyf aan enige iemand aanbeveel.

Keith M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Keith M
Family with young children

Asemrowend!

Eienaars het hulself oortref! Sal aanbeveel vir diegene wat wil wegkom van alledaagse dinge. 'n Kreatiewe plek.

Romaine S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Romaine S
Family with young children

Baie baie gawe mense - mooi geriewe.

Baie gawe en vriendelike mense. Plekkie is goed gesorg en het 'n luukse atmosfeer. Sal beslis dit aanbeveel!

Esda H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esda H
Family with teenagers

Wonderful place.

We had the privilege to stay here for 11 days. Will highly recommend. Yvonne and Kenny is most welcoming. The place is decorated with style and taste and have everything you need for a self-catering experience. We will most definitely book our spot here again. Thank you Yvonne and Kenny.

42 On Adderley's response

Good day Esda,

Thank you for your lovely review. We loved having you and your family stay with us and would welcome you back anytime.

We also thank you for looking after the flat for the duration of your stay.

42 On Adderley
Helen B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helen B
With friends

Friendly and hospitable. Excellent.

We had a wonderful stay. The hosts were friendly and helpful and the unit was clean and tidy. Just a note: the 'bunker bed' in the living room was extremely uncomfortable and hard. It's not even suitable for children. Apart from that we had no problems. I would recommend it for 2 adults and 2 children, not for 4 adults.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelik en gasvry. Uitstekend.

Ons het vreeslik lekker gebly. Die gasheer en dame was vriendelik en behulpsaam en die eenheid was skoon en netjies. Net een opmerking. Die 'bunker bed' in die sitkamer was uiters ongemaklik en hard. Selfs vir kinders is dit nie gepas nie. Verder het ons geen problem gehad nie. Ek sal dit aanbeveel vir 2 grootmense en nie vir 4 grootmense of 2 grootmense en 2 kinders nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elmarie B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie B
Family with teenagers

Wonderlik!

Puik kliëntediens, pragtig.

Lourens K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourens K
With spouse/partner

Very nice.

This is a lovely, peaceful place to stay. Our family really enjoyed it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Hierdie is 'n lekker rustige plek om te bly, ons gesin was in ons noppies gewees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R550
per night (sleeps 4)
From R550
per night (sleeps 4)
From R550
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 42 Adderley Street, George, 6529, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDVlMTMxNWFkLWViZDQtNGZjNS1hYzg3LTk4MTg1YTVjYmY1Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R550  per night (sleeps 4) 46 5 1 5 42 Adderley Street George 6529 Western Cape 0860 022 102 15:00-19:00 10:00 -33.948879 22.467244
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!