The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 513 on Mulberry | TravelGround
+52

513 on Mulberry

15 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 15 reviews for 513 on Mulberry
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Andries F - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andries F

Ek het een nag geslaap en my vrou en dogter twee nagte.

Na ’n reis van 400km was dit ’n ware tuiskoms. Net absoluut wonderlik!

Elsabe B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe B
With spouse/partner

Excellent and clean and friendly host.

Rudi is so friendly and kept in contact since we have booked until we left. I can really recommend them.

Amelia S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amelia S
With spouse/partner

Netjies, skoon en ligging perfek.

Ons het lanklaas in so kraakvars, mooi plek gebly. Ons was so verras, wou sommer nog aanbly. En eienaar het ons heeltyd op hoogte gehou van als en hoe om plek te kry en als was veilig hulle sien ons definitief weer.

Riaan D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riaan D
With spouse/partner

It was perfect for our needs.

Would suggest that a drying cloth be provided as there are cups and glasses to be washed. Rudi was very helpful from the moment of the booking until we left.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was perfek vir ons behoefte.

Sal voorstel dat 'n afdroogdoek voorsien word omrede daar koppies en glase is wat gewas moet word. Rudi was baie behulpsaam van die oomblik met die bespreking totdat ons vertrek het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

513 on Mulberry's response

Baie dankie vir die resensie. Ons sit nie 'n afdroograkkie of afdroogdoeke nie,want ons kom tel die skottelgoed elke oggend op en was dit dan vir die gaste.

513 on Mulberry
Elize H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize H
With spouse/partner

Gemaklik, skoon, netjies.

Kon nie vir meer vra nie.

513 on Mulberry's response

Baie dankie! Was rerig 'n plesier om julle by ons te kon akkomodeer. Sien uit om julle gou weer te sien.

513 on Mulberry
Chriszelda K - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chriszelda K
Family with teenagers

Friendly reception, safe, quiet and private.

My teenage daughter and I stayed 1 night. Very neat, safe and private. Owner was friendly and helpful. Will definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike ontvangs, veilig, rustig en privaat.

Ek en my tiener dogter het vir 1 aand oornag. Baie netjies, veilig en privaat. Eienaar was vriendelik en hulpvaardig. Sal dit definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adrie V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrie V
Family with young children

Good service and very helpful.

Enjoyed our stay with very good service!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie diens en baie hulpvaardig.

Lekker gebly en baie goeie diens!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marelize S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelize S
With spouse/partner

Uiterse goeie waarde en gasvryheid.

Ek sal enige tyd 'n aanbeveling maak op hierdie akkommodasie. Dit was baie professioneel en skoon. Baie mooi dekor en veilig. Ons sien uit om weer te gaan kuier. Sulke wonderlike mense ook.

Ria P - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria P
With spouse/partner

Baie gerieflike verblyf.

Enigste probleem was as jy kos bestel om te eet, is daar nie groot borde om uit te eet nie, res was wonderlik.

513 on Mulberry's response

Beste Ria,

Baie dankie vir die besigheid en julle ondersteuning! Ons is baie bly julle het julle verblyf by ons geniet.

Vir toekomstige gebruik, kan julle net bel of Whatsapp en vra en ons sal met liefde vir julle borde bring.

Groete,
513 on Mulberry

513 on Mulberry
Miem O - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Miem O
With spouse/partner

Diens was puik.

Die eienaar baie vriendelik en behulpsaam.

Zelda E - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda E
With friends

Lovely!

513 on Mulberry was ideally located for our visit to Time Square. Would definitely recommend. Rudi is the perfect host.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik!

513 on Mulberry was ideaal geleë vir ons besoek aan Time Square. Sal beslis aanbeveel. Rudi is die perfekte gasheer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maryka S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryka S
Family with teenagers

Fantastic.

Cute place! The service was excellent and we felt at home! 513 on Mulberry will definitely see us again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Oulike plekkie! Diens was puik en ons het tuis gevoel! 513 on Mulberry sien ons beslis weer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Miek R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Miek R
Family with young children

Baie netjies en skoon.

Ons was baie vriendelik ontvang, en het die kuier baie geniet. Die tuin rondom die swembad is baie mooi en die area is baie rustig en veilig. Die eenheid is goed toegerus en die winkelsentrums is baie naby.

Jackie H - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jackie H
With spouse/partner

Dit was vir my huis. Geen, maar geen iets wat ek kan uitlig wat nie perfek was nie.

Ons het 'n vriendelike huis-atmosfeer gekry. Dit was perfek vir my gewees. Dit het my tuis laat voel en ons motor was ook op 'n veilige parkering. Julle sien my vir seker elke jaar Mei maand.

Rina H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rina H

Uitstekend, gasvry, gemaklik, skoon, veilig!

Rudi was van die eerste woord met hom baie vriendelik, behulpsaam en altyd bereid om te help. Aangesien ons verblyf onder moeilike omstandighede was met 'n pasiënt in die hospital het Rudi die verblyf vir ons baie aangenaam gemaak. Al ons sterre vir jou!

513 on Mulberry's response

Baie dankie vir die pragtige resensie! Hoop om julle sommer gou weer te sien!

513 on Mulberry
From R750
per night (sleeps 3)
From R750
per night (sleeps 3)
From R750
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 513 Mulberry Street, Moreleta Park, Pretoria, 0181, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA9fUvkURIIUCMzglN6EzhDAvjCJvZBSjEFu6nVISUAFo63ENWmq?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R750  per night (sleeps 3) 15 5 1 5 513 Mulberry Street Moreleta Park 0181 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.80706064104 28.29507753253
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!