The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 6 on Kloof | TravelGround
+62

6 on Kloof

15 reviews
Guest House

Review Summary

5 out of 5from 15 reviews for 6 on Kloof
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
5.0/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Andre M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre M
With spouse/partner

Wonderlike omgewing naby aan alle winkels en besienswaardighede

Ons het die pragtige tuin en stilte geniet asook die gasvrou se kennis van die omgewing en tuinbou stories.

Danielle C - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danielle C
Individual traveler

Sulke gasvry en behulpsame mense! Sal definitief aanbeveel!

Sien sterre.

6 on Kloof's response

Dankie Danielle, dit was heerlik om jou hier te he. Jy is 'n fantastiese gas ook.
Groete, Ansa en Andre.

6 on Kloof
Dennis M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dennis M
On business

Excellent all round.

Well appointed, great service!

Ilana L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ilana L
Family with teenagers

Wonderlike ervaring!

Pragtig gerestoureerde 1920-gastehuis, gemaklike en ruim slaapkamers, mooi tuine om te verken, vriendelike en hulpvaardige gasvrou, veilige parkering. Wat meer kan jy vra! Ek sal 6 on Kloof beslis aanbeveel. Ongelukkig het ons net een nag oorgeslaap, maar ons sal definitief terug wees vir 'n langer besoek.

Pieter F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter F
Individual traveler

Puik!

Parkering was bietjie knap.

6 on Kloof's response

Hallo Pieter ons parkering is intussen opgeknap. Ons het nou ruim plek agter sekureitshekke.
Vriendelike groete
Ansa

6 on Kloof
Dennis M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Dennis M
On business

6 on Kloof.

Good value for money - would use again.

Tracey C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracey C
With spouse/partner

Perfect place with 5 stars. Can realy recommend!

Wow! What a lovely weekend in Bredasdorp! Our hosts, Ansa and Andre, were friendly, helpful and we felt at home right from the get-go. This accommodation is worth 5 stars and the breakfast was also great! We fell in love with Max, the owner's dog. Will definitely be returning when we're in the area again. Really an excellent B&B!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte blyplek met 5 sterre - aan te beveel!

Sjoe, wat 'n lekker naweek in Bredasdorp! Ons gashere, Ansa en Andre, was vriendelik, behulpsaam en het ons onmiddellik tuis laat voel. Die akkommodasie is 5 sterre werd en die ontbyt was net so goed! Ons het verlief geraak op Max, die eienaars se hond. Sal beslis terugkeer wanneer ons weer in the omgewing is. Regtig 'n uitstekende B&B!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

6 on Kloof's response

Danki Tracey en Mark, dit was 'n voorreg om julle te leer ken en te sien hoe julle die vreedsaamheid van ons dorpie geniet.

Groete,
Ansa

6 on Kloof
Elouise M - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elouise M
With spouse/partner

Pragtige plekkie, wonderlike gasvrou en familie met passie vir hul gastehuis. 10 uit 10!

6 On Kloof gaan uit hul pad om gaste te verwelkom. Stylvolle kamers, heerlike ontbyt en hartlike ontvangs. Ek beveel 6 On Kloof graag aan vir enigiemand wat Bredasdrop en omgewing besoek.

Alta M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta M
Individual traveler

Excellent.

Very peaceful and professional. Owner and staff went out of their way to make me feel safe and at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Baie rustig en professioneel. Eienaar en personeel het uit hulle pad gegaan om my veilig en tuis te laat voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

6 on Kloof's response

Baie dankie! Dit was heerlik om jou hier te kon ontvang. Hoop ons sien jou gou weer.
Groete Ansa en Serah

6 on Kloof
John L - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John L
On business

Ansa deserves all the compliments she gets.

Friendly welcome. Ansa could not do enough for us. She knows the town and the area very well. I hope we get a chance to return.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ansa verdien al die komplimente wat na haar toe kom.

Ons was vriendelik verwelkom. Ansa kon nie genoeg vir ons doen nie. Sy ken die dorp en die area baie goed. Ek hoop ons kry kans om terug te kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marie-louise T - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie-louise T
Individual traveler

Fantastiese gastehuis!

Baie netjies, moderne verblyf! Eienaars en personeel ongelooflik behulpsaam en vriendelik. Ek sal definitief hierdie gastehuis aanbeveel!

Daleen H - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen H
With spouse/partner

Uitstekende verblyf!

Die kamer was netjies en goed geleë en die ontbyt was voorwaar lekkerder as lekker. Die eienaar en sy vrou was baie behulpsaam en vriendelik.

Belinda G - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belinda G
Family with young children

Outstanding hospitality!

We encountered Overberg hospitality of the highest degree here. So much so that we will most definitely be back and will use 6 On Kloof as our base to explore the surrounding area, including Cape Aghulus, Elm and Napier. Room was tastefully decorated, neat, clean and very comfortable bed, with good water pressure in shower. We recommend this establishment.

Wesley W - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wesley W

I thoroughly enjoyed my stay at 6 on Kloof.

The owner, Ansa and her assistant, Serah, were extremely friendly and accommodating. The rooms were comfortable and very clean with no expense spared on bedding. I appreciated it.

Elsabe V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe V
With spouse/partner

Netjies, gerieflik, heerlik!

Baie netjies en gerieflik. Ontbyt was heerlik!

From R1 100
per night (for 2 people)
From R1 100
per night (for 2 people)
From R1 100
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 9 people
  • Check-in: 16:00 to 20:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 6 Kloof Street, Bredasdorp, 7280, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAAQGmQvFtKRnuhWiIvJVTBd1Zaxnu0r3v89i6Znadu54W4jKvPt?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 100  per night (for 2 people) 15 5 1 5 6 Kloof Street Bredasdorp 7280 Western Cape 0860 022 102 16:00-20:00 11:00 -34.53169 20.03726
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!