The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at 6 On Morris Guest Lodge | TravelGround
+12

6 On Morris Guest Lodge

B&B

Review Summary

4.6 out of 5from 9 reviews for 6 On Morris Guest Lodge
Cleanliness
4.7/5
Service
4.4/5
Location
4.4/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Cornel H - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Cornel H
Family with teenagers

Het beter waarde vir geld verwag.

Die gastehuis kort aandag in die algemene onderhoudswerk. Ons lugreelaars het nie gewerk nie. Die dame het wel vir my 'n verwarmer gegee. Die stort lek baie. Vir die prys het ons regtig meer verwag van 'n 4-ster-gastehuis.

Sue L - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sue L
On business

Very convenient stay.

Very comfortable stay, adequate.

Liezel M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel M
On business

Beautiful location.

Best accommodation in Johannesburg.

Ghita R - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ghita R
With friends

Goeie verblyf en netjies en vriendelik. Veilig en maklik om te vind, groot kamers.

Baie gelukkig met vriendelike diens. Ek sal weer daar gaan bly en kan dit aanbeveel.

6 On Morris Guest Lodge's response

Baie dankie Ghita, waardeer jou postiewe terugvoer dit beteken regtig baie dat ons gaste gelukkig is met hulle verblyf en sien uit om jou vir te huisves. Baie Groete, Carol

6 On Morris Guest Lodge
Olefile M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Olefile M
With spouse/partner

I enjoyed the privacy offered by the guesthouse, it was superb.

6 On Morris was a pleasant place to stay at, a true home away from home for me. Though getting there could be a little tricky for someone not familiar with the Sandton area, once you find it though, it's worth all pains of navigation. But on a serious note, it's a great place to be at!

Stephan J - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephan J
With spouse/partner

Wonderfully cute place.

My husband stayed there while I was in the hospital with our sick son. They did the laundry and made food. They really helped out when I could not be there to do it myself. Thank you to LekkeSlaap for the help with checking in and thanks to 6 on Morris for all the love and care while we were there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike oulike plek.

My man het daar tuis gegaan terwyl ek in die hospitaal by ons siek seuntjie was. Hulle het wasgoed gedoen en kos gemaak. Regtig ingestaan vir 'n vrou wat nie op daardie tydstip kon aandag gee nie. Baie dankie LekkeSlaap vir die hulp met die inboek en dankie 6 on Morris vir al julle liefde en omgee terwyl ons daar was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Vivian T - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vivian T
With spouse/partner

Aan alle verwagtings voldoen.

Bestuurder en personeel baie vriendelik, kamer ruim en linne van goeie gehalte.

6 On Morris Guest Lodge's response

Thank you so much Vivian. We look forward to welcoming you again.

6 On Morris Guest Lodge
Chantell S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantell S
Family with young children

Lekker geslaap en lekker ontbyt geëet.

Ons het baie lekker geslaap en ook 'n lekker ontbyt gekry. Die tuin is baie mooi en die swem-area ook mooi.

6 On Morris Guest Lodge's response

Baie dankie, Chantell.

6 On Morris Guest Lodge
Nandi C - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nandi C
On business

Plekkie is baie mooi. Alhoewel ons die eerste gaste was, het hulle nog baie om te leer.

Ons verstaan die plekkie is nuut. Ons was die eerste gaste. Met tyd sal hulle verbeter. Ek sal definitief weer teruggaan! Ontbyt was baie lekker!

6 On Morris Guest Lodge's response

Baie dankie, Nandi. This is a very generous review. I look forward to your return.

6 On Morris Guest Lodge
From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 6 Morris Street East, Woodmead, Sandton, 2191, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDIyYjZkMGM4LWJlOTktNDNiMy1iNGQxLTFmNjMwODgzMzIwNA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R800  per night (for 2 people) 9 5 1 5 6 Morris Street East Woodmead 2191 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -26.043959 28.06836
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!