The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Aan de Oever Guest House | TravelGround
+176

Aan de Oever Guest House

Guest House

Review Summary

4.9 out of 5from 37 reviews for Aan de Oever Guest House
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Nico D - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico D
Individual traveler

Waarde vir geld met uitstekende diens.

Dit was wonderlik om daar te bly en die gasvryheid was uitstekend. Die kamers is baie mooi uiteengesit en waarvan ek gehou het was dat jy alle kanale op die DStv kan kyk. Die ontbyt wat jy saam kry is ook uitstekend. Als en als is die gastehuis 100% waarde vir geld en almal wat daar werk is vriendelik en behulpsaam. Ek sal dit aanbeveel vir almal.

Ilze T - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze T
Individual traveler

‘n Rustige wegbreek met gemak en ‘n natuurskoon.

Vriendelike diens, heerlike ontbyt en rustige atmosfeer ideaal vir ontspan en afsluit.

Aan de Oever Guest House's response

Good Afternoon,
Thank you so much for this review and thank you for taking the time to write it, we appreciate that! We are delighted you enjoyed your stay with us and we hope to see you again in future.
Best Wishes,
Aan de Oever Team

Aan de Oever Guest House
Kobus O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus O
With spouse/partner

It was all we wanted, including an unasked for upgrade to a better unit - really very nice.

Very quiet and leafy neighbourhood. Central and and very friendly staff.

Aan de Oever Guest House's response

Good Morning,

Hope you are well.

Thank you so much for the lovely review on your stay at Aan de Oever guesthouse. We are delighted you enjoyed it and we hope to welcome you back again.

Have a great day further.

Aan de Leisure team

Aan de Oever Guest House
Janine J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine J
With friends

Puik diens.

Ons verblyf was asemrowend. Van die vriendelike ontvangs area tot die pragtige berg agtergrond wat loer op die balkon area. Die ontbyt was fantasies. Ek sal definitief weer gaan en hierdie keer langer bly.

Aan de Oever Guest House's response

Baie dankie vir die wonderlike terugvoering. Ons is so bly julle het die verblyf geniet en ons hoop om julle gou weer te verwelkom.

Groete,
Aan de Oever Team

Aan de Oever Guest House
Tiekie V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tiekie V
With friends

Very friendly and helpful staff. Beautiful rooms and nice breakfast.

Thank you for the nice reception and the muffins for the road. Very good service and breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike en behulpsame personeel. Mooi kamers en lekker ontbyt.

Baie dankie vir die lekker ontvangs en die muffins vir padkos. Baie goeie diens en ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Thank you so much for the lovely feedback. We are so pleased you enjoyed your visit and hope to welcome you back again in future.
Best Wishes,
Aan de Leisure Team

Aan de Oever Guest House
Andre G - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre G
With spouse/partner

Absoluut fantatsties!

Reëlings was puik. Ontvangs baie vriendelik asook kliëntediens. Ons eenheid was skoon en pragtig. Die ligging is asemrowend langs die rivier. Ontbyt was baie goed. Almal vriendelik.

Aan de Oever Guest House's response

Thanks so much for great review! We look forward to welcoming you back again soon!
Best Wishes,
The Aan de Leisure Team

Aan de Oever Guest House
Martin E - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin E
With spouse/partner

Uitstaande verblyf!

Goed toegeruste en baie netjiese verblyf. Heerlike ontbyt in eetkamer of op pragtige oop-stoep met die mooiste uitsig. Ons was baie vriendelik ontvang en die res van die personeel is net so vriendelik. Sal beslis weer daar oorbly!

Aan de Oever Guest House's response

Thank you very much for the wonderful feedback. We truly appreciate it.

Best wishes,
Aan de Leisure team

Aan de Oever Guest House
Santie L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Santie L
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Ek was beïndruk deur die kamer met als en meer wat jy nodig het vir oorslaap. Heerlike geslaap, regte 5-ster-ontbyt.

Aan de Oever Guest House's response

Thank you so much for the lovely review. We truly appreciate it.
Best Wishes,
Aan de Leisure Team

Aan de Oever Guest House
Kobus S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus S
Family with teenagers

Calm, clean and friendly.

Aan de Oever has met all our expectations and even more. It is a beautiful guest house with friendly staff. We slept very well. Everything was clean. The location is fantastic and one can easily get anywhere. It's safe. Breakfast was delicious. The pool was pleasant and the view and tranquility we wanted to experience. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, skoon, vriendelik.

Aan de Oever het aan al ons verwagting en nog meer voldoen. Dit is 'n pragtige gastehuis met vriendelike personeel. Ons het baie lekker geslaap. Alles was netjies skoon. Die ligging is fantasties en 'n mens kan enige plek maklik kom. Dit is veilig. Ontbyt was heerlik. Die swembad was aangenaam en die uitsig en rustigheid was wat ons wou ervaar. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Baie dankie vir die wonderlike terugvoering.
Ons is so bly julle het dit geniet en ons hoop om julle vinnig weer te verwelkom.

Groete,
Aan de Leisure Span

Aan de Oever Guest House
Elizmay W - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizmay W
With spouse/partner

Alles was perfek!

Was 'n perfekte naweek! Beste akkommodasie!

Aan de Oever Guest House's response

Thank you so much for the wonderful feedback. We truly appreciate it and we hope to welcome you back again sometime in the future.
Best Wishes,
Aan de Leisure Team

Aan de Oever Guest House
Pieter V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pieter V
With friends

Excellent, hospitable and friendly, helpful, went the extra mile.

Excellent stay with exceptionally friendly reception and thorough guidance. Immaculately clean and tidy, pleasant room, nice environment.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend, gasvry en vriendelik, hulpvaardig, loop die ekstra kilometer.

Uitstekende verblyf met 'n besonder vriendelike ontvangs en deeglike voorligting. Onberispelik skoon en netjies, aangename kamer, mooi omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Beste Pieter,

Baie dankie, ons is bly jy het jou verblyf geniet. Ons hoop ook dat jy 'n wonderlike vakansie gehad het en dat ons jou weer in die toekoms ontmoet

Beste wense vir 2019.

Groete,
Die Aan de Over Guesthouse Span

Aan de Oever Guest House
Ronald T - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronald T
With spouse/partner

Fantasties.

Nog van die lekkerste gastehuise by wie ek gebly het, ek het klaar weer bespreek in Desember 2018.

Aan de Oever Guest House's response

Hi Ronald,
Thank you so much for the wonderful review. We are very pleased you enjoyed your visit and we look forward to welcoming you back again in December.
Best wishes,
Aan de Leisure team

Aan de Oever Guest House
Silvia D - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Silvia D
With friends

Excellent!

The best I've ever experienced in this price range!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Puik!

Die beste wat ek nog ooit in hierdie prysklas ervaar het!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Good morning,
Thank you so much for the wonderful feedback. We are so happy you enjoyed your visit and we look forward to welcoming you back again for a second visit.
Best wishes,
Aan de Leisure team

Aan de Oever Guest House
Lelanie V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lelanie V
With spouse/partner

Dit was een van die beste verblyfplekke waar ons al gebly het!

Ronel-hulle het ons met die beste hospitaliteit ontvang en die beste diens gegee! Die kamers is pragtig en skoon. Die gastehuis het 'n pragtige uitsig van 'n rivier en die ontbyt was heerlik. Ons sal die gastehuis beslis vir enige iemand aanbeveel!

Aan de Oever Guest House's response

Baie dankie vir die wonderlike terugvoering. Ons is baie bly julle het die kuier geniet.
Groete,
Aan de Leisure Group

Aan de Oever Guest House
Juan D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juan D
With spouse/partner

Excellent service.

We received excellent service and a warm welcome, I will definitely return again.

Aan de Oever Guest House's response

Thank you so much for the wonderful feedback. We are so pleased you enjoyed your visit and hope to see you again soon.

Best Wishes,
Aan de Leisure Team

Aan de Oever Guest House
Sonja D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonja D
With spouse/partner

Beautiful surroundings and excellent service!

Truly enjoyed the friendly and welcoming atmosphere, from the welcome email to the small gift of muffins for the road! The breakfast was great and so was the nature views from our room. A really relaxing overnight stop. Thank you!

Aan de Oever Guest House's response

Good afternoon, Thank you so much for the wonderful comments. We are truly happy you enjoyed your visit.
Have a wonderful week. Best Wishes, Aan de Oever team

Aan de Oever Guest House
Marna B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marna B
Family with young children

Very relaxing!

We were greeted as friends and left as family.

Aan de Oever Guest House's response

Good afternoon,
Thank you so much for the wonderful feedback, it is really great to hear. We are so pleased you enjoyed your stay, and we hope you and the little one will be back again.
Kind regards,
Aan de Oever team

Aan de Oever Guest House
Alta S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta S
On business

Very nice.

Neat, clean, comfortable. Everything I needed to focus on work and to relax.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Netjies, skoon, gemaklik. Als wat ek nodig het om te kan fokus op werk en te kan ontspan ook.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Good afternoon,

Thank you very much for the wonderful review. We are truly happy you enjoyed your visit at Aan de Oever and we hope you will be back again in future.

Best Wishes,
Aan de Oever team

Aan de Oever Guest House
Paul V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul V
With spouse/partner

Fantasties!

Baie mooi uitsig. Staff is so vriendelik en die ontbyt is great.

Aan de Oever Guest House's response

Good Afternoon,

Thank you very much for the most amazing review. We are so pleased you enjoyed your stay and the breakfast.
We hope to see you again in future.

Best Wishes,
Aan de Oever team

Aan de Oever Guest House
Juliana S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juliana S
With spouse/partner

Uitstekend.

Ons was baie vriendelik ontvang, kamer baie ruim en netjies, ontbyt baie lekker. Pragtige uitsig en tuin. Sal definitief aanbeveel.

Aan de Oever Guest House's response

Goeie More Juliana,
Baie dankie vir die positiewe kommentaar. Ons waardeer dit. Hoop om jul weer hier te verwelkom.
Groete
Aan de Oever Span

Aan de Oever Guest House
Guillaume O - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Guillaume O
With spouse/partner

Excellent service and beautiful area.

Enjoyed the stay. Delicious breakfast Everything beautiful and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende diens en pragtige omgewing.

Heerlik gebly. Ontbyt was voortreflik. Alles is baie mooi en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Baie dankie vir die pragtige terugvoering. Ons is bly jy het die gastehuis geniet en hoop ons sien julle gou weer.

Groete
Aan de Oever Span

Aan de Oever Guest House
Niel H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Niel H
With spouse/partner

Wonderful location!

Peaceful, next to the river with lots of birds in the garden and the mountains in the background.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike ligging!

Vreedsaam, langs die rivier met baie voëls in die tuin en die berge in die agtergrond.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Hallo Niel.
Baie dankie vir die positiewe kommentaar. Ons waardeer dit.

Hoop om jul weer hier te verwelkom.

Groete
Fienie en Carol

Aan de Oever Guest House
Anite W - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anite W
With spouse/partner

We're coming back!

The room with the balcony is superb. The customer service was impeccable.

Aan de Oever Guest House's response

Good Afternoon,

Thank you so much for the wonderful comments. We are truly happy you enjoyed your visit.

Have a wonderful week.

Best Wishes,
Aan de Oever team

Aan de Oever Guest House
Bruce S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bruce S
With spouse/partner

Everything was perfect.

Friendly service and very hospitable. Beautiful room. Stunning location. Delicious breakfast. The food parcel was a nice touch. We will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles was puik.

Vriendelike ontvangs en baie gasvry. Kamer pragtig. Ligging beautiful. Ontbyt uit die boeke! Kospakkie baie waardeer. Ons sal baie beslis weer hier kom bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Baie dankie Bruce. Ek hoop om jul gou weer hier te verwelkom.
Groete
Fienie

Aan de Oever Guest House
Amanda S - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda S
With spouse/partner

Relaxing.

Our second time at the guesthouse. Highly recommended. Very special to get food package for the road!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Ons tweede oorslaap by die gastehuis. Beveel dit regtig aan. Die padkos-pakkie was baie spesiaal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Good Afternoon,

Thank you so much for the great comments. it is always so lovely when we have return guests that thoroughly enjoy our establishment.

Have a wonderful week.

Best Wishes,
Aan de Oever team

Aan de Oever Guest House
Yolandi F - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Yolandi F
On business

Wonderful, friendly and warm.

I will definitely call again. People are friendly, breakfast is delicious, spacious bedrooms and bathrooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik, vriendelik en warm.

Ek sal definitief weer hier kom bly. Mense is vriendelik, ontbyt is heerlik en kamers en badkamer is ruim.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan de Oever Guest House's response

Baie dankie Yolandi,
Ons sien daarna uit!
Vriendelike Groete,
Aan de Oever Span

Aan de Oever Guest House
Johan M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan M
With spouse/partner

Waarde vir geld

Die kamer was netjies en goed ingerig. 'n Lieflike tuin met stroompie wat deur vloei. Eienaars is vriendelik en behulpsaam. Die beste ontbyt wat ek nog gehad net. Sal die Aan de Oever Guesthouse sterk aanbeveel.

Aan de Oever Guest House's response

Baie dankie, ons waardeer dit baie,
Sien jou weer,
Groete
Aan de Oever Span

Aan de Oever Guest House
Marissa C - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marissa C
With spouse/partner

Fantasties!

Fantastiese diens, ruim kamer, met yskassie, lugversorging, die mooiste uitsig van die dek, 2 swembaddens en die beste ontbyt in SA.

Aan de Oever Guest House's response

Hallo Marissa
Baie dankie vir die positiewe kommentaar. Waardeer dit so.Kom kuier gou weer vir ons.
Groete Fienie

Aan de Oever Guest House
James T - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James T
With spouse/partner

Die mooiste gastehuis waar ons was die hele vakansie.

Alles in en om Aan de Oever Guesthouse was skoon, netjies, en wonderlik. Ontbyt was baie lekker en die kliëntediens was uitstekend!

Aan de Oever Guest House's response

Baie dankie vir die uitstekende kommentaar oor Aan de Oever. Dit beteken vir ons baie.
Dit was lekker om jul hier te ontvang, Hoop om jul weer te sien.

Groete
Fienie

Aan de Oever Guest House
Gert D - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gert D
With spouse/partner

Fantastiese gastehuis.

Vriendelike ontvangs en verdere diens. Heerlike ontbyt en selfs my motor se ruite is gewas. Ek beveel beslis hierdie gastehuis aan. Ek sal beslis weer daar bespreek.

Georgia K - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Georgia K
Individual traveler

Ek kan hierdie gastehuis 110% aanbeveel!

Vriendelike ontvangs. Behulpsaam. Ongelooflik netjies, met besondere detail. Rustige area, pragtig. Heerlike ontbyt.

Albert V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albert V
With friends

Wij hebben een geweldig verblijf gehad.

De ligging en het geriefelijke huis en een heerlijk ontbijthebben ons verblijf onvergetelijk gemaakt.

Guus L - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Guus L
With spouse/partner

Prima Guesthouse.

Hele mooie kamer (Kingfisher Room) met keurige badkamer. Hele aardige en behulpzame staff. Uitgebreid ontbijt gekregen. Mooie tuin erbij waar rustig een boek kan worden gelezen. Wij waren zeer tevreden.

Marieta B - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marieta B
With spouse/partner

Puik!

Ek beveel die gastehuis vir almal aan.

Christo E - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christo E
With spouse/partner

'n Warm gevoel en lieflike mense.

Uitstekend geleë, net jammer vir die min warm water die oggend.

Iric V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Iric V
With spouse/partner

Excellent!

Sfeervol, gezellig, landelijk!

Jes K - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jes K
With spouse/partner

Baie mooi omgewing met vriendelike ontvangs.

Dit is effens duur, maar baie mooi. Uitstekende diens en ontbyt.

was R1 170
From R819
per night (for 2 people)
was R1 170
From R819
per night (for 2 people)
was R1 170
From R819
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 31 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 21 Faure Street, Swellendam, 7640, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDdjNTJmNWExLWUxN2UtNDQ2Zi1hZTg3LWY1YWJlYWZlZDAwOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 170, now From R819  per night (for 2 people) 37 5 1 5 21 Faure Street Swellendam 7640 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -34.015299236276 20.452629625797
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!