The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Aan-den-Weg | TravelGround
+52

Aan-den-Weg

Guest House

Review Summary

4.9 out of 5from 10 reviews for Aan-den-Weg
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.6/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.8/5
Jacqueline A - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacqueline A
With friends

Our only complaint is that we didn’t stay longer.

Beautiful property. The room was clean and tastefully decorated. Our lovely host, Petra, made us feel right at home and was helpful to suggest wonderful food and drink through the the Stellenbosch area. We are so thankful she was able to accommodate us and she truly went above and beyond to make sure our trip was everything we had hoped for. Do yourself a favour and make sure to spend an afternoon lounging by the pool. The views are spectacular. If we ever find ourselves in the area again, this will definitely be our first choice to stay. Breakfast was delicious.

Aan-den-Weg's response

Hi Jacqueline, thank you so much for the kind words and the effort to write the review, it honestly means a lot to me.
Coming from the lovely young greatful guest that you were, I feel inspired for the rest of the season.
Please take care in China.
Best wishes for your future.
Petra Joubert

Aan-den-Weg
Magda L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda L
With spouse/partner

Awesome place, great people, amazing time!

From the start, our accommodation arrangements were a great success. We were welcomed by Petra with a nice bottle of wine and a big smile. Our room - room 1 was beautiful, stylish and with as well equipped as needed and a beautiful view. Our room is neatly cleaned every day. Petra helped us with restaurant choices and was always available should we need anything. We will stay here again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome plek, great mense, amazing tyd!

Van die intrapslag was ons verblyf reëlings 'n groot sukses. Ons is met vriendelikheid ontvang deur Petra met 'n lekker bottel wyn en n groot glimlag. Ons kamer- kamer 1 was pragtig, stylvol en met als toegerus wat mens nodig het en boonop 'n pragtige view. Ons kamer is elke dag netjies gemaak en skoongemaak. Petra het ons gehelp met restaurant keuses en was altyd beskikbaar sou ons iets nodig he. Ons sal weer hier gaan bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan-den-Weg's response

Hallo liewe Magda,
Baie dankie vir die goeie resensie, ek voel soos 'n goeie skolier/leerder aan die einde van 'n goeie kwartaal.
Ek waardeer die tyd wat jy geneem het hiervoor, veral met jou besige lewe en omstandighede.
Julle was eintlik net 'n blessing vir ons hele gesin, baie dankie!
Pas julself mooi op.
Petra

Aan-den-Weg
Nicolene M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolene M
With spouse/partner

Fantasties en gerieflik.

Ons het heerlik gebly by Aan-Den-Weg vir vier nagte. Die verblyf is skoon, netjies en alles daar wat 'n mens nodig het. Hulle gebruik ook Simply Bee se natuurlike produkte wat ek mal oor is omdat ek self natuurlike produkte gebruik, en dit het gevoel soos my huis weg van die huis. Die omgewing baie mooi, stil en rustig en ideaal om die omgewing van daar af te verken. Sal beslis weer wil kom bly en vir almal aanbeveel.

Aan-den-Weg's response

Hallo Nicolene,

As 'n gastehuis-eienaar vir sy gaste 10 uit 10 kon gee, het julle dit van my gekry. Baie dankie vir die mooi woorde, ek waardeer, en hoop om julle weer te sien.
Pas mekaar op, julle is baie spesiaal.
Groete,
Petra

Aan-den-Weg
Henco S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henco S
With spouse/partner

Die rustigheid is heerlik.

Die hartlike ontvangs en die sorg wat ons mee behandel is was regtig besonders. Die netheid en die rustigheid van die omgewing was ook heerlik. Baie dankie vir jul gasvryheid.

Aan-den-Weg's response

Baie dankie, maar dis maklik om maklike gaste te ontvang en te sorg. Hoop ek sien julle weer iewers.

Groete,
Petra

Aan-den-Weg
Jaco F - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jaco F
With spouse/partner

Netjies en skoon.

Lekker bottel rooiwyn in die kamer!

Aan-den-Weg's response

Dankie Jaco, ons waardeer die boodskap!
Groete
Petra

Aan-den-Weg
Alwine S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alwine S
With spouse/partner

'n Perfekte rusplek tussen die wynlande met die mooiste uitsig!

Petra is baie vriendelik en besorgd en 'n finominale gasvrou! Die kamer was pragtig, netjies en skoon gewees! Ons was lekker bederf gewees op Valentynsdag met vonkelwyn in die yskas en sjokolade! Otto en Lassie die oulikste Labradors is net so vriendelik soos Petra en het hulle vir ons 'n onvergeetlike tyd gebied. Ek beveel hierdie heerlike plekkie aan vir enige iemand wat net 'n wegbreek soek van die besige stadslewe!

Aan-den-Weg's response

Alwine, jy sal laat my kop swel! Baie dankie vir die waarderende woorde! Dit was 'n blessing om julle te huisves.

Groete
Petra

Aan-den-Weg
Corne V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne V
With spouse/partner

Homely atmosphere and cosy, value for money and beautiful scenery.

Excellent and will recommend to travellers who likes the country side. Not to far from town and wine farms.

Aan-den-Weg's response

Hallo Corne
Dankie dat jy die tyd geneem het om die gawe woorde te skryf, ek waardeer dit.
Groete
Petra

Aan-den-Weg
Nico D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico D
With spouse/partner

Great location, friendly and helpful hosts.

Very comfy room, quiet and private. Great getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike ligging, vriendelike en hulpvaardige gashere, 'n ware stukkie rustigheid.

Die kamers is baie gemaklik, stil en privaat. 'n Heerlike breek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aan-den-Weg's response

Hi daar, dit is baie dierbaar om die tyd te neem vir die mooi 'rapport'. (skole sluit vandag, so ek voel soos 'n kind wat 'n goeie rapport huis toe gebring het, geklop op die skouer, hie-hie!) Baie dankie!
Kyk mooi na mekaar en jul pragtige kids.
Groete
Petra

Aan-den-Weg
Anneli S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneli S
With spouse/partner

10 uit 10!

Petra van Aan-den-weg is die beste gasvrou en laat jou dadelik tuis voel! Ons het 'n heerlike ruim kamer gehad met alles wat mens nodig het. Alles is silwerskoon en netjies met pragtige dekor. Daar is 'n heerlike groot swembad waar mens kan ontspan met 'n pragtige uitsig oor die wynlande en berge. Petra gee aandag aan die fyner detail.

Aan-den-Weg's response

Baie baie dankie tyd wat jy geneem het om soveel mooi goed te se! Waardeer baie!

Petra

Aan-den-Weg
Marissa Z - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marissa Z
With friends

Pragtige eenheid met wonderlike diens.

Ons het regtig 'n wonderlike naweek gehad met puik diens. Sal dit enige tyd aanbeveel.

From
R1 600
per night, for 2 ppl
From
From R1 600
per night, for 2 ppl
From
R1 600
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Aan-den-Weg Farm, Stellenbosch Kloof Road, Vlottenburg, 7604, Western Cape
  • No children under 7
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAgTSq6561dkZSXFSmmSPk4KKSkSy9j5y8QJPFrnrdDKpht5lPaO?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 600  per night, for 2 ppl 10 5 1 5 Aan-den-Weg Farm Stellenbosch Kloof Road 7604 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.941637932757 18.771428064823
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!