The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Afrika Pearl Guesthouse | TravelGround
+91

Afrika Pearl Guesthouse

11 reviews
Guest House

Review Summary

5 out of 5from 11 reviews for Afrika Pearl Guesthouse
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
5.0/5
Safety
5.0/5
Value for money
5.0/5
Mariza O - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariza O
With spouse/partner

Great!

We spent one night at Afrika Pearl Guesthouse. It is fully equipped and clean, with friendly service from the host. Will stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Great!

Ons het een nag oornag by Afrika Pearl Guesthouse. Dis volledig toegerus en skoon, met vriendelike diens van die gasheer. Sal weer hier bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Afrika Pearl Guesthouse's response

Hi Mariza,

Dit was absoluut ons plesier gewees en hoop om julle weer in die toekoms te sien en te kan huisves. Sal graag vir julle meer wil wys van Paarl en omgewing - met volgende besoek! Dankie vir die pragtige "Review" ons waardeer dit baie. Geniet jul naweek.

Vriendelike groete
Christelle

Afrika Pearl Guesthouse
 - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
With friends

Voorwaar ‘n pêrel in Paarl!

Afrika Pearl is ‘n pragtige gastehuis, sentraal geleë met ruim kamers. Aandag is gegee aan detail met besondere mooi dekor. Johan en Christelle het ons baie welkom laat voel met hulle gasvryheid!

Afrika Pearl Guesthouse's response

Hi Adriënne dit was vir ons so lekker gewees om julle hier te kon ontvang. So spyt dat die tyd te kort was, maar met jul volgende besoek gaan ons julle defnitief meer wys van die Paarl en omgewing en lekker saam kuier.
Sterkte vir die week en geniet jul lang naweek.

Vriendelike groete
Christelle

Afrika Pearl Guesthouse
Keenon M - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Keenon M
Family with young children

Perfect place to stay no matter the occasion.

Afrika Pearl is the perfect place to stay at, it's close to the most wonderful restaurants and grocery stores. The atmosphere and surroundings was perfect.

Afrika Pearl Guesthouse's response

Hi Keenon
Dit was ons voorreg om julle hier te kon huisves en ons sien uit om jul weer te kan huisves, julle was puik gaste.

Afrika Pearl Guesthouse
Ryan C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ryan C
With friends

Absolutely perfect.

Christel and Johan was just as wonderful. Very friendly and pleasant. Breakfast was absolutely amazing and the room was beautiful. Afrika Pearl is a must when staying in Paarl.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut perfek!

Christel en Johan was net te wonderlik. Heel vriendelik en aangenaam. Ontbyt was absoluut amazing gewees en die kamer pragtig! Afrika Pearl, 'n moet as jy in Paarl gaan bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gustav S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gustav S
With spouse/partner

A very peaceful and quiet place.

Will definitely return to one of our best accommodations with great hosts.

Afrika Pearl Guesthouse's response

Hi Gustav,
Baie baie dankie en vir ons 'n groot plesier gewees om julle te kon huisves en te ontmoet.
Hoop ons sien julle weer en baie sterkte, voorspoed vir 2019.
Vriendelike groete,
Christelle

Afrika Pearl Guesthouse
Christo G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo G
With spouse/partner

Very comfortable, neat and friendly service.

We stayed in the Granite Grey unit and was very happy with the cleanliness and neatness of the unit. It had everything we needed and the location is very central in Paarl. The owner was very friendly and we couldn't ask for a better place. Will definitely recommend Africa Pearl!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik, netjies en vriendelike diens.

Ons het in Granite Grey eenheid gebly en was baie tevrede met die skoonheid en netheid van die eenheid. Dit het alles gehad wat ons benodig en die ligging is baie sentraal in Paarl. Die eienaar was baie vriendelik en ons kon nie vir 'n beter plek gevra het nie. Sal Afrika Pearl definitief aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Afrika Pearl Guesthouse's response

Goeiedag Christo,

Baie dankie waardeer jou resensie ek hoop om jul weer te kan huisves in die nabye toekoms.
Sterkte vir die week.

Vriendelike groete
Christelle

Afrika Pearl Guesthouse
Joha C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joha C
With spouse/partner

Baie baie goed.

Lieflike plek en vriendelike personeel.

Sharon D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharon D
With spouse/partner

Fantastic, had a nice time.

We had a lovely time. It was just to short.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties, lekker gekuier.

Ons het heerlik gekuier, dit was net veels tekort.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Afrika Pearl Guesthouse's response

Beste Sharon,

Dit was ons plesier gewees, hoop regtig julle kom weer kuier.

Vriendelike groete,
Christelle

Afrika Pearl Guesthouse
Louise B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise B
With spouse/partner

What a wonderfully warm and welcoming experience we had. We will certainly return.

A very well run establishment that is managed with love and care. We loved every minute of our stay. Highly recommended.

Wilfried R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilfried R
Family with teenagers

Home from home, the best conclusion of our trip, we could have hoped for.

We were welcomed like a royal family. I think that we got even the royal suite as parents. We were ever so welcome, the breakfast was a reason to get up for. So delicious. We will be back, when we ever get back to Paarl.

Afrika Pearl Guesthouse's response

Good afternoon Wilfried and family
Thank you so much for your kind words and it was our pleasure hosting you and your beautiful family. We hope to see you in the near future and regards to them.
Have a wonderful week.

Kind Regards
Christelle

Afrika Pearl Guesthouse
Christie O - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christie O
Family with young children

Huis weg van die huis af.

Ons het ons verblyf as gesin werklik terdeë geniet en Christelle en Johan het ons werklik tuis laat voel.

Afrika Pearl Guesthouse's response

Goeiedag Christie,

Dit was 'n plesier om jou te huisves en ons hoop om julle weer in die toekoms te kan ontvang.
Sterkte vir die res van die jaar en groete by die huis.

Vriendelike Groete
Christelle

Afrika Pearl Guesthouse
From R1 000
per night (sleeps 2)
From R1 000
per night (sleeps 2)
From R1 000
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 9 people
  • Check-in: 15:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 20 Patriot Street, Paarl, 7646, Western Cape
  • No children under 1
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGFlNWQyZWM1LTIxMjItNDZhMS04NGI0LTlkOTZkMGVhNGUzMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (sleeps 2) 11 5 1 5 20 Patriot Street Paarl 7646 Western Cape 0860 022 102 15:00-18:00 10:00 -33.741610593069 18.966078758212
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!