Plettenberg Bay Accommodation at Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units | TravelGround
+26

Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units

Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 10 reviews for Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
5.0/5
Safety
4.8/5
Value for money
5.0/5
David M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
David M
With spouse/partner

Stunning views and great quality fittings.

Keurkloof was an incredible spot with massive, wide open views of pure nature. Felt very private, you couldn't really see the other units. The accommodation was perfectly clean and well equipped. Friendly and helpful service too. The only reason I put 3/5 for security is that it's pretty isolated and the welcome sheet talks a lot about how to set the alarm when you leave the unit - but nothing about setting the perimeter and outside beams when you're actually there.

Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units's response

Hi David
Thank you for your stay at Alkantmooi.
We are glad that you have enjoyed it and would like to see you again in the future.
So sorry about the security settings, you don't need to set the alarm while you are here and we have a security company on stand by. So sorry for the misunderstanding.
Have a wonderful day.
Kind regards,
Alkantmooi

Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units
Henning V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henning V
With spouse/partner

Wow.10/10.

Baie netjiese eenheid. Vriendelike personeel, omgewing is baie rustig, het alles wat mens nodig sou kry, sal dit beslis aanbeveel. Baie dankie.

Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units's response

Hi Henning
Baie dankie vir julle verblyf hier by Alkantmooi.
Ons is baie bly dat julle dit geniet het en hoop om julle weer te sien.
Vriendelike groete
Alkantmooi

Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units
Christo L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo L
With spouse/partner

Great, great, great.

We had a very nice time in this beautiful unit. It is beautifully clean and the people are very friendly and helpful. The ad does say braai facility, but you can only roast with charcoal because there is only a Weber. Of course, this is 100% understandable. I just didn't know about it and would take other meat if I knew. Nevertheless, we will certainly use them again. View also breathtaking.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Puik, puik, puik.

Ons het baie lekker gebly in hierdie prag-eenheid. Dit is pragtig skoon en die mense is baie vriendelik en behulpsaam. Die advertensie sê wel braai-fasiliteit, maar jy mag net met charcoal braai omdat daar slegs losstaande Weber is. Dit is natuurlik 100% verstaanbaar. Ek het dit net nie geweet nie en sou ander vleis neem as ek sou weet. Nietemin, sal ons vir seker weer van hulle gebruik maak. Uitsig ook asemrowend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units's response

Hi Christo,
Baie dankie vir julle verblyf by Alkantmooi. Ons is baie bly dat julle dit geniet het en sien uit om julle weer te verwelkom. Jammer oor die Webber, maar ongelukkig kan ons nie met hout hier braai nie agv die wind en natuur om ons. Lekker dag.
Ena
Alkantmooi

Alkantmooi Private Nature Reserve Keurkloof Units
Sharifa R - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharifa R
With spouse/partner

On top of the world, literally.

We had a fantastic stay. Thank you.

Alvin F - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alvin F
With spouse/partner

Dit was fantasties om hier te bly en sal dit definitief aanbeveel.

Dit was absoluut fantasties om hier te bly. Die uitsig is fantasties en dis perfek vir 'n wittebrood of net 'n lekker wegbreek. Dit voel 5-ster as jy by daardie huis instap!

Raynard T - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Raynard T
With friends

It was indescribably beautiful and just what we asked for.

Would definitely recommend it to friends wanting accommodation near nature. An umbrella for the stoep is all we needed. We were on a 4x4 tour so after all the dirt roads we were pleasantly surprised to arrive at such a neat place where we could just relax. 10 out of 10.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was onbeskryflik mooi en net waarvoor ons gevra het.

Sal dit definitief aanbeveel vir vriende wat in die natuur wil bly. 'n Sambreel vir die stoep is al wat gekort het. Ons was op 'n 4X4 toer op ons eie so na al die grondpaaie was ons aangenaam verras om in 'n netjiese plek in te trek en kon net ontspan. Verder 10 uit 10.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mia B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mia B
With spouse/partner

Fantasties!

Ons het 6 nagte in Keurkloof eenheid 7 gebly. Die eenheid was baie gerieflik en skoon met 'n asemrowende uitsig! Ons is ook verras met heerlike eetgoed en vonkelwyn in die yskas met aankoms. Die diens was uitstekend - professioneel en vriendelik. Ons sal verseker weer daar wil bly volgende keer wat ons die area besoek. Baie dankie Magdeld en personeel!

Lezl V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lezl V
Family with teenagers

Wonderful!

We had a lovely stay, the silence and view is beautiful, the accommodation is neat and clean and of the highest quality. Definitely a place to explore!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik!

Ons het baie lekker gebly, die stilte en uitsig is pragtig, die verblyf is skoon en netjies en van top gehalte! Beslis 'n plekkie om te ontdek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rudi M - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudi M
With spouse/partner

Perfect!

Exactly what we needed. Just wish we could stay longer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfek!

Presies wat ons nodig gehad het. Wens net ons kon langer bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carlo G - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carlo G
With spouse/partner

Dit was rustig, skoon en baie ontspannend!

Wonderlike verblyf al was dit net vir 1 aand. Beeldskone natuurtonele en baie uitsigte oor die Plettenbergbaai-area. Ek sal graag net so 'n uur later wil uitboek indien moontlik volgende keer. 10:00 is bietjie te vroeg. Goeie diens! Baie dankie.

From R1 356
per night (sleeps 2)
From R1 356
per night (sleeps 2)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R1 356
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Alkantmooi Private Nature Reserve, Keurbooms River, Plettenberg Bay, 6600, Western Cape
  • No children under 12
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDQ0NzA5MzQyLTAxZjktNGJmYy1iNDU5LWUzMWI1MzJkY2E0MQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 356  per night (sleeps 2) 10 5 1 5 Alkantmooi Private Nature Reserve Keurbooms River 6600 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -34.00202880119 23.40677953373
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com