The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Aloha 1 | TravelGround
+31

Aloha 1

27 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 27 reviews for Aloha 1
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.9/5
Johannes E - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes E
With spouse/partner

Rustig en gerieflik.

Aloha 1 is baie netjies met letterlik alles wat 'n mens benodig vir 'n naweek weg. Ronnie was 'n ongelooflike gasheer en het vir ons 'n bottel wyn gelos asook al die aanwysings vir al die to-do's in Paternoster. Ek sal Aloha voorstel vir enige couple wat lus is vir 'n lekker naweek weg.

Riana N - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana N
With friends

Wonderful experience

Very clean, neat and lovely place for a holiday! There is everything you need. The reception is wonderful and spoiled! Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike ervaring

Baie skoon, netjies en heerlike plek vir 'n vakansie! Daar is alles wat jy nodig het. Die ontvangs is wonderlike en word lekker bederf! Sal definitief weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sean A - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sean A
With spouse/partner

I felt at home. Clean and very comfortable for what you expect for a holiday stay.

I will recommend and I will definitely go back, but this time for longer.

Marnettie V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marnettie V
With spouse/partner

Beautifully appointed place with everything you need and more.

Everything was very neat and the place is equipped with everything you need. We will definitely visit Aloha 1 again and can recommend it. The full DStv, good WiFi, fireplace and private patio with braai are a bonus.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige ingerigte plek met alles wat jy nodig het en nog meer.

Alles was baie netjies en die plek is ingerig met alles wat mens nodig het. Ons sal Aloha 1 beslis weer besoek en kan dit aanbeveel. Die volledige DStv, goeie WiFi, kaggel en privaat stoepie met braai is ‘n bonus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chessey-lee C - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chessey-lee C
With spouse/partner

Absolutely great.

I had a great time, awesome.

Jeri P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jeri P
With spouse/partner

A peaceful haven to relax and unwind.

Aloha 1 was very neat and comfortable accommodation. Good service and definitely value for money. Our accommodation was well-equipped, private, very clean. We had a very pleasant stay, and found our hostess, Ronnie, extremely accommodating. We wish to thank Ronnie for the additional ice, wood, red wine and chocolates she left as welcome gifts. We will definitely recommend. Thanks again!

Mary-louise M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mary-louise M
With spouse/partner

Excellent.

Superb relaxing place and value for money!

Etienne V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Etienne V
With spouse/partner

Absolutely stunning.

It was one of my favourite getaways ever. Clean and neat. Will go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut stunning.

Dit was een van my lekkerste wegbreke sover. Skoon en netjies. Sal weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beverlly Coetzee C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beverlly Coetzee C
With spouse/partner

Fantasties!

Enigste probleem was vir my persoonlik dat daar geen see-uitsig was nie, maar die gasvryheid en behulpsaamheid van Ronnie, die netjiese eenheid, alles wat nodig was plus nog meer het opgemaak daarvoor. Waarde vir geld, 100%

Erna M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erna M
With spouse/partner

Heerlik!

Was 'n heerlike wegbreek na 'n pragtige dorp. Blyplek was uit die boeke. Ronnie het uit haar pad gegaan met moeite vir ons 10 jaar anniversary - flower and candles, the works.

Liezel J - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel J
With spouse/partner

Amazing.

Wow en nogmaals wow. Ronnie is die perfekte gasvrou. Baie dankie vir al die lekker bederfies. Ons het dit baie geniet. Sal beslis weer terugkom!

Shannon K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shannon K
With spouse/partner

We would recommend Aloha to everybody!

We absolutely enjoyed our stay at Aloha, Ronnie was accommodating and friendly. The apartment was located in a nice spot, it was clean and inviting. We really enjoyed our stay! Looking forward to going back again!

Marielouise P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marielouise P
With friends

Fantasties en skep 'n heerlike atmosfeer.

Hierdie is 'n pragtige eenheid wat met alles toegerus is wat mens nodig het. Die kaggel bied 'n rustigheid en ons sal vir seker weer na hierdie plekkie gaan.

Bernardene V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernardene V
With spouse/partner

Niks anders as uitstekend nie!

Awesome plekkie in Paternoster. Skoon, netjies, alles wat mens nodig het, selfs koffie, suiker, melk en die beste van als was die verwelkomingsgeskenk. Sal beslis Aloha 1 aanbeveel. Ronnie was so gasvry en vriendelik.

Juanita K - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Juanita K
Individual traveler

I would absolutely recommend staying at Aloha 1 - what a beautiful setting and memorable experience.

Aloha 1 was the perfect accommodation - cosy, clean, and such wonderful care and hospitality received on arrival. I would most certainly revisit Paternoster, and make sure to stay at Aloha without a shadow of doubt. Thank you for such a memorable experience.

Ona B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ona B
With spouse/partner

Dit was heerlik!

Jul diens is puik.

Esmeralda L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmeralda L
With spouse/partner

Die verblyf was uitstekend, beslis die beste selfsorg wat ons al besoek het.

Dit was ons huweliks herdenking, en Ronnie het ons so vriendelike vewelkom en veras met 'n bottel sjampanje. Aloha 1 is 'n droom-eenheid, dit het regtig alles wat jy nodig het vir jou verblyf, dit is regtig "home away from home". Ons het bure in die ander Aloha eenhede gehad, maar dit was so rustig, jy kon hulle skaars hoor en ek het dit baie waardeer. Jy voel veilig, slaap rustig al is jou motor in die buitelug geparkeer. Dankie Ronnie vir 'n fantastiese plekkie.

Genevieve M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Genevieve M
With spouse/partner

Wonderful attention to detail, friendly and outstanding service.

I would highly recommend Aloha to any couple looking to get away and enjoy a quiet weekend. Ronnie is just wonderful and really great at letting know everything about the area, things to do and all that and making it special. The accommodation is clean, serene, beautifully decorated and wonderful to stay at.

Remondo B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Remondo B
With spouse/partner

Baie rustig.

Aloha is 'n pragtige plekkie net reg vir 'n wegbrek van die besige lewe.

Gerda D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda D
With spouse/partner

Heerlik gebly en loopafstand van alles en see.

Verblyf en reëlings was wonderlik maar oor die feesseisoen het ons in 10 dae geen skoon linne ontvang nie.

Aloha 1's response

Good day,

I apologised to guest for oversight and have given them a complimentary 2-night stay at Aloha. I always tell guests if any problem to contact me but received no communication until departure time. I have put measures in place to ensure it will never happen again.

Aloha 1
Mieke B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mieke B
With spouse/partner

Lieflike blyplek.

Aloha 1 was perfek vir ons. Ronnie is ongelooflik vriendelik en haar "attention to detail" was uitstaande. Dis die klein goedjies wat tel. Ek sal Aloha aanbeveel vir enige iemand. Beautiful blyplek.

Kyle F - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kyle F

Rustig.

Wonderlike plek vir wegbreek, stil en baie rustig.

Rudi K - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudi K
With spouse/partner

Lovely!

What a wonderful weekend! Will visit again. The DStv catch-up was a nice treat. Also. they didn't charge us for the glass we broke.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik!

Was 'n wonderlike naweek! Gaan beslis weer gaan. Die DStv catch-up was 'n lekker bederfie gewees. Het my ook nie eers ekstra gevra vir 'n glas wat ons gebreek het nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ann B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ann B
With spouse/partner

Fantastic!

Beautiful village, accommodation excellent for price - we will be back!

Andries V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andries V
With spouse/partner

Dit is een van die heel beste selfsorg eenheid wat ons nog ooit in gebly het. Absoluut stunning!

Dit is rêrig 'n pragtige plekkie, silwerskoon en ruim. Vir my is dit baie belangrik dat veral die beddegoed en kombuis skottelgoed baie mooi skoon moet wees en dit was rêrig die geval by Aloha 1 gewees. Die gratis WiFi was 'n groot lekkerte en pluspunt. Ons het heerlik gebly en sal verseker weer gaan en dit ook met 'n geruste hart aanbeveel vir ons familie en vriende. Hou die prysklas bekostigbaar en die netheid soos dit is en julle sal absoluut een van die heel beste blyplekkies in Paternoster wees.

Jakes J - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Jakes J
With spouse/partner

Fantastic.

We stayed in Aloha 1. Lovely, clean and neat place. All you need and more is available in the flat. Ronnie is also fantastic and very helpful, even offered to do our washing. Can definitely be recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Ons het in Aloha 1 gebly. Lieflike, skoon en netjiese plek. Alles wat jy nodig het en nog meer is beskikbaar in die woonstel. Ronnie is ook fantasties en baie hulpvaardig, tot aangebied om ons wasgoed te was. Word beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yolandi B - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi B
Family with young children

Wish we could've stayed longer! Will definitely be back, 10 out of 10.

It is not often you arrive at a place and immediately feel at home. The unit has everything you need, from lighters to salt and pepper. They even offered us a camp cot without us having to ask, for our little one and even a little bike he could play with. This is the type of excellent service you can expect. Ronnie also made sure that we had everything we needed. We will definitely be back - next time we'll stay longer!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wens ons kon langer bly! Sal definitief terug wees, 10 uit 10.

Dit is min wat mens by 'n plek aankom en onmiddelik tuis voel. Die unit het alles wat jy benodig, van lighters tot sout en peper. Hul het uit hul eie vir ons 'n camp cot voorsien vir ons kleintjie en tot 'n fietsie gebring om mee te speel. Dit is dié tipe uitstekende diens wat jy kan verwag. Ronnie het ook seker gemaak jy het alles wat jy kort. Ons sal verseker terug wees - volgende keer langer bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aloha 1's response

Thank you Yolandi, for a great review. You guys were great guests. We hope to see you again soon. Regards, Ronnie

Aloha 1
From R1 000
per night (sleeps 2)
From R1 000
per night (sleeps 2)
From R1 000
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 10 Malmok Street, Paternoster, 7381, Western Cape
  • No children under 18
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDYwMzRjNzI3LTVkN2QtNGM2NS1hZGJlLTExMjY3MzRhY2RlYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (sleeps 2) 27 5 1 5 10 Malmok Street Paternoster 7381 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.807357027701 17.897649195106
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!