The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Die Hawehuis | TravelGround
+17

Die Hawehuis

22 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 22 reviews for Die Hawehuis
Cleanliness
5.0/5
Service
4.6/5
Location
4.8/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.7/5
Rhelda G - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rhelda G
Family with teenagers

Goed toegeruste vakansiehuis met ‘n goeie ligging.

Ons het baie lekker gekuier. Die eienaars van Die Hawehuis het die plek vreeslik goed toegerus en die see uitsig van waar die huis geleë is was asemrowend. Goeie waarde vir geld en wonderlike fasiliteite.

Die Hawehuis's response

Baie dankie.
Blessings vir julle.

Die Hawehuis
Karin S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Karin S

Stresvol en teleurstellend.

Twee groot containers reg bo-op mekaar wat ons uitsig op die see veronderstel was om te wees. Daar was bouers ook besig met sement meng, grind en bedrywig voor die erf. Ons was glad nie daaroor vooraf ingelig, sodat ons self kon besluit of ons so wou ontspan nie.

Genevieve M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Genevieve M
Family with teenagers

Die beste verblyf op Stilbaai!

Die Hawehuis is stylvol gemeubileer met pragtige see-uitsig. Die huis is baie skoon en het alles wat jy nodig het vir 'n heerlike verblyf en baie aandag aan detail wat dit net extra spesiaal maak. Kan dit sonder twyfel aanbeveel!

Hanlie H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hanlie H
Family with teenagers

Lovely.

Enjoyed our stay at Die Hawehuis very much. House is comfortable and views are beautiful!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Het ons verblyf by Die Hawehuis baie geniet. Huis is gerieflik en uitsig is pragtig!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willem I - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem I
With friends

Beautiful views and convenient.

Lovely stay with exceptional location, breathtaking view! Plenty of everything we needed. Having problems with certain electrical equipment which had worn out. It did not detract from the whole of the accommodation which was still very good. Attention has been paid, but of course it could not be repaired in the blink of an eye. Owners were more than willing to help. Will make a plan to return. Probably best accommodation in Still Bay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi uitsig en gerieflik.

Heerlike verblyf met uitsonderlike ligging, Uitsig asemrowend! Genoegsaam van alles wat ons benodig het. Het probleme ondervind met verwering van see op sekere elektriese toerusting, maar dit het nie afbreek gedoen aan die geheel van verblyf wat baie goed was nie. Daar is aandag gegee maar uit aard van probleme kon dit nie in oogwink herstel word nie. Eienaars was meer as bereid om te help. Sal plan maak om weer terug te keer. Waarskynlik beste verblyf in Stilbaai.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ben N - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ben N

A beautiful, stylish and neat home with breathtaking ocean views!

We really enjoyed our stay there so much! Stylish, beautiful and neat home with everything we needed. The owner also made regular inquiries and wanted to know if everything was in order. Thank you for the wonderful opportunity! What a wonderful holiday!

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Pragtige, stylvolle en netjiese woning met 'n asemrowende uitsig oor die see!

Ons het regtig so lekker gebly daar! Stylvolle, pragtige en netjiese woning met alles wat ons nodig gehad het. Ook het die eienaar gereeld navrae gedoen en wou weet of alles in orde was. Baie dankie vir die wonderlike geleentheid! Wat 'n heerlike vakansie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Hawehuis's response

Baie dankie, blessings en seen vir julle.

Groete,
Die Hawehuis

Die Hawehuis
Petro M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Petro M
Family with teenagers

Dit was 'n sielerus ervaring in 'n pragtige eenheid met alles wat ons nodig gehad het.

Ons naweek was wonderlik. Die Hawehuis het aan al ons gesin se behoeftes voorsien. Die uitsig was asemrowend. Dit is perfek geleë. Ons sal beslis weer teruggaan.

Lourina D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourina D
Family with teenagers

Pragtige uitsig oor die see op die hawe!

Goed geleë selfsorgverblyf vir 2 families op boonste en onderste vlakke wat elk uitloop op 'n lieflike stoep wat uitkyk op die see. Dis op die strand by die hawe en jy kan die walvisse sit en dophou vanaf die stoep.

Ilze N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Ilze N
Family with young children

Ruim, skoon, gerieflik, pragtige see-uitsig, vriendelike bestuur, op die strand.

Positief: Ruim eenheid, silwerskoon, goed en smaakvol ingerig. By hawe, op die strand. Baie vriendelik en akkommoderende eienaars. Alle DStv-kanale. Ordentlike wynglase. Groot stoep met braai wat uitkyk oor die see. Negatief: geen bottermesse, slegs steakmesse. Oond nie gewerk nie. TV in eetkamer, ver vanaf banke. Geen handeseep of skottelgoedseep nie. Sou rustiger slaap as daar diefwering voor slaapkamervensters was of heining toe was. Tans groot bouwerk by 2de erf verder wat raserig tydens weeksdae kan wees.

Anita V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita V

Dís mos nou 'n behoorlike seevakansie - onverbeterlik!

Die eenheid was ruim, skoon en netjies met 'n fantastiese uitsig op die see. Ons kon die see met al ons sintuie beleef - regtig onverbeterlik. Ons gasvrou het baie moeite gedoen om dinge vir ons gerieflik te maak - baie dankie Lijanda. Ons sal beslis weer terugkom hierheen.

Thea S - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thea S
Family with young children

Awesome.

Die Hawehuis is a lovely, spacious room, breathtaking view of the ocean and the harbour. House is tastefully decorated with everything that you might need, even a dishwasher, it was a bonus for us. We enjoyed our stay a lot and can recommend the house to any family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome.

Die Hawehuis is 'n lieflike, ruim huis, asemrowende uitsig oor die see en hawe. Huis is baie smaakvol gemeubileerd met alles wat jy mag nodig hê, tot skottelgoedwasser, dis 'n pluspunt vir ons gewees. Ons het ons kuier vreeslik geniet en kan die huis vir enige familie aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carol J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carol J
Family with teenagers

Uitstekend.

Die Hawehuis se pragtige uitsig, netheid en ligging sal moeilik oortref word. Lijanda het regtig die ekstra myl gestap om ons te akkommodeer en ons het heerlik gebly. Baie dankie Lijanda!

Willene D - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willene D
With spouse/partner

Relaxing and quiet.

Everything was perfect when we arrived at Die Hawehuis Unit 2. The view is so beautiful and it doesn't matter whether the wind blows or nog, you sit on the balcony or inside, view stays the same. I have a big issue with worn mattresses, but this mattress was the best I've had in a long time at a self-catering place, and we travel a lot! Two things I missed: baby mat in the second bathroom as well as face cloths. When I wash my hair the normal bath towel is to big to wrap around my head. And I don't think there is a hair dryer, but maybe I didn't look properly because I brought my own. All things considered it was a very nice place - just prepare yourself for the stairs - you have to haul you luggage up and down.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend en rustig.

Alles was perfek toe ons by die Hawehuis eenheid 2 aankom. Die uitsig is baie mooi en dit maak nie saak of die wind waai en of dit 'n stil dag is nie, jy sit of op die balkon of binne, die uitsig is dieselfde. Ek is 'n persoon wat 'n ding het oor 'n pap uitgeslaapte matras, maar dit was die beste matras was ons in 'n lang tyd in 'n selfsorg-eenheid gehad het, en ons reis baie! Twee goed wat ek gemis het is 'n badmatjie in die tweede badkamer asook gesighanddoeke. As ek my hare was is 'n badhanddoek te groot om om my kop te draai. Ek dink ook nie daar is 'n haardroër in die huis nie, dalk het ek sleg gekyk, want ek het my eie saamgebring. Alles in ag genome was dit is 'n baie lekker plek om te bly - maak jul net klaar vir trappe om met jou tasse na bo en na onder te kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Hawehuis's response

Jammer om te hoor van u klagte rondom handdoeke, maar ongelukkig is ek nie 'n 4-ster gegradeerde selfsorg eenheid nie. Daarvoor beskou ek die handdoeke wat ek voorsien, asook enige toebehore as bo-standaard.
Die trappe is ongelukkig die prys wat ons almal moet betaal vir die mooi uitsig.
Hoop om jul weer te sien.
Vriendelike Groete

Die Hawehuis
Laura L - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laura L
Family with young children

Ideally situated, good taste and value for money.

Will recommend Die Hawehuis as a very nice place to stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideaal geleë, goeie smaak en waarde vir geld.

Sal die Hawehuis aanbeveel as 'n baie lekker plek om te bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gudrun M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gudrun M
With spouse/partner

Just beautiful.

We have been at Die Hawehuis for 10 days and enjoyed every day at this wonderful location and the beautiful house. There was nothing short of making your stay comfortable. Lijanda was a very nice host and very accommodating as my Husband had his 80th Birthday at the House. We will be back.

Bianca D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca D
With spouse/partner

Good location with a lovely view.

This house is very clean, neat and well-equipped with a lovely view of the sea. The location is brilliant and the house is situated in a dead end street so there is no traffic. Very calm and relaxing so definitely worth staying here. The only thing that was missing was a braai dish in which to put the meat after you've barbequed it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie ligging met 'n mooi uitsig.

Die huis is baie skoon en netjies, goed toegerus en 'n baie mooi uitsig oor die see. Die ligging is uitstekend en die huis is in 'n doodloopstraat so daar is geen verkeer nie. Baie rustig en ontspannend definitive die moeite werd om daar te bly. Die enigste wat gekort het was 'n braaibak om jou braaivleis in te sit nadat jy gebraai het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerrie C - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrie C
Family with young children

Gemaklik, gerieflik en ideaal vir kinders.

Baie netjiese verblyf en kinders kon sommer stap na die see en terug. Goeie waarde vir geld.

Vanda T - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanda T
Family with young children

Wonderful relaxation getaway.

Guest house was great, everyone is friendly, very laid back and relaxing. The view just made my day everyday. Will definitely go back there.

Stienie V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stienie V
Family with young children

Absolutely lovely! Will stay there again without hesitation!

Our experience of the Hawehuis was fantastic right from the start. The location is wonderful and the view unbeatable. Lijanda's service was fantastic and the units are incredibly neat and clean. Beach, surf and lovely restaurant within 3 minutes' walk from the Hawehuis's front door!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut heerlik! Sal sonder twyfel weer daar woon!

Ons ervaring van die Hawehuis was van die begin af fantasties. Die ligging is wonderlik en die uitsig onverbeterlik! Lijanda se diens was fantasties en die eenhede pynlik skoon en netjies. Strand, surf en heerlike restaurant binne 3 minute se stap van Hawehuis se voordeur!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nadia Z - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia Z
Family with young children

'n Ongelooflike ervaring.

Asemrowende uitsig en 'n netjiese en gemaklike eenheid. Ons het heerlik gekuier. Sal beslis weer daar gaan vakansie hou.

Ronel M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel M
Family with young children

Rustige vakansie met pragtige uitsigte en mooi woonstel om in te bly.

Sien die sterre.

Liesl D - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesl D
Family with teenagers

Beautiful apartment, stunning view and a reception that will definitely make you go back!

Thanking the owners of the Hawehuis for a very neat, beautifully furnished apartment. Surely there can't be a better view. The various small extras (easter eggs) made it very special and is highly appreciated. Normally those you forget at home. We felt so welcome. Will definitely recommend to others and we hope to be back soon.

From R1 750
per night (sleeps 4)
From R1 750
per night (sleeps 4)
From R1 750
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1A Skuitpad Road , Stilbaai, 6670, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGYxZWM2YjA1LTBiM2QtNGJjMS1hZWI2LTk0YzRmMmM5YzFjYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 750  per night (sleeps 4) 22 5 1 5 1A Skuitpad Road Stilbaai 6670 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.3859676 21.4236733
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!