The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Avar Lodge | TravelGround
+15

Avar Lodge

Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 30 reviews for Avar Lodge
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.8/5
Nelie S - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nelie S
With spouse/partner

Ons kan Avar Lodge beslis aanbeveel.

Die gasvrou het seker gemaak dat als in plek was vir ons aankoms en was daar om ons weer af te sien. Was baie aangename verblyf en als was baie netjies gewees.

Avar Lodge 's response

Dit was aangenaam om julle hier te ontvang en te ontmoet. Baie dankie vir die pragtige verwysing. Waardeer julle ondersteuning.

Avar Lodge
Malcomb D - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malcomb D
Individual traveler

Neat and clean.

Fantastic stay. Hostess extremely friendly and helpful. At the price you couldn't do better.

Avar Lodge 's response

It was lovely to meet you and thank you for choosing Avar Lodge.

Avar Lodge
Astrid B - Jul 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Astrid B
Family with young children

Dit was baie aangenaam gewees om by Avar Lodge te kon bly.

Baie aangename woning ver van die huis met 'n rustige area in sig.

Avar Lodge 's response

Baie dankie. Ek is bly julle het dit geniet.

Avar Lodge
Mary-ann B - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mary-ann B
With spouse/partner

Mooi, skoon en na aan die stad.

Alles was perfek van die ontvangs tot die akkommodasie.

Avar Lodge 's response

Dit was so lekker om julle hier te ontvang. Baie dankie vir julle besoek en mooi resensie.

Avar Lodge
Carla H - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla H
With friends

Relaxing.

It was raining the entire weekend which made the stay so much more relaxing.

Avar Lodge 's response

It is wonderful to hear you had a great relaxing weekend.

Avar Lodge
Kosie G - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kosie G
With spouse/partner

Absolutely outstanding service.

The host was incredibly hospitable. The place looks better than the pictures. She made our stay as comfortable as possible. We over slept on the checkout morning and she was so welcoming that she told us not to rush. I will definitely go back again.

Avar Lodge 's response

It was wonderful to host you. Thank you for choosing Avar Lodge. You are most welcome.

Avar Lodge
Amanda B - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda B
With spouse/partner

Pleasant stay friendly host.

Pleasant stay we would go back anytime. Friendly city.

Avar Lodge 's response

Thank you. You are most welcome.

Avar Lodge
Ivor F - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ivor F
With spouse/partner

Rustig, veilig en het privaatheid gehad. Basies wat ek gesoek het en het dit gekry.

Sal beslis weer kom.

Avar Lodge 's response

Baie dankie vir die ondersteung. Waardeer dit.

Avar Lodge
Stiehann S - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stiehann S
With spouse/partner

Baie rusting en veilig. Ons het die stilte baie geniet.

Naby aan alles waar ons wou wees. Baie veilig gevoel en baie stil en rusting. Eienaar baie vriendlik. Sal beslis weer daar bly!

Avar Lodge 's response

Was lekker om julle te ontvang. Baie dankie vir jul ondersteuning.

Avar Lodge
Mishka C - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mishka C
With spouse/partner

Amazing and relaxing.

The host was friendly and welcomed me with that feel at home warmth. The unit was spotless and tidy. She showed me around and confirmed I must just call her if I need any assistance. It was really nice the privacy stood out for me. So nice to be in a quiet area and just relax and unwind. The agent provided feedback and kept me informed, reminding me of my upcoming stay. Overall a very nice place if you enjoy quiet and quality time. I will definitely recommend to family and friends.

Avar Lodge 's response

Thank you for your kind words. It was a pleasure hosting you.

Avar Lodge
Maylene J - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maylene J
With spouse/partner

Amazing, peaceful and very relaxing.

It's very clean and very quiet. The receptionist is very friendly.

Avar Lodge 's response

Thank you for your kind words. We appreciate your review. Also, many thanks for choosing Avar Lodge.

Avar Lodge
Maylene P - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maylene P
With spouse/partner

Phenomenal

It would be nice to have a broom or a mop, I like to tidy up while staying, the hand brush is not so easy to use.

Zelna T - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zelna T
Individual traveler

Toepaslik vir wat ek wou hê. Vriendelike gasheer en baie netjies.

Goeie self-catering plek.

Avar Lodge 's response

Baie dankie. Waardeer u ondersteuning.

Avar Lodge
Stephanie D - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephanie D

Merkwaardig.

Ons was vriendelik ontvang sal enige tyd weer gaan.

Avar Lodge 's response

Baie dankie vir julle aanbeveling en ondersteuning. Waardeer baie.

Avar Lodge
Anneline N - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneline N
With spouse/partner

My kuier was lekker en het ons privaatheid geniet en sal weer bespreek in die toekoms. My tydjie by Avar Logde was baie lekker.

My kuier was baie lekker en sal in toekoms weer 'n plek bespreek so daar was geen probleem.

Avar Lodge 's response

Dear Anneline
Wonderful to receive a review from you guys. It was lovely to have you here at Avar Lodge. Thank you so much for choosing us. See you again.
Kind regards
Alta

Avar Lodge
Pierre B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre B
With spouse/partner

Very friendly and safe.

Very close to Panorama Clinic if you are traveling to visit hospital.

Avar Lodge 's response

Dear Pierre
Thank you for your visit and for choosing Avar Lodge. It was a pleasure to meet you and your family. Also, you are most welcome to stopover should you visit Cape Town again.
Kind regards
Alta

Avar Lodge
Marius K - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius K
With spouse/partner

Skoon en netjies, baie sentraal.

Ons was daar vir die Kaapstad fietswedren (Argus). Verblyf was skoon en netjies, baie sentraal. Naby die begin van die wedren en sentraal tot ander besienswaardighede.

Avar Lodge 's response

Beste Marius,

Dit was aangenaam om julle te ontvang hier by Avar Lodge. Baie dankie vir julle resensie.
Alle voorspoed met julle fietswedren.

Vriendelike groete
Alta

Avar Lodge
Jan E - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan E

Baie lekker en alles was gereed en daar.

Sal weer kom gebruik maak as ons in Kaapstad is.

Avar Lodge 's response

Beste Jan
Wonderlik om van julle te hoor.
Baie dankie vir jul mooi boodskap. Dit was heerlik om julle te ontmoet en lekker te gesels.
Seënwense daar.
Alta

Avar Lodge
Yvonne B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Yvonne B

Baie netjies en redelik sentraal geleë.

Parkering vanaf straat, maar nie agter geslote heining nie.

Avar Lodge 's response

Beste Yvonne
Dankie vir jou aanbeveling. Ek waardeer dit baie.
Vriendelike groete
Alta

Avar Lodge
Japie S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Japie S
With spouse/partner

Netjies en skoon.

Ons het heerlik gebly. Die plek is skoon en netjies met al die basiese benodigdhede. Naby aan al die plekke wat ons wou besoek. Sal weer daar bly as ons in daardie omgewing is.

Avar Lodge 's response

Beste Japie,
Baie dankie vir die boodskap. Dit was wonderlik om julle hier te kon huisves. Julle is altyd meer as welkom.
Vriendelike groete,
Alta

Avar Lodge
Chanine N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chanine N
Family with young children

I would definitely recommend it!

Everything was beautifully clean and tidy! Close to Cape Town and the surrounding attractions! We will definitely support it again. Our flight landed very late and they were still waiting with a friendly smile!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek sal dit beslis aanbeveel!

Alles was pragtig skoon en netjies! Naby Kaapstad en die omliggende besienswaardighede! Ons sal dit beslis weer ondersteun. Ons vlug het baie laat geland en hulle het steeds gewag met 'n vriendelike glimlag!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avar Lodge 's response

Liewe Chanine
Dis 'n lekker gevoel om positiewe terugvoer te ontvang. Dit was aangenaam om julle te leer ken. Julle is pragtige mense.
Tot volgende keer, 'n mooi 2020 vir julle.
Alta Rheeder

Avar Lodge
Arina C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Arina C
With spouse/partner

Clean place and friendly owner.

Secure parking will be nice.

Avar Lodge 's response

Dear Arina
Thank you for your review. Much appreciated.
Regards
Alta

Avar Lodge
Phumla G - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phumla G
With spouse/partner

The place is very neat and tidy.

Good place, we enjoyed our stay.

Avar Lodge 's response

Dear Phumla,
Thank you so much for your kind words. It was just a pleasure hosting you.
Kind regards,
Alta

Avar Lodge
Andrit M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrit M
With spouse/partner

My stay was nice and safe.

Comfortable, safe and friendly hosts.

Avar Lodge 's response

Dear Andrit,
Thank you so much for your kind words. It was all my pleasure hosting you.
Kind regards
Alta

Avar Lodge
Aaron N - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Aaron N
With spouse/partner

Great stay. Very friendly and helpful host. Centrally located and safe.

See rating.

Avar Lodge 's response

We appreciate your feedback and positive message. It was pleasant to host you.

Avar Lodge
Gerrie J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerrie J
With spouse/partner

Great.

Can recommend Avar Lodge at any time. Alta is an excellent host who will make you feel at home and helped us a lot with our travel planning to the city. The room is neat and clean. Coming from the countryside we forgot what city traffic might be like, but the accessibility of the surrounding freeways was a bonus the next morning. The room has everything you for an overnight stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Kan Avar Lodge enige tyd aanbeveel. Alta is 'n uitstekende gasvrou wat jou gou tuis laat voel en ons baie gehelp met ons reisbeplanning na die stad. Kamer is netjies en skoon. Ons wat van die platteland af kom, het vergeet hoe stadsverkeer kan klink, maar die toeganklikheid van die omliggende snelweë was die volgende oggend 'n bonus. Die kamer beskik oor als wat 'n mens nodig het vir oorbly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Avar Lodge 's response

Baie dankie vir jul besoek. Dit was aangenaam om julle te ontmoet. Dankie ook vir jul verwysing, waardeer baie. Geniet jul reis oorsee.

Avar Lodge
Nash P - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nash P
With spouse/partner

Beautiful people that live there.

Thanks for your friendliness and awesome place you have there.

Avar Lodge 's response

Baie dankie en ons waardeer jou pragtige verwysing.

Avar Lodge
Alicia R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alicia R

Baie lekker gebly.

Baie lekker bly plekkie en maklik om te kry. Uitstekende kliëntediens.

Avar Lodge 's response

Baie dankie vir jou verwysing. Dit was aangenaam om julle hier te ontvang.

Avar Lodge
Ed D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ed D
With friends

Waarde vir geld en regtig baie netjies!

Avar Lodge is regtig perfek vir 'n naweek weg en lekker sentraal geleë en beskik oor als wat benodig word. Sal beslis weer 'n bespreking maak.

Avar Lodge 's response

Baie dankie vir die verwysing. Waardeer baie.

Avar Lodge
Mohamed Abd Elbasit M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mohamed Abd Elbasit M
Family with young children

We enjoyed our stay at Avar.

Good value for money, and great location close to several enjoyable sites!

Avar Lodge 's response

Thank you for your sincere reference. Much appreciated.

Avar Lodge
From
R595
per night (sleeps 2)
From
From R595
per night (sleeps 2)
From
R595
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 73 DF Malan Street, Parow North, 7500, Western Cape
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA36336b912c357eaff8a8b3dda799895dc5917fb9421ff6028c93e52c320d78df9b7570bfa8918db5de6de6c5cce7cce8b8b1?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R595  per night (sleeps 2) 30 5 1 5 73 DF Malan Street Parow North 7500 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.8878518 18.580299
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!