Linkside Accommodation at Avenues Guesthouse | TravelGround
+35

Avenues Guesthouse

B&B

Review Summary

4.5 out of 5from 32 reviews for Avenues Guesthouse
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.3/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.3/5
Wilna O - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna O
Individual traveler

Fantasties.

Ek het my verblyf geniet. Goeie diens en gasvryheid.

Geraldine M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Geraldine M
With spouse/partner

Ons het ons kuier by Avenues baie geniet. Die eienaars van die gaste huis is awesome, laat 'n mens baie welkom voel.

Sien sterre.

Demari P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Demari P
Individual traveler

Fantastic.

Beautiful place with very neat surroundings. The owners think of every little detail and delicious breakfast. Best of all, each room has a small private outside seating area that I couldn't see on the site. It was a very pleasant surprise!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Pragtige plekkie met baie netjiese omgewing. Die eienaars dink aan elke klein details en heerlikste ontbyt. Die beste is dat elke kamer 'n klein privaat buite sitplekkie het wat ek nie op die webtuiste kon sien nie. Dit was 'n baie aangename surprise!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cher S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cher S
Family with young children

Excellent.

I would strongly recommend staying here for a few days or even longer. Service, hospitality, warmth and an eye for detail is what comes to mind! See you next time.

Driekie D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Driekie D
With spouse/partner

Uitstekend.

Daai twee mense is absoluut baie professioneel en vriendelik. Goeie tyd sal vir seker weer daar oorbly.

Lize-marie V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize-marie V
With spouse/partner

Ongelooflik lekker gewees.

Dit was ongelooflik lekker gewees. Ons sal enige tyd weer daar gaan bly. Diens was uitstekend en vreeslik vriendelik. Mens voel dadelik tuis met die intrapslag.

Dennis M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dennis M
On business

Absolutely superb!

Amazing friendly welcome from Meike and Martin! Very helpful in all respects, especially little things like a "Helpful Hints" folder in the room, and recommended restaurants. All round exceptionally clean, neat and well appointed - well done! Excellent breakfast whether full or continental. Looking for an excuse to get back to Mossel Bay and a stay at Avenues.

Tineke V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tineke V

Vriendelijk, gastvrij, behulpzaam.

Heel fijn en ruim huis. Van alle gemakken voorzien. Toen we aankwamen was de braai aangestoken. Mensen die het je naar de zin maken. Bedankt.

Peter H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter H
Family with teenagers

Good accommodation and a warm welcome.

We stayed for 3 nights, using Mossel Bay as a base to see some of the surrounding area. The accommodation is very good with nice rooms, and good amenities (pool, lounge, etc.) for use, as well as secure parking. The hosts are friendly and helpful. The property is located in a quiet residential area, which is just a few minutes drive from the centre.

Jane M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jane M
With spouse/partner

Goed, net 'n paar kwelpunte.

Die eienaars is lieflike mense. Daar was geen klagtes daar, maar ons het ongelukkig klagtes oor die feit dat daar geen braaigeriewe vir inwoners is nie, die braai daar is vir privaat gebruik alleenlik en dit het ons baie afgesit. Volgende is daar geen yskas of microwave. Ons moes elke dag ys koop om ons koeldranke koel te hou. Gelukkig vir ons het ons ons coolerbox saamgevat. Daar is ook nie microwave nie, so ons kon nie vorige aand se kosse ens. warm maak nie. Aangename plek, maar dit is noodsaaklike fasiliteite en sal ek ongelukkig nie weer gaan indien dit nie aan gewerk word nie.

Avenues Guesthouse's response

Dear Janè, Avenues Guesthouse is listed as Bed & Breakfast accommodation and not as Self-Catering accommodation, we don't offer self-catering facilities, and we don't offer or advertise braai facilities or cooking facilities, so we wonder why you have expected all that. There is a fridge for our guests in the lounge, and we have shown it to you on arrival, so why didn't you make use of it? We are sorry that your expectations doesn't match with our offerings.

Avenues Guesthouse
Linda B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda B
With spouse/partner

Klein juweeltjies!

Gastehuis is pragtig en skoon. Gashere is vriendelik en hulpvaardig. Ontbyt was heerlik! Sal beslis weer daar tuisgaan. Dankie Mieke en Martin.

Jenny P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny P

Vriendelike gashere, skoon eenheid en heerlike ontbyt.

Ek en my tienerdogter het 4 aande oorgebly by Avenues Gastehuis en was beïndruk met die netheid van die eenheid, vriendelike gashere en heerlike ontbyt. Veilige parkering agter 'n veiligheidshek saans was 'n groot gemoedsrus. Gastehuis sentraal geleë vir daaglikse uitritte. Die swembad tot beskikking van die gaste was ook 'n heerlike bonus gedurende die somer.

Marita T - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marita T
With spouse/partner

Owners sincere and friendly.

Very pleasant accommodation, rooms are very neat, clean and breakfast five star! Will definitely make use of it again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eienaars opreg en vriendelik.

Baie aangename verblyf, kamers pynlik netjies, skoon en ontbyt vyf ster! Sal beslis weer gebruik daar van maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lynette S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lynette S

Baie goed geleë.

Dit is 'n mooi gastehuis met eienaars wat dit self bestuur. Die ontbyt is baie lekker.

Angie F - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angie F
With spouse/partner

Tuis, verwelkomend, heerlik!

Meike en Martin is baie gasvry en gaan uit hul pad om jou tuis te laat voel en elke behoefte te akkomodeer. Dit voel soos jou huis met 'n warm rustige atmosfeer. Jy het ALLES wat jy nodig het. Ek sal weer gebruik maak van hulle!

Danica V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danica V
With friends

Heerlike tuiste weg van die huis!

Baie vriendelik en gasvry. Skoon en pragtige, gerieflike kamers. Veilige parkering. Het welkom gevoel en heerlik gekuier met Meike en Martin. Puik diens, ek keer beslis weer terug!

Lorraine A - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Lorraine A
With spouse/partner

Dit was aangenaam.

Al wat ons baie gemis het in die kamer is 'n kroegyskassie. Dit was baie warm en ons kon geen drinkgoed koud hou nie.

Francois G - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois G
With spouse/partner

Vriendelike eienaars. Goeie omgewing. Baie skoon en netjies.

Baie dankie vir 'n wonderlike paar dae in julle fasiliteite.

Siegfried W - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Siegfried W
With spouse/partner

A very warm welcome and a perfect stay with wonderful hosts.

We stayed for only one night, but we wished it was longer. Wonderful charming and helpful hosts made our stay a most rememberable one. The place is very well kept and perfectly clean. Once in Mossel Bay again we sure will return to the Avenues Guest House.

Steve B - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Steve B
On business

Exceptional value for money - most enjoyable stay with excellent host.

Secure off street parking and very clean and comfortable accommodation . Swimming pool and relaxing garden for guests use. The host is very friendly and helpful. I will stay here again and recommend it to all types of travelers. WiFi was free and reasonably speedy.

Chris C - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris C
With spouse/partner

Smart, clean, friendly, safe, quiet - worth returning.

We were greeted by our hosts as we arrived. A quick tour of the amenities followed. Advice given on restaurants in the area (these are also covered in the brochure in the bedrooms). Clean, neat rooms. Safe parking behind security gates. Great breakfast in the morning before departing. Great value for money. What more could you want!

Karina V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Karina V

Sal dit nie aanbeveel nie.

Die verblyf was oukei, maar daar is geen stoele om op te sit in die kamer nie en jy kan net op jou bed sit. TV-ontvangs glad nie goed nie. Die eienaars is in die verkeerde bedryf. Geen gasvryheid nie. Sal nooit weer by hulle bespreek nie.

Alta F - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alta F
Family with young children

Baie netjiese verblyf, maar sal dit nie aanbeveel vir persone met kleuters nie.

Definitief meer geskik vir volwassenes. Nie geskik vir woelige kleuters nie. Kon sien die eienaars is nie gewoond aan die gewoel en geraas van kleintjies nie. Geen televisie nie. Ons reis baie plaaslik asook oorsee. Dit is die eerste keer dat ons gevra word vir n "tip" vir die skoonmakers. Indien ons vind 'n skoonmaker is besonder hulpvaardig gee ons 'n fooi, maar daar was nie eers 'n skoonmaker in sig nie. Dit word wel verwag op groot internasionale passasiersbote om 'n fooi te gee waar 'n persoon vir die duur van die reis verantwoordelik is vir die skoonmaak van jou kajuit.

Vanessa W - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa W
With friends

Mieke was fantastic and the breakfast superb, we would happily return.

We were very happy that we had booked to stay at this guest house!

John V - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John V
With spouse/partner

Baie skoon en netjies

Ek sal ander mense aan beveel om daar te gaan.dis baie rustig en die moeite werd.die personeel fantasties.veiligheid beslis.daie dankie dit alles was die moeite werd vir ons.nogmaals dankie.

Johanna M - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanna M
Family with teenagers

'n Lekker huisatmosfeer.

Baie skoon! Dit is baie belangrik vir my. Die enigste klagte is dat ons nie 'n see-uitsig gehad het nie.

Gerrit M - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerrit M
With spouse/partner

'n Instansie wat op tipiese Duitse presisie bestuur word met uitstekende diens aan gaste.

Hierdie gastehuis word sterk aanbeveel omdat die belang van die gaste eerste gestel word en, anders as ander instellings, die geld-aspek laaste kom.

Avenues Guesthouse's response

Dear Gerrit,

Thank you for your stay and this nice review, it is highly appreciated!

Best regards,
Meike and Martin - Avenues Guesthouse, Mossel Bay

Avenues Guesthouse
Eddie B - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Eddie B
With spouse/partner

Regtig baie lekker!

'n Baie lekke gastehuis. Die eienaars is twee baie mooi mense.

Rihan B - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Rihan B

Baie vriendelike diens. Puik vir kort verblyf. Sentraal geleë in pragtige woonbuurt.

Met 'n groot glimlag ontvang en het onmiddellik tuis gevoel. Avenues is sentraal geleë in 'n stil, pragtige woonbuurt met veilige parkering. Avenues is ideaal vir 'n kort verblyf.

Annemie L - Dec 2010
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annemie L
With spouse/partner

Comfortable accommodation!

Very friendly and warm reception and stay! Good value for money, clean and well kept!

Richard C - Jul 2010
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard C
With spouse/partner

A very enjoyable stay

Run by a very friendly couple for whom nothing was too much trouble. Take their advice on restaurants - we didn't and paid the price with an a disappointing lunch! Only downside was the slightlty out of town location.

Marlene K - May 2010
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marlene K
Family with teenagers

Very friendly and clean - just what we need for one night.

Maybe they can provide both rooms with a mirror to blowdry your hair and a two point plug to charge your cellphone. The stay was very nice and the breakfast delicious. Thank you!!!

From R810
per night (for 2 people)
From R810
per night (for 2 people)
From R810
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 16:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 23, 21st Avenue, Mossel Bay, 6500, Western Cape
  • No children under 4
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAyy2lTFMLCz852QHCZt9PzC9BRmvRnVKenEstLoNkVq13iAZ3PD?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R810  per night (for 2 people) 32 5 1 5 23, 21st Avenue Mossel Bay 6500 Western Cape 0860 022 102 16:00-19:00 11:00 -34.189680438028 22.144167423248
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com