The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Aviators Retreat | TravelGround
+9

Aviators Retreat

Guest House

Review Summary

3.8 out of 5from 65 reviews for Aviators Retreat
Cleanliness
3.7/5
Service
3.5/5
Location
4.1/5
Safety
4.0/5
Value for money
3.5/5
Lynn S - May 2022
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Lynn S
Individual traveler

Extremely bad experience. People fighting and swearing in room next door, felt very unsafe. Bathroom window broken. Not enough heating. TV did not work.

Bad experience. Swearing and fighting in room next door. Not sure of it was owner and son or who. Felt very threatened and unsafe. No generator, was told if loadshedding owner would bring a candle. Bathroom window broken. No heater, only on blanket. I passed over a place that I knew that was cheaper than this place but was much better value for money. Place's photos and what is exactly there is two different things totally.

Aviators Retreat 's response

It is out of our control who the neighbors will be, but try to get it sorted, and quickly under control. We are busy investing in solar-powered lights, and hope to be in place by June. We just feel very sorry for your bad experience and wish we could have done more.

Aviators Retreat
Alex V - May 2022
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Alex V
With spouse/partner

Uiters onbevredigend en teleurstellend. Plek is verwaarloos en onnet en diens laat veel te wense oor.

Ons het redelik gereelde ervaring van gastehuise en B&B's. Het 3 nagte in Aviator's Retreat oorgebly en het beslis beter verwag vir die prys. Moes vra vir aanvullings van koffie, suiker en poeiermelk. Slegs een klein botteltjie stortseep is voorsien en nie weer vervang nie. Die stort is nie 'n stort nie en het dringend aandag nodig. Die bad se emalje is verslete en lyk baie sleg. Die handdoeke is verslete en moet vervang word. Die bed was darem skoon. Oorweging kan daaraan geskenk word om 'n flitsliggie in die kamers te voorsien om tydens beurtkrag te gebruik.

Aviators Retreat 's response

Ons sal kyk na alles sodat dit reg is vir ons volgende besoekers. Ons waardeer julle tyd en hulp om ons plekkie te verbeter. Dit sal 'n voorreg wees as ons tydens ons gaste se besoek weet hoe om hulle verblyf vir hulle gemaklik te kan maak.

Aviators Retreat
Marissa B - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marissa B
With spouse/partner

Die kamer was skoon en netjies.

Dit sal goed wees indien Aviators Retreat in 'n handsepie belê om jou hande mee te kan was. Die handdoeke moet ook vervang word hulle was gaar.

Aviators Retreat 's response

Dankie vir julle besoek, ons sal defnitief alles reg kry. Alles wat mooi is vir julle.

Aviators Retreat
Elsabe B - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe B
Family with young children

Value for your money.

Host was very friendly with our children. Felt completely comfortable being with children at our family room.

Aviators Retreat 's response

Thank you for the kind words. Hope to see you again soon.

Aviators Retreat
Riaz P - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Riaz P
With spouse/partner

It was beautiful day. Very peaceful. Just wish the check out was a little later as we couldn't swim the day before because of rain.

Could give us a little more time to check out as we wanted to swim a little longer.

Aviators Retreat 's response

Our check-out is at 10:00, sorry about the rain. We will allow our guests, at an additional fee, to stay a little longer in the future. Thank you for bringing it to our attention. All the best.

Aviators Retreat
Iw V - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Iw V
On business

Ek was 'n herhaalgas omdat my ondervinding die eerste keer goed was.

Baie rustige omgewing waar Aviators geleë is. Ruim kamers. Pragtige swembad. Goeie kwaliteit beddens wat mens goed laat rus.

Jacques R - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jacques R
With spouse/partner

Gemiddeld.

Die webtuiste dui aan dat aankomstyd tussen 14:00 en 17:00 is. Aviator Retreat het my 14:00 verwag en met my aankoms 15:00 is my vertrek weggegee. Kamer was onnet en moes eers opgeruim word.

Frank S - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frank S
Family with young children

Thanks.

Parking. Entry and exit sometimes an inconvenience.

Anneke L - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anneke L
With spouse/partner

Baie netjiese kamers.

Dis rustig en heerlike bed om in te slaap en kamer is baie mooi skoon en als wat mens nodig het.

Jaco L - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jaco L
With spouse/partner

Rustig.

Plek is netjies en skoon. Kan gerus die stortkop verander na een wat nie net 'n straal water spuit nie. Die hek is 'n probleem. Sit eerder aan elke sleutel 'n remote.

Sharlien N - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sharlien N
With spouse/partner

Baie aangename plekkie.

Baie mooi plek! Vriendelike dienslewering!

Monique B - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Monique B
Family with young children

Not what we were expecting.

We slept well here in a comfortable clean bed. Unfortunately, the accommodation was quite run-down and needs much maintenance. Hopefully, Aviators can be restored to its former glory.

Phil M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Phil M
With spouse/partner

No exterior window in the bathroom/toilet.

That was the only major concern; serious health and hygiene risk. There are actually 2 such units. Rooms 9 and 10 are situated next to each other.

Jj D - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jj D
With spouse/partner

Net oorgeslaap.

Oorgebly vir 'n troue in die area. So net geslaap. Kamer was skoon en alles netjies. Alles was goed.

Jacques A - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jacques A
With spouse/partner

Very nice, the people are very friendly.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker plek, die mense is baie vriendelik.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Laetitia P - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Laetitia P

Was good.

Beautiful garden, stunning pool and entertainment area. Enjoyed our stay.

Marius C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marius C
With spouse/partner

Very cheap. But not so neat and you have to walk through the house to get to the rooms.

Very comfortable, had to walk through house to get to room. People still sit outside and party. People did not come to help with sign-out on Sunday morning. A little unprofessional.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goedkoop. Maar nie so netjies en moet deur huis stap om by kamers te kom.

Baie gemaklik, moes deur huis stap om by kamer te kom. Mense laat nog nog buite gesit en raas. Mense het nie Sondagoggend self kom help met uitteken. Bietjie onprofessioneel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Koos C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Koos C
With spouse/partner

Pleasant in every way.

Arrival, accommodation and departure were pleasant. Service rendered is a testament to dedication and honesty.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam in alle opsigte.

Aankoms, verblyf en vertrek was aangenaam. Diens wat gelewer word, getuig van toewyding en eerlikheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hannelie V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannelie V

Baie lekker gebly.

Baie gasvry ontvang. Kamers baie netjies en gerieflik.

Elsjé G - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elsjé G
Family with teenagers

Perfek.

Baie oulik. Waarde vir jou geld.

Aviators Retreat 's response

Baie dankie Elsjé.

Aviators Retreat
Dawi S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawi S
Individual traveler

Very friendly host.

Enjoyed the stay and will sleep here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike gasheer.

Baie heerlik gebly en sal weer daar oorslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yulke P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Yulke P
With friends

The worst ever.

The lady was so rude and the doors did not lock. There was no door on the bathroom. No Wi-Fi, no DStv. We felt unwelcome from the start. It was the first time ever booking into a place and this has put me off completely. I'd rather drive back than to sleep over again.

Aviators Retreat 's response

I am sad to hear of your disappointment, this is not what we hope to achieve. Unfortunately, we did have bad weather thus the DStv and Wi-Fi was off for a short period of time and I do apologize for your inconvenience on that behalf. As for the bathroom not having a door, the bathroom is so isolated from the room via the passage, but we will definitely look into it as there may be other guest feeling uncomfortable with the idea. Further more I apologize for your overall stay I would have assisted you with all your compliant, switched rooms if possible just to make your stay comfortable.

Aviators Retreat
Judith V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Judith V
With spouse/partner

Awesome.

Dalk net cosier en groter duvet vir die bed, veral in wintermaande.

Les S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Les S
With spouse/partner

Excellent, neat, comfortable and friendly!

Initially we had to wait for accommodation that wasn't ready yet. They then upgraded us at no additional cost due to the minor inconvenience. The hosts were very friendly and helpful. Would love to stay there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend, netjies, gemaklik en vriendelik!

Ons moes aanvanklik wag vir verblyf wat nie gereed was nie. Hulle het ons toe opgegradeer sonder enige addisionele kostes weens die bietjie ongerief. Gasheer en -vrou was baie vriendelik en behulpsaam. Sal enige tyd weer daar gaan bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
With spouse/partner

Lekker rustig, mooi en skoon.

Baie aangenaam, naby alles en almal gemaklike verblyf.

George W - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
George W
With spouse/partner

Satisfying and affordable.

Fantastic view if the area and neat and clean accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bevredigend en bekostigbaar.

Fantastiese uitsig oor area en netjiese, skoon verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maryna V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Maryna V
With spouse/partner

No milk for coffee.

It is a B&B but they did not offer breakfast. They also didn't have milk or powder milk for the coffee.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen melk vir die koffie nie.

Dit is 'n B&B, maar geen ontbyt is voorsien nie. Daar was niks melk/poeiermelk vir die koffie nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zelda B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Zelda B
With spouse/partner

Patetiese swak diens, vuil! En nie geskik vir enige menslike verblyf nie.

Ek het spesifieke kamer bespreek en betaal. Met aankoms was kamer aan ander person goedgekeur en wou eienares ons plaas in 'n goedkoper kamer. Kamermure en badkamer plafon was oortrek van "mould". Hierdie is nie die gevolg van 'n weer incident nie maar suiwer swak of geen skoonmaak van die areas nie. Na weiering is ons na kamer 5 geneem. Terwyl die plek pragtig buite is en baie moeite gedoen word, word herstelwerk nie in die kamers gedoen nie. Die plafon se verf dop af. As jy op die bed is, kan jy letterlik skryf in die vullis op die plafon - as jy deur die spinnekop web kan kom. Die meubels was oortrek van stof en taai. Die stoele is vieslik vuil. Die gordyne swart en vuil. Die vorige inwoner se oorblyf artikels was nog in die yskas. Net so was seepstukkies nog op die stortvloer waar die vorige inwoner gestort het. Die seepbotteltjies was kwart gevul en slegs 1 gevlekte handdoek vir 2 mense. Weereens het plekke in die badkamer mould gehad. Ons het geweier om die ontbyt te nuttig want as hulle gastekamers so lyk wil ek nie sien hoe lyk die kombuis nie. Die ontvangsdame was baie vriendelik maar verder was dit pateties. En hierdie is net basiese diep skoonmaak werk wat gedoen moet word. Duidelik is daar nie respek vir gaste nie.

Andre W - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre W
On business

Lekker.

Baie lekker gebly, en die buite omgewing is iets om te sien en te ervaar.

Bianca N - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca N
With spouse/partner

Neat.

Room 7 - Good night's rest, beds, pillows and bathroom was neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies.

Kamer 7 - Lekker geslaap, beddens, kussings en badkamer was alles netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Corne H - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne H
On business

Baie aangenaam.

Stil netjiese plek met 'n baie mooi uitsig.

Ben C - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben C

Professioneel.

Heerlike simplistiese verblyf. Een woord, pragtig!

Michelle O - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michelle O
Family with young children

Excellent location and comfortable.

We enjoyed our stay a lot. Will definitely book there again. The area is peaceful, and the unit is neat and clean with enough room for the children to play.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend geleë en gemaklik.

Ons het ons kuier baie geniet. Sal beslis weer daar bespreek. Die area is rustig, en die eenheid is netjies skoon met genoeg spasie vir die kinders om te speel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Barend V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barend V
With spouse/partner

Very pleasant and nice and peaceful.

Very peaceful and professional service. Would recommend to any person who wants to stopover in the area. Price and service is very good. The reservation and payment was quick and easy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie genotvol en lekker rustig.

Baie rustig en professionele diens. Sal aanbeveel vir enige persoon wat in die omgewing moet oornag. Prys en diens is baie goed. Die bespreking en betaling was ook baie maklik en vinnig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gert B - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Gert B
With spouse/partner

Below average.

Shower leaks, TV reception is bad, previous guest's smoke still in the room. Room is spacious though.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onder gemiddeld.

Stort deur lek, TV-opvangs swak, vorige gas se rook reuk nog in kamer. Kamer lekker ruim.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chantal L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Chantal L
With spouse/partner

Didn't get value for money.

Their ads on the internet are misleading.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het nie waarde vir my geld gekry nie

Hulle advertensies op die internet is misleidend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Almie P - May 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Almie P
With spouse/partner

Heerlike kamer, maar onderhoud moet gedoen word.

Sien die sterre.

Taryn S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
4/5
Taryn S
With friends

Needs serious maintenance and renovation!

Needs maintenance and renovation.

Rika G - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rika G

Lekker.

Ontvangs was uit boonste rakke. Gestop en dame was by die deur gegroet op my van! Dis mos diens! Hulle het ook geweet wie kom watter tyd. Puik, dankie.

Sheilla M - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sheilla M
Family with teenagers

I was so disappointed with their service and food.

The place looks nice but it was not clean, it was so dusty and there was no toiletpaper on arrival and the bulbs were not working. Their breakfast was terrible, we did not even finish it. Everyone was so disappointed and hungry after trying to eat.

Kabelo M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kabelo M
With spouse/partner

A place of tranquility and great peace of mind.

The place is of high and acceptable standards as advertised. One felt at home especially with the warm welcome and ubuntu from Marie. See you soon. Regards.

Adri J - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri J

Was regtig heerlik en het soos mens se eie huis gevoel.

Marie en haar familie het ons baie tuis laat voel en daar was heeltyd kommunikasie. Dit was vir ons lekker om daar te bly en ons sal dit beslis aanbeveel. Die personeel was ook baie vriendelik. Dankie Marie en jou span - ons het lekker gebly!

Elize D - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Elize D
With spouse/partner

Uiters teleurstellend. Advertensie misleidend.

Daar was geen bord buite om die gastehuis aan te dui nie. Ons het gesukkel om toegang te kry tot die gastehuis. Die eerste kamer waarin ons geplaas is, het na rook geruik. Die veiligheidshek van die tweede kamer sluit moeilik. Daar is geen melk vir jou koffie nie, en geen seep en sjampoe nie. Die vensters was vuil. Teleurgesteld. Ons het gery sonder om ontbyt te nuttig.

Nogolide M - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nogolide M
Family with young children

It is nice accommodation, but the cleaning staff needs more training.

The place was nice, but cleanliness was an issue. The cleaning staff did not clean our room on the 1st morning. We went to the casino at 13:00 and came back at 21:00 and our room was very dirty and beds not made, bathroom not cleaned, towels not changed. Otherwise we enjoyed our stay there and I would recommend the Aviators to a friend.

Aviators Retreat 's response

Good day,

We apologize for the inconvenience. But the only concern we have was to think of the privacy of the guests. In our booklets we advise our clients to leave the unit open for cleaning. Thank you for bringing this under our attention. We will advise our clients to see all the info in our booklet.

Thank you

Aviators Retreat
Corne S - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Corne S
With friends

Vriendelik en baie lekker gekuier, vrou was baie behulpsaam.

Die vrou was baie vriendelik en baie behulpsaam. Die kamers is baie mooi.

Christine L - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Christine L
With spouse/partner

Kamer baie netjies.

Badkamer kan opgegradeer word. Andersins was die verblyf goed.

Louis F - May 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Louis F
With spouse/partner

Not too impressed, but acceptable.

Clean, but very basic. No door to bathroom/toilet (a huge embarrassment if a person needs to use the facility whilst the other is in the adjacent room). Shower door inoperative. Hot and cold water taps are incorrectly marked. TV cables visible and poorly installed. Fridge not plugged in, so no ice or cold water on arrival. This indicates that no preparation is made in anticipation of arrival. No person available to meet us at arrival, had to call manager and she called helper to open for us. Trying for trendy look, but with clashing old fashioned pictures. View to backyard and rusty dry linen rack and garden shed. Not a great view at all as depicted in the pictures. Quiet location though.

Andre L - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre L

Fantasties!

Ek het my tydjie daar terdeë geniet alhoewel dit te kort was. Sal graag in die toekoms terug wil gaan en 'n paar aande daar wil deurbring. Die eienaar Martie is baie aangenaam, behulpsaam en gasvry.

Mandi A - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mandi A
With friends

Als was tops.

Baie vriendelik, behulpsaam. Ontbyt is tops. Dit was regtig als net lekker. Sal definitief weer daar gaan oorbly .

Kerry R - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Kerry R
Family with teenagers

Friendly, comfortable and clean.

The accommodation was clean and neat. The hosts were friendly and helpful, but some of the electrical fittings and cupboards are of poor quality.

Louis W - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Louis W
With spouse/partner

Baie teleurstellend.

Met aankoms het die dame versoek dat ons 'n hoër bedrag betaal as wat op ons bevestiging aangedui is. Toe ek navraag doen oor die bedrag het sy gesê dat sy die volgende oggend vir my wou kleingeld gee, maar ons is vroeg weg. Dis nie waar nie, ons het eers 08:30 vertrek. Daar was ook geen kleingeld betrokke by die bedrag van R350.00 wat sy van ons gevra het nie - die presiese bedrag is so aan haar oorhandig. Baie teleurstellend. Die dame was nie bewus van ons bespreking nie. Ons eenheid was in aanbouing. Elektriese bedrading hang los rond, elektriese skakelaars is oop, kaste en plafon is nie voltooi nie, die situasie by die swembad is baie gevaarlik, nie voldoende toiletpapier in die badkamer nie, koue kraan in wasbak kan nie oopmaak nie ... Die gevoel wat ons gekry het was dat geen kamer vir ons voorberei was nie en toe ons arriveer is enige kamer aan ons toegewys.

Janet M - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Janet M
Individual traveler

Die kamer is ruim, baie pakplek en alles is pragtig en netjies.

Baie lekker gebly. Spieël naby muurprop sal lekker wees.

Elisma M - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elisma M
Individual traveler

Ek het vir twee nagte daar oorgebly. Die dame het in die oggendure die kamer vir my oopgesluit.

Ek sal die plek enige tyd weer besoek as ek in die omgewing is. Definitief vir my familie en vriende aanbeveel. Pragtig. Dankie vir sulke plekke teen billike pryse.

Truus W - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Truus W
Individual traveler

Die gasvrou was uiters ongasvry, onbehulpsaam en ek moes self my tas sleep na my kamer.

Ek was by 'n troue en het per SMS laat weet hoe laat ek sou aankom. Die kamers is teenaan die oop swembad, mens het geen ruimte as daar 'n stoel staan voor jou deur nie. Dis gevaarlik! Die TV wou nie werk nie. Daar is skimmel teen die plafon, mure, stort en bed. Die twee stoele het nog hul plakkers van die veiling op en die armleunings was vuil. Ek het nie 'n afstandbeheer gekry nie, die ander gaste moes maar vir my oopsluit. Ek gaan nooit weer daarheen nie.

Linda B - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linda B
With spouse/partner

Ons is baie vriendelik ontvang en kon heerlik ontspan voordat ons na ons funksie vertrek het.

Die kamer is goed toegerus en baie netjies. Die wonderlikste was dat daar 'n bad en 'n stort is. Ek hou nie van stort nie, maar my man wel. Marie is baie gaaf en ons sal weer van haar dienste gebruik maak. 'n Verdere bonus is die mooi uitsig.

Estelle J - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Estelle J
Family with young children

Vir oornagverblyf is dit "nice".

Dit was so-so gewees.

Dirk B - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Dirk B
On business

Kort aandag aan detail.

Gemiddeld. Moes wag om gehelp te word, vorige dag se handoeke net so oor stort gehang, ontbyt swak.

Johanna A - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johanna A
On business

Lekker huislik

Vriendelik en gasvry. Bietjie raserig vroeg oggend

Avalon V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Avalon V
With spouse/partner

Magda is 'n baie vriendelike en behulpsame gasvrou.

Awesome! Sal dit aanbeveel!

Louis F - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Louis F
On business

Goed.

Sien die sterre hieronder.

Zelda K - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Zelda K
Family with young children

Hoop nie ek hoef weer daar te bly nie

Daar is geen spieel naby 'n muur prop as jy wil hare droog maak in die kamer nie. Daar was koffie in die kamer, maar geen melk beskikbaar in die yskas nie.

Buks D - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Buks D
On business

Gemiddeld en niks om oor huistoe te skryf nie !

Sien die sterre hieronder

Cecile B - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecile B
On business

Eerlike, goeie mense wat moeite gedoen het om my verblyf so aangenaam moontlik te maak!

Die akkommodasie was gasvry en stil. Baie dankie dat u my so tuis laat voel het!

Linda M - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linda M
With spouse/partner

A wonderful stay - the only thing we missed was DStv

Overall the unit we had was spotless and well equipped. The only thing missing was DStv which we would have enjoyed, and would recommend that you offer selective, compact channels, as we only had TV 1,2,3 + E. Many thanks for the warm welcome we received.

Ke N - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ke N
With friends

It's a friendly place, especially Chris, who was an easy person to get along with

Nothing much I can say because I spent most of my time in the area.

From
R650
per night, for 2 ppl
From
From R650
per night, for 2 ppl
From
R650
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 24 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 19 Witteberg Street, Noordheuwel, Krugersdorp, 1739, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA7e71ff26c17ac69acfa69e861b4b92a35639cea094a69b4f3e289658816ffaa002440b6543cf04175f581d86e24e9058cd33?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R650  per night, for 2 ppl 65 5 1 4 19 Witteberg Street Noordheuwel 1739 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.081218081673 27.795034520168
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!