The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at B My Guest | TravelGround
+51

B My Guest

65 reviews
Self Catering

Review Summary

4.3 out of 5from 65 reviews for B My Guest
Cleanliness
4.4/5
Service
4.3/5
Location
4.1/5
Safety
4.3/5
Value for money
4.4/5
Riaan M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan M
Individual traveler

Overnight stay well enjoyed

I travelled the Knysna area and booked an overnight stay at the establishment. The room booked was spacious, clean and well located around the beautiful gardens and swimming pool. The room was also close to the parking area which was a bonus. The open plan room had all the necessities, including a bathroom, kitchen/lounge with television. The owner is friendly and ensures you feel right at home. In today's world, Wi-Fi is as important as the room itself - the venue has Wi-Fi available, which conveniently enabled me to complete a few after-hour tasks. The establishment is located close to a busy road and rooms are rather close to one another, which might be an inconvenience to sensitive travelers. The swimming pool has a lovely water function which creates a tranquil feel and assisted in blocking out most of the traffic noise. I would highly recommend this establishment to solo/business travelers, couples, young professionals and small families.

Casper S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Casper S
Individual traveler

Lekker oorstaanplek en die geriewe is aangenaam.

Die swembad en braai geriewe maak die oorstaan die moeite werd. Die kamer is netjies en skoon en huisves gemaklik 'n gesin van 2 tot 4 mense. Dit is meer as bekostigbaar as 'n selfsorg plek. Meer as dit het mens as reisiger of vakansieganger/toeris nie nodig nie. Baie dankie ook vir die vriendelike diens.

Jacob G - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacob G
With spouse/partner

Goed toegerus.

Lekker gekuier. Goed geplaas.

B My Guest's response

Baie dankie dat u, te B My Guest tuis gegaan het.

B My Guest
Doeke T - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Doeke T
With spouse/partner

Comfortable spacious room, well located.

There is a main road next to the complex, but we found it manageable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike ruim kamer, goed geleë.

Daar is 'n hoofpad langs die kompleks, maar ons het dit hanteerbaar gevind.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

B My Guest's response

Thank you for staying with B My Guest. Thank you for sharing your stay experience with us.

B My Guest
Estelle M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Estelle M
Family with teenagers

Neat and clean.

Very neat and clean overnight facilities - we will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon.

Baie Netjies en skoon oornaggeriewe - ons sal definitief weer gaan kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

B My Guest's response

Baie dankie Estelle,
Dit was baie aangenaam om julle te ontmoet, baie dankie vir die terug voer van jul verblyf met on te B My Guest.

B My Guest
Craig B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Craig B
Family with teenagers

Comfortable and relaxing.

Friendly people.

B My Guest's response

Thank you for staying with B My Guest!

B My Guest
Liesel O - May 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Liesel O
With spouse/partner

Sentraal, veilig, privaat, maar kort aandag.

Moet asb. aandag gee aan badkamer. Stort het 'n gordyn. Handdoeke was opgewas, grys en vol gate. Beddegoed het vlekke op, maar was skoon. Matte vol stof. Vir die geld was dit seker aanvaarbaar as handdoeke net nuut en heel was.

B My Guest's response

Baie dankie dat u by B My Guest tuis gegaan het, dankie vir die terugvoer. Daar sal onmiddelike aandag gegee word aan die genoemde punte.

B My Guest
Mary J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mary J
With spouse/partner

Everything was perfect.

Definitely going back. Next time with the kids.

B My Guest's response

Thank you for staying with us at B My Guest! It was an absolute pleasure to meet you guys!

B My Guest
Alex R - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alex R
With spouse/partner

Very nice and tranquil.

The accommodation was very nice, my baby could go with - dog. Nice braai and walked around, owner friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en rustig.

Die verblyf was baie lekker, my baba kon saam gaan - hondjie. Lekker gebraai en rondgeloop, eienaar vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

B My Guest's response

Baie dankie dat julle tuis gegaan het te B My Guest, Alex. Dit was heerlik om julle en jul woefie-kind hier te kon ontvang.

B My Guest
Michel S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Michel S
With spouse/partner

Lovely secluded place.

Our second stay, we love it! Nice apartment, lovely pool. The setting invites to make contact with neighbours.

Sarah G - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Sarah G
With spouse/partner

Unhygenic and noisy.

The white bedding had old stains on. The table was dirty. The kettle was flaking. Old plug looks as if it has surged previously. Then the pool was clear but full of floating pollen and leaves - next morning looked better but didn't swim previous day as I wanted due to that.

B My Guest's response

Hi Sarah
Thank you for your feedback, we do really appreciate it. This is definitely unacceptable, we will immediately give attention to the unit that you stayed in, the necessary steps will be taken so that this never happens again. Regarding the swimming pool, we had very strong and bad winds this last few days, as you mentioned the pool is clear and clean, my staff cleans it every morning and every afternoon before going home, unfortunately, the bad winds keep on blowing leaves from the surrounding trees into the pool. Thank you for staying with B My Guest

B My Guest
Richard S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Richard S
With spouse/partner

Worth a try.

Easy to find with ample off the street parking with shady net. The back of the property is against the main road into town, so morning traffic and trucks are a challenge. The driveway is steep and you can’t see another vehicle approaching. Staff is very friendly and courteous. Strangely our room had a queen size bed and a bunk bed but the table was a tiny two seater. Overall, it’s a great place to explore Knysna.

B My Guest's response

Hi Richard,
Thank you for the time to give us your feedback, it is much appreciated as it helps to guide us to better ourselves. We have added a water feature to the swimming pool that drowns out the road noise, the cottage that you stayed in is actually for 2 adults and maybe 2 small kiddies, and to save space we added a small table with 2 chairs, but just outside your cottage there are tables with more chairs in the lovely garden, it is very rare that there are more than 2 adults in those open-plan cottages.

B My Guest
Sabrina H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sabrina H
With friends

Nice place and pool was awesome.

Nice rooms and the staff is very friendly.

B My Guest's response

Hi Sabrina
Thank you for staying with us at B My Guest. Thank you for the review and we hope to see you again soon

B My Guest
Amanda H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda H
With spouse/partner

Was so rustig!

Pragtige verblyf, baie netjies.

Le-anne D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Le-anne D
Family with young children

Ja en nee. Was nogal nie lekker met die ander gaste se honde wat daar was nie.

Ons was drie persone, plek was ingerig vir slegs twee persone. Koffie, tee en handdoeke-geriewe.

B My Guest's response

Geagte Le-ann
Baie dankie vir die tyd wat u geneem het om vir ons die terugvoering te gee, ons waardeer dit opreg.
Ons vra omverskoning vir die ongerief, my dames wat diens moes die nodig aangepas het vir die eenheid vir n ekstra persoon en hul het nie. Ons is n troeteldier vriendelike gastehuis soos dit ook op die webwerf aandui, solank die eienaars net toesig hou oor hul diere-kinders en hul nie alleen los nie.

B My Guest
Joggie S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Joggie S

We have stayed well and will recommend it to others.

We were kindly received and got good service. It's quiet and tidy and we'll definitely be back there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het lekker gebly en sal dit by ander aanbeveel.

Ons is vriendelik ontvang en het goeie diens gekry. Dis rustig en netjies en ons sal beslis weer daar tuisgaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Petro S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Petro S
With spouse/partner

Gerieflike en netjiese blyplek.

Als wat nodig is vir oornag en alles skoon en netjies. Kan net 'n waaier aanbeveel.

B My Guest's response

Baie dankie Petro, dit word opreg waardeer dat u die tyd geneem het om vir ons die hersiening te doen. Dit beteken baie vir ons as os sulke goeie resenseis kry, dit wys ons dat ons op die regte pad is vir kliente satisfaksie.

B My Guest
Phila M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phila M
With friends

Had a nice stay.

I would like to thank the host for the warm welcome that he gave us. The place was marvellous, clean and quiet.

Roelf R - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Roelf R
With spouse/partner

Aangename verblyf.

Blyplek was netjies met goeie diens. Het die tydjie daar geniet.

B My Guest's response

Baie dankie dat u tyd afgeknyp het om ons terugvoer te gee, dit word opreg waardeer. Dit help ons om n riglyn te stel sodat ons kan kyk waar ons kan verbeter, dit was baie aangenaam om jul by ons te ontvang.

B My Guest
Johan T - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan T
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Lekker gebly, kamers baie netjies en ruim. Sal beslis weer oorbly.

B My Guest's response

Baie dankie Johan, dit is altyd 'n groot blydskap vir ons as ons hoor dat ons gaste hul verblyf by ons geniet het, baie dankie vir die pragtige resensie.

B My Guest
Clarissa V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clarissa V
With friends

Vriendelik en gerieflik.

Baie vriendelike ontvangs, die gasheer het ons dadelik welkom laat voel. Kamer is mooi netjies, die gasheer het ons mooi gewys hoe om die kaggel te gebruik en die kamer word elke dag skoongemaak.

Anton U - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Anton U
With spouse/partner

Waarde vir geld.

B My Guest bied alles wat nodig is vir selfsorg-verblyf. Ons het dit baie geniet. Probeer vra vir 'n eenheid weg van die hoofweg.

Elsona F - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elsona F
With friends

Very nice.

Safe location and perfectly situated. Very neat, affordable and the owner was very friendly. Will definitely recommend and stay there again in the future!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Veilige bestemming en ligging is perfek. Baie netjies, bekostigbaar en eienaar was baie vriendelik. Sal vir seker aanbeveel en weer in die toekoms van hulle gebruik maak!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kevin K - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kevin K
With friends

It was awesome staying at this place.

I will recommend this place to anyone who just want to get away. Staff and owners are very friendly and made our stay very enjoyable. This is a beautiful place and will definitely stay there next time when in Knysna.

Maryna D - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Maryna D
With spouse/partner

Had a very nice stay.

We slept very well. The service was good and the unit is well equipped. I recommend it and it's value for your money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Ons het baie gemaklik geslaap. Die diens was goed en eenheid goed toegerus. Beveel dit aan en is definitief waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

B My Guest's response

Hi Maryna,
Baie dankie dat u die tyd geneem het om ons te evalueer , ons neem elke evaluasie erinstig op om ons by te staan en tot ons strewe tot ons gaste se tevredenheid as hul ons kom besoek

B My Guest
Aneska D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aneska D
Family with young children

Comfortable, affordable stay.

Comfortable stay, good value for money, friendly hosts!

Yoland I - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yoland I
With friends

Comfortable and convenient.

A lovely destination, with safe parking, and clean rooms. Being self-catering, there was everything one needed. It had easy access from the freeway, and is very close to the town of Knysna.

Ursa J - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ursa J
With spouse/partner

Baie mooi plekkie.

Het die verblyf daar geniet, die personeel is ook baie vriendelik en behulpsaam, sal definitief dit aanbeveel.

Henno V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henno V
Individual traveler

I had a great stay. Thanks you guys!

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het baie lekker gebly. Dankie julle!

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leonie D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leonie D
With spouse/partner

Gerieflik.

Ontvangs was vriendelik en behulpsaam. Verblyf is netjies en skoon. Die uitlaatpype in stort was foutief maar probleem was gou reggemaak.

Reon D - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Reon D
With spouse/partner

Lekker.

Het slegs daar oornag. Netjies en gerieflik.

Riaan K - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan K
Family with young children

Goeie, vriendelike diens.

Sien sterre.

Gordon M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gordon M
Family with young children

Can sum it up in one word: Fantastic!

I enjoyed my holiday very much. B My Guest is centrally located. I will recommend my friends and family to stay there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kan dit in een woord opsom: Fantasties.

Ek het my vakansie baie geniet. B My Guest is sentraal geleë. Ek sal my familie en vriende enige tyd aanraai om daar tuis te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Richard J - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Richard J
With friends

Breathtaking.

Will book again anytime if they have availability. Central locatio, close to the sea.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Sal enige tyd weer daar gaan bly indien daar verblyf beskikbaar is. Baie sentraal geleë en lekker naby die see.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

B My Guest's response

Bie dankie Richard, dit was n absolute vooreg om u te ontmoet, baie dankie vir die terugvoer, ons stel dit altyd hoog op prys.

B My Guest
Jan O - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan O
With spouse/partner

Peaceful, clean, and close to everything.

Everything was in place and it was peaceful. Well-equipped and I can recommend it to anyone. Very friendly people. Definitely value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, skoon en naby alles.

Alles in plek vir 'n rustige verblyf. Goed uitgerus hier en ek sal dit vir enigiemand sterk aanbeveel. Baie vriendelike mense hier werksaam. Beslis waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

B My Guest's response

Baie dankie vir u besoek, dit was regtig baie lekker om u te ontmoet, dankie vir die goeie terugvoer, ons waardeer dit terdee.
Dit is altyd baie lekker vir ons as ons hoor dat ons op die regte pad is vir die gaste se genot om by ons te kuier.

B My Guest
Johan N - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Johan N

Baie rustig.

Die mede-inwoners het by die reëls gehou, sodat jy nrustige nagrus kon geniet.

Ann-marie L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ann-marie L
With spouse/partner

Private and spacious.

Nice and close to everything you want to see in Knysna. Beautiful garden and swimming pool. Everything is neat and cleaned daily. Will definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Privaat met baie spasie.

Lekker naby aan alles wat mens wil sien in Knysna. Pragtige tuin en swembad. Alles is netjies en word daagliks skoongemaak. Sal dit beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wessel V - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wessel V
With friends

Baie lekker!

Lekker gebly - geen klagtes!

B My Guest's response

Baie dankie vir die kuier, dit was vreeslik lekker om julle hier by ons te hê.

B My Guest
Jacques D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques D
With spouse/partner

Dit was 'n baie aangename ervaring.

Ons het baie lekker gebly, maar kon die eerste aand nie braai a.g.v. die reën nie. Ons was onder die indruk al die kamers het 'n voorstoepie met 'n dak.

Ingmar Van Der Mark T - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Ingmar Van Der Mark T
With spouse/partner

Prettig verblijf. Accomodatie oud maar compleet.

Schone bedden, zeer vriendelijk personeel. Heel gezellig. Sommige zaken zouden gemoderniseerd kunnen worden maar als je voor een vriendelijke prijs onderdak zoekt is dit zeker een aanrader!

B My Guest's response

Thank you Ingmar for staying with B My Guest, it was an absolute pleasure to meet you!!!! Hope to see you again soon!

B My Guest
Kobus R - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Kobus R
With friends

Comfortable stay.

Maybe needs a fan in the room.

Hendrik G - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Hendrik G
Family with teenagers

Aangename plek met alles wat nodig is vir 'n familie, en 'n mooi swembad om af te koel na 'n lang rit.

Lekker plek met goeie bestuur wat vinnig daar opgedaag het toe ander gaste 'n probleem gehad het. Plek is klein, maar baie gerieflik. Sy ligging was egter vir my nie die beste nie, aangesien dit reg langs die hoofpad naby die ingang van die dorp is. Ek was nogal bekommerd oor my motor in die parkeer-area.

B My Guest's response

Goeie dag Hendrik,

Baie dankie vir die terugvoer, dit was 'n plesier om julle by B My Guest te hê as ons gaste. Ons is 'n baie veilige gaste huis, daar is tydens ons hoogseisoen 'n nagwag in die parkeerarea wat ons almal oppas gedurende die nag. Selfs gedurende buite seisoen is dit rustig en veilig.

B My Guest
Leon H - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Leon H
With friends

Wonderlik, skoon en gemaklik.

N2 raas bietjie in agtergrond, maar swembad water gee gerustheid.

B My Guest's response

Baie dankie dat u B My Guest gekies het om te bly.
Dit was regtig lekker om u as ons gas te he.

B My Guest
Fanie L - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Fanie L
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly.

Die privaat tuin kort aandag, die molle is besig om die plek om te ploeg. Sou aanraai dat die plek van gaas voor die vensters voorsien word om insekte uit te hou. Die bestuur is baie hulpvaardig en vriendelik. Afslagkoepons wat ons ontvang het, was nogal heel nuttig.

B My Guest's response

Hi Fanie

Eerstens baie baie dankie dat u B My Guest besoek het, ons is tans besig met die verdompte molle wat kop uitsteek, dis die eerste keer in 10 jaar dat ons nou so n probleempie het.. Baie dankie vir die voorstelle en ons sal dit ten harte neem met opgradeer tyd na die feesn seisoen.

B My Guest
Desire S - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desire S
With spouse/partner

Gemaklik.

Ons het heerlik gebly.

B My Guest's response

Beste Des,

Baie dankie dat u B My Guest gekies het om te kom bly. Dit is altyd lekker as ons hoor die gaste het lekker gebly en hul tyd met ons geniet het!

B My Guest
Gerhard V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Gerhard V
With spouse/partner

Dis jammer dat dit geen uitsig oor die meer het nie en by 'n besige pad is. Die eenheid is basies en lyk 'n bietjie afgeleef.

Met ons aankoms was die ontvangsdame maar bra onvriendelik en die huisie was koud sonder 'n verwarmer. Die plekkie is mooi gediens en skoon handdoeke ens. is gereeld voorsien.

B My Guest's response

Beste Gerhard,

Baie dankie dat jul by ons by B My Guest kom bly het. Ons neem u terugvoer ten harte en sal definitief verbeter waar ons kan. Ons moes ongelukkig die uitsig prys gee sodat ons dit veiliger vir ons gaste kan maak om met gemoedsrus saam met hul families die tyd kan geniet.

B My Guest
Lindie S - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lindie S
With spouse/partner

Gerieflik, skoon en netjies en lekker rustig.

Gerieflike, skoon en netjiese verblyf in rustige, stil omgewing.

Lynette D - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lynette D
With spouse/partner

We had a very enjoyable stay, and will recommend it to others

We had a enjoyable stay at B My Guest, and will recommend it to our friends and family.

Errol C - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Errol C
Family with teenagers

Dis die wonderlikste tyd wat ons gehad het en sal definitief weer daar gaan bly.

Ek sal by enige iemand B My Guest aanbeveel.

Katherine V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Katherine V
With friends

Ons het ons verblyf geniet.

Ons het ons verblyf onder die omstandighede geniet. Die beddegoed en handdoeke was skoon en eenhede redelik skoongemaak. Die skottelgoed is elke dag gewas. Die swembad was 'n welkom lafenis in die hitte en was mooi onderhou.

Theo B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theo B
With spouse/partner

Uitstekend en rustige atmosfeer.

B My Guest was netjies en skoon, die swembad is skoon en die tuin in goeie toestand en dit is rustig daar. Die gaste het respek vir mekaar en daar is geen lawaaierigheid nie. Ek sal beslis weer daar tuisgaan. Die personeel baie vriendelik en behulpsaam.

Melanie J - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie J

My verblyf was baie aangenaam.

Die perfekte vakansieplek om te gaan rus. B my Guest is inderdaad 'n baie mooi vakansieplekkie. Ons sal definitief volgende keer langer bly.

Peter B - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter B
Family with young children

Fantasties.

Skoon, goed versorgde fasiliteite, vriendelike mense en konstante onderhoud van die perseel het dit 'n ontspannende, rustige verblyfervaring gemaak. Baie dankie en sien julle volgende jaar weer.

Heather S - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Heather S
With friends

Neat and clean and very suitable for our needs.

Satisfied cuztomers who will come again.

Geoffrey G - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Geoffrey G
With spouse/partner

Goeie ekonomiese verblyf en veilig.

Ek het die twee aande baie geniet, net jammer vir die kragonderbreking (buite die beheer van die plek).

Luna M - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Luna M
With spouse/partner

Net oornag.

Lekker gebly, netjies met al die nodige geriewe.

Joany D - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Joany D
With spouse/partner

Baie lekker - net te kort!

Dit was netjies en diens was goed. Kamer was baie gerieflik.

Ruhan F - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ruhan F
On business

Bietjie kort gebly, maar baie lekker en gerieflik.

Het maklik die lodge gekry en dit is lekker naby aan die nodige winkels en restaurante geleë. Die geriewe in die lodge is van goeie gehalte en ons het geen probleme ondervind nie. Sal definitief weer aanklop as ek in die area is.

Evette T - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Evette T
On business

Netjies en gemaklik.

Die mense is verskriklik vriendelik en dit was baie gerieflik dat ek my klein hondjie saam kon neem. Dis netjies en ons het ons eie tuin en braai gehad en sommer 'n "treadmill" ook. Tuin en die swembad-area is baie skoon. Dis ook lekker naby aan die restaurant en winkels.

Venessa T - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Venessa T
On business

Ruim kamers, gerieflike opset.

Die bestuur was vriendelik en kamers was goed ingerig. Sal dit beslis weer oorweeg.

Sally B - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Sally B
Family with young children

It was good value for money

The service was great, and I liked the fact that the rooms were seperate. Comfortable beds. The rooms needed a little make over. Our shower was not great and the carpet was a bit dirty, but the outside area was also awesome.

Russell W - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Russell W
With spouse/partner

Dit was 'n heerlike wegbreek.

Ek en my vriend het die akkommodasie terdeë geniet. Goeie waarde vir geld, het die eenheid in goeie toestand ontvang. Daagliks skoongemaak. Die area is ook baie goed en naby al ons besoekplekke. Goeie akkommodasie en vriendelike diens deur terreinbestuurder.

Fabian S - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fabian S
With spouse/partner

Great place

The place is very nice, well maintained with all the required stuff a person on holiday needs.

Herman S - May 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Herman S
With friends

Baie gerieflik, sentraal en goeie waarde vir geld

Die enigste probleem was dat daar geen toilet papier in die badkamer was met ons aankoms nie. Op navraag by die ontvangs is dit gou reg gestel.nDie res van ons verblyf was foutloos. Alles was mooi skoon en die bed was baie gerieflik. Baie goeie waarde vir geld, ek sal beslis weer van B My Gaste gebruik maak.

Lauren H - Feb 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauren H
With friends

Neat and tidy, clean and very convenient.

Great place to be, will go again sometime and tell all my friends/family. Comfortable and wonderful experience!

From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 20 people
  • Check-in: 13:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 26 Heron Way, Knysna, 6571, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAs9jFj5ch32YNomlB0NiMLsaYFtMsE987P7s6K0xLiP82Uhnbel?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R600  per night (for 2 people) 65 5 1 5 26 Heron Way Knysna 6571 Western Cape 0860 022 102 13:00-22:00 10:00 -34.04059 23.06904
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!