The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bali at Willinga Lodge | TravelGround
+47

Bali at Willinga Lodge

Review Summary

3.9 out of 5from 82 reviews for Bali at Willinga Lodge
Cleanliness
3.6/5
Service
4.1/5
Location
4.1/5
Safety
4.0/5
Value for money
3.6/5
Kobus J - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus J
With spouse/partner

Dit was awesome.

Die uitsig is pragtig, ons het die dek so geniet. Die plekkie wat ons in gebly het is pragtig en netjies. Die hele opset is awesome die swembad als. Sal beslis weer daar oorbly ons het dit baie geniet.

Bali at Willinga Lodge's response

Hi Kobus, thanks for your 5-star review we do appreciate it. Keep safe and hope to see you again soon. Kind regards Ingrid and Will

Bali at Willinga Lodge
Jp F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jp F
With spouse/partner

Very nice and peaceful.

Good service, wonderful views.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en rustig.

Goeie diens, wonderlike uitsig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Antoinette D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Antoinette D
With spouse/partner

Wonderful, romantic weekend.

Wonderful location, fantastic hosts and absolute privacy. Will go again anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike, romantiese naweek.

Wonderlike ligging, fantastiese hosts en absolute privaatheid. Sal enigetyd weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Moloko M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Moloko M
Family with young children

Horrible, the place was dirty and smelly.

I couldn't even drink water from the taps because it was disgusting. My children were traumatised by the place. We couldn't walk barefoot around the house. Why are your towels brown? The bathroom was the worst, the bed smells, the pillows smell like someone's sweat. I wouldn't recommend it to anyone, my daughter was throwing up the entire time. Please clean the place.

Marius S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marius S
With spouse/partner

Quiet and beautiful.

Very quiet and beautiful and would recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en mooi.

Baie rustig en mooi en sal aanbeveel word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Santa C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Santa C
With spouse/partner

Voldoende vir een nag se verblyf, maar sou 'n dubbelbed verkies het bo twee enkelbeddens.

Sien sterre.

Elaine P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Elaine P
With spouse/partner

Lots of potential but very neglected.

Bali at Willinga Lodge has a lot of potential but is very neglected. Central kitchen is extremely poorly equipped and very messy. Communal sitting area and patio were full of leaves and general impression is one of neglect and lack of attention.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie potensiaal maar baie verwaarloos.

Bali at Willinga Lodge het baie potensiaal, maar is baie verwaarloos. Sentrale kombuis is uiters swak toegerus en baie slordig. Gemeenskaplike kuierarea en stoep was vol blare en algemene indruk is een van verwaarlosing en gebrek aan aandag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sonia M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonia M
With spouse/partner

Very quiet.

Have a good time. Will and Ingrid were very hospitable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Baie lekker gerus. Will en Ingrid was baie gasvry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christiane S - May 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Christiane S
Individual traveler

We were given a dark and cold room right at the reception area. No view no little table outside as advertised.

I hated every minute in that room. People parked in front of our room and thought we were reception. So they knocked on our door all the time, day and night. It was awful.

Alet W - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Alet W
With spouse/partner

Sleg, baie sleg.

Die B&B is 'n geval wat Health and Safety moet ondersoek.

Cindy H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Cindy H
With spouse/partner

The pictures are very misleading and the rooms look old and worn.

The room in which we stayed did not look like the picture at all. The bedding was old and worn. There were spiders in the bathroom and the water smelled. The parking lot is very steep and it was difficult to get in there. Their rates are too high for the quality of service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die fotos is baie misleidend en die kamers lyk oud en verweer.

Die kamer waarin ons gebly het, het glad nie soos die foto gelyk nie. Die beddegoed was oud en verweer. Daar was spinnekoppe in die badkamer en die water ruik af. Die parkeerarea is baie styl en dit was moeilik om daar uit te kom. Hulle tariewe is te hoog vir die kwaliteit van diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rene V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene V
With spouse/partner

Heerlik en rustig met mooi uitsig.

Was 'n heerlike belewenis.

Carl D - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Carl D
With spouse/partner

Mooi uitsig.

Parkering is baie moelik en geen " Reception" teken. Uitsig is pragtig en kamers is redelik. Voel net R1220-00 is te veel en dit het nie ontbyt ingesluit nie.

Ria S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria S
With spouse/partner

Dit was 'n baie rustige verblyf!

Kan met eerlikheid die plek aanbeveel. Dit was 'n rustige paar dae.

Suzanne W - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Suzanne W
With spouse/partner

Dit was baie lekker gewees, kort net 'n paar goedjies in die suite.

Dit was 'n besonderse plekkie, daar is net hier en daar ietsie wat gepla het, maar andersins was dit baie lekker gewees. Vriendelike mense en baie mooi plek.

Nina S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Nina S
With spouse/partner

Nice location but a little dated.

The venue was clean and neat but everything was a little dated and could do with a good spruce up.

Ilse S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ilse S

So relaxing with beautiful views of the dam.

It feels like you are on an island, so peaceful and quiet with beautiful views of the dam. Tropical vegetation and Bali island furnishings. I would definitely recommend this to those who are weary city dwellers merely looking for peace and quiet. Clean and neat, friendly staff, very close to activities in the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie ontspannend met pragtige uitsig oor dam.

Dit laat mens voel of jy op 'n eiland is. Dis baie stil en rustig met 'n pragtige uitsig oor die dam. Tropiese plantegroei en Bali (eiland) afwerkings. Ek sal dit definitief aanbeveel vir mense wat moeg is vir die stad se gejaag en net rustigheid soek. Skoon en netjies, vriendelike personeel. Baie naby aan aktiwiteite in die omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Munzhezi R - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Munzhezi R
With friends

The place is beautiful but there was no spa treatment as advertised.

See star-rating.

Errol M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Errol M
With spouse/partner

Effens teleurstellend.

Algemene instandhouding kan opgeknap word. Webtuiste sê ontbyt word aangebied teen R60 per persoon, toe ons inboek, word aan ons gesê dit is R70 per persoon. Toe ek my kaart oorhandig om te betaal vir 2 ontbyte, word daar vir my gesê dit is R150 vir 2, maw R75 per persoon. Ek het dit glad nie waardeer dat die kat op die groot tafel in die eetkamer gelê het toe ons instap vir ons ontbyt nie. Uitsig is baie mooi.

Hermann K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Hermann K
With spouse/partner

Dit was baie nice gewees.

Plekkie was mooi en skoon, uitsig pragtig, maar bietjie duur vir 'n nag om net te slaap, ander plekke goedkoper met ontbyt ingesluit. Parkering is 'n probleem, baie baie steil opdraand. Maar ek sal weer tyd daar deurbring.

Nicolaus D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolaus D
With spouse/partner

Fantasties.

Perfekte vakansie-atmosfeer, stilte, veilig en baie aanganame mense. Sal vir seker weer daar gaan kuier.

Petrus D - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Petrus D
With spouse/partner

Was very peaceful and I enjoyed being woken by bird song in the morning.

The mattress just needs an upgrade, otherwise no complaints. Such a quiet, peaceful area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en geniet die voëls wat jou in die oggende wakker maak.

Moet net die bed se matras opgradeer, anders kan ek glad nie kla nie. Die omgewing baie rustig en stil.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Francois M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Francois M
With spouse/partner

Short and nice.

Place needs attention and with the dam's condition everybody there is going to suffer. Will not go to Harties again soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kort en lekker.

Plek het aandag nodig en die dam se toestand gaan almal daar swaarkry. Sal nie gou weer Harties toe gaan nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Vonli V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vonli V
With spouse/partner

Romantic getaway weekend.

Thanks so much for a wonderful weekend. Breakfast was divine. You can explore Hartbeespoort Dam or just relax at the lodge and you will still get value for your money. We had a great braai and the Jacuzzi was awesome. In the evenings we snuggled up by the fireplace. Definitely something to experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Romantiese wegbreeknaweek.

Baie dankie vir 'n wonderlike naweek. Ontbyt was onbeskryflik lekker. Die beste is dat jy kan Hartebeespoortdam verken of net by die lodge sit en jy sal nog steeds waarde vir geld hê. Ons het lekker gebraai en Jacuzzi. In die aand kon ons lekker styf sit voor die warm kaggel. Definitief iets om te beleef.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ria E - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Ria E
With spouse/partner

Was aangenaam.

Die Jazuzzi bad werk nie. Vir die prys wat ons per nag betaal het onaanvaarbaar.

Bali at Willinga Lodge's response

Good day Ria,

Thank you for your review. I am sorry to see that you did not enjoy your stay.

The button for the Jacuzzi is a bit stiff but it is in a working order. Unfortunately, we were not aware of the problem you were having otherwise we could have assisted you right away. You also did not mention this as we said our goodbye's on the day of your departure. We have since modified it to make it easier for future guests to use.

You were also upgraded from the Yellow Grape Suite to the Lombok Suite.

Regards,
Will

Bali at Willinga Lodge
Hugo E - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hugo E
With spouse/partner

It was a stunning, romantic weekend.

Romantic getaway with friendly owners. Units area well appointed and have stunning views of the dam.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n pragtige, romantiese wegbreek.

Romantiese wegbreek met vriendelike eienaars. Eenhede is goed ingerig en uitsig oor die dam is pragtig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

J.c D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
J.c D
With spouse/partner

Peaceful and breathtaking.

View over the dam and the scenery is stunning. really enjoyed the accommodation, friendly people is always a plus. Thanks, will definitely recommend it to family and friends.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en asemrowend.

Uitsig oor die dam en al die natuurskoon is pragtig. Het die verblyf baie geniet, vriendelike mense is altyd 'n pluspunt. Dankie julle, sal vir rseker aanbeveel vir familie en vriende.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizette M - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lizette M
With spouse/partner

A touch of Bali. Fantastic place and great people.

It felt as though we have been transported to Indonesia upon arrival. The unit we stayed in had a stunning view of the dam and we loved the natural garden with abundant bird life. Thank you to the owners for a absolutely fantastic stay, and a mouth-watering breakfast. We will be back soon!

Renier D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Renier D
With spouse/partner

Very neat.

Neat, friendly owner.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies.

Netjies, eienaar vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre O - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Andre O
With spouse/partner

Worst value for money I have experienced.

For R850 per night there were no TV, air-conditioner, WiFi, breakfast or mirror except in the bathroom. Our first day we asked to be moved to another room as there was a mouldy smell in the room. The new room, however, smelled like the fridge leaked on the mat. After day 1 we were moved back to our original room. The mouldy smell was not gone, but was better. The lodge is for sale and the maintenance and tidiness is typical of a person who wants to get rid of a place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Swakste waarde vir geld wat ek nog ooit beleef het.

Vir R850 per nag is daar geen TV, geen aircon, geen WiFi, geen ontbyt, geen spieël behalwe in badkamer. Ons moes die eerste dag vra om na 'n ander kamer geskuif te word aangesien daar 'n muf reuk in die kamer was. Die nuwe kamer het geruik of die yskas op die matte uitgeloop het. Toe ons na dag een terug geskuif is na die oorspronklikke kamer was die muf reuk nie weg nie maar beter. Die lodge is te koop en die algemene instandhouding en netheid is tiperend van 'n persoon wat van 'n plek ontslae wil raak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riana L - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Riana L
With friends

Disappointed.

Thank you very much for the feedback and confirmation of the booking at Bali at Willinga Lodge. We were very disappointed in the accommodation as booked. The room was dirty and dusty, cobwebs everywhere, a sign that it doesn't get cleaned often. My daughter and her friend developed a rash on their bodies that looks like the rash of bed bugs! It is unacceptable. We paid for a unit with breakfast the following day, to which they then said it costs extra. It wasn't the deal when I made the booking. There also wasn't any milk available? This place needs attention immediately regarding the neatness and upkeep against the cost.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurgesteld.

Baie dankie vir die terugvoering en bevestiging van die bespreking by Bali at Willinga Lodge. Ons is baie teleurgesteld in die akkommodasie soos bespreek. Die kamer was vuil en stowwerig, oral was spinnerakke, ‘n teken dat dit nie gereeld skoongemaak word nie. My dogter en haar vriendin het ‘n uitslag ontwikkel oor hulle lywe wat kompleet lyk soos die uitslag van weerluise of “bed bugs”! Dit is onaanvaarbaar. Ons het betaal vir ‘n eenheid met ontbyt die volgende dag, waarop gereageer was dat dit teen ‘n ekstra koste sou wees. Dit is nie so volgens my bespreking gemaak. Daar was ook geen melk beskikbaar? Die plek het aandag dringend nodig met betrekking tot netheid en versorsing teen die koste betaal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willem W - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem W
With spouse/partner

Asemrowend.

Kan nie wag vir my volgende besoek nie.

Odette F - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Odette F
With spouse/partner

No precautions.

The electricity was out most of the night. The lighting with candles were not sufficient in this case. My husband and I wanted a romantic night, but ended up laying in the dark doing nothing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geen voorsorg.

Die krag was af meeste van die aand. Die beligting of kerse was glad nie voldoende vir so geval nie. Ek en my man wou 'n romantiese aand geniet maar toe lê ons in die donker en niks doen nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johann S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Johann S
With spouse/partner

The guest house is looking tired and desperately needs a make-over.

The price you paid and what you got needs to be adjusted. The owners are very friendly and having told us that they are selling. One hopes that the new owners will inject big plans for Willinga Lodge.

Karin S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karin S
With friends

Baie lekker!

Baie lekker. Sal weer gaan.

Philip F - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Philip F
With spouse/partner

Convenient accommodation and value for money.

Convenient accommodation with everything you need. Good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike verblyf en waarde vir geld.

Gerieflike verblyf met alles wat jy nodig het. Goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annelize V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Annelize V
With friends

Good stay.

It was nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly.

Dit was lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sulma J - May 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Sulma J
With spouse/partner

Het afgeskeep gevoel.

Hoewel die kamer netjies was, het ek dit bietjie beknop gevind vir 2 persone. Die stoep of patio was nie skoongemaak nie, ook nie die patio-stel nie. Dit was stowwerig, maar nie 1 of 2 dae se stowwerig nie, dis 'n hele paar dae se vuiligheid. Ek sou gedink het dat hulle ten minste die stoep sal vee en die patio-stel sal afstof die oggend voor ons (die gaste) moet inboek. Daar was koffie, tee, suiker, ens. beskikbaar, maar, daar was nie eers genoeg koffie in die houertjie vir 2 persone nie en die koffie granules was kliphard. Soos koffie wat al 'n paar maande staan. Die koue water in die yskas was gewone kraanwater, dus kon ek dit nie gebruik nie. Dit het 'n na-smaak. Ons moes ons eie "drink water" aanskaf. Hoewel ons net een aand daar oornag het, het ons van ver gereis om 'n troue by te woon. Die aand wat ek daar spandeer het, het nie vir my spesiaal of wat wonders gevoel nie. Het vir my gevoel of ek in iemand se ekstra kamer agter in hulle tuin oornag het om my uit te help. Dit is nie wat 'n mens ingedagte het wanneer jy betaal vir 'n bed ver weg van die huis.

Bali at Willinga Lodge's response

I don’t understand the lack of internet exploration some guests are prepared to do to investigate the venue you want to spend a night in. You would have found that the accommodation you booked is indeed that “Garden Cabana” you talk about. It is compact as you can see on our website. It is tucked away under beautiful trees, this could indeed produce some dust during some wind.
We do appreciate critique, it keeps us on our toes, but please talk to us immediately when you book in, maybe we can solve the problem by offering alternate accommodation when available, or refreshing your coffee / tea tray. I will investigate the tea and coffee supply, because there is supposed to be a fresh supply for each guest each day.
We have 2 reverse osmosis water filtering plants installed, and the water is definitely filtered.
I am surprised that you did not complain about a broken electrical wall heater, this is what I found after inspecting the Cabana after your complaint, it has been replaced in the mean time.
This Cabana has one of our accommodation options for a single night only. This is to accommodate the numerous wedding guest’s that require a quick in party quick out overnight stay.
For our more demanding guests we have luxury spacious accommodation with spa bath’s, fire place and outside showers.
Your Hosts,
Ingrid and Will

Bali at Willinga Lodge
Erik J - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Erik J
With spouse/partner

Goed uitgerus.

Ons het die verblyf baie geniet, dit was rustig en privaat en die ontbyt op die patio was wonderlik met 'n ongelooflike uitsig. Ons het ook baie lekker met die eienaars gesels.

Annuska E - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Annuska E
With spouse/partner

Onaangenaam.

Daar word beskryf dat die 'n romantiese luukse suite is, wat nie waar is nie. Eerstens, die beddegoed is oud verbleik en slordig oor die bed. Die gordyn-reling is nie vasgesit teen die muur nie, dit hang skeef en rus net op die kante van die mure. Van buite die eenheid kan jy reguit inkyk op die stort en kamer. Niks is netjies aan die eenheid nie en geen moeite is daar gedoen nie. Die eenheid vir R920 per nag is absoluut belaglik, en die eienaar se reaksie is: "What did you expect for R920 per night?".

Bali at Willinga Lodge's response

Dear Annuska,
The room you booked is described on our website as "Compact" and " Cosy (Snug)"
The Room is R 400.00 per person (R 800.00 Per Night For 2 People - Almost Back Packers Rate)
The breakfast is an optional extra of R 60.00, and you chose to accept this option.
This room is greatly appreciated by Wedding Guest that want to stay for one night only.
To close the view to the bathroom, you can close the front curtain, or you can close the bathroom curtain.
OR you can also close both curtains.
You can see that you were not happy and now you have to trash the place.
We did try to contact you on your Cell phone, but because it was not answered I had left a voice message.
We informed you that we would be prepared to refund you for the second night, because we always get last minute requests.
You chose not to reply on this message
Next time when you book make sure you know what get, check the accommodation's website in detail.
Kind Regards
Will (Owner)

Bali at Willinga Lodge
Ilze M - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze M
With spouse/partner

Dit was fantasties.

Baie baie vriendelike personeel met jou aankoms. Veilige asemrowende plek. Perfek vir 'n breek.

Rene R - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene R
With spouse/partner

Bali at Willinga Lodge is rustig, pragtig en veilig!

Die verblyf by Bali at Willinga was heerlik! Dit is ongelooflik rustig en mooi! Eienaars is baie vriendelik en gasvry! Sal definitief weer daar gaan bly!

Suzette Z - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Suzette Z
With spouse/partner

Rustige wegbreek na aan die natuur.

'n Baie gasvrye ontvangs en ongelooflike heerlike ontbyt. Die ligging van die suites is van so aard dat jy vergeet dat daar mense rondom jou is. Die badkamers is luuks.

Gert U - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gert U
With spouse/partner

Bae aangenaam en net wat ons nodig gehad het.

Ons is vriendelik ontvang en die akkommodasie was voldoende vier ons behoeftes. Ontbyt was 'n ervaring met die uitsig vanaf die dek.

Anna-marie T - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-marie T
With spouse/partner

Rustig.

Pragtige plek met vriendelike mense.

Danie V - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Danie V
With spouse/partner

Baie ontspanne.

Die verblyf was baie lekker, rustig en stil. Een probleem: daar is nie 'n TV nie, en dit raak dan wel vervelig.

Nhlalenhle K - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Nhlalenhle K
With spouse/partner

Misleading pictures on the site

Misled by pictures. The facilities are not properly maintained, namely plantation that blocks views of the dam which completely defeats the purpose. The bedroom is below average, dusty, and the bedding is in a bad condition. They could do better and until they do I wouldn't recommend this place to anyone.

Corrie M - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Corrie M
With spouse/partner

Ons was baie teleurgesteld.

Die banke was vuil, kaggel in vertrek het soveel rook gemaak dat ALLES na rook geruik het en ons nie kon slaap. Ons het besluit om vroeër uit te boek want die plek was regtig nie na wense nie. Jou voertuig staan omtrent 200 m van waar jy slaap en die oprit is so styl dat jy doodmoeg is teen die tyd as jy by jou blyplek kom. Die braai was stukkend en so vuil dat daar nie gebraai kon word nie. Ontbyt was bedien in hoofhuis waar die kat heeltyd tussen die kos was! Ek voel net teen die bedrag wat ons per nag betaal het kon ek in 'n hotel gebly het wat meer waarde vir geld sou wees as wat ons gekry het. Ons was totaal en al teleurgestel in bespreking.

Loraine V - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Loraine V
With spouse/partner

Prentjiemooi en gasvryheid is daar niks mee fout nie. Beslis 'n "A" by my.

Ons het dit regtig geniet. Die eienaar en sy vrou was baie gasvry en ek sal beslis weer daar gaan aanklop vir 'n oornagsessie.

Gareth B - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gareth B
With spouse/partner

Excellent, wonderful, relaxed.

Please refer to the star-ratings.

Jandri F - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jandri F
With spouse/partner

Lekker wegbreeknaweek.

Ons het vreeslik lekker gebly en die diens is fantasties. Jy voel so welkom.

Louis A - May 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Louis A
With spouse/partner

Teleurstellend.

Ons het Donderdag so net na 13:00 daar aangekom en ons was ontmoet deur 'n dame wat die bestuurder geroep het om ons te kom inteken. Op eerste oogopslag lyk die lodge baie mooi. Dit is tussen bome teen die heuwel en die uitsig by die dam is pragtig. Die eerste ding wat ons oog gevang het was 'n redelike groot spinnekop wat homself tuisgemaak het bo die telefoon wat gebruik word om bo na die lodge toe te bel en daar was ook oral baie spinnerakke. Toe ons die aand terugkom by die lodge, moes ons maar mooiloop om nie deur enige van die rakke te loop nie. Daar was ook hondegemors reg waar jy deurloop na die kamers toe. Die kamers is baie lanklaas oorgedoen en van die skakelaars het nie gewerk nie. Dit was ook baie vuil. Die ligskakelaars was regtig vuil. Daar was 'n sigaretstompie langs die bed by die deur en daar was ook 'n gebruikte haarrekkie bo-op die kas wat vreeslik vol stof was. Toe ons die middag daar aangekom het, was ons deur die area gevat en gewys waar die gemeenskaplike ontspanningsarea is. Min het ons geweet dat jy die area moet deel met die mense wat die lodge moet skoonmaak. Die skoonmakers was so gemaklik gewees dat hulle vir die beter deel van twee ure daar binne was en sommer lekker op die banke ook gelê het. Tot ons gery het die aand was hulle nog steeds lekker rustig op die banke. Ek sal nie weer by Willina Lodge bly nie en sal ook nie aanbeveel dat enige iemand anders daar bly tot hulle nie professioneel kan optree nie. Vir R1100 het ek regtig meer verwag. Die lodge is regtig op 'n prentjiemooi area geleë, maar dit lyk asof die bestuur baie lanklaas betrokke was by die lodge.

Van Heerden V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Van Heerden V
Family with teenagers

Mooi ligging, maar dis slordig en verwaarloos.

Plek het aandag nodig m.b.t. netheid en versorging. Kamers was vuil en vol spinnerakke.

Trudie V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trudie V
With spouse/partner

Dit was baie rustig.

Vriendelike diens wanneer jy arriveer. Word mooi ingelig van wie jy kan kontak indien iets nodig is. Netjies en skoon ook!

Aj C - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Aj C
With spouse/partner

Baie aangenaam verras. Netjiese akkomadasie en die eienaars Will en Ingrid is baie gasvry en vriendelik.

'n Baie lekker rustige naweek wegbreek by Willinga deurgebring. Die akkomodasie is puik en die vriendelikheid van Will en Ingrid is nog beter. Sal dit hoog aanbeveel om vir 'n dag of twee bietjie weg te breek.

Naniki N - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Naniki N
Family with young children

Ingrid and Will gave us a warm welcome and the place is entertaining for kids as well

All went well, and breakfast was excellent.

Hanna R - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hanna R
With spouse/partner

Dit was hemels!

Dit was baie lekker gewees. Ons het dit baie geniet. Dit was ook baie privaat en die natuur om ons plekke het ons betower!

Natassja D - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natassja D
With spouse/partner

Ons was in die Bali Suite en dit was PERFEK. Ek stel enigiemand voor om definitief soontoe te gaan en bespreek die Bali Suite. Definitief die geld werd.

Willinga Lodge is regtig 'n asemrowende stukkie uit 'n boek. Ons was vir ons 10de huweliksherdenking in die Bali logde en dit het so tikkie smaak van Bali en 'n pragtige uitsig. Ingrid en Will is uiters vriendelik en maak die lekkerste ontbyt.

Dr Jc V - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Dr Jc V
With friends

Verblyf gemiddeld.

Bietjie duur vir wat aangebied word. Ligging pragtig.

Inge P - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Inge P
With spouse/partner

Perfect getaway

Lovely scenery and lovely people! Ingrids omelettes are the best!

Philip F - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip F
With friends

Dankie vir 'n lekker naweek, dit was uitstekend, sal dit aanbeveel - Jacuzzi 'n moet!

Sien die sterre.

Charmaine P - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine P
With spouse/partner

Ons het baie ontspan en gerus.

Ek sal Bali at Willinga Lodge & Spa enige tyd vir enige persoon aanbeveel. Ingrid en Will laat enige persoon welkom voel. Die omgewing was asemrowend gewees. Ons sal enige tyd weer daar gaan kuier.

Abri S - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Abri S
Family with young children

'n Heerlike wegbreek!

Bali at Willinga Lodge & Spa is naby genoeg aan Joburg om nie te veel tyd op die pad te spandeer nie, maar ver genoeg om heeltemal weg te kom van die stadslewe. Geriewe en aktiwiteite is baie naby. Die lodge is gerieflik en fasiliteite geskik vir kort verblyf.

Elna B - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Elna B
With spouse/partner

Our unit (The Greenbird suite) was not very private

We had a one0night stay, and felt there was no privacy in our suite (The Greenbird suite), due to other visitors walking past our unit all the time, so we couldn't open the curtains. This meant we couldn't enjoy nature from our room or the stoep, as people kept looking in the room and passing over our stoep. That was a major problem and I really felt like stopping them and asking is there really no other path way?!?

Rialda D - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rialda D
With spouse/partner

Pragtig geleë met 'n uitsig oor die dam.

Will en Ingrid is baie vriendelik en mens voel sommer welkom. Willinga is pragtig geleë en die uitsig oor die dam is ongelooflik. Die tuine is ongelooflik mooi en ons het dit baie geniet. Baie dankie vir die geleentheid.

Charmaine S - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine S
With spouse/partner

Stunning venue!

Lovely setup. Quiet & definitely a romantic venue with great facilities.

Lynette M - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette M
Family with young children

Fantasties!

Fantasties vriendelik!

Nicci P - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicci P
With spouse/partner

A wonderful weekend away

A beautiful setting with excellent and friendly service.

Anja H - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Anja H
With spouse/partner

Die eienaars is baie gasvry en vriendelik!

Die omgewing is baie mooi.

Shireen N - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Shireen N
With friends

Gesellig, baie mooi uitsig, maar te veel trappe om te klim na die eetsaal.

Ons het baie lekker gekuier. Die parkering is egter ver van die suite.

Nicolene R - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolene R
With spouse/partner

Dit was heerlik. Ons het lekker gerus en dis baie mooi en rustig daar!

Die kos was heerlik en die gasheer is so nice en vriendelik. Ek en my man kan nie wag om weer terug te gaan soontoe nie. Dis baie skoon, netjies, rustig en net lekker!

Sivuyise Ncedo N - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sivuyise Ncedo N
With friends

The place is a wonderful getaway spot.

I loved the service, the serenity, and the fact that it was not crowded.

Liz R - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liz R

Besonderse plek om te kuier .

Dit was regtig baie aangenaam om daar oor te slaap. Ons het twee aande daar gebly. Dit is skoon, luuks en baie rustig. Die eienaars het uit hulle pad gegaan om dit so heerlik as moontlik te maak. Dit was my ma se verjaarsdag en die eienaar het selfs vir ons 'n koek gereël. Die ontbyt is heerlik en ons het 'n spa-behandeling ook gehad.

Martie S - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Martie S
Family with young children

Aangename nagrus, goed ontvang, maar die terrein en parkering was 'n probleem.

Gerieflike kamers en mooi badkamers met 'n pragtige uitsig oor die dam, vriendelike eienaars en lekker ontbyt. Ons het nie daarvan gehou om saam met ander gaste 'n tafel te deel nie. Die terrein is egter baie ongelyk en die trappe is gevaarlik. Parkering was nie voldoende nie en ons moes in straat parkeer omdat die motor nie in die enigste parkeerplek wat oop was kon indraai nie a.g.v. ander motors wat in pad was.

Katie V - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Katie V
With spouse/partner

Asemrowend, rustig, mooi natuurskoon!

Baie oulike plekkie in boom- en plantryke omgewing met dam as bonus. Kaggel en borrelbad is beslis 'n wenner. Vriendelike ontvangs asook lekker geselsies tydens 'n heerlike ontbyt. Ons het sowaar gevoel of ons op die hande gedra word! Baie dankie!

Pierre Z - Mar 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre Z
With spouse/partner

Had a splendid time

Would be helpful if there were somebody to assist with the luggage - otherwise everything was great.

Martha E - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martha E
With spouse/partner

It was a wonderful stay, I would defintly return again - thanks for everything Ingrid!

Thank you very much Ingrid for the warm welcome. After staying here, you feel like you're home while away from your home. We spent a well rested evening here, along with enjoying the wonderful romantic atmosphere (we stayed for our wedding anniversary). The view is simply stunning to wake up to.

Julian P - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Julian P
With friends

Peaceful and quite

Awesome! Everything is close by!

Sahdika K - Dec 2012
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Sahdika K
With spouse/partner

Great place for peace and tranquility. excellent hospitality.

The reception was excellent and owners are extremely hospitable. Facilities are good. Beautiful place in a peaceful environment.

Jessica K - Dec 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica K
With spouse/partner

Beautiful! Great venue with superb hospitality services.

What a lovely experience! Great breakaway from the daily rat race in the city.

Anna-lize J - Aug 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-lize J
Family with young children

Need a couples getaway?

This is the most perfect, private & restful place to have a couples getaway / break.

Jan C - Jul 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan C
Individual traveler

Clean

Rooms very private,good customer service. They have a lovely romantic atmosphere.

From R900
per night (sleeps 2)
From R900
per night (sleeps 2)
From R900
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 12:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 130 Paul Kruger Street, Kosmos, Hartbeespoort Dam, 0261, North West
  • No children under 4
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA9d4c4aa3011131a6664da5d06a25262395d12e3c65df489460b20719fd24da37f310cd9af66d27fad475ee823f4817434640?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (sleeps 2) 82 5 1 4 130 Paul Kruger Street Kosmos 0261 North West 0860 022 102 12:00-19:00 10:00 -25.735249898577 27.852978408337
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!