The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bayit Elohim | TravelGround
+13

Bayit Elohim

33 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 33 reviews for Bayit Elohim
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.6/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.6/5
Cindy H - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cindy H
Family with young children

Cute and cosy.

Cute and cosy and definitely suitable for small families. Very warm and welcoming, would highly recommend the establishment.

Nicholas L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicholas L
On business

Very pleasant and peaceful.

Location was well suited for my needs.

Bayit Elohim's response

Baie dankie Nicolas,
Vertrou jou volgende besoek is vir plesier en nie werk nie.
Groete
Maggie en Hennie

Bayit Elohim
Nicole S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole S
Family with young children

What a beautiful, clean, comfortable place.

Service is great, place is beautiful, the atmosphere is peaceful. We really enjoyed our stay.

Bayit Elohim's response

Baie dankie Nicole. Ek is bly jul het die tydjie in ons plekkie geniet.

Bayit Elohim
Jenine G - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenine G
Family with young children

Dit was rustig en net wat ek nodig gehad het.

Maggie se plek is warm en liefdevol. Ek het dit onmiddellik gevoel met die instap.

Bayit Elohim's response

Baie dankie, Jenine, dit was 'n voorreg om julle in ons plekkie te kon akkommodeer. Wees verseker dat julle altyd welkom sal wees.
Liefde groete,
Maggie en Hennie van Niekerk

Bayit Elohim
Eloise E - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Eloise E
With friends

Teleurstellend

Met aankoms was die woonstel wat ons bespreek het nog gesluit. Dit was een bitter warm dag, geen air con, geen waaiers. Ons moes die eienaar vra vir waaiers want dit was onuithoudbaar warm binne die woonstel. Ons het net 1 groot waaier gekry en een klein kar fan. Ons moes beurte maak met die waaiers want die piepklein waaier het nie eers 'n duik in 'n poep gemaak nie. Ons was deeglik bewus van die feit dat dit 'n self catering unit was, maar basies beginsel van 'n woonstel uit verhuur vir mense teen R900 per nag, sal mens hoop dat daar ten minste handeseep en toilet spray sou wees. Niks! Ons het vir die eienaar gesê toe sy vir ons wys ons kan braai en kook ens. dat ons glad nie van die geriewe gaan gebruik maak nie want ons gaan heel aand uit wees. Ons het niks vuil gemaak nie, dalk net gesighandoek en shower. Ons het ons eie beddens opgemaak en alles weer gelos soos ons dit gekry het. Ek verstaan R250 extra vir skoonmaak, maar dit was verregaande! Die woonstel is nie eers so groot dat dit mens R250 gaan kos om dit skoon te maak nie, daar was niks skottelgoed, vuilgoed of braai gemors nie. Sy het nie eers moeite gedoen om te kom kyk of alles reg is nie, net dadelik haar R250 demand vir skoonmaak. Ons is werklik bitter teleurgsteld. Dit was nie die prys of die booking werd nie.

Bayit Elohim's response

Dagse Eloise
Baie dankie vir u terugvoering en is jammer dat u nie gelukkig was met u verblyf nie. Dit stel my in staat om die nodige veranderinge aan te bring wat toekomstige gaste se verblyf soveel beter sal maak. Graag wil ek net uitwys dat dit verstaanbaar is dat, vir sekuriteits doeleindes, die eenheid gesluit bly tot en met die aankoms van ons gaste. Alle koste ten opsigte van die huur/inhoud van die eenheid is aangedui op die webtuiste. Die skoonmaak fooi wat betaal was, is R200.00 en nie R250.00 soos u aangedui het nie. Die woonstel word na elke besoek van hoek tot kant skoongemaak en handdoeke en beddegoed word gewas en beddens word dan weer oorgetrek met skoon en vars beddegoed en so ook die handdoeke. Alle kaste en laaie, of dit nou gebruik word of nie word opnuut af en uitgestof. Die handwas middel en ekstra toiletpapier was op die onderste rak van die badkamer kas wat ek ongelukkig nie aan u uitgewys het nie en ek vra omverskoning daarvoor
Vriendelik groete,
Maggie en Hennie

Bayit Elohim
Helena D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helena D
Individual traveler

Baie vriendelik en aangename gasvrou en gasheer.

Lekker bederf met tuisgebakte beskuit!

Candice V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candice V
Family with young children

Perfect! Place to stay for quiet weekend away.

The owner of this place went out of her way to make us feel at home.

Dewald H - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dewald H
With friends

We stayed overnight, but can be a good getaway.

This place can be perfect for getting away, the location is perfect for exploring the Hermanus area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het oornag, maar kan goeie wegbreekplekkie wees.

Hierdie plek kan perfek wees om 'n bietjie weg te kom, die ligging is perfek om die Hermanus-area te verken.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sam S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sam S
Family with teenagers

Ons kuier was baie lekker en die area waar dit geleë is, is baie gerus. So as jy wil kom vir 'n rustige, gerieflike plekkie. Is Bayit die plek.

Alles was lekker naby geleë. Baie dankie weereens vir Tannie Maggie en Oom Hennie. Ons het regtig ons tydjie saam met julle geniet.

Sanet V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet V
With spouse/partner

Netjies, goeie ligging.

Dit was wonderlike verblyf waar ons lekker kon rus. Naby aan die see, mall, wynplase en ander besienswaardighede. Goed toegeruste kombuis. Netjiese, skoon en kwaliteit beddegoed. Dankie vir julle gasvryheid! Hoogs aanbeveelbaar!

Zuné S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zuné S
With friends

Het baie lekker gebly.

Ons is hartlik en vriendelik verwelkom, eienaars het gereeld kom vra of ons iets nodig het en plekke vir ons voorgestel wat ons kan besoek. Die plekkie self is baie netjies, gerieflik en veilig.

Elroy M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elroy M
Family with young children

Breathtaking.

Had a very nice stay. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Baie lekke gebly. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Shaqufta F - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Shaqufta F
With friends

Not the best stay.

The place is connected to the owners' house, therefore you feel like you are watched. Saturday evening around 21:00 we were asked to keep quiet because they are trying to sleep. We wanted to leave, but owners convinced us to stay. Swimming pool and braai area is right by the owners' front door - very uncomfortable and weird to walk over there again and again to get to the pool or to get to the braai. If you are just looking for somewhere to sleep, this is ideal, but if you want to have friends over and have fun, it's not a good place.

Bayit Elohim's response

Dear Shaqufta,
I am so sorry your stay was not what you anticipated.
We do live in a quiet neighbourhood and respect each other. However, blaring music and 4 adults singing along on top of their voices was the reason my neighbours complained. My husband went over and asked you to put the music softer. You got upset and wanted to leave but he convinced you to stay as you were not capable of driving.
At 23h00 you banged on our interleading door shouting profanities at me. Sunday morning we found beer bottle tops and toilet paper in the pool which my husband asked you to remove. You were supposed to book out at 10h00 but took your time. You finally left at 11h30 leaving me 2 hours to clean up before the next guests arrived.
Fortunately, not all guests behave badly. One cannot please all of the people all the time but we strive to please our guests most of the time.

Bayit Elohim
Rene M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rene M
Family with teenagers

Accommodation was very safe and friendly.

My teenage daughters and I thoroughly enjoyed it and my girls will definitely want to book there again, thank you for the excellent service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was baie veilig en vriendelik.

Ek en my tienerdogters het dit ten volle geniet en my girls sal definitely weer daar wil book, baie dankie vir die uitstekende diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mareza J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mareza J
Family with young children

Lovely break. So needed.

Thank you for your lovely hospitality.

Cheryl S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Cheryl S
Family with young children

Dit is wat ek sal wil he as ek alleen will wegbreek.

Maggie was heel aangenaam. Die plek was in puik kondisie. Net die warmwater was heelwat lou warm. Anders sal ek mense tog aanbeveel wat net wil wegbreek vir korte duur.

Karen E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen E
With spouse/partner

Heerlike, gasvrye, skoon, netjiese en veilige verblyf.

Ons het die verblyf regtig geniet, het ongelukkig net een aand vertoef, maar sou werklik langer wou vertoef. Het nie eers kans gehad om vuur aan te steek nie. Daar is braaigeriewe en selfs hout om mee te begin en 'n heerlike swembad om in af te koel. Die eienaars is so ongelooflik gasvry en het ons kom ontmoet met koffie, tee, melk en suiker en die heerlikste muffins en wil ons net baie dankie sê vir die "blessings" wat ons ontvang het. Ons beveel Bayit Elohim enige tyd aan.

Noreen K - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Noreen K
With spouse/partner

Host very friendly, would definitely recommend.

Lovely cottage to stay in. Host is very friendly and informed us that we do not have to check out 10:00 am on the Sunday. This was definitely a plus, as we could still explore further and still come back to relax before we hit the road.

Elizane B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizane B
With spouse/partner

Dit was baie lekker rustig en die gasvryheid was baie goed.

Ek en my ouers en my dogtertjie en man het ons verblyf geniet. Die ontvangs was baie goed en die goodbye was baie goed van my dogtertjie en ons kan nie genoeg brag nie. Ek sal nie omgee om weer te gaan nie. Wil net së baie dankie aan die oom en tante, julle was wonderlik. Dankie weereens ons het dit geniet veral die gasvryheid.

Lucille D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucille D
With spouse/partner

Breathtaking.

Peaceful place, warm reception. Friendly neighbourhood. Spacious place. Hospitality. Nice area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Rustige plek, warm ontvangs. Vriendelike buurt. Ruim plek. Gasvryheid. Lekker omgewing.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carla S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla S
With spouse/partner

My stay at Bayit Elohim was phenomenal!

My stay at Bayit Elohim was phenomenal. The host was so so friendly. I will definitely recommend it to anyone as well as make it a regular getaway spot.

Angie S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angie S
Family with young children

Rustig.

Ek en my gesin het 'n heerlike tyd gehad by Maggie-hulle. Hulle is gasvry en vriendelik en die huis is baie netjies en skoon. Dankie Maggie, ons kuier gou weer daar.

Chandré A - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chandré A
Family with young children

Unit was very convenient.

Friendly owners, thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenheid was baie gerieflik.

Vriendelike eienaars, dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Theresa L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa L
Family with young children

Baie lekker gebly en gekuier.

Sal definitief Bayit Elohim aanbeveel. Ons was baie hartlik ontvang en het die verblyf baie geniet. Dit was lekker stil en rustig en die kinders het hulle gate uit geniet in die swembad. Die plekkie is goed toegerus en ons het alles gehad wat nodig was. Sal definitief weer soontoe gaan.

Komien V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Komien V
Family with teenagers

Rustige omgewing, mooi woonstel en wonderlike vriendelike mense!

Ons het heerlik gebly en sal beslis weer gaan!

Cynthia J - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cynthia J
With friends

Had a fantastic time.

Customer service was good. Will definitely recommend it to friends and family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het 'n fantastiese tyd gehad.

Kliëntediens was uitstekend. Sal definitief aanbeveel vir familie en vriende.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carmen B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carmen B
With friends

Value for your money.

Awesome place I would definitely recommend it to other guests. It's literally 5 minutes away from the mall and Sandbaai beach. We ladies really had an awesome time and the land lady is very friendly and welcoming.

Yolande C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolande C
Family with young children

Lekker.

Bayit Elohim was netjies en gemaklik. Baie vriendelik verwelkom.

Marchand D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marchand D
Family with teenagers

Baie skoon en netjiese verblyf met vriendelike hulp en gasvryheid.

Sien sterre.

Darren C - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Darren C
With friends

We loved our stay and would go back the next time we are in Hermanus.

Bayit Elohim is a perfect place to stay when you're down in Hermanus because it's very central to the shops, the beaches and the wine route. The accommodation was very clean and tidy and we also felt very welcome so we really enjoyed our stay.

Lauren H - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lauren H
With spouse/partner

Fantastic!

The house is so neat, comfortable and full equipped with everything necessary. The house offers more than expected. The decor of the house is so modern and I absolutely adored the house overall. Little things such as bed lights on the side of the bed is so appreciated (In most cases they do not work but in this home they did). You have a delightful back area which consists of your grill and also has seating which is so relaxing especially with the area being so nice and quiet. The atmosphere was so welcoming especially from the home owners who are so friendly. I highly recommend Bayit Elohim to anyone!

Gert H - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert H
Individual traveler

So rustig en meer as wat 'n mens nodig het.

Die eienaar en sy vrou was so vriendelik en behulpsaam hulle is so gaaf en het my kuier daar so heerlik gemaak. Ek sal beslis weer gebruik maak van die plekkie, want dit is fantasties geleë.

Pieter F - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter F
With spouse/partner

Baie gelukkig en dit baie geniet!

Baie groot en waarde vir geld.

From R900
per night (sleeps 4)
From R900
per night (sleeps 4)
From R900
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 3 Walvis Street, Sandbaai, Hermanus, 7200, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGNhZTc0NjNkLTY4NjQtNDc4YS1hNWYxLWFjYWZiZTk1Mjg1Yw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (sleeps 4) 33 5 1 5 3 Walvis Street Sandbaai 7200 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.415836196702 19.193329811096
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!