The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Beau Vista no 4 | TravelGround
+19

Beau Vista no 4

67 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 67 reviews for Beau Vista no 4
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Jaco W - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco W
With spouse/partner

Baie lekker gewees

Het dit baie geniet, plekkie is skoon en nietjies en het alles wat jy nodig het. Die Agent Renee is die vriendelikheid van self sy het ons so baie welkom laat voel. Sal def weer daar gaan bly.

Zachel V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zachel V
With spouse/partner

Een van beste vakansieplekke in SA! Mens is naby aan alles. Jou patio kyk uit op die see, oggend word verwelkom met see-uitsig vanuit die hoofslaapkamer.

Ek kan Beau Vista nr 4 definitief aanbeveel vir enige iemand wat hou van seevakansie.

Marisa B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa B
With friends

Lekker kuier by die see.

Ons het heerlik gekuier by Beau vista en sal dit vir seker aanbeveel. Pragtige see-uitsigte.

Johan V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Uitstekend!

Die ligging en diens was uit die boonste rakke. Eenheid was netjies en skoon en Renee wat ons ontvang het was vriendelik en gasvry. Dit was 'n wonderlike 2 dae. Ek wens ons kon langer bly.

Dirk L - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dirk L
With spouse/partner

Baie lekker gebly, pragtige see-uitsig.

Pragtige woonstel met see-uitsig, baie netjies en skoon.

Hlengiwe N - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hlengiwe N
With friends

The place was spotless clean, we were warmly welcomed.

I and my friends really enjoyed ourselves and we hoping to come back again. The view of the sea we cannot resist. Best place to relax.

Nonhle D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nonhle D
With friends

Fantastic!

It was a great weekend in a great place. Everything was superb. Thanks again.

Hugo S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hugo S
Family with teenagers

Nice relaxed, clean and comfortable stay.

Neat and clean apartment, with beautiful sea views, nice area and nice close to swimming beach. Rene who received us was so friendly and considerate. We will book the apartment for vacation anytime!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker ontspanne, skoon en gerieflike verblyf.

Netjiese skoon woonstel, met pragtige see uitsig, mooi area en lekker naby aan swemstrand. Rene wat ons ontvang het was so vriendelik en bedagsaam. Ons sal enige tyd weer die woonstel boek vir vakansie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nedean R - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nedean R
With spouse/partner

Excellent!

Wonderful places, wonderful owners. It was fantastic and will definitely go back there again. Thank you Rene for your kindness and hospitality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Puik!

Wonderlike plekke, wonderlike eienaars. Dit was fantasties en sal definitief weer teruggaan daarheen. Dankie Rene vir jou vriendelikheid en gasheerskap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Natascha O - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Natascha O
Family with teenagers

Baie lekker, woonstel baie netjies en mooi opgepas.

Woonstel baie netjies en vertrekke ruim. Ons het bietjie vroeër ingekom as inkloktyd en Renee het ons nie weggewys nie, baie dankie vir die vriendelike ontvangs. Sal beslis weer hier kom bly.

Christa S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa S
With friends

Wonderful accommodation, the best view ever ─ at the sea.

The accommodation was excellent ─ Renee is always there to help, a quiet area and at the beach. Lovely, safe beach and safe to walk early in the morning. This is one of the best self-catering establishments we've been to and at a very reasonable price.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike verblyf, die beste uitsig ooit ─ teen die see.

Die verblyf was uit die boonste rakke ─ Renee is altyd daar om te help, 'n stil omgewing en by die strand. Heerlike, veilige strand en veilig om te stap vroeg in die oggend. Dit is een van die beste selfsorg-instansies waar ons nog was en teen 'n baie billike prys.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tia P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tia P
With spouse/partner

Sal baie graag weer daar wil gaan vakansie hou.

Baie dankie Reneé vir jou vriendelikheid en hulpvaardigheid. Dit was 'n vakansie duisend.

Anneline C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneline C
Family with young children

Baie lekker gekuier, pragtige woonstel, mooi see-uitsig. Baie vriendelike hulp en diens.

Baie lekker gekuier, pragtige woonstel, mooi see-uitsig. Baie vriendelike hulp en diens. Waarde vir geld, ons sal enige tyd weer Beau Vista besoek.

Zinhle M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zinhle M
With friends

We enjoyed every moment there.

We were treated with respect.

Siphesihle N - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Siphesihle N
With friends

My friends and I had an amazing stay. We really did enjoy and will be coming back soon!

We had an amazing stay. I must say everything that was advertised was exactly how we had seen and even better.

Dees M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dees M
With spouse/partner

Excellent location. Central to Shelly Beach and Margate.

Apartment is absolutely clean and neat. Very safe complex.

Arnold V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arnold V
Family with young children

Fantastiese geriewe vir die hele gesin reg op die strand!

Ons het 'n wonderike tyd gehad by Beau Vista no 4. Ons is hartelik ontvang deur Rene en op aankoms was die eenheid mooi en skoon. Die fasiliteite is great om te sorg vir 'n lekker vakansie! Ons het elke dag dolfyne en walvisse van die balkon af besigtig. Die strand is stapafstand en baie lekker vir 'n strand dag! Ons sal beslis weer terug wees!

Beau Vista no 4's response

Baie dankie vir hierdie mooi woorde, Arnold
Dit is sommer n riem onder my hart en gee my goeie moed vir daardie eksta myl.

Beau Vista no 4
Michelle B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle B
Family with young children

Die see op jou voorstoep!

Pragtige plek, veilig en netjies. Sal beslis die plek vir ander aanbeveel en self weer daar vakansie gaan hou.

Joranie F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
4/5
Joranie F

Lekker.

Uitsig was wonderlik. Lekker om net oor pad te stap na strande.

Ullysses M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ullysses M
With spouse/partner

Good location and beautiful sea view.

We enjoyed our stay and will consider going back.

Tessa V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tessa V
With spouse/partner

Dit was my en my man se eerste wegbreek in 10 jaar beslis die moeite werd, bekostigbaar, en lekker in die middel van als.

Ek is die bestuurder by Klaserie Dam in Hoedspruit en kry nie altyd die kans om weg te breek nie, so toe die geleentheid wel opduik toe gryp ek dit met twee hande aan, en Beau Vista no 4 was fantasties, wat jy sien is presies wat jy kry. Skoon, netjies, beskostigbaar, en naby als. Met ons huurmotor is ons 200 km 'n dag toegelaat, so Beau Vista no 4 was lekker naby als en ons kon die kilometers spaar vir uShaka, die Sarie Marais, Wild Coast Sun en Pistol Saloon. Beplan al klaar die volgende een.

Johan C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan C
Individual traveler

Het my verblyf terdeë geniet.

Vriendelike ontvangs. Die eenheid is goed geleë met 'n heerlike uitsig oor die see. Ek sal beslis weer in hierdie skoon en veilige eenheid tuisgaan.

Louis H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Louis H
Family with teenagers

Fantasties.

Ligging net reg, as jy hengel, loop oor die pad dan is jy op die rotse, woonstel skoon en netjies, Renee baie behulpsaam, het vir ons 'n ekstra diepvries gereël om ons vis in te sit. Beveel definitief die plek aan.

Beau Vista no 4's response

Dankie Louis, julle was wonderlike gaste. Julle is enige tyd weer welkom.

Beau Vista no 4
Bongiwe M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Bongiwe M
With friends

Beau Vista is very nice.

The place is affordable and clean.

Thandiwe N - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thandiwe N
With friends

What a beautiful place.

I enjoyed every moment, peace and quite, the view ti the ocean was the best. I wouldn't mind going the again.

Ernie R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ernie R
With spouse/partner

Fantasties. Sal weer gaan. Renee, baie dankie. Sy is 'n ster.

Buitengewone lekker ligging, naby alles en werklik op die see. Prysgewys ook baie kompeterend, waarde vir geld. Reëlings voor en na die reis via Renee self was uitmuntend. Hoogs aan te beveel! Hoop nie daar is soveel reaksie dat ek self nie weer plek kry nie! Sal beslis weer wil gaan kuier.

Martie V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martie V
With spouse/partner

10-ster-verblyf met ongelooflike uitsig.

Dis heerlik om na 'n lang reis by Renee by Beau Vista no 4 in te stap. Dis 'n oase. Jy kuier baie lekker. Alles wat jy nodig het is daar. Dis baie huislik. Ek sal beslis weer daar inboek.

Beau Vista no 4's response

Dankie Martie,

Julle was wonderlike gaste. My groot plesier.

Beau Vista no 4
Sindiswa N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sindiswa N
With friends

It was perfect, heaven on earth and the hospitality was just amazing. Thanks a lot to the owner we really appreciated her kindness.

The place is beautiful with a perfect view. One does not even have to go anywhere, you can just enjoy the view while braaing with friends. The owner is a sweetheart.

Beau Vista no 4's response

Thank you Sindiswa,

It was a pleasure. You were wonderful guests and you are welcome to come and stay at Beau Vista any time.

Beau Vista no 4
Nomusa K - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nomusa K
Family with young children

My stay with my family was lovely, the house was clean and safe.

We had a wonderful weekend with my family. Luckily the weather was also great. The house was clean and the lady who gave us the keys was very welcoming.

Gerrie C - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrie C

Excellent.

Very spacious patio which we enjoyed. The washing machine was broken but fixed within a day. A bath would be a great addition.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Baie groot stoep wat dit lekker maak; wasmasjien was stukkend maar binne `n dag hestel. `n Bad sal `n groot aanwins wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beau Vista no 4's response

Gerrie, dit is altyd lekker om vriendelike gaste te ontvang. Ek is so bly dat julle dit geniet het.

Beau Vista no 4
Christo H - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo H
With friends

Lovely view, spacious living areas.

Stunning sea view. Clean and spacious, full living areas and affordable. Good location, close to everything. Will definitely recommend to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike uitsig en ruim leefareas.

Pratige uitsig oor die see. Skoon en ruim, volle leefareas en bekostigbaar. Goeie ligging, naby alles. Sal aanbeveel vir enige persoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beau Vista no 4's response

Dankie Christo dit is 'n riem onder die hart. Julle is baie welkom om weer te kom.

Beau Vista no 4
Pieter V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter V

The most beautiful and best place ever.

Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die mooiste en beste plek ooit.

Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Raymond O - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Raymond O
Family with young children

Netjies, mooi uitsigte, skoon.

Sal aanbeveel, geen probleme.

Esther F - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esther F
With friends

Fantastic location with a wonderful sea view.

We enjoyed our stay, everything within walking distance and I will definitely recommend it to anyone. Also a lovely swimming pool.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese ligging, met 'n wonderlike see-uitsig.

Ons het baie lekker gebly, alles binne loopafstand en sal dit beslis aanbeveel vir enige een. Ook 'n heerlike swembad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Werner E - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner E
Family with young children

Excellent value for money.

The weekend felt like a whole week that we were away and the accommodation was of outstanding quality and value. Beautiful view and private. Would definitely go back and recommend. Thank you Renee, you made our trip to the south coast great with your hospitality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasiese waarde vir geld.

Die naweek het gevoel soos 'n hele week wat ons weg was en die verblyf was van uitstekende gehalte en waarde vir die kostes. Pragtige uitsig en steeds privaat. Sal definitief terugkeer sowel as aanbeveel. Dankie Renee, jy het ons trip na die Suidkus toe gemaak deur om so gasvriendelik en te wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beau Vista no 4's response

Dankie Werner, ek is so bly julle het lekker gekuier. Julle is enige tyd welkom.

Beau Vista no 4
Sandra D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sandra D
With spouse/partner

Beautiful and affordable accommodation.

I think Beau Vista No 4 is an incredibly nice place to stay. It is just a pity that they advertise that the facilities include DStv Premium and aircon, but that wasn't available when we went. We were also infromed that they were busy with upgrades in the complex. The first two days were unpleasant seeing as how the workers started early mornings already, painting the flat and making a noise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en bekostigbare verblyf.

Ek dink Beau Vista No 4 is 'n ongelooflike lekker blyplek. Dis net jammer dat hulle adverteer dat geriewe sluit DStv Premium en lugversorging in, maar dit was nie beskikbaar toe ons daar was nie. Ons is ook nie ingelig dat hulle besig was met onderhoud aan die kompleks nie. Die eerste twee dae was onaangenaam aangesien die werkers reeds vroeg in die oggend by ons woonstel geverf het en ook lawaai gemaak het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Friamie V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Friamie V
Family with teenagers

Really nice and private!

Beau Vista is a safe, private complex close to the beach. The apartment is spacious and it has a fantastic view of the ocean. The beach is walking-distance and all the shops and centres are only a view minutes' drive. Lovely pool and covered baai, ideal for a braai when the kids are having fun in the pool.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en privaat!

Beau Vista is 'n veilige en privaat kompleks wat naby die strand is. Die woonstel is ruim met 'n fantastiese uitsig oor die see. Die strand is loopafstand en alle ander winkels of sentrums is 'n paar minute se ry ver. Daar is 'n lieflike swembad en onderdak-braai wat ideaal is vir braai terwyl die kinders swem.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Susan V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan V
Family with young children

Wonderlik.

Die woonstel was volledig toegerus, baie veilig en see-uitsig fantasties. Dankie Renee vir jou vriendelikheid, ons maak vir seker weer so.

Beau Vista no 4's response

Hi Susan
Dankie vir jou mooi woorde.
Ek waardeer dit.
Ek's gelukkig as my gaste gelukkig is.

Beau Vista no 4
Judith V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judith V

Very nice, safe, and very clean.

Beautiful view of the ocean, safe parking, and enclosed, stunning pool. I recommend Beau Vista 4 anytime, you feel at home and you can enjoy your holiday.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie lekker, veilig mooi skoon.

Die uitsig oor die see is ongelooflik mooi, veilige parkering en omheining, mooi swembad. Ek sal enige tyd Beau Vista 4 aanbeveel jy voel tuis en jy kan jou vakansie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carel M - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carel M
With spouse/partner

It was very pleasant and peaceful with an excellent sea view.

We were warmly welcomed by Renee, and felt very much at home. The sea view of 180° was excellent. The Premium DStv was a nice extra, especially on a rainy day which we had. The complex is close to the beach and within walking distance from the swimming beaches. We will visit them again and highly recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie aangenaam en rustig met 'n uitstekende see-uitsig.

Ons is baie vriendelik ontvang deur Renee en het baie tuis gevoel. Die see-uitsig van 180° is uitstekend. Die Premium DStv is 'n lekker bonus, veral op reënerige dae, soos ons wel beleef het. Die kompleks is naby die strand en binne loopafstand van die swemstrande. Ons sal enige tyd weer daar gaan bly en vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Beau Vista no 4's response

Hi Carel
Ag dankie vir die mooi woorde, dit gee my sommer nuwe moed.
Dit was 'n plesier om julle as gaste te hê.
Kom gerus weer kuier.
Renée

Beau Vista no 4
Claudette V - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Claudette V

Asemrowend!

Die eienaar is fantasties, LekkeSlaap kan hul sterre dank hul het so iemand op hul boeke.

Pammela T - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pammela T
Family with teenagers

Ek en my gesin het onsself omtrent geniet, ek sal graag weer daar wil kom kuier.

Ek sal aan ander mense die plek ook verwys. Dit was regtig 'n voorreg om daar te kuier.

Nombuso H - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nombuso H
With friends

Very private and relaxing.

We had a good stay at Beau Vista no 4, will definitely book again next year. Beautiful place it was everything we needed. Big thanks to Renee for everything.

Muriel R - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Muriel R
With spouse/partner

Dit was lekker om tuis te gaan by Beau Vista.

Vriendelike kliëntediens. Was lekker om daar te bly.

Riaan N - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan N

Puik.

Ons beplan reeds ons volgende vakansie.

Liane M - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liane M
Family with young children

Baie gerieflik vir 'n gesin met klein kinders.

Baie netjies, eienaar baie behulpsaam en vriendelik, naby aan 'n baie mooi swemstrand en gerieflik vir 'n gesin met klein kinders.

Nadia S - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Nadia S
With spouse/partner

Baie lekker en 'n gerieflike eenheid.

LekkeSlaap se diens is wonderlik en sal dit aan almal aanbeveel.

Odette V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Odette V
Family with young children

Heerlik rustig en sentraal geleë.

Ons het heerlik vakansie gehou. Die mense van Beau Vista het uit hul pad uit gegaan om ons te akkomodeer en gemaklik te maak. Die plek het 'n asemrowende uitsig en is in 'n rustige omgewing.

Cecile V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Cecile V
Family with young children

Heerlike vakansie in 'n skoon en aangename plek met 'n heerlike swembad en pragtige uitsig van die see.

Ons het ons verblyf by Beau Vista no 4 terdeë geniet. Alles was netjies en skoon, die plek is lekker groot genoeg vir ons 5 gewees en die uitsig was pragtig. Die kompleks het 'n soutwater-swembad wat heerlik was om in af te koel, en ons was lekker naby aan winkels en selfs flieks (ideaal vir 'n reënerige dag). Die swemstrand is lekker naby. Die eenheid het twee storte en nie 'n bad nie, maar ons het gou ons dogtertjie oortuig om die lekker ruim stort met 'n hoof-stortkop en 'n hand-stortkop (lekker vir haar) te 'speel-stort' wat sy vreeslik geniet het.

Marinda B - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marinda B
Individual traveler

'n Heerlike kort wegbreek met al die voordele van gerief, see-uitsig en naby genoeg wees aan strande en ander aantreklikhede.

Eenheid is netjies en gerieflik. Die area is stil en die see uitsig pragtig. 'n Lieflike plekkie vir 'n seevakansie.

Michael R - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael R
Family with teenagers

An excellent stay . i I wouldn't mind living here for the rest of my life

It was a wonderful place! My family all was shocked at the view and the appearance of the surroundings - they were beautiful! The house itself was wonderful .

Karin V - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin V
Family with young children

Ons was baie beïndruk met die woonstel, dit was netjies en goed toegerus.

Kon die plekkie maklik vind.

Molewe M - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Molewe M
Family with teenagers

It is peaceful place with beautiful scenery

The place has a very beautiful scenery. It near the beach, easily accessible but gives one a peace of mind. It is an excellent place to withdraw to be in touch with nature.

Devaki A - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Devaki A
With friends

Lovely weekend, we had so much fun

Thank you very much for the lovely weekend! Words cannot explain how much fun we had! Though the weekend stay was very short, next time we planning a long week. There's too many amazing things to do in such a short time span. I have been telling all my friends about Beau Vista no 4, how lovely the place is, the hospitality, and most importantly the friendly manner which Renee handle us. My husband had a wonderful birthday! :) A very BIG thank you Renee for being a lovely person that you are! Definitely my friends and I will come over again very soon. We will spread the word about your lovely accommodation. :)

Bennie G - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bennie G
With spouse/partner

'n Ongelooflike see-uitsig! Dit is baie naby aan alle winkels. Skoon en pragtig.

'n Baie vriendelike ontvangs met alles wat mens nodig het! Dit is 'n rustige area met die seeklanke in mens se ore. Sal enige tyd weer gaan!

Tarryn B - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tarryn B
With friends

Was a great weekend away :)

Would definitely recommend it to everyone!

Louis B - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis B
With spouse/partner

Werklik meer as wat ons verwag het, ons kom weer.

Ontvangs was vriendelik, het dadelik tuis gevoel. Lieflike uitsig op see, die verblyf was puik, en vir net twee persone was dit ruimtelik 'n fees. Vir ses mense sal dit net so lekker wees.

Ronette B - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronette B
Family with teenagers

Gasvryheid bo verwagting!

Netjies, pragtig, skoon fasiliteit en aangename diens. Sal definitief aanbeveel.

Chetna S - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chetna S
Family with young children

Lovely place. We had a wonderful time.

Beau Vista is very nice. We enjoyed our stay there. Will love to go back in the future.

Hardus V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hardus V
With spouse/partner

Dit was fantasties.

Hierdie verblyf was die beste wat ons nog ooit gehad het. Die woonstel is baie lekker naby die strand geleë en die uitsig oor die see is asemrowend mooi. Verder het Renee ons so gul ontvang en ons kan die verblyf by enigeen aanbeveel.

Elize B - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elize B
With spouse/partner

Beautiful seaview and friendly staff.

Thanks to Renee and her staff for making it a wonderful stay. Be assured that we will tell our friends. Be blessed.

Desaray P - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Desaray P
With friends

Beautiful complex

Very lovely place, with a stunning view!

Christelle V - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christelle V
Family with young children

Fantasties!

Ons het ongelooflik lekker gebly! Die eienaar is "great"!

Johan V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan V
Family with teenagers

Heerlike verblyf, sal beslis weer gaan.

Sien die sterre hieronder.

Renisha T - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renisha T
Family with young children

Awesome stay

We had a lovely stay. Everything was neat and clean. The service was excellent. Will definitely book again.

Danie B - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie B
Family with young children

'n Fantastiese en baie gerieflike wooneenheid.

Na ons reis vanaf Heidelberg, Gauteng is ons gasvry ontvang. Ons blyplek het absoluut voldoen aan al ons vereistes. Alhoewel die weer nie lekker saamgespeel het nie, was ons verblyf nog steeds heerlik en baie ontspannend en was dit fantasties om so reg op die see te wees - 'n lekker stil en rustige omgewing en terselfdertyd naby genoeg aan winkelsentrums en alle ander fasiliteite. Die verblyf plek word hoogs aanbeveel.

Reshnie N - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Reshnie N
With spouse/partner

Had a wonderful stay!

It was a quiet and relaxing stay, something my husband and I loved! We will go back again!

From R850
per night (sleeps 6)
From R850
per night (sleeps 6)
From R850
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 80 Lillycrona Drive, Lot 1770, Manaba Beach, 4276, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGI4NTZlZGQ2LWMzM2QtNDNiYS05MGQzLTVlZWM1NDgwYjRhNg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R850  per night (sleeps 6) 67 5 1 5 80 Lillycrona Drive Lot 1770 4276 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -30.853262527325 30.383319407701
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!