The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bird Guest House | TravelGround
+28

Bird Guest House

Review Summary

4.3 out of 5from 77 reviews for Bird Guest House
Cleanliness
4.3/5
Service
4.3/5
Location
4.2/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.1/5
Fran M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Fran M
With spouse/partner

Oraait, foto's misleidend.

Kamers binne is netjies, maar buite nie so netjies nie. Foto's en informasie misleidend. Het spesifiek die plek gekies omdat daar 'n swembad is. Geen swembad ─ dis toegegooi. Buite-area agter nie netjies nie. Mense ook nie juis vriendelik nie.

Toni N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Toni N
On business

Stay was okay.

No mirror in bathroom (to shave). Most DStv channels did not work. Did not have hot water (cold shower). Baby roaches in kettle.

Glenn K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Glenn K
With friends

Clean comfortable rooms with secure parking and adequate braai facility.

Great overnight stay.

Jako R - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jako R
Individual traveler

Neat and clean.

Neat accommodation and friendly team.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon.

Netjies verblyf en vriendelike span.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerhard F - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard F
With spouse/partner

Ideaal vir 'n pit stop.

Ons het by Bird Guest House gestop op reis na Springbok. Die kamer was baie netjies en het van alles beskik wat ons nodig gehad het.

Sarel S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sarel S
With spouse/partner

A lovely rest after a long road.

It's a lovely room, equipped with all the necessities. We could braai nicely. Great DStv channels and air-conditioning.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Heerlike rus na 'n lang pad.

Dis 'n heerlike kamer, toegerus met al die nodige. Ons kon braai. Lekker DStv-kanale en lugreëling!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wendy W - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Wendy W
With spouse/partner

Accommodation which requires more attention.

Bed linen needs to be replaced and we had no water in our bathroom in the morning.

Daleen V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Daleen V
With spouse/partner

This is the proverbial home away from home.

Very friendly helpful host. The place is neat and clean and I would recommend it without hesitation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is die spreekwoordelike huis weg van die huis.

Baie vriendelike hulpvaardige gasheer. Die plek is netjies en skoon en ek sal dit sonder om te skroom aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stephanie M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Stephanie M
With spouse/partner

Room very comfortable and clean.

We slept over on our way to Namibia. We had vehicle problems and arrived quite late at the guesthouse. The owner was very friendly and opened up for us. The room was very comfortable and we enjoyed a good night's sleep. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kamer baie gerieflik en skoon.

Ons het oorgeslaap op pad na Namibië. Ons het voertuig probleme gehad en redelik laat by die gastehuis opgedaag. Die eienaar was baie vriendelik en het vir ons kom oopsluit. Die kamer was baie gerieflik en ons het 'n goeie nagrus geniet. Sal beslis weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johann V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Johann V
Individual traveler

Skoon basiese verblyf.

Skoon, geen fieterjasies, basiese oornag, slaap en stort verblyf. Ideaal vir motorfietsreis-oornag.

Awie V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Awie V
With spouse/partner

Good and neat accommodation.

It's a very neat place and the staff are friendly. I would just prefer as shower instead of a bath. The sleeping area also doesn't have a mirror.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker, netjiese verblyf.

Dit is 'n baie netjiese plek en die personeel is baie vriendelik. Ek sou eerder 'n stort in plaas van 'n bad verkies het. Die slaapvertrek het ook nie 'n spieël nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stefanie K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stefanie K
With spouse/partner

Mooi netjies en skoon.

Mooi netjies en skoon! Het alles wat mens nodig het vir 'n aand of twee se slaap.

Maria P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria P
On business

Very comfortable.

Very clean and comfortable. Would definitely recommend this guesthouse and will use in future.

Lize B - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Lize B
Family with teenagers

Gemiddeld.

Kamer was netjies en skoon, maar die veiligheid is swak. Swembad en terrein kort aandag.

James H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James H
With spouse/partner

Uitstekend. Voldoen aan alle vereistes.

Baie goed ontvang deur Marie en haar man. Vriendelike egpaar. Kamer volledig toegerus. Word sterk aanbeveel.

Tiana K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tiana K
Family with young children

Netjies, skoon, gerieflik en veilig!

Baie dankie, ons het twee keer by julle oorgebly op pad Weskus toe. Alles was perfek, al wat gekort het, was 'n toiletborsel en dalk 'n wasbak om skottelgoed in te was. Met klein kinders het dit nogal gekort. Die swembad was 'n welkom afleiding en afkoel na die lang pad, en baie baie dankie dat julle ons op altwee geleenthede toegelaat het om vroeër in te boek na die lang pad!

Fransa Z - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fransa Z
With spouse/partner

Netjies en baie funksioneel.

Die kamer en badkamer is baie netjies en skoon. Die lugversorger is 'n pluspunt, veral wanneer die land deur 'n hittegolf geteister was. Die swembad bring ook welkome verligting teen die moordende son. Die eienaar is baie vriendelik en hulpvaardig. Die dorpie het waterbeperkings, maar ons was so dankbaar dat Bird Guesthouse voorsiening gemaak het vir water sodat ons nie 'n tekort gehad het nie. Ons sal weer daar oorbly wanneer ons weer in die area is.

Martin V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin V
On business

Calm and quiet atmosphere in which to rest after a long work day.

Easy booking for the availability and payment of rooms. Very clean and tidy with comfortable sleep and washing facilities. Safe parking and quick delivery of food.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kalm en rustige atmosfeer om uit te rus na 'n werksdag.

Maklike besprekings vir die beskikbaarheid en betaling van kamers. Baie skoon en netjies met gemaklike slaap en wasgeriewe. Veilige parkering en vinnige aflewerings van kosbestellings.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle Rubow R - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Estelle Rubow R
With spouse/partner

Uiters swak!

Uiters swak, behoort nie aangebied te word nie, besig met verbeterings, maar ons is in 'n kamer ingeprop wat regtig nie verhuur behoort te word nie. Krane wil afval, tafel wil omval, regtig swak!

Daleen S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Daleen S
On business

Neat accommodation at a low price.

The light outside shines through the curtains and lights up the room. It's a bit annoying. Will be great tot get curtains that will block the light.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese verblyf teen sakpasprys.

Die buiteligte skyn saans deur die gordyne en verlig die kamer wat steurend is. Sal gaaf wees indien die gordyne van so aard is dat dit die lig van buite kan uitdoof.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martin V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin V
On business

Baie vriendelike en hulpvaardige diens.

Goed geleë en nie moeilik om te vind nie. Kamers is mooi skoon en hele erf en parkeerplekke ook skoon.

Mike H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mike H
With spouse/partner

Lekker rustig.

Lekker oornagplekkie, vriendelike mense, geen klagtes.

Blair M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Blair M
With spouse/partner

Very comfortable and convenient.

We found Bird Guest House to be an extremely convenient, clean, safe and secure place to stay.

Marlize D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize D
Family with young children

Baie skoon en rustige omgewing.

Die area is gerieflik vir klein kindertjies. Buite is dit netjies, asook veilige omheining vir motors. Daar is ook basiese geriewe vir koffie en ook 'n mikrogolfoond om kos vinnig warm te maak. Die kamer is ook smaakvol gemeubileer.

Carina M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carina M
Family with young children

Dit was baie lekker.

Ons was baie vriendelik ontvang en die plek is netjies. Ek dink die aircon in die familiekamer kan dalk gediens word, maar verder was alles honderd persent.

Tredoux B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tredoux B
With spouse/partner

Mooi netjies, gerieflik en goeie waarde vir geld.

Sien die sterre.

Carol T - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carol T
Family with young children

Had a very comfortable 1 night stopover.

Having take-away menus in the rooms was a great help. Most comfortable and clean rooms.

Rentia D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rentia D
With spouse/partner

Skoon en veilig, maar besige straat.

Krag was af, maar bestuurder het gou kragopwekker aangesit. Baie behulpsaam gewees. Vriendelike diens.

Stefan V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Stefan V
With spouse/partner

Gerieflike en rium verblyf.

Al die basiese benodighede is daar, goeie oornagfasiliteit teen billike tarief. Die swembad was goeie lafenis, maar dit kort aandag.

Marinda V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda V
On business

Baie gerieflik.

Kan gerus daaraan dink om aandete of ontbyt in te bring.

Betsie N - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Betsie N
With friends

Baie goeie waarde vir geld.

Kan miskien meer permanente afskorting opsit tussen kamer en badkamer.

Louis B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Louis B
With spouse/partner

Ons het lekker gebly en kon lekker rus.

Soos hierbo. Ons het die verblyf geniet.

Ann-louise M - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ann-louise M
With spouse/partner

Good overnight stay.

Was a nice overnight stay before we had to hit the road again. Very neat and friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was vir ons 'n goeie oorslaap.

Was vir ons 'n lekker oorslaap voor ons weer die pad ingevaar het. Baie netjies en vriendelike diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elise R - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elise R
With friends

Very nice place to overnight when travelling from Springbok to Pretoria, really very satisfied.

I would recommend the owner to add the following to the room: long life milk in the fridge instead of Cremora; Nescafe powder coffee along with the Ricoffy powder coffee; rusks to enjoy with the coffee upon arrival and departure the next morning and perhaps a small plate, knife and fork? We had sliced bread with butter and cheese. The take-away brochures were a plus, but a warning of snatch-and-grab thieves operating in the area should have been attached. Perhaps also a warning of how close the taxi rank is to the petrol stations in Market Road and which area is less dangerous.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker oornagplek vir deurreis vanaf Springbok na Pretoria, werklik baie tevrede.

Ek sal eienaar aanbeveel om die volgende ook in kamer te sit: 'n Boksie langlewe melk in yskas i.p.v. Cremora, Nescafe poeierkoffie ook saam met die Ricoffy poeierkoffie en beskuit, sodat mens met aankoms en dan weer volgende oggend met vertrek 'n stukkie saam met die koffie kan geniet. Dalk 'n kleinbordjie met 'n mes en vurk ook? Ons het gesnyde brood en botter met kaas gehad. Die wegneemetes se brosjures is 'n pluspunt maar 'n waarskuwing behoort daarby aangeheg te word van die grypdiewe wat in daardie omgewing opereer. Dalk ook 'n waarskuwing teen die vulstasies in Market straat naby die "taxi rank" en watter omgewing minder gevaarlik is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Petro D - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Petro D
With spouse/partner

Economical overnight accommodation.

Cosy in the cold winter. The water was nice and warm. Clean and safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ekonomiese oornagplekkie.

Snoesig warm geslaap in die winter koue. Die water was ook heerlik warm. Skoon en veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan B - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan B
With spouse/partner

Very pleasant.

We arrived at 21:00 and were warmly received. There is just one thing I really wnat to bring under your attention. There was no mirror for hair drying. You could put a mirror by the plug which will make it easier. Quite funny - my husband had to help me blowdry my hair. First time in 30 years.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Ons het 9 uur die aand daar aangekom en is baie vriendelik ontvang. Daar is net een ding wat ek baie graag onder julle aandag wil bring. Daar was geen spieël om my hare by te blaas nie. Julle kan gerus 'n spieël by die elektriese prop sit wat dit baie makliker sal maak. Nogal snaaks - my man moes my help om my hare te blaas. Eerste keer in 30 jaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rietha M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Rietha M
With spouse/partner

Centrally located in a quiet street and neatly appointed.

We received good customer service and the room was clean and well equipped. The guesthouse is located in a quiet street. The only complaint I have is that we didn't have hot water which meant that we had cold showers.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sentraal geleë in stil straat en netjies ingerig.

Ons het goeie kliëntediens ontvang en die kamer was skoon en goed ingerig. Die gastehuis is in 'n stil straat geleë. Die enigste klagte is dat ons nie warm water gehad het nie en dus koud moes stort.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ben C - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ben C
With spouse/partner

Had a nice stay.

Relaxing with a lovely pool for warm weather. Room well equipped.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Rustig met 'n heerlike swembad vir die warm weer. Kamer goed toegerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

A M E - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
A M E
With spouse/partner

Neat and clean.

Would have liked a table and mirror in the lounge!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon.

Sal graag 'n tafeltjie en spieël in die leefarea wou hê!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mike N - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mike N
With spouse/partner

Hennie Groenewald is an excellent host and person.

Hennie's home might be a bit old, but it feels like home. I broke a light on the gate and he insisted that I forget about it! We are both bank pensioners, so we had a lot of stories to share. He's very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hennie Groenewald is 'n uitstekende gasheer en persoon.

Hennie se huis mag, wel, soort van oud wees, maar dit voel soos tuis. Ek het 'n lig op sy hek gebreek en hy het beveel dat ek daarvan vergeet! Ek en hy is albei bankpensionarisse, so ons het lang stories geruil. Hy is baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willem S - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Willem S
With spouse/partner

It was a lovely experience.

The room was small and there wasn't space for a chair or two. Thus you have to pack your overnight bag out on the floor, which is a bit uncomfortable. As an elderly person, I struggled to get my shoes on and as there isn't a chair, I had to sit on the bed, which was a bit high. The asbestos heater didn't really help much and a proper heater would have made the room lovely and warm. Otherwise it was neat and clean. Had a lovely night's rest, but we were very cold when we got up.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie gawe ondervinding gewees.

Die kamer was baie klein gewees en daar was nie plek in die kamer gewees vir 'n stoel of twee nie. Gevolglik moet jou oornaggoed so op die vloer uitgepak word wat effe ongemaklik is. Ek, as van die ouer garde, sukkel al om my skoene aan te trek en siende dat daar nie 'n stoel is nie, moet ek op die bed sit en dit is eintlik te hoog. Die asbesverwarmers is eintlik niks werd nie en 'n behoorlike verwarmer sou die kamer lekker warm gemaak het. Verder was alles baie netjies en skoon. Lekker geslaap, maar baie koud gekry met opstaantyd!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Richard C - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard C
With spouse/partner

Really felt at home.

People who drive from the city to these little towns often arrive very late. We arrived late but still felt very welcome. They had load shedding in the area but Bird Guest Lodge had backup lights and the beds were made the way I prefer it. Thank you very much for the accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie tuis gevoel.

Mense wat van die stad af ry na dorpies soos dié, arriveer soms baie laat. Ons het laat aangekom, maar steeds welkom gevoel. Die krag was af in die area maar Bird Guest Lodge was toegerus met die nodige lig en die beddens was toegerus soos ek my eie bed verkies. Baie dankie vir die verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lee S - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lee S
With friends

Nice safe stay. Friendly and helpful.

Had requested single beds but this request was never met. Too late to change rooms and beds with the result a double bed had to be shared.

Bird Guest House's response

I sincerely apologise for not giving you the single beds as requested, this was an over site on my side as I did not read the request properly.
Regards,
Bird Guest Lodge

Bird Guest House
Maria S - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Maria S
With spouse/partner

Won't book there again.

No warm water. Power was out when we wanted leave for home early in the morning. Toilet in the room was inconvenient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal nie weer daar bespreek nie.

Geen warm water. Krag was af toe ons vroeg die oggend wou ry. Toilet binne die kamer was nie lekker nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sandra A - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra A
Individual traveler

It is a very nice place to sleep.

Thank you so much for your hospitality. Enjoyed staying there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n baie lekker plek om te slaap.

Baie dankie vir u gasvryheid. Het dit baie geniet om daar te oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adriaan M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adriaan M
With spouse/partner

Netjies en knus.

Ons het baie lekker gebly by Bird Guest Lodge. Ek en my vrou het net 'n plek nodig gehad om te slaap tussen Upington en Pretoria. Bird was 'n goeie keuse, ons kon lekker ontspan daar en het goed geslaap. As mens (soos ons) net 'n plek vir slaap soek is dit perfek.

Lindi G - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lindi G
On business

Baie netjies en gasvry.

Heerlike verblyf. Baie netjies

Koos S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Koos S
With spouse/partner

Wonderlike vriendelike mense wat jou altyd baie tuis laat voel. Ek hou van die atmosfeer.

'n Huislike atmosfeer wat my altyd laat voel "ek het nou tuis gekom". Baie dankie Hennie, jy is 'n ster!

Hd G - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hd G
With friends

All good.

No problems. I can recommend it.

Carin J - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carin J
With spouse/partner

Alles was in orde en netjies en skoon.

Dit sou net gerieflik wees vir gaste wat van ver kom as hulle 'n kaartmasjien aanhou.

Johan N - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Johan N
With spouse/partner

Maksimum 2-ster, maar darem skoon.

Deel van woonhuis, nie privaat en professioneel beplan nie, woonhuis wat deur pensionarisse aangepas is. Kamer wat ons gehad het was klein met toilet en stort als in dieselfde vertrek, agter gordyn minder as een meter van die bed af.

Matthys B - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Matthys B
With spouse/partner

Nie heeltemal tevrede nie.

Die badkamer kan dalk doen met 'n houtafskorting. Geen privaatheid. Nie tevrede met die hoeveelheid tee en koffie nie. Die TV kort aandag.

Kobus D - May 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kobus D
With spouse/partner

'n Bietjie beknop.

Die kamer was 'n bietjie beknop vir alles wat ons wou inbring en die feit dat die badkamer/toilet opset nie afgeskei van die slaapgedeelte was nie (net 'n gordyn as skeiding) het gepla.

Pieter E - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter E
Individual traveler

Alles was netjies en gerieflik.

Ek het vooraf gereël dat ek laat in die aand by die bestemming sal wees. Ek is nogsteeds vriendelik ontvang en alles in die kamer was netjies met skoon geriewe. Dis 'n ideale oornagfasilitiet op pad na die Noord-Kaap of Namibia. Parkering is ook veilig en nie nodig om alles uit die voertuig te pak nie.

Daleen K - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen K
With spouse/partner

Baie lekker, het welkom gevoel.

Ons is baie vriendelik ontvang en kon enige tyd vra as as ons iets nodig het. Dis natuurlik 'n bonus dat ons hondjie daar welkom was en dat dit veilig omhein sodat sy kon rondloop en met die eienaar se hondjie speel. Ons sal enige tyd weer daar gaan bly as ons in Vryburg moet wees. In hierdie geval was dit lekker naby aan die hospitaal asook 'n Pick & Pay. Die eienaars is baie gasvry.

Johan K - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Johan K
With spouse/partner

Goeie oornag verblyf.

Kamer was netjies. Die wasbak is ongemaklik klein. Ontvangs was vriendelik.

Vivian D - May 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Vivian D
With spouse/partner

Gerieflik, maar gemiddeld.

Die badkamer en toilet word van die slaapkamer geskei met net gordyne en is dus nie privaat genoeg.

Steve V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Steve V
With spouse/partner

'n Vriendelike gasheer.

Dit was basies, maar net wat nodig was.

Intronette S - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Intronette S
With spouse/partner

An oasis after a very warm day

Hospitality here is great, will stay again.

Terry H - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Terry H

Okay stay - no frills - the breakfast provided is a voucher to take to Wimpy

Okay stay - however, when I asked where the breakfast was the following morning (since they are listed as B&B), I was handed a voucher for one of three choices of Wimpy's cheapest breakfast offers. I would not have stayed here if I had known this before booking. The closest Wimpy is inside a Spar Mall, which is not easy to find, as well as being inconvenient to have to travel to a mall before I could eat. I will probably look elsewhere in Vryburg in the future.

Jacques V - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques V
On business

Baie vriendelike, goeie diens!

Ons het baie lekker gebly. Dis lekker om vriendelike, behulpsame mense te hê wat na jou behoeftes omsien en wat uit hulle pad gaan om ons tuis te laat voel!

Rickey H - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rickey H
With spouse/partner

Geen weelde, maar dit bied waarde vir geld.

Sien die sterre hieronder.

Karolien E - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karolien E
With spouse/partner

Aangename en skoon akkommodasie.

Die kamer was skoon en smaakvol.

Alexis O - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Alexis O
With spouse/partner

Het welkom gevoel!

Na 'n lang reis was dit ontspannend!

Adam G - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Adam G
With spouse/partner

Privaat kamer met ingeboude badkamer en privaat buitearea.

Baie gasvrye ontvangs geniet. Die verblyf is in 'n veilige area - ook die voertuie is agter veiligheidshekke.

Pierre J - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre J
With friends

Fantasties, lekker en ontspannend. Awesome!

Ons, Pierre, Mari, Corrie en Danie wil net dankie sê vir julle vriendelikheid en gasvryheid. Dit was lekker om by julle oor te slaap. Nogmaals baie dankie.

George Lebotsa&anna Strauss L - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
George Lebotsa&anna Strauss L
With spouse/partner

Hospitality was great thanks

I will definitely stick with TravelGround agency! Bird Guest Lodge was warm and comfortable.

Eddie G - May 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eddie G
With spouse/partner

Baie dankie dit was werklik aangenaam!!!

Baie dankie Hennie!! Ons verblyf by julle was `n fees!! Jammer ons moes die volgende oggend so vroeg vertrek - sou graag nog wou kuier!!

Christine W - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christine W
On business

Aangename verblyf

Was baie vriendelik ontvang, en die oom het uit sy pad gegaan om dit vir ons gerieflik te maak vernaam met 'n bakkie en wa vol kokerbome wat ± 3 meter hoog was en hy vinnig 'n plan beraam het sodat ons nie die bome beskadig nie (tot een van sy bome se takke afgesaag om dit vir ons makliker te maak!)en in drade kon vasry nie. Kan die gastehuis met 'n ope, blye hart aan enige een aanbeveel.

Jan B - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan B
Family with young children

Recommendable Lodge.

Management friendly and helpful. Rooms/facilities clean and centralised. Close to all surrounding facilities, restaurants etc.

Maria Johanna L - Sep 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria Johanna L
With friends

Baie goed.

Baie dankie vir vriendelike ontvangs. Ook vir baie skoon en netjiese slaapplek. Baie dankie dat u puik diens lewer. Ons sal baie beslis weer daar kom oornag, dit was so lekker om net rustig en sonder bekommernis te kon slaap met die wete dat ons voertuig en ons veilig is daar. Nogmaals baie dankie Hennie en Margaret.

Jan H - May 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jan H
With spouse/partner

Good

I had a great stay at Bird Guest Lodge, but honestly think it could be cheaper for just an overnight stay. Thank you for everything.

Thapelo Z - Jan 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thapelo Z
With spouse/partner

We had a wonderful stay

We will definitely check in again at Bird Guest Lodge soon, and we wish them the best year of 2012. Thank you for a great stay!

Dave B - Nov 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dave B
On business

Excellent!

Hennie was an excellent host, thanks for your hospitality.

User R - Oct 2011
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
User R
Individual traveler

For a single night, quick in and out it was perfect.

The area at first glance seemed a bit strange, until I got to the actual Lodge - where everything was perfect. The room I stayed in was spacious and in an open plan layout, with the bath, toilet and shower in the same room. There was no real privacy other than curtains. For me this was not a problem, but if I had a girlfriend or a friend sharing with me, it could have been awkward ... would definitely recommend.

Marlene P - Sep 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene P
With friends

Hennie and Margaret is just wonderful people to deal with. Really enjoyed our stay

Will recommend to all our friends and family!

Pieta C - Aug 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieta C
With spouse/partner

The only lodge I could find in Vryburg with wheelchair accessible facilities - affordable!

Highly recommended for wheelchair users. Owners very helpfull and friendly.

From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 23 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 50 McKenzie Street, Vryburg, 8601, North West
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA5893f72f3478b76d76e49984d485fef7776611ea733f52159e32e6fe70f8ceeba8a85b88f647aee6d41b4d65e1cef94b3cfa?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R600  per night (for 2 people) 77 5 1 5 50 McKenzie Street Vryburg 8601 North West 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -26.953710067316 24.724452495575
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!