The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bodega Fuchs | TravelGround
+17

Bodega Fuchs

11 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 11 reviews for Bodega Fuchs
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Angela K - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Angela K
With spouse/partner

Groot gerieflik en netjies.

Ruim, privaat en smaakvol versierde eenheid. Die bed is groot en baie gemaklik, kombuis is baie klein maar het als om iets vinnig en maklik voor te berei. Die badkamer is ruim, nuut en netjies. Die dekor is pragtig en van baie hoë gehalte.

Trevor E - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trevor E
With spouse/partner

Excellent and more.

I booked a weekend break for my wife's birthday, we hit the jackpot! Other reviews mention extras, they true. Would definitely not stay anywhere else in Struisbaai or Agulhas.

Antoinette R - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Antoinette R
With spouse/partner

We loved staying there. Beautiful place and well equipped. Will recommend it 100%.

Very friendly, helpful people. Mandi even put out food for breakfast! We loved the king size bed. And the lovely big bathroom - with bath robes and slippers. We really felt spoiled. Thank you very much for all the little treats and hospitality.

Attie D - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Attie D
With spouse/partner

Heerlik ontspanne.

Ruim, netjies, goed toegerus vir koue aande.

Johannes K - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes K
With spouse/partner

Fantasties, vriendelik, behulpsaam, rustig, alles wat nodig is en nog baie meer. Baie dankie, Mandi en Marius Fuchs.

Yskas vol basiese eetgoed, badkamer toegerus met alles wat nodig kan wees. Ons het alles so waardeer, dit was soos 'n 5 ster-hotel .

Ronel D - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel D
With spouse/partner

Dit was fantasties. Gasvrye mense,jy voel tuis. Baie netjies.

Ek sal Bodega Fuchs Gastehuis vir enige een aanbeveel. Sal ook weer daar gaan slaap as nodig. So mooi uitsig en stil. Liefdevolle,,gasvrye mense wat graag hul gaste bederf.

Riana F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana F
With spouse/partner

Ek het lanklaas so spesiaal gevoel! Kosbare eienaars en baie mooi verblyf. Ek beveel dit met 'n oop hart aan!

Die gasvrou het ons geakkommodeer deur ons baie laat in te boek. Dit het egter nie daar gestop nie. Ons was nie net sommer nog gaste nie, hulle het hulle huis vir ons oopgemaak. Hulle was baie behulpsaam met baie goeie inligting oor die omgewing. Hulle is kosbaar!

Ockie B - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ockie B
With spouse/partner

Baie meer waarde gekry as wat ek voor betaal het.

Uitstekend. Sal baie beslis aanbeveel.

Fantie L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fantie L
With spouse/partner

Sou graag nog langer wou bly.

Mandi en Marius kan met reg trots wees op hierdie stukkie paradys langs die see! Die hartlike ontvangs na 'n lang reis, het ons sommer dadelik laat tuis voel. Wat 'n heerlike ervaring was dit nie om die pragtige kamer te betree nie? Die smaakvolle dekor het getuig van 'n fyn hand en die blyplek was toegerus met absoluut alles wat nodig is om enige gas te akkommodeer. Die uitsig van die terras af, was asemrowend! Baie dankie vir 'n wonderlike ervaring!

Bodega Fuchs's response

Ai, dit is n groot plesier. Julle is altyd welkom

Bodega Fuchs
Jakkie L - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jakkie L
With spouse/partner

Excellent stay!

We were welcomed with love and attention to detail. Accommodation was perfect. We needed nothing more. I will recommend Bodega to anyone any day. Extras in the room were unexpected, but relayed the care and attention that was given to us.

Ashley F - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashley F
With spouse/partner

The place was more than we expected.

Mandi and Marius are amazing people. They were friendly and even said we didn't need to be out at 10 the next day. Wish I booked an extra night. Breakfast was left for us and the place is absolutely just amazing. Got much more than was expected. We will definitely be back soon.

From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
From R650
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Eloise Street , Oceanview Heights, Struis Bay , 7285, Western Cape
  • No children under 18
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAn9WXRbtVUFlyxmfqZhN7cdShRdRJhAgArl3jpTu6kNpw2cqdyG?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (sleeps 2) 11 5 1 5 Eloise Street Oceanview Heights 7285 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.8117911 20.0304945
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!