The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bolivia Estate | TravelGround
+38

Bolivia Estate

Hotel

Review Summary

4 out of 5from 28 reviews for Bolivia Estate
Cleanliness
4.0/5
Service
3.6/5
Location
4.3/5
Safety
4.2/5
Value for money
4.0/5
Johan Q - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan Q
With spouse/partner

Pretty relaxing, comfortable bed, safe and secure.

Very convenient for traveller's, weddings, graduations, parties and to the Mall of the North.

Dean V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dean V
On business

Very nice.

Was just a problem with sleeping, it was sorted out.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Was net 'n problem met slaapplek, het dit uitgesorteer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zenith L - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Zenith L
With spouse/partner

Ek het nie gekry waarvoor ek betaal het nie. Executive bespreek, maar dit was glad nie executive nie.

Ek het 2 kamers bespreek aanlyn, dit was bevestig, maar op aankoms, eerstens was Executive was beskikbaar, maar Luxury was nie, maar dit was bevestig. Die executive kamer het geen executive-geriewe nie. Toiletpapier te min, bed nie koningingrootte nie, geen DStv-kanale nie. Buitekant was die braai-area so vuil soos kan kom. Waarde vir my geld was dit glad nie. Hulle sien my nie gou wee, indien ooit weer nie.

Bolivia Estate's response

Goeie middag Zenith,

Baie jammer oor die ongerief , kan jy miskien vir my meer besonderhede gee, wanneer het julle hier oorgeslaap?.
(naam en van). Ek sal so gou moontlik dit vir jou uitsorteer kontak my gerus indien daar enige iets anders is
Groete
Chrezanne

Bolivia Estate
Toni N - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Toni N
On business

Nice and cosy rooms.

Centrally located for the business man that travels.

Ben N - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ben N
With spouse/partner

Skoon, netjies en stil.

Netjiese blyplekke in 'n stil area en naby aan die mall. Sal weer daar oornag.

Joseph N - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Joseph N
With spouse/partner

The location is perfect and quiet.

See stars.

Adri V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri V
Family with teenagers

Lekker rustig.

Ons het baie lekker gebly in Bolivia Lodge. Het eerste aand probleem met een van die beddens ervaar, Bolivia Lodge het sonder twyfel ons dadelik na 'n ander kamer geskyf.

Bolivia Estate's response

Baie dankie vir jou terugvoering, ons waardeer dit opreg.
Kontak ons gerus indien daar enigiets anders is.
Weereens baie dankie.
Groete
Chrezanne Dunkley

Bolivia Estate
Cornel V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornel V
Family with young children

Lekker.

Verblyf en staf was goed, maar die ontbyt was die swakste wat ek nog ooit gekry het in al my jare, dit was vreeslik teleurstellend, maar regtig hul kan baie verbeter met dit. Ek gee dit 'n 3 uit 10.

Tshepo T - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tshepo T
Individual traveler

A wonderful place to be.

The place was simple to find.

Bolivia Estate's response

Thank you so much for your review.

Bolivia Estate
Jp D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jp D
With friends

Dink hulle moet 5ster wees!

Baie lekker gebly, net 1 klein probleem gehad, dit was baie warm en die aircon het nie gewerk nie.

Coenraad C - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Coenraad C
Individual traveler

Baie duurder as ander gastehuise in die area - en steeds lae kwaliteit.

In vergeleke met 'n gastehuis van R600 per nag en goeie kwaliteit, is hierdie nie goeie waarde vir geld nie.

Listy M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Listy M
With friends

My stay at Bolivia Lodge was fantastic.

We had a very wonderful stay with our friends. We wish we could have stayed longer.

Lizette J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizette J
Family with young children

Very convenient and safe.

Thank you, very convenient and safe.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik en veilig.

Baie dankie, baie gerieflik en veilig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Riaan V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Riaan V
Individual traveler

Not personal and I expected more for what I paid.

Breakfast not included. Mobile phone and WiFi reception terrible. No green grass. Looks like a holiday resort that was handed over to low cost housing. Also didn't feel safe no visible security. I won't sleep there again, many place are much better value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onpersoonlik en het meer verwag vir die geld wat ek betaal.

Ontbyt is nie ingesluit nie. Selfoon- en WiFi-opvangs is swak. Geen groen gras nie. Dit lyk soos 'n vakansieoord wat oorgegee is aan low-cost housing. Ek het ook onveilig gevoel met geen sigbare sekuriteit nie. Ek sal nie weer daar gaan slaap nie, want daar is baie ander plekke wat beter waarde vir geld bied.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hugo B - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hugo B
With spouse/partner

Pleasant with no problems.

We had a lovely stay. Place is clean and neat. People are helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam met geen probleme.

Ons het lekker oornag. Plek is skoon en netjies. Mense is hulpvaardig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bolivia Estate's response

Baie dankie vir die terugvoer.

Bolivia Estate
Lebohang M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lebohang M
With spouse/partner

Bolivia Lodge was not what I expected to be ... I was very disappointed I don't think I will ever sleep there again.

I was really looking forward to my one night stay at Bolivia Lodge but the room that was given to me was not clean it seemed like they never got to clean it before we checked in. Bolivia staff, kindly check under the beds before other people check in. The shower's were not 100 percent hygienic!

Michelle M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle M
On business

Better experience than last time.

I can recommend Bolivia Lodge especially when there are no noisy groups. Just as an aside ─ the refund promised for the awful experience last time was never received, but this place is convenient or I would, on principle, never returned.

Tinie B - May 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Tinie B
On business

Disappointed.

I always use LekkeSlaap/Travelground for business and holiday purposes. This was a big disappointment. More attention should be payed to neatness. Hospitality is not what I'm used to.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurgesteld.

Ek maak altyd gebruik van LekkeSlaap vir sake- en vakansiedoeleindes. Hierdie was die eerste teleurstelling. Netheid kan hier gerus aandag kry. Gasvryheid is nie soos ek aan gewoond is nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michelle M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Michelle M
On business

Intolerably noisy and distrupted stay - never again!

Drivers knocking on my door at night on numerous occasions trying to locate churchgoers. Pre-dawn screaming & shouting of prayers by an inconsiderate group of evangelical churchgoers - so loud not even house-keeping could get their attention by phone or knocking on the door. Considered calling the police! Be aware that this lodge is placed in the same road as the church and their participants have absolutely zero consideration for others. Best to check whether they have any of said parties at the lodge before booking or checking in! My previous stay was satisfactory but I doubt I would ever risk returning. The manager did offer to refund the cost of my room.

Sibongile M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sibongile M
Family with young children

I would recommend it to others.

Thank you, we had a great time with family and friends.

Armand S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Armand S
With friends

Geen yskas!

Bolivia Lodge is in 'n goeie gebied, maar op die advertensie word daar geadverteer dat daar in alle eenhede yskaste is wat daar nie is nie.

Gerhard S - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Gerhard S
Family with teenagers

Een van ons kamers het ERG na rook geruik.

Andersins was almal vriendelik. Ek was net nie so mal oor die skoonheid van die beddegoed nie - veral die komberse, maar dan is ek baie aanstellerig wat dit aanbetref.

Mo K - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Mo K
With spouse/partner

"Hier is jou sleutel" met geen warm ontvangs nie.

Die geraas en luidrugtigheid van gaste wat neerkom op beleid van geraas op spesifieke tye.

Gawie V - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gawie V
With spouse/partner

Goed Genoeg

Ons was dikwels in die nag wakker a.g.v die buitelig wat deur die kamerdeur se geel glas geskyn het. Dalk kan hulle in die toekoms 'n gordyn voor dit hang. Die geel glas skep geen privaatheid nie en enige iemand kan van buite af in die kamer in kyk. Ons moes in die badkamer aangetrek het.

Glenn G - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Glenn G
With spouse/partner

Geen yskas of parkeerplek nie.

Die Lodge is goed geleë naby die "Mall of the North". Sekuriteit word bevraagteken veral laat in die aande. Personeel was baie vriendelik en behulpsaam. 'n Klein yskas en 'n stort in plaas van 'n bad sal waardeer word. Mooi omgewing en onderhoud op geriewe geniet prioriteit. Baie besigheids-georiënteerd en word nie aanbeveel vir romantiese paartjies nie. Hul teikenmark is sakereisigers. Ons het 'n probleem gehad met die ander eenheid se lugversorging wat aan ons muur geheg was, en deur die nag het die dreuning steurend begin raak. Ons weet in elk geval nie hoekom die eenheid dwarsdeur die koue nag moes werk nie. Parkeerplek sou ook waardeer word.

Marco S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marco S
Family with young children

Netjiese goed toegeruste kamer.

Ons het lekker gebly.

Martie E - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Martie E
With spouse/partner

Puik!

Ons verblyf was puik - kan dit beslis aanbeveel.

Rhenia G - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rhenia G
Family with teenagers

Ons het dit baie geniet.

Alles is baie mooi skoon en netjies. Die personeel moet egter net daarop let dat die kamers volledig is. Ons het vir vier mense bespreek en daar was net vir twee mense handdoeke, koffie en bekers en glase. Hoewel daar 'n restaurant adverteer word, moes ons die aand hoor dit is toe en maak net vir ontbyt oop. Gelukkig is die lodge naby winkelsentrums.

From R680
per night (sleeps 2)
From R680
per night (sleeps 2)
From R680
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 138 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Plot 162, Tweefontein (R81), Polokwane, 0699, Limpopo
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAe96407b8aa97e0f778379d22e9bac557d59eb5a59ff03cc34c3731948a8954de5fc40a496f589d5af9c5dca86c3ba1ce521c?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R680  per night (sleeps 2) 28 5 1 4 Plot 162 Tweefontein (R81) 0699 Limpopo 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -23.879297924992 29.515466948651
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!