The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Cas Da Willa Lodge | TravelGround
+30

Cas Da Willa Lodge

Review Summary

3.7 out of 5from 11 reviews for Cas Da Willa Lodge
Cleanliness
3.7/5
Service
3.8/5
Location
3.5/5
Safety
4.1/5
Value for money
3.4/5
Jannie G - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jannie G
With friends

Lekker kuierplek vir vriende!

Die eienaars het regtig baie moeite gedoen om ons tuis te laat voel en het ver uit die pad gegaan om seker te maak ons het alles wat ons nodig sou hê.

Gerhard B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Gerhard B
Family with teenagers

Goed genoeg vir oornag-akkommodasie.

Matrasse was al uitgelê. Geen melk in yskas vir koffie. Aircon ook maar treurig, wat nie na ons wense koud maak nie.

Jolene C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jolene C
Family with young children

Baie rustig en pragtig.

Pragtige plek met 'n great restaurant. Sal definitief weer daar bly.

Hannes D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Hannes D
With spouse/partner

Rustige atmosfeer buite die dorp.

Gemaklike verblyf, maar kamer te beknop met ekstra bed.

Jurie S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Jurie S
With spouse/partner

Die verblyfkoste vir 1 nag se verblyf met slegs koffie en tee is buitensporig.

Die ligging van Cas Da Willa Lodge en reis-instruksies vanaf Vryburg word heeltemal foutief op die kaart, wat u e-pos vergesel het, aangedui.

Mauro M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Mauro M
Family with young children

Satisfactory for one night stop over.

We got there on new years day after a huge new years eve party. Not everything was pristine. Staff coming in dribs and drabs. It was understandable.

Gerda H - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Gerda H

Neat, good place to stay over on your way to Upington.

The room is very neat and well-equipped. No safe parking for vehicles. R150 for a dinner consisting of a piece of chicken, meatballs, 2 salads and cool drink is a lot. I think it might have been leftover food from a previous occasion. At least they gave me a discount of R100.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, goeie plek om oor te bly op pad na Upington.

Kamers is baie netjies en goed toegerus. Nie veilige parkering vir voertuie nie. Aandete R150 wat baie is vir 'n stukkie hoender, frikkadelle, 2 slaaie en koeldrank. Ek vermoed die kos het oorgebly van 'n vorige geleentheid. Hulle het darem afslag gegee na R100.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cas Da Willa Lodge's response

Good day Gerda,

Thank you for your review.

We apologise that you were not satisfied with your dinner. Please note that we can assure you that the food was prepared the same day as your arrival, same as for the guests at the venue.

Regards,
Cas Da Willa Lodge

Cas Da Willa Lodge
Hennie V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie V
With spouse/partner

Baie gerieflik en netjies.

Verblyf was baie netjies en gereieflik, lodge baie netjies. Het verblyf geniet en sal definitief aanbeveel.

Blanca J - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Blanca J
Family with young children

Very friendly service. Bedding a bit old perhaps.

Very pretty lodge with friendly staff. New bedding would make the stay even better.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike diens. Beddegoed dalk bietjie oud.

Baie mooi lodge met vriendelike personeel. Nuwe beddegoed sal die die verblyf nog beter maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annora C - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annora C
Family with young children

Lekker gebly.

Ons het baie lekker gebly. Wilma en haar span het moeite gedoen om seker te maak ons het alles wat ons nodig het. Ontbyt en aandete elke aand was heerlik. Sal verseker weer daar stop.

Cas Da Willa Lodge's response

Hi Annora, hoe gaan dit met jou en die tweeling, hoop baie goed. Ons het aan en af gesukkel of sal ek se sukkel steeds met ons Wi-Fi sein. Ek wou jou net baie graag bedank vir jou resensie ek waardeer dit regtig en is vreeslik bly julle het jul tydjie hier by ons geniet. hoop ons sien julle een of ander tyd weer, lekker daggie verder. Groete vir jou seuns (se vir hulle ek se Dankie vir die lekker totsiens drukkies).

Jeanne
Manager

Cas Da Willa Lodge
Michael D - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Michael D
With spouse/partner

Nice location, friendly staff, room okay, value for money.

The facilities were average, but my main issue was that I had booked bed and breakfast and when I got there I was charged for breakfast. It may have been a genuine mistake.

Cas Da Willa Lodge's response

Hi there Mike,
Thank you for taking of your time to post your review. I apologise for the mix-up regarding breakfast charges. Your original booking (R 550.00) was made for yourself and didn't include your spouse (for whom we didn't charge R 550.00). We charge per person and not per room. Once again, apologies for any inconvenience caused which we will make up to you should you pass this way again.

Kindest regards,
Jeanne
Manager

Cas Da Willa Lodge
From
R950
per night, for 2 ppl
From
From R950
per night, for 2 ppl
From
R950
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 30 people
  • Check-in: 10:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Plot 35, Reitzhof, Kathu, 8446, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDQ3ZWM3NmI5LWZlNmItNGQ2Ni1hYjkwLTZiNmUzZGUxMTMxNA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R950  per night, for 2 ppl 11 5 1 4 Plot 35 Reitzhof 8446 Northern Cape 0860 022 102 10:00-22:00 10:00 -27.8775 23.286111111111
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!